418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
zsupeti #168596 Na ja,mióta tier10 es medek szaladgálnak,nem könnyű érvényesülni azzal a teknővel. -
zsupeti #168595 Fényévekkel az 50-100 viszi a pálmát a heavy vonalon.50-120 hideg vízzel de elmegy,az 50B meg no comment.
Amúgy tudom,h hamis képet nyújt a teszt,hiszen rohan mindenki és arannyal lő de valahogy elsőre nem jött be.Talán majd egyszer berakom a garázsba.
kösz Zajcev a tippeket med és a heavy vonalat végigvittem,valamennyi rálátásom van.
azért érdemes megvenni a 50-120at sad. -
Gunslinger #168594 Haha, pedig tesztszerveren nem kevés buffot kapott, gyakorlatilag visszaállították a 7.1-es értékeit, ami még a nerf előtt volt. Én voltam akkora barom, hogy anno megvettem, 30 csatát bírtam vele, fél éve bent porosodik a garázsban, hogy hozzá se nyúltam, érdekes, mert az 50-120-al sokkal jobbakat mentem, bár azt még 7.1-ben húztam ki, a nagy francia nerf hullám előtt, mai napig azzal a legjobb az effim, 270 csata után 2300 körül. Most nem tudom, hogy az milyen lehet, de el tudom képzelni, hiszen ugyanaz a top ágyúja, mint az 50B-nek, amivel gyerekjáték lőni négy lepattanót, aztán futni az életünkért, csak mire megfordul, addig kettőt is ránk lő egy 10 seces töltési idejű tank. -
sad1976 #168593 ezt a taktikát kb minden heavys franciás tudja. máshogy nem is lehet boldogulni velük. amit sajnos sokszor látok az az hogy ki áll és kiengedi az egész tárat .közben meg kap 3 irányból.mire visszavonul 20%hp maradt.ha maradt. -
En most epp a 50 120-al tolom, topgunnal, ami ugye az 50B-n is van. Elsore valoban ez van, de meg kell vele tanulni jatszani. Nem ugy kell vele jatszani vele mint a heavy tankokkal, hanem support tankkent kell ra tekinteni. Tehat beallsz es masik moge, es amikor lattad hogy lott az ellen heavy akkor kiugrani mogule es 2-ot beletolni, majd ha kornyeken van vmi top med, akkor biztonsagos tavolra menni hogy ne ugorjon rad, mert tudjak a kis gecik hogy csak 4 lovesed van es kivegeznek. Tartani kell ellenuk a tavolsagot, es messzirol kicsinalni oket. -
sad1976 #168591 én az 50-120 al jártam így . 4-4 pattant :) teszten. én se bánom hogy élesben nem vettem meg.már ki van kb 2 hónapja fejlesztve.
-
Gunslinger #168590 Olyan kitüntetés nincs, amire te vágytál volna, illetve van, de az 20 csata után jár, nem 5, úgy hogy nem buktál semmit. Ha 5 csatán keresztül nem kapsz sebzést (még lánc lövést sem!!!), akkor jár egy invincible. -
Nyertem en mar 15% winrate esellyel is, igaz 2en vittuk a meccset a hatan, borzaszto nagy fightal. -
zsupeti #168588 Mekkora trágyadomb ez az 50B!Most próbáltam a teszt szerveren,lövéseim 40%a lepattan,kitárazás után meg körbehugyoznak a medek.Ez a tank semmire nem jó.Nemhiába nem vettem meg 3 hónapja az élesben. -
sad1976 #168587 a maradék 5 % az amikor semmi esélyt számol és mégis bejön a győzelem.na az tényleg véletlen.pl befoglalunk. az ellen meg nem ér vissza időben. ennyi az 5% tévedés
-
sad1976 #168586 ma csak 50% (xvm)alatti csapatokba rakott be volt 12% is. eredmény=11 vereség 1 győzelem. keddtől péntekig meg zsinórban 90 és a felett.á véletlenül sem az mm dönt.minden véletlenszerűen van..
mielőtt irná valaki hogy az xvm hülyeség annak csak annyit hogy nekem 95% pontossággal működik. -
Ja, de TDU-ban legalább lehet offline is játszani. Wottal már más a helyzet, attól függetlenül hogy néha úgy érzi az ember mintha botokollal játszana :) -
Dunna #168584 Valaki tudna véleményt mondani a matildárol?
-
foxbat88fx #168583 előbb utóbb minden online game erre jut... wot is nyugi, nincs mit tenni -
Wlanseraf #168582 Ment válasz:) -
zsupeti #168581 Szeva Wlan!
Küldtem privátot. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jah és itt a LINK -
Sziasztok!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem pont a WOrld Of Tankshoz kapcsolódik,ezért OFF,bocsi előre:)
Csak nagyon fontos volna kitölteni ezt a kis peticiót,nem tudom ha ismeritek a TDU t,de lezárják hónap végén a szervereket,és ezt akarjuk megakadályozni,mivel ti is szerettek játszani,kérlek titeket 2 percet szánjatok rá :) Mi volna ha a WOT al lenne igy? Köszi előre is,és bocsi a zavarásért :)
-
Mivec #168578 Grat Ytar:). -
Wlanseraf #168577 Szerintem nem bosszantasz ezzel senkit, viszont a szegénységi bizonyítványt azt ki állítod magadról
-
Ytar #168576 direkt bosszantom őket ..
