418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
tothgyorgy #394079 Tegnap mentem a Turánnal, t7 mint szokásos, kb 13. a listán, mint szokásos. 13 lövést adtam le, mind talált 1 ütött át. 12x a kv3 oldalába, mert más nem volt a közelben (nem is volt spotolva elérhető távon belül), végül jött még valaki akibe belesebeztem 1x.
Másik meccs: 2 lövés, 1 mellé 1 sebzés, közelről. Lerohantak a t6-ok és kivégeztek.
Az oi-ex még tűrhető volt. Kedvenc tankom nerfelés előtt áll. Elveszik a jó ágyúját. A 75mm-es elég kaki. Lehet majd goldot lövöldözni vele, miközben a dpm a t24 szintre süllyed. -
Angelus1991ster #394078 Úgy ám XD
De még milyen igénytelent.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
WR104 #394077 Az emberek egyre igenytelenebbek a szorakozast illetoen. A munkatarsammal beszelgettem a mult heten, hogy milyen partikra jar bulizni. Mikor megkerdeztem milyen zene szol nem is tudta meghatarozni a stilust. Aztan kiderult, hogy neki teljesen tokmindegy mi szol csak be tudjon baszni/cuccozni meg legyenek csajok.
En mikor bulizni jartam legfokepp a zene miatt mentem az M47-be es egyaltalan nem volt mindegy milyen zene szol meg ott sem.
A mostani fiatalok kozul sajnos csak kevesen kepesek a minosegi kikapcsolodasra.
-
Plata #394076 Sok sok francia medet csaptam én meg t54-el.Az első t10 francia kill is rammal volt.
De vicces volt Tigrissel Emilt feltekerni sziklára vagy falra. -
MuldR #394075 Én anno a KV-5-el élveztem a ramolást. Megindultam full sebességgel és a henschel tigris meg az IS-3 csak úgy kenődtek föl a falra. :) -
R3nton #394074 Ja igen, az a 330penes heat a T-54nek nevetségesebb, mint a pershing 268as apcr-je. Pershing azért balanceoltabb jóval. -
robogo81 #394073 Köszi Mindenkinek!
Én is ezeket vizionáltam,de kellett a megerősítés.Meg tényleg a tapasztaltabbak/jobbak tudják mi a jó(persze ez egyénfüggő). -
R3nton #394072 T-54 jóval több HP-t veszít ha neki megy a franciának. Az 50-60 tonna kb. Egyébként pont, hogy a francia heavyvel jókat lehet rammolni. De az a legjobb, mikor E50-el belevágsz 400-t a T-54be, lerammolod 600 HP-val és veszített 1000-ret kapásból. Volt olyan, hogy mountainpasson, mentem le vele a völgybe 13-90 jött szembe, frontálisan ütköztünk full speedel, max HP-ról felrobbant lel, nekem meg kb leszedett 10hp-t :D
Amúgy azt elismerem, hogy T-54-el, T-55el, T-54 lighttal, brutál mód lehet szadizni a light tankokat, mivel mozgékonyak és könnyebb vele rammolni őket, mint egy E-50el, de sztem felesleges rá a skill, ott már kb nem oszt nem szoroz. Inkább az E-50nél jön jól mikor középnehéz heavyket rammol vele az ember meg más medeket.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.06.26. 16:23:15 -
asolyom #394071 Más sem tud belépni a teszt szerverre? Reggel 8 körül többször próbáltam, de nem sikerült. A live szerver simán megy. -
Plata #394070 Annó t9-t10 franciákat hazavágta szépen t54. -
R3nton #394069 ja a japán nehezek nagyon durvák, azokkal vigyázni kell, német heavykkel is -
diegho™ #394068 Mikor meglett az E50M 1100 körüli hp-m volt és megláttam a Maus-t 150 körüli HP-val, na mondom ezt most agyonvágom. 60-al bele. A Maus nem sérült én meghaltam. Ki kellett próbálni, utolsó tank volt életben, tehát már régen nyertünk. -
még régebben egy A-43 vagy T-43 átlósan megsúrolta az OI-m láncát...-750 hp,nekem meg leesett a lánc 0 dmg,alig bírtam kilőni úgy röhögtem
-
R3nton #394066 Mint halottnak a csók annyit ér...ezek a szovjet medek 30 tonna körül vannak. Gyakorlatilag 1-2 könnyebb med és TD-n kívül, meg az emileken kívül semmit nem érdemes megrammolni vele. E50, E-50M már más tészta, na azokkal lehet aprítani. -
A probléma ott kezdődik, amikor pl. én előttük végzek a sorban tehát folyamatosan top5-ben (egyre gyakrabban top sebzéssel) vagyok csapaton belül. Persze ez főleg a vesztes csatákra vonatkozik. És a probléma itt jön, hogy én (nem szégyenlem) még piros vagyok, de török felfelé csak idő kérdése és ez változik szépen :D Sajnos az elején 70-80 tankot kipróbáltam és nem képztem legénységet sem bléjük csak toltam ez pedig a béka segge alá tolta a WN8-at. Most már hozom vissza stabilan csak így lassú menet lesz :D
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.06.26. 14:08:06 -
Plata #394064 Miért mi a baj vele?
