418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GaBenc
    Ki mondta, hogy ilyenkor lehet játszani? Eszem a szívét (sok hagymával, pirítva). Mennyi a vesztes csata csúcs? Már 11-nél tartok.
  • R3nton
    hetente 5x szokott, én is most arra várok akciós legyen m48 és meg tudjam venni 3 milláért:D:D Amúgy sose, egyszer volt idáig akciós egy tier8as tank a ferdi, amúgy max tier7ig szoktak akciózni, bár most azt ígérték, ha megnyerik a ezt a golden joysick awardot, akkor tier8 felett is lesznek komoly akciók...
  • VanDaal
    Ezen a staton kb minden minősíthetetlen, a kill átlagtól elkezdve, a winrate-en át, az átlagsebzésig, hogy a csatában mutatott teljesítményéről meg már ne is beszéljünk...

Hergeléshez: "jó okot még egyik sem mondott, hogy miért" --> csak kb napjában 500-szor van elmondva, hogy mi a baj velük, szóval ha ez nem direktbe provokálás, akkor én meg ma kezdtem ezt a játékot.
  • patchaou
    10-es tank még nem volt akcióban és szerintem nem is lesz. Max tier7 szokott lenni féláron, ez alól csak egyszer volt kivétel a Ferdi. Ja és néha prémtankok is vannak akcióban.
  • virkir
    Nem nagyon valószínű, hogy T10-es tankot akcióznának legfeljebb ha mégis kitalálnák a T11-et. de az se mostanában lesz.
  • 3636
    Szasztok! Nem tudjátok,hogy az IS7 mikor volt akciós,vagy lesz e hamarosan? Vásárlás előtt állok,de nem akarom elkapkodni.
  • GaBenc
    Ezzel lehet hergelni? Hmmm.
  • GaBenc
    Igazából az a 25% találati arány a gáz. Nekem átlag alatti az eff, de azért az 50-60% találatot hozom.
  • patchaou
    Az IS-3-asnak nem is szörnyű a statja, viszont ezt a pózt kitartóan tartotta oldalán 3 cimbijével, köztük a rettenthetetlen IS-6-al.
    Én hülye meg a hegy alatt azt hittem hogy kaphatok hátulról egy kis segítséget.

Szunya - Nem az artystákat utáljuk, hanem az artykat. Ez tegnap Én kifejtettem, de ebbe most nem kéne újra belemenni :)
  • VanDaal
    A jónép hergelését meg akár be is lehetne fejezni...
  • Szunya
    Csak halkan, erre felé nem szívlelik az artysokat... bár jó okot még egyik sem mondott, hogy miért...
  • VanDaal
    Mutatok jobbat
    Mai termés, külön kiemelném, hogy túl az 5000. csatáján, emberünk utánozhatatlan !160!-as átlagsebzést képes produkálni csatánként, de kiemelésre érdemes egyénileg a KT és a PzIV statja is...

Igazi büszkesége az állatkertemnek :D
  • lexlutor
    ..jezus maria! a churchill fel sem tunt.. miert jatszik az ilyen??? miert????????????
  • Droughert
    Mi bajod vele? IS6-al már elég jól megy neki, 2csatánként megvan 1 kill. Esetleg churchillel kellene egy kicsit gyakorolnia, amúgy minden másban hozza a szokásos átlagot....
  • patchaou
    Ma milyen nap van? Mehet az, hogy miért rak minden csatában ilyeneket legfölülre? :
  • GaburroSan
    Gyakorlatilag az Americai Td-k T7-ig féláron lesznek.
  • GaburroSan
    Ha valaki kiváncsi mi lesz az (Allied Forces - Invasion of the Destroyers.)event min takar akkor menjen fel a Mirtankov.com-ra.
  • Tono34
    Nem tudom vki írta-e már, de úgy látom megjött az 500 goldos nyeremény.
  • bigmano
    Köszi a gyors válaszokat.
  • darkwraith
    Szia