-
rahotep #168575 Itt ezért nem fognak megdicsérni...
-
Ytar #168574 jól indul a nap:
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 16. 10:06:15
Jármű: AMX-13 F3 AM
Szerzett tapasztalat: 4 224 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 51 586
Csatában elért Achievement: Top Gun
de hogy a végén nekem kell elmenni megkeresni az egy szál arty-t, amíg a retardáltak cappelni mennek, amíg az egyesével szedi ki őket .. az azért fájt :) -
nagypite #168573 Nekem olyan volt, hogy körbetáncoltam t-50-el két td-t és miután kinyírtam mind a kettőt lenoobozott az egyik -
Nem tudom mi a joeg tortent (lehet almodok), de mar orak ota a farok jo vegen vagyok (99%-ban ez forditva szokott lenni), akkora lamak az ellenfelek hogy ihaj, atlag 2-3 tankot vesztunk csatankent. -
marci1110 #168571 Esti stat lesés: 1980 csata. Na jó, ma meglesz a 2000. Egész jól mennek a dolgok. Az 1996.-1999. csatáimat nagyon jól teljesítem, 3-4 killek, győzelem, életben maradás. M10-zel, tier 5-6-ok ellen többnyire. Na mondom, az életben először meglesz talán az "5 csatában egymás után életbenmaradni" kitüntetés?
A kétezredik csata: Ruinberg, az egyedüli tier 5 én vagyok, ezen kívül lightok és artik, a többi 7-es tankokkal és néhány 6-ossal. Na mondom beállok azért a nagyok mögé, a 128-as pennek még akad azért létjogosultsága. Sebzek Tigrist, KV-2-t, de nem áll jól a csata. 5-en maradunk a városba szorulva (td-vel kedvenc), a négy legkisebb effű és én. Mondom, fedezzük egymást, vagy azért becsülettel haljunk már meg valahogy. Erre picsán lő a legkisebb effűnk, egy su-100.
Egyéb: A kitüntetést nem kaptam meg, de fellebbezhetek a WG-nél, ha a sorozat ötödik csatájában egy saját ölt meg? Jogilag akkor mindegy, hogy vesztettünk volna és meghalok, vagy sem.
-
Lehet, csak a hajnali órák miatt, de visítva nevetős T29 szopatás. :D -
Trollkodj egy kicsit 152mm-es KV2-vel, az majd feldob. :) -
Engem 3 killel noobozott egy agyhalott, de, ha mondjuk valaki osszehoz akar egy nyavajas killt valahogy miert noobozzak le!? Mar azzal tulteljesit a jatekosok 90%-an...
-
Ahh en most hagyom abba...betelt a pohar.
Egyedul tamadok assaultban az egyik oldalon asszem a Sand Riveren, egyedul tartom az oldalt, 6 kill. Azon kapom magam, hogy a 14 csapattars kimult, es egyedul maradtam, es mivel mar erosen low hp-s voltam, ezert behuzodtam egy szikla moge, erre lenooboznak, ugyhogy a csapatnak osszesen 6 killje van...az enyem! No comment. -
Bmsrt #168566 Megvásárolva:
M26 Pershing' vettél. Elköltöttél kredit: 2 403 000.
Késő esti vásárlás eredménye:
Győzelem!
Csata: Cliff 2012. szeptember 16. 1:02:40
Jármű: M26 Pershing
Szerzett tapasztalat: 2 766 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 30 199
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "II. osztály"
Ja és free xp híján stock szegényke,az előző 5 killes kört buktam a növények miatt(top tankok nálunk 2 Kv-5 és egy T34 amit nyújtottak meg...:) -
-
lord nihilus #168564 és rövid is -
retros #168563 kemény az élet. -
foxbat88fx #168562 nem :D ha megunom ugyis megváltoztatom :D csak ki kell találni valami jót.... -
retros #168561 " türelem: kevés"
kölcsön vettem nem baj?
ma is lőttem ki sajátot... nem gond ha valaki máshogy képzeli a játékot mint én.. de ha miatta veszítünk el 3-4 tankot az már gáz. -
magyi76 #168560 Victory!
Battle: Steppes 2012. szeptember 15. 17:03:25
Vehicle: Bat Chatillon 25 t
Experience received: 1 567
Credits received: 80 311
Battle Achievements: Sniper
mostanaban csak battal jatszom lehet vele keresni.... -
foxbat88fx #168559 tudom, csak úgy írtam xD emlékszem én anno hogy menekültem T-26 meg T-46-al a KV-k elől YAAAAAY 
-
atee73 #168558 nem is mondtam ra semmi rosszat ,hatalmas duma volt
-
foxbat88fx #168557 pedig jól csinálja.... így is kell kezdőként... ha nem megy vele semmire akkor meneküljön és keressen magának való ellenfelet...