418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Hát ha állandó csapattal tolod,akkor biztos.De én szólóban tolom,igaz itt is sok a retardált,de néha egész jól le lehet farmolni őket
    És prémtankkal egész jól fizet.
    K@csög végé,epic medál azt sehol a kupon
  • Angelus1991ster
    Kell ehhez a faceit-hez teamspeak?
  • joe662
    Kerestem egy kis piizt

• Angelus1991ster
    Mennyi, de mennyi munkaóra lehet ebben. Látom ahogy szép lassan folyik a szája széléről a nyála annak aki ezt csinálja.
  • joe662
    Na mégis melyikre
    Ammunition capacity increased from 36 to 40 pieces
  • Lokker
    Melyikre gondolsz?
  • Angelus1991ster
    AMX 13 105:
    – Increased DMG from 360 to 390
    – Ammunition capacity increased from 30 to 33 pieces

Rheinmetall Panzerwagen:
    – Reload time reduced from 10 to 9 s
    – Aim time reduced from 1.9 to 1.6 s
    – Dispersion during hull movement reduced by 20%
    – Shot dispersion was reduced by 20%
    – Ammunition capacity increased from 30 to 35 pieces

T-100 LT:
    – Reduced reload time from 8.4 to 7.8 s
    – Ammunition capacity increased from 38 to 43

XM551 Sheridan:
    – increased DMG for 105 mm LT Gun from 360 to 390
    – Ammunition capacity increased from 105 mm operation from 37 to 42 pieces

WZ-132-1:
    – Ammunition capacity increased from 36 to 40 pieces

Nocsak. Tyúkeszűék mégis át tudják írni azt a sort.
  • joe662
    Ök az Strv42-57 ben ülnek,bár nem tudom minek
  • Lokker
    Jó kis gép. Én is szeretnék egyet de sajnálnám rá a pénzt úgy hogy csak alig játszom a WoT-al. Játékospajtás accján gurultam pár kört vele nagyon adta. De a karácsonyra kapott crew-t mire használtad el? :D
  • joe662
    Nem ám Hamarosan begurulnak még a fos testvérek,és az Fv hűtőszekrény is,csak megvárom a leárazást.
    Egyébként nem volt gold rendesen kiképezni a legényeket meg nem is volt kiket,gy 80%rol kezdenek És még álcafestésre se futja,így egy kissé nehézkes az élet,de majd a Faceiten behúzom azt a sok 300% legénységi boostert,aztán hamar kikupálodnak a p@r@sztok
  • Plata
    Elég sűrűn dob kupont mostanában.
    Nekem ma viszont hihetetlen élményben volt részem,talán 3-4 másodpercig az E75-öm 41-el robogott.
    De aztán leértünk a hegy aljára és vissza állt az átlag 10km/h sebességre.
  • Lokker
    Mindig ezek a "csít" td-k. A skorpió G már nem elég mi? :D
  • joe662
    Lőttem egy lejvasaló medàlt,és kaptam egy20% kupont,be is gurult az StrvS1. :-DDD
  • tutyimutyi2
    Ha a menüben kiválasztom azt hogy favorite genres action akkor akció játékokhoz fog főként adni kódokat?
  • Darun
    Ha leirod hogy milyen nevet adtál meg, én még azt is bejelölöm hogy te hivtál meg ide (elvileg ad free lootcoint)
  • tutyimutyi2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sajna nekem is halom számra dobálja a szar böngészős játékokhoz a kódokat leginkább a wargame1942-höz a silver és gold pakkokat.
  • Angelus1991ster
    7 módon (facebook, twitter, gmail) próbálkoztam. Ezekből volt 35-40 "Rip the Card!"-ozás, ami során 4 db Wows-os bónuszkódot szereztem, meg egy rakat invite kódot és AW prémiumnap kódot. Sajna csak egyszer engedi aktiválni a kódot .
    Az észérség most sem hozta meg a gyümölcsét :D
  • tutyimutyi2
    Na jó inkább olyan kérdés hogy mekkora az esélyem arra hogy wargaming-es kódot kapjak egyébb ismeretlen játékok helyett?
  • Angelus1991ster
    Az random.
    bocsi azt nem írtam oda, hogy nem egyből kapjuk a wot-ot/wows-ot érintő kódokat.
  • tutyimutyi2
    Az random hogy wot, wows vagy armored-hez kapok kódokat?
    Egy Marblehead érdekelne engemet is.
  • Angelus1991ster
    A megnem nézett kártyákat +100 coin-ért el lehet adni, azokból fel lehet tornászni 2000-ig.
  • Lokker
    Én semmilyen WoT-os vagy WoWs-es cuccot nem kaptam.
  • Angelus1991ster
    Ja annyira nem adta a végefelé a WoWs-os bónuszkódokat, csak a WoT-os invite-ket.
    Úgy hírlik, az elején Párduc 88-akat és Pz T25-öket lehetet szerezni.
  • TiborTamas
    3 perc alatt megvolt, ennyit megért... Pláne, hogy tegnap járt le a prémiumom. :D Sőt még 2 perc alatt végigpörgettem az összes képregényt, majd tudtam nyitni még vagy 4 lootpack-ot, de nem volt akkora szerencsém, hogy kapjak még egy bónuszkódot a Warships-hez. Kaptam viszont egy invite kódot, ami a következőket adja:

