418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Nem igaz mindenki spotolós küldit csinálja,hiába rohantam előre az ellenség közé,akkor sem tudtam spotolni,mert mindenki rohant előre spotolni.
    Ráadásul idióta heavyk még blokkoltak is az elején.
    T10 meg Wz szándékosan belém jöttek meg elém.
    Asszem spot sosem lesz meg.
  • Plata
    Jah az egyik amx-et nem kétszer lőttem meg,csak elcsaptam a barmot és a maradék hp-ját egy lövéssel leszedtem.
  • Plata
    Mai sok körből sem lesz meg.
    De basszus milyen jó hecc volt ez a csata T49-el.
    A csapat lemmingezett és gyorsan kihalt,rám jöttek hatan.
    Két beképzelt hülye amx 13-90-et úgy elvertem mint a picsa.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.16. 12:13:10
  • tothgyorgy
    A tegnapi küldetés 2 körből meglett. A mait passzolom. Nem lesz időm a 10 spot szerzésére.
    Mondjuk ha nagyon-nagyon akarnám lenne, de nem akarom. Különösen azért nem mert a mostani csatákban túl hamar rátapadnak a w -re, aztán spottoljunk. Ja . Hogyan ? Amikor utólérni alig lehet a rohanókat. Mindegy 10 napból 9 lesz, azt a négyet még majd hozzáadom.
  • joe662
    Lehet,hogy igazad van és hiba volt eladni.Jo sokszor okoztam vele meglepetést a medes oldalakon
    Most nézem,hogy magamhoz képest elég tűrhető statot sikerült vele összehoznom 55% 2k dmg. Tudom nem egy diegho szint de én elégedett vagyok vele
    Szerncséje ennek a tanknak,hogy a tornya elég sok mindent kibír,így van az embernek ideje kivárni azt a fertelmes célzásidőt
    Bár sokszor előfordult velem,hogy ilyen Is3-ak,fordulásból ellőtték azt a lófingnyi kupolát
  • R3nton
    Nekem annyira tetszik az Emil2, hogy meg is tartom. Én is most fejlesztettem ki a krankenwagent, de nincs pénzem megvenni, de az Emil2-t nem fogom eladni.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2017.07.15. 21:03:27
  • R3nton
    Engem az első fényképezőgépre emlékeztet a tornya. Mondjuk szoktam is használni szóbeszédben, hogy lefényképeztem vele mondjuk a jpze-100-t :D Ilyenkor bead 1700+ sebzést :D

• joe662
    A halàlcsillag tesója:-DD
    Olyan mintha a fagyasztólàdàra felraktak volna egy hütöszekrényt amiböl kilóg egy pvc szenyvizcső.:-DD
  • joe662
    Bàr most gondolkodok,ha a 2 10es clikkert eladnàm akkor meg tudnàm venni:-DD
    Az ojjektet mondjuk sajnàlnàm,de a T92 nem,az màr ugy is ki van herélve,a legénység is ment az E4-be.:-D
  • Angelus1991ster
    FV hűtőszekrény?
  • joe662
    Majd mindenképp,de az még sajnos fényévekre van.Mert az Emil àràbol 1.2k kisjavítót vettem:-DD
    Nagyon megszerettem a végére,bàr voltak mapok amiken szenvedtem vele.
    Amúgy én az Fv hütöszekrényel vagyok igy,nem hiszem,hogy valaha meg fogom venni.
  • yossarianHUN
    Majd élménybeszámoló jöhet, nekem is meglesz majd egyszer, de nem sok okot látok rá, hogy megvegyem. Ránézésre minimálisan tud többet a kilencesnél.
  • joe662
    Kifejlesztettem a Krankenvàgent.Erre a pofàmba tol a wg egy ablakot,amiben attól értesitenek,hogy van egy csomagjuk a szàmomra.6.1misi+6 k gold 16k ért:-DD.Idiótàk.:-))
    Egyébként egész jó masina volt ez az Emil2.