Alapesetben az aranyat venni kell, de néha lehet nyerni is, ha ügyes vagy.
    Pl: vannak WG-s vadászatok, vagy egyéb akciók keretében. De így persze nem egyszerű feladat. 250-1000 aranyhoz lehet így alkalmanként hozzájutni.
    A játék eleji besorolás mindössze Tierenkénti sorrendet jelent, semmi egyéb. Abból leszűrni semmit sem lehet alap esetben.
  • bigmano
    Sziasztok!
    Most kezdtem el én is ezt a játékot ezért lenne pár kérdésem illetve észrevételem.
    Először is aranyat csak venni lehet?
    A játék elején a besorolásnál jelent valamit a sorrend?
    Voltam én is artyval mivel ki kell próbálni mindent szerintem is op a többi tankhoz képest bár a marder most veri szerintem nagyon finom kis cucc;)
    Bár amikor artyval voltam nekem örültek a társaim azon a pályán voltunk ahol a völgyben van a város és kétoldalon a dombon is lehet menni.
    8/3-rol fordítottunk úgy hogy ők spottolrak én meg csipegettem az artyval útánna ők meg befejezték a sérült enemyvel.
    A végén meg is köszönték én meg a spottot:)))
  • darkwraith
    Kivéve a panthert, az a nagyágyúval is utálatos. Azt hittem, sosem lesz kigrindelve, a P2-t meg sem vettem, lelkierőt gyűjtök.
  • TiborTamas
    Szakesz szavaival élve "ez egy igazán élvezetes csata volt". :)

(Tier X.)
  • Maala
    Utálatosak ezek a T7-es tankok, amíg a nagyágyú nincs meg rájuk...
  • popey8
    Mindig ez van:) Mikor eldöntöm, h na most xy tankot eladom, egyből jön egy nagyon jó kör és ez olyan határozatlanná tesz az eladással kapcsolatban:)

Győzelem!
    Csata: Sand River 2012. szeptember 18. 1:41:48
    Jármű: M18 Hellcat
    Szerzett tapasztalat: 1 260
    Szerzett kredit: 26 821
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • UUUU
    Mindig magatokból indultok ki.
  • Maala
    Akkor meg sem történt. -.-
  • UUUU
    Filmezz magadnak!!!
  • Maala
    Replayt! :D
  • Master91
    1-2 hónapja lehetett....

Is-is! Mondjuk szerencsére 1 hülye Kv-1et kaptam ki aki miatt acél falat kaptam.
    Ritka mikor betudom forgatni, de ha sikerül akkor jól pattogzik. Nehéz eltalálni.
  • UUUU
    YaY. :D

• atee73
    Hat nem tul okosak az biztos , de nem kuldott meg el a ****va anyamba eggyik se amikor kiemeltem a kedvenc vasabol(2 ev alatt) , nem ugy mint az atlag magyar naponta 2x.....
  • atee73
    nebazz

az 51mm-es torony oldalat forgatod vagy a 38mm-es testet
  • Maala
    Ezt melyik napon is? Vagy ez valami special event?
  • Master91
    Amúgy csak óvatosan, egyszer 3 napon keresztül köveztek meg ilyesmi hozzá szólásért, le mertem idiótázni a drága lengyel " barátunkat " , és valami tahó felfújta az egész ügyet, és kb. 10v1-be morogtak rám.
  • Master91
    Siemka! pozz!
  • Oddball29
    Egyébként én azon hökkentem meg, hogy most tesztszerón tripla lett az FPS-em. 80-100 stabilan 30 helyett.
  • Oddball29
    A franciáknál azért tovább bírták.
  • Ndre77
    Ennyi ***házi, káposztazabáló, **** lengyelt én még nem láttam. É smég ezek csodálkoznak, h pillanatok alatt megszüntették a mihaszna országukat?!?! Idióta barmok!

• sad1976
    csakhogy ő igazi. nem kell generálniiplayhandball néven fut a woton