Szerintem harmadik vagy negyedik skillnek nagyon jó a ramm.
Jókat lehet vele szórakozni.Annak idején mikor bejöttek a franciák még sokat játszottam ruszki meddel,nagyon jót szórakoztam vele,végsebesség határolóval párosítva irtó mókás volt.
Látod t49-el még t62-t is öltem ramm skillel.
Amikor még T8 tank volt,szerintem jó sok vidám percet szerzett nekem a ramm skill.
Egyébként nem értem miért de T49 most T9 tankként jobban rammol 90 valahány százalékos legénységgel mint Sheridan 5 skilles bandával akinek ramm is van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 14:02:46 -
yossarianHUN #394063 Ezt a helyedben nem reklámoznám. -
Plata #394062 Orosz mednél a ramm kötelező nekem.
-
Sir Charles #394061 Alapvetően azt lehet mondani, hogy a med tankoknak a minél nagyobb látótávolság és a minél gyorsabb és pontosabb lövés a cél.
Nekem most az Obj 430 II-in néz ki a legénység
Parancsnok: BIA, Hatodik érzék, Helyzetfelismerés, Felderítő
Lövegkezelő: BIA, Pillanatkép,Álca, Javítás
Vezető: BIA, Sima utazás,Álca, Off road vezetés
Töltő: Bia, Bizt. elhely., Álca, Javítás
lehet, hogy nem a legideálisabb, de nekem bejön eddig -
Plata #394060 Én szeretem BIA-val kezdeni.
Utána a járgánytól függően alakítom.
-
yossarianHUN #394059 Igazából egyéni preferencia kérdése. Én első sorba perkeket szoktam rakni (smooth ride, snapshot, safe stowage), másodikba javítás, vagy álca, ha sunnyogós medről van szó, harmadikba BiA. -
robogo81 #394058 Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem,a ruszki med vonalon, milyen skilleket kell adni a legénységnek,ha csak úgy másfél skill sorjuk van(a t34 járnak),a parancsnoknak persze 6. érzék van,de mi legyen az első sor:a képességjavító skillek(löveg/mozgás/látótáv),vagy a javitás,vagy az álca? és mi menjen a 2 sorba?
Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.06.26. 12:55:55 -
Angelus1991ster #394057 Van az amikor rászolgál a Churchill Get Cancer becenévre. -
R3nton #394056 Az elég beteg, még így szorzókkal is :D Szerintem néha menj ki a levegőre is :D -
MuldR #394055 Nem olyan vészesen szar az. A nagy lövege brutál +Álca+teleszkóp kell rá és hátul kell maradni.
Iszonyat nehéz ezt megszokni, de akkor lehet vele pár jó kört menni. Rá kell érezni, nem kell félni tőle. -
Plata #394054 Irtózatosan sok a hülye kemper.
Mountain pass-on a medek a bázis melletti hegyre felmentek,ahonnan semmit sem lehet látni és ott dekkoltak.Sajnos hülye magyarok is köztük voltak.