World of Tanks: PZ. Kpfw. T 15 + 50% +Crew Level
    World of Warships: Ship Emden + Port / Garage Slot
    7 Days Premium
    500 Doubloons
    exclusive Lootboy Flag

Emellett az Armored Warfare-hez is kaptam 3 db 3 nap prémiumos bónuszkódot.

Ha esetleg kell valakinek valamelyik, akkor írjon privátban és elküldöm.
  • Plata
    Hát ez jó,most jót röhögtem.
  • Angelus1991ster
    Amikor chat banod van de még valamit be tudsz írni:
  • Angelus1991ster
    Ezeket adja: World of Warships: Premium Code: Marblehead + 7 Days Premium + Harbor Slot

Jobb leírás ehhez a Lootboy wot bónusz kódosdihoz:
    https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/6u0pzi/eu_you_could_get_a_free_marblehead_port_slot_and/
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.08.18. 12:38:00
  • joe662
    Ennyit sz@pni 7 napért.:-DDD
  • Angelus1991ster
    https://www.lootboy.de

7 napos wot bónuszkód (ha 2.-jára is szerzel az már nem felhasználható), meg invite kód is szerezhető

1. társítod valamelyiket: facebook/twitter/gmail
    2. kamu acc nevet megadsz, kamu születésnapot megadsz és hogy férfi vagy
    3. ha már bennt vagy, akkor elösször: a nagy piros "Get your free Lootpack now!"-ra kattintasz
    4. Get now free!-re kattintasz
    5. aztán Rip the Card!
    6. felbukkan 3 játékhoz tartozó bónusz, meg 2 db a lootpack gold kártya, ezek mennek az inventory-ba , elősször kapsz 2000 lootpack gold-ot
    7. amit a zöld LOOTPACK-nél felhasználhatsz
    8. Ha akarsz minimum 2000 lootpack coin-t szerezni akkor a bal felső sarokban a Napi jutalom miatt kapsz egyszer +150 coint és alul a Comics résznél ha elolvasol (végigpörgetsz) egy Comic-ot akkor +350 Loot coint-szerezhetsz
  • Sir Charles
    Tudom, hogy lerágott csont és néhányan nagyon nem értetek velem egyet, de én akkor is azt látom, hogy valami módon manipulálja a játék a végeredményt előre eldöntve a meccsek egy részét.
    Nem tudom mással azt magyarázni,amit tapasztaltam.
    Tegnap este és ma reggel is toltam egy meccset M44 arty-val.
    Esti meccs: 6 lövés 0 találat 1 kábítás végeredmény:15/2-re kikaptunk
    Ma reggel: 10 lövés 5 átütés és 5 kábítás végeredmény: 15/5-re nyertünk.
    Az egyik meccsen tudok lőni a másikon nem? Az egyiken csak szerencsém van, a másikon csak balszerencsém?
    Lehet erre azt mondani, hogy "RNG", de ha az RNG így működik, akkor csak azt bizonyítja nekem, hogy a meccsek valamilyen szinten előre el vannak döntve valamilyen paraméter által, mert ha nem minden lövésnél dönt a játék, hogy talál vagy nem, akkor ez előre eldöntött eredmény.
    Márpedig nem minden lövésnél számol, mert akkor nem lehetnének ilyen meccsek, ahol 6 lövésből semmi nem talál, de még a közelbe is csak egy megy, másnap meg 10 lövés-ből 5 telitalálat és a többi is éppen csak mellé megy. Szerintem legalábbis egy véletlen generátor nem működik így, hogy 16 lövésből az első 6 megy a levesbe, a többi 10 meg sikerül.
    Még egy mai meccs:
    Tortoise-al voltam, kikaptunk 15/1re. A meccs után végignéztem az összes játékos találati/átütési arányát, mi csapatunkban ez kb 25-30% volt(tehát minden 3.-4. lövés sebzett), míg az ellennél inkább 50% felett(persze ez csak becslés, nem álltam neki kiszámolni).
    Erre lehet mondani, hogy béna játékosok, RNG, stb, de nekem legalