418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Végre egy bevallotta. -
Bishop1978 #168675 Azért játszom ennyit artyval mert, balfasz vagyok tankkal. Minek erősítsem a retardok táborát még jobban? Artyval meg talán még hasznára is válok a csapatomnak. -
Bishop1978 #168674 Használok, de nem mindig van kedvem az első 3-4 percet azzal tölteni, hogy vadászok az artykra főleg mert Malinovkán a védő artyk, ha van egy kis eszük úgyis elmozognak. A francia artyk meg egyébként is elég kicsik. -
zsupeti #168673 Miért nem használsz arty zoom módot?
Könnyebben tudnád kivenni az ellen artyját. -
Pont ugyanez futott at az agyamon mikor rakukkantottam az adatlapjara :) -
nagypite #168671 Hogy lehet ennyit mennit artyval nem unalmas? Jó tudom meg lehet vacsorázni közben, meg TV-t nézni meg sok minden egyebet, de ilyen sokat artyzni az már beteg. -
Szakesz #168670 Ha az a barom Hummel nem lövi ki az ELC AMX-et, akkor akár még meg is nyerhettétek volna. -
Hassel74 #168669
-
Újabb SG-s aki nem lesz a barátlistámon :D -
Nagyon ugyi vagy, btw, van egy olyan erzesem hogy nem leszel tul nepszeru ebben a topikban:

Amugy ha jatszanal neha ertelmes jarmuvekkel is, nem lenne a beka segge alatt a hit ratio-d. -
Ez jó kör volt! :)
Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 17. 6:22:02
Jármű: T29
Szerzett tapasztalat: 6 696 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 64 294
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Bishop1978 #168665 http://youtu.be/XV4KdsxYSRA Így artyzik egy igazi perverz.
-
Oh, csak t8-tól lesz autoloader. Brühühü. :-( -
Ah, végre megvan az összes féláras t6-t7es, amit akartam...
Kérdés: Amx M4 csak legnagyobb ágyún revolvertáras? -
kdezso30 #168662 Na ilyen még nem fordult velem elő, hogy többszörös szorzónál érjek el értelmes eredményt:
Győzelem!
Csata: Steppes 2012. szeptember 17. 2:20:29
Jármű: T-34-85
Szerzett tapasztalat: 3 531 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 786
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Annyit hogy meg ne vedd :) Regen jo kis tank volt a WG mara elqrta. Anno minden pattogott rola, jo volt az agyuja, manapsag egy sz@ros pz38 atlovi elolrol az agyu meg pattog mindenrol. Raadasul idegesitoen tetu tank (lassabb mint a Csorcsil), nem ersz vele idoben a tuzvonalba (a tarsaid kinyirtak mindenkit vagy a tarsaidat nyirtak ki - aztan mire odacammogsz teged is kinyirnak). Valentine-t hasonloan barmolta el a WG. Gyanus is volt hogy allandoan fel aron osztogattak oket... :)
Meg nagyobb fail-premium szvsz a Matilda Black Prince, szegeny mar ahogy kinez is valami szanalom :) -
Köszi ezt a kis ismertetőt! :)
A gondom az(mint gondolom a legtöbbeknek) hogy a kreditfarm mellett jó lenne ha legénységképzésre is lehetne használni,így a type és a T34 (nincs amerikai tankom) ebből a szempontból nem nyerő.Német TD legénységhez ott a Dmax,amivel szeretek is játszani,bár azt már nem tudom hogy a lassan 4. skilles legénységgel mire megyek mert a jgpzE100 egyelőre használhatatlan.
Igazából orosz heavy kellene mert az is7 cw-re,a KV1s meg századba kell,így azoknak a legénységét kellene leginkább húzni.Az orosz prém tankok viszont nem nagyon tetszenek. :S Szóval van mint törni a fejem,ezért is dobtam fel ide a kérdést,hátha a véleményeitek segítenek dönteni. -
T34-el az sem utolsó dolog, hogy a T110E5 legénységét is húzhatod benne folyamatosan... -.- -
Oddball29 #168658 Olyat, ami olcsó kiképzőnek jó. -
bgabor #168657 Hát én a T34-ről tudok nyilatkozni. Nem rossz tank, előnye a remek átütésű és sebzésű ágyú, amivel tényleg bárkit lehet sebezni, és ugye sok sebzés = sok pénz(cserébe nincs MM korlátja, néha T10-ek ellen is megy). Talán kijelenthető hogy a prém heavyk közül a legjobb. Plusz ugye ha be tudod vinni hull downba, akkor az artyn kívül senki se tud sebezni. Hátránya, hogy egyfajta támogató tank, és ugye a hull down miatt inkább védekezésben nagyon erős. Támadni emiatt max buckáról buckára menve érdemes vele. Mindenesetre legalább lehetséges olyan helyzetbe hozni, hogy alig tudják elpusztítani, Löwénél még ezt se lehet, azt 200-as pennel bárki bárhonnan átlövi. T34-nél nagyon nagy még a célzási és töltési idő is.
Löwém ugyan nincs, de az ellene szerzett tapasztalatok alapján nem javasolnám.
IS-6ost ugye eleve csak az 1000 eff alatti vérhülyék vesznek. A többiek nem, mert tudják hogy nem éri meg 1000 kredites lőszerköltséget kifizetni egy 175ös átütésű ágyúért, tier8on.
T34 mellett esetleg a Type59-et lenne érdemes megfontolni, szerintem ő van versenyben a T34-el a legjobb prém tank címért. De csak akkor ha van az embernek gyakorlata medium tankokkal.
De én neked mint profi TD fannak, talán a Jagdtiger 88-at ajánlanám. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Dickermax, csak magasabb tierben, és szépen hozza a pénzt, filléres a lőszer, halálpontos az ágyú és ugye tierkedvezményes. (A jelenlegi MM-ben sajnos lát olyan köröket is ahol 6 db Tier9 van, de az összes MM kedvezményes tankra rájér a rúd mostanság)
KV-5öt nem ajánlanám, mert ahogy írtam, az új MM óta a tierkedvezények nemigazán érvényesülnek, KV-5 is lazán összekerül T9-el. Cserébe úgy veszem észre hogy a legutóbbi peccs óta jóval nehezebb kinyírni.
Amúgy karácsonyig lesz még néhány tesztszerver kör, azt javaslom hogy próbáld ki az összes jelöltet, úgy 30 kör után már el tudod majd dönteni, mejik fejszik a legjobban. Mégiscsak 10-14k pénz elköltéséről van szó. -
Karácsonyra azért biztos változtatnak akár az összes 8-as prém tankon.
Szakik majd meg mesélnek, haver vett 8.8-as Jt-t, jól hozza neki a lóvét nagyon. 60-120k-s körök jönnek neki szépen (a kecseg...:D ) -
Lenne egy komoly kérdésem azokhoz a játékosokhoz akiknek több nyolcas prém tankja uis van,így van összehasonlítási alapjuk.
Egy év játék után elhatároztam hogy karácsonyra meglepem magam egy nyolcas prémmel mert egyre több a 9-10-es tankom és hát nem egyszerű a kicsikkel kifarmolni a költségeiket.
A kérdés már csak az hogy mit válasszak?
Ebben szeretnék segítséget kérni.(a type59 és a KV5-ről is érdekelnek a vélemények mert karácsonyra úgyis lehet majd venni belőlük valamilyen csomagban)
Előre is köszi mindenkinek aki veszi a fáradtságot és pár sorban írna itt ezekről a tankokról!(tudom hogy már többször volt itt szó erről de azóta jöttek újabbak is) -
Sok sziemka nem tudja a kört meg külömböztetni az x-től... -
Akkor el is felejthetnénk a játékot, mert bevétele nem sok lenne a WG-nek :) -
Rotterdam1 #168652 tényleg kéne vmi iq teszthez kötni a játék jogát mert hétvégente rengeteg gyökér van, és még én vagyok akkor a noob:) -
Majd elmúlik, ne izgulj. Teamkillért egy nap bannt kaptam tesztszerverről. Chatban élesen sem tarthat sokkal tovább. Amúgy tényleg nem szép dolog elárulni a csapattárs pozícióját, bár sarokban csatát végigkempelő utoljára maradt gyökeret már adtam ki Én is az ellennek, miután 6killt csináltam és a rohadék miatt utolsó előttiként elvéreztem... -
Rotterdam1 #168650 ezért érdeklődök hogy ki mit tud erről...mert idegesít ez most hogy mivan...
-
Rotterdam1 #168649 ááááh de tényleg de utálom az ilyen embereket...vamzer patkányok...egy példa engem ha megvert vki a suliban én azt szégyeltem mert azt hittem ,hogy én vagyok a világon a legerősebb:) na mind1...nem szóltam a tanárnéninek. elestem kész és közben a bosszún agyaltam:) de ilyen kis spicli ...de a magáncsatornát se tudom létrehozni, hogy ismerősnek írjak és ez a gáz
-
Minek neked a chat látod hogy nem érdemlik meg a wamzerspiclispion keverékek
-
19-én 21:50-ig tart, ahogy le van írva. -
bgabor #168646 Chatban, azt hiszem egy hétig szokott tartani, utána feloldják. -
Rotterdam1 #168645 sziasztok kaptam egy ilyet:letiltva lettél 2012.szeptember 19.21.50 indok:Exposing ally locations ti the enemy. vágom én kilőttek hiába kértem segítséget hátamon vittem a csatát és mérgemben írtam az ellenségnek hogy hol vannak a csapattársak úgymond...de vajon meddig tart? mert most a chatet egyáltalán nem használhatom.se f2-f7 semmi, csak maga a játék de semmi kommunikáció.remélem pár óra és feloldják, és max többet nem írok egy kukkot se mert ez így nem oké:)ki járt már így vagy ki tudd erről meddig tart? előre is köszi. -
Hiába, a víz a legerősebb elem. -
Ry0K3N #168643 Defeat
Battle: Prokhorovka 2012. szeptember 16. 22:57:02
Vehicle: M103
Experience received: 715
Credits received: 35 202
Battle Achievements: Sniper
(prémnélkül)
ha megszakadok se, megint kikapom az E100 felé haladó egyszeri mertanémetazojanjó 400 effi playert az E75-ösében azt játszál te barom cseszd el a többi játékát a retardáltságoddal
nem tudom ki mondta de ide valóban retard szűrő kell de elé erősen mert most ez a játék legnagyobb baja -
Az első görgő hátrébb van. Viszont az object 268al megegyező orrot nem kapta meg. -
IS-8 7.5
IS-8 8.0
-
Oddball29 #168640 Ping nem kell, írjál rám. *Sinenfutorepatolvaj test2-on -
TiborTamas #168639 Én most pingelek,ezért élesben nem játszom,de ha kellek egyhelyben álláshoz szerintem megfelelhetek :) -
Németországban Meppen városban található a fotoshop műhely :)
http://www.relikte.com/meppen/index.htm -
Oddball29 #168637 Vki tesztszeró? Addig nincs frissítés, amíg nem tudunk rajta dolgozni.