Sörgyárban ugyanaz,idióták egy bandában kempelnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 10:26:26 -
Angelus1991ster #394053 Ahhoz még kell egy 100 xp. AZt is csak az LT-15 miatt fejlesztem ki, hátha azzal könnyebben sikerül. Mert T49 csak 5k összt tudtam eddig összeszedni.
At-7-re gyűjtöm az xp-t és ez az út Churchill GC-n vezet át.
Azt sose tudják buffolni? Még ha nem is kaphat 200 mm-s frontpáncélt, egy nagyobb horizontális lövegkitéríthetőséget (5/5) azért kaphatna. -
Plata #394052 De nekem még mindig 152-es van fent. 
Sheridan már sebzi type 5-öt.
Swamp-on csak láncolni próbáltam hogy arty meg szeretgesse,egyedül volt kint a vár alatti domboknál,megpróbált elkapni,az egyik kis domb körül fogócskáztunk,én mindig láncon lőttem,az első görgőt céloztam,nem csak láncolta de többször sebeztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.26. 08:59:48 -
Angelus1991ster #394051 Én előttem a 46 db-os 90 mm-s lőszerkészletét :D hála egy Type 5 Titánnak, amit csak távolból mertem láncolgatni, hogy a többiek ( BC és Centi 7) szedegessék. -
Plata #394050 Úgysem tudod el lőni mind egy csatában,egyébként meg nem is akartam lövöldözni,megint elkapott a rodeó hangulat és csak baromkodtam az ellenséges tankok közt.Öszvissz kettőt lőttem,a kranvagenbe beleszaladtam.
-
Plata #394049 Látod bazz,én pont erről pofázok már rég,hogy pont ezért van tele a garázsom light tankokkal.
Bár nekem t8-10 is van,nem csak kicsi. -
yossarianHUN #394048 Atya ég, megint itt tartunk?
-
Angelus1991ster #394047 Ejj az a T49. De kevés lőszere van annak is. -
mentem ma 10 kört.
9 lose,1 win.
nem érte meg a helyet a winyón. -
TiborTamas #394045 Nekem pl. az volt a kedvenc részem az egészben... :D -
yossarianHUN #394044 Ohh, elnézést, így már mindjárt indokolt az ordibálás
-
Scheff #394043 Annyi különbséggel, hogy én voltam az FC. Amúgy Vk 30.01 (P) grind zárás ma pár percen belül.
-
MuldR #394042 Nos pl sógorom direkt kis lightokkal megy, kb versenyautónak használva. Azt élvezi, hogy cikázik velük és közben gépágyúval lő.
Leszarja a WNszart a winratet meg bármit.
Kikapcsolódik vele. -
Plata #394041 Én nem tudom mennyi a wn8-am,de én sokszor ha olyanom van akkor el baromkodom a csatát.
Néha elkap a hülyeség és olyanokat csinálok amit tuti nem kéne.
Valamelyik nap T49-el mentem egy duplázót,de elkapott a hülyeség és átmentem kamikazeba,be az ellenség közé mert az jó hecc.
Ott rodeóztam sok gyökér közt,és komolyan azt élveztem hogy nem tudtak eltalálni,halál jól szórakoztam azzal hogy ott repkedtek a golyók körülöttem.Végül egy t10 tankot megcéloztam és kamikazeee.
Meg lett a kamikaze medál is.Lehet hogy szar lett a wn8-am,nem tudom mennyit kaphattam azért a csatáért,de én halál jól elszórakoztam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.25. 17:54:11 -
Felesleges a magad technokrata hozzáállásából kiindulva minősíteni mások játékélményét, kb.8-60 éves korig játszadoznak vele, meló után egy sörrel levezetésképp lövöldözni jó móka, vagy suli után-hétvégén tankokkal játszadozni a gyereknek szintén ha épp arra van kedve... attól hogy nem vágja fejből az összes tank páncélértékét, meg az összes kavicsot a térképeken még ugyanúgy jól szórakozik vele, esetenként még jobban is mint te mert nincs rajta nyomás hogy hozza az átlag wn8-át meg hasonlók...pl. aki maximalista és tegyük fel nyomasztja az arty fókusz vagy lerohanják a babuinok és szarrálövik egy szerencsétlenebb helyzetben sztem. többet idegeskedik, mint aki szarik a wn8 mutatókra...