    Kivàncsi leszek a 10es re.
  • tothgyorgy
    ok.köszi Így biztos meg lesz.
    3-4 ami nem várható. :)
  • joe662
    A 2.5k ajándék aranyból begurult az akciós Type64
  • Angelus1991ster
    Minimum 13 db kell a T-34-85M-hez, és 5 napot kihagyhatsz 7.-e és 24.-e közt.
  • tothgyorgy
    Jól tudom, hogy 11 sikeres küldi kell a t34 -ért?
    8 már meg van, de lesz nap amikor nincs időm hozzá.
  • diegho™
    Ugyanakkora Pen, mint a Revo, ugyanannyi hp, ugyanúgy papír, viszont kevesebbet lesz velet T9-ben, mint a Revo-val. Neki ez egy tökéletes tank lesz.
  • Plata
    Jesszus mamuskám,azzal szopni fog,T9-be rakja,ott meg kevés mint sünben a vaj.
    Nekem mára tökre elegem lett,akárhányszor bemerészkedtem egy csatába mindig jött valaki vagy telefon és megzavartak valami marhasággal.
  • diegho™
    Kapott egy VK4503-at.
  • Plata
    T6 prémet nekem minimum T7 csatába rakja,Skoda t40 és Svéd 6-ost legalább is mindig oda rakja.
    Viszont 5-ös tankokkal ha szoktam játszani akkor szoktam találkozni japán tigrissel T5-7 csatában.
    Ma is voltam t5 tankommal t4-t6 csatában,és két japcsi volt a top tankunk.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 11:16:05
  • realcsabi
    Pár hónapja nem játszottam a japán hentai tigrissel, de nagyon kellemes kis tankocska, miután felbuffolták a toronypáncélt és az átütést, egészen használhatóvá vált. Nagyon kellemes és kezes tanknak tartom, de nem tudom milyen most tier 6-ban játszani, mert ha folyton plusz 2 tierbe dobál, mint ahogy tier 8-nál teszi, akkor lehet frusztráló azzal játszani. Saját tierben semmi gondja, nem kell sokat vele ügyeskedni hogy jó legyen. 4-5 lövésből lesebzi a saját hp-ját, ami szerintem nem nagy kihívás, szóval maga a tank ideáis választás rutintalanabb(?) játékosoknak.
    Engem csak a mostani zakkant mm bizonytalanít el. A revo istentelenül jó tank, de amióta nem találkozok hatos tankokkal és hetesekkel is csak elvétve, azóta elég izzadtságszagú vele a játék... ebből kiindulva el tudom képzelni azt is hogy most tier 6-van sem móka és kacagás az élet.
  • Plata
    Szerintem revoval el lehet lenni,ha mákja van úgyis csak t8-9 csatába kerül,oda meg bőven elég.T10-ben is el lehet lenni,ha nem a mozgó bunkerekre lő.
  • diegho™
    Most puhatolóztam nála, hogy melyik akciós tank tetszik neki, azt mondja, hogy a Revo-val TD-t játszana és hátulról lövöldözne, ami nem rossz taktika, csak kérdés 200 pen-el mennyire tudna élni. T32-vel 930-at tudott sebezni 255 csata alatt, a Revo-val is itt lenne szerintem 1k körül.
  • diegho™
    Vett egy dmax-ot, így a wt szerintem amiatt is kiesett. Ami még játszik: HT no 6, VK4503, Revo, Panther M10
  • joe662
    Valaki megmondanà,mennyi a type64 akciós àra aranyban.Köszönöm
  • Plata
    Szerintem steyr-t felejtsd el,t9-be bekerül,a papír páncélja miatt meg szétszedik pillanatok alatt.
    Ha jól emlékszem valami röhejes hp-ja van és lófing armorja.Amx 13-90-el nem kell bele 4 lőszer sem.
    Háromtól már simán felfordul.Egyébként meg lassú szar.És asszem a látótávolsága is nagyon kevés,viszont jó a camoja.De ha kiszúrják egyből kampec.
    Jah és rohadt érzékeny artyra meg he lőszerre.
    Viszont a tornya teljesen körbe forog,bár a sebzése megint kevés.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 10:17:56
  • diegho™
    Barátomnak akarok venni ajándékba egy prém tankot, amivel biztosan szeretne játszani és tud vele kreditet farmolni. A recent WN8-a 1000 körül alakul, heavy-t, td-t és arty-t szereti. A HT no VI. mennyire használható gép? Szereti a japán gépeket, van is bele legénysége. Tudom a Revo alig drágább most, meg is venném neki, de szerintem 1000 WN8-al nem biztos, hogy szeretné, pláne ha feldobálja tier10-be állandóan. A Steyr WT-n is gondolkodok, arról se tudok semmit.
  • Plata
    M41-be raktam legénységet és újra elővettem,a legénység persze 75%-os tapló tahókból áll.
    De így sem olyan rossz ez a tank.Bár az ágyúját asszem le kell cserélnem,a táras ágyú 34 másodperc alatt tölt.

Jah megint kitört belőlem a kamikaze,cromwellt eltapostam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.15. 09:31:47
  • Plata
    Csatában udes meg wt pz4 ugatott hogy milyen szar a csapat és hogy milyen noobok vagyunk,csata után néztem,ez a wt pz4 nem is sebzett semmit,akkor mi a jó istent ugatott ez?
  • diegho™
    Ez a 111 5A újra kedvet adott a tier10-hez. Eddig nem nagyon volt olyan tankom, amivel volt értelme tolni full tier10-ben, most ezzel van. Kifejezetten jó gép.
  • Plata
    Ez valami sörmi féleség,perzsa toronnyal.
    Kár hogy fejlesztett sörmi teste van,az alap sörmi nekem jobban bejön.nem tom mért.
    Talán túl sokat játszottam Blitzkrieg-el.
    Nekem kéne a blitzkrieg féle iker ágyús 250 milis orosz arty.
  • Plata
    Nagyon sok lett belőle.
  • Angelus1991ster
    Érdekes prémium tank lehetne belőle.
  • diegho™
    A 111-5A meta tank lett úgy érzem, jobb, mint a 113, mivel a 8-asok nem lövik át állandóan szemből és a 490 alfával kevesebbszer kell kinézni. A mozgékonysága is kellemes. Összességében szerintem egy jó tank.
  • Lokker
    e-25 semmi más. t8-al nem is próbálkozom annyira ritka hogy legalább only t8 csata legyen, bár lehet mostani peccs javított rajta
  • Plata
    Lol.Mákom volt csupán.
    De szerintem most mindenki a hegymászós mod-al szórakozik.
    Ma láttam t44-100 és emil tankot megdögleni mert hegyet akartak mászni,utána akartak menni bc 12-nek.Bc 12 felrohant a hegyre,két hülye meg le esett a folyóba.
    Szerencsére ellenségek voltak.Röhögtem egy jót.T44-be még bele is lőttem zuhanás közben.
  • joe662
    Ja hát aki profi
    Ilyen 0-15 el el fog tartani egy darabig,és természetesen ez is az én hibám volt, hogy mindenki felment a hegyre Himmelen.Én meg a kv mentünk le a vasútra,de ezek meghaltak valamitól odafent
  • Plata
    Néha tök jó találkozni magyar játékosokkal,főleg ha agyhalott hülyék,is6 csapattárs olyan stílusban ugatott T7-9 csatában az MM miatt hogy csak pislogtam.
    Gyanítom hogy a nevében szereplő 1979 nem az ő hanem a nagyapja születési ideje lehetett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.07.14. 10:03:14
  • Plata
    Napi 1 csata és kész.
    Napi első csata.