418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ki mondta, hogy ilyenkor lehet játszani? Eszem a szívét (sok hagymával, pirítva). Mennyi a vesztes csata csúcs? Már 11-nél tartok.
-
R3nton #168954 hetente 5x szokott, én is most arra várok akciós legyen m48 és meg tudjam venni 3 milláért:D:D Amúgy sose, egyszer volt idáig akciós egy tier8as tank a ferdi, amúgy max tier7ig szoktak akciózni, bár most azt ígérték, ha megnyerik a ezt a golden joysick awardot, akkor tier8 felett is lesznek komoly akciók... -
VanDaal #168954 Ezen a staton kb minden minősíthetetlen, a kill átlagtól elkezdve, a winrate-en át, az átlagsebzésig, hogy a csatában mutatott teljesítményéről meg már ne is beszéljünk...
Hergeléshez: "jó okot még egyik sem mondott, hogy miért" --> csak kb napjában 500-szor van elmondva, hogy mi a baj velük, szóval ha ez nem direktbe provokálás, akkor én meg ma kezdtem ezt a játékot. -
10-es tank még nem volt akcióban és szerintem nem is lesz. Max tier7 szokott lenni féláron, ez alól csak egyszer volt kivétel a Ferdi. Ja és néha prémtankok is vannak akcióban. -
virkir #168952 Nem nagyon valószínű, hogy T10-es tankot akcióznának legfeljebb ha mégis kitalálnák a T11-et. de az se mostanában lesz. -
3636 #168951 Szasztok! Nem tudjátok,hogy az IS7 mikor volt akciós,vagy lesz e hamarosan? Vásárlás előtt állok,de nem akarom elkapkodni. -
Ezzel lehet hergelni? Hmmm. -
Igazából az a 25% találati arány a gáz. Nekem átlag alatti az eff, de azért az 50-60% találatot hozom. -
Az IS-3-asnak nem is szörnyű a statja, viszont ezt a pózt kitartóan tartotta oldalán 3 cimbijével, köztük a rettenthetetlen IS-6-al.
Én hülye meg a hegy alatt azt hittem hogy kaphatok hátulról egy kis segítséget.
Szunya - Nem az artystákat utáljuk, hanem az artykat. Ez tegnap Én kifejtettem, de ebbe most nem kéne újra belemenni :) -
VanDaal #168947 A jónép hergelését meg akár be is lehetne fejezni... -
Szunya #168946 Csak halkan, erre felé nem szívlelik az artysokat... bár jó okot még egyik sem mondott, hogy miért... -
VanDaal #168945 Mutatok jobbat 
Mai termés, külön kiemelném, hogy túl az 5000. csatáján, emberünk utánozhatatlan !160!-as átlagsebzést képes produkálni csatánként, de kiemelésre érdemes egyénileg a KT és a PzIV statja is...
Igazi büszkesége az állatkertemnek :D -
lexlutor #168944 ..jezus maria! a churchill fel sem tunt.. miert jatszik az ilyen??? miert???????????? -
Droughert #168943 Mi bajod vele? IS6-al már elég jól megy neki, 2csatánként megvan 1 kill. Esetleg churchillel kellene egy kicsit gyakorolnia, amúgy minden másban hozza a szokásos átlagot.... -
Ma milyen nap van? Mehet az, hogy miért rak minden csatában ilyeneket legfölülre? :
-
GaburroSan #168941 Gyakorlatilag az Americai Td-k T7-ig féláron lesznek. -
GaburroSan #168940 Ha valaki kiváncsi mi lesz az (Allied Forces - Invasion of the Destroyers.)event min takar akkor menjen fel a Mirtankov.com-ra. -
Nem tudom vki írta-e már, de úgy látom megjött az 500 goldos nyeremény. -
bigmano #168938 Köszi a gyors válaszokat.
-
darkwraith #168937 Szia
Alapesetben az aranyat venni kell, de néha lehet nyerni is, ha ügyes vagy.
Pl: vannak WG-s vadászatok, vagy egyéb akciók keretében. De így persze nem egyszerű feladat. 250-1000 aranyhoz lehet így alkalmanként hozzájutni.
A játék eleji besorolás mindössze Tierenkénti sorrendet jelent, semmi egyéb. Abból leszűrni semmit sem lehet alap esetben. -
bigmano #168936 Sziasztok!
Most kezdtem el én is ezt a játékot ezért lenne pár kérdésem illetve észrevételem.
Először is aranyat csak venni lehet?
A játék elején a besorolásnál jelent valamit a sorrend?
Voltam én is artyval mivel ki kell próbálni mindent szerintem is op a többi tankhoz képest bár a marder most veri szerintem nagyon finom kis cucc;)
Bár amikor artyval voltam nekem örültek a társaim azon a pályán voltunk ahol a völgyben van a város és kétoldalon a dombon is lehet menni.
8/3-rol fordítottunk úgy hogy ők spottolrak én meg csipegettem az artyval útánna ők meg befejezték a sérült enemyvel.
A végén meg is köszönték én meg a spottot:))) -
darkwraith #168935 Kivéve a panthert, az a nagyágyúval is utálatos. Azt hittem, sosem lesz kigrindelve, a P2-t meg sem vettem, lelkierőt gyűjtök.
-
TiborTamas #168934 Szakesz szavaival élve "ez egy igazán élvezetes csata volt". :)
(Tier X.) -
Utálatosak ezek a T7-es tankok, amíg a nagyágyú nincs meg rájuk... -
Mindig ez van:) Mikor eldöntöm, h na most xy tankot eladom, egyből jön egy nagyon jó kör és ez olyan határozatlanná tesz az eladással kapcsolatban:)
Győzelem!
Csata: Sand River 2012. szeptember 18. 1:41:48
Jármű: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 1 260
Szerzett kredit: 26 821
Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Mindig magatokból indultok ki.
-
Akkor meg sem történt. -.- -
Filmezz magadnak!!!
-
Replayt! :D -
1-2 hónapja lehetett....
Is-is! Mondjuk szerencsére 1 hülye Kv-1et kaptam ki aki miatt acél falat kaptam.
Ritka mikor betudom forgatni, de ha sikerül akkor jól pattogzik. Nehéz eltalálni. -
YaY. :D
-
atee73 #168925 Hat nem tul okosak az biztos , de nem kuldott meg el a ****va anyamba eggyik se amikor kiemeltem a kedvenc vasabol(2 ev alatt) , nem ugy mint az atlag magyar naponta 2x.....
-
atee73 #168924 nebazz 
az 51mm-es torony oldalat forgatod vagy a 38mm-es testet
-
Ezt melyik napon is? Vagy ez valami special event? -
Amúgy csak óvatosan, egyszer 3 napon keresztül köveztek meg ilyesmi hozzá szólásért, le mertem idiótázni a drága lengyel " barátunkat " , és valami tahó felfújta az egész ügyet, és kb. 10v1-be morogtak rám. -
Siemka! pozz! -
Oddball29 #168920 Egyébként én azon hökkentem meg, hogy most tesztszerón tripla lett az FPS-em. 80-100 stabilan 30 helyett. -
Oddball29 #168919 A franciáknál azért tovább bírták. -
Ndre77 #168918 Ennyi ***házi, káposztazabáló, **** lengyelt én még nem láttam. É smég ezek csodálkoznak, h pillanatok alatt megszüntették a mihaszna országukat?!?! Idióta barmok! 

-
sad1976 #168917 csakhogy ő igazi. nem kell generálni
iplayhandball néven fut a woton