banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Hát én a T34-ről tudok nyilatkozni. Nem rossz tank, előnye a remek átütésű és sebzésű ágyú, amivel tényleg bárkit lehet sebezni, és ugye sok sebzés = sok pénz(cserébe nincs MM korlátja, néha T10-ek ellen is megy). Talán kijelenthető hogy a prém heavyk közül a legjobb. Plusz ugye ha be tudod vinni hull downba, akkor az artyn kívül senki se tud sebezni. Hátránya, hogy egyfajta támogató tank, és ugye a hull down miatt inkább védekezésben nagyon erős. Támadni emiatt max buckáról buckára menve érdemes vele. Mindenesetre legalább lehetséges olyan helyzetbe hozni, hogy alig tudják elpusztítani, Löwénél még ezt se lehet, azt 200-as pennel bárki bárhonnan átlövi. T34-nél nagyon nagy még a célzási és töltési idő is.

Löwém ugyan nincs, de az ellene szerzett tapasztalatok alapján nem javasolnám.
    IS-6ost ugye eleve csak az 1000 eff alatti vérhülyék vesznek. A többiek nem, mert tudják hogy nem éri meg 1000 kredites lőszerköltséget kifizetni egy 175ös átütésű ágyúért, tier8on.

T34 mellett esetleg a Type59-et lenne érdemes megfontolni, szerintem ő van versenyben a T34-el a legjobb prém tank címért. De csak akkor ha van az embernek gyakorlata medium tankokkal.

De én neked mint profi TD fannak, talán a Jagdtiger 88-at ajánlanám. Gyakorlatilag ugyanaz mint a Dickermax, csak magasabb tierben, és szépen hozza a pénzt, filléres a lőszer, halálpontos az ágyú és ugye tierkedvezményes. (A jelenlegi MM-ben sajnos lát olyan köröket is ahol 6 db Tier9 van, de az összes MM kedvezményes tankra rájér a rúd mostanság)

KV-5öt nem ajánlanám, mert ahogy írtam, az új MM óta a tierkedvezények nemigazán érvényesülnek, KV-5 is lazán összekerül T9-el. Cserébe úgy veszem észre hogy a legutóbbi peccs óta jóval nehezebb kinyírni.

Amúgy karácsonyig lesz még néhány tesztszerver kör, azt javaslom hogy próbáld ki az összes jelöltet, úgy 30 kör után már el tudod majd dönteni, mejik fejszik a legjobban. Mégiscsak 10-14k pénz elköltéséről van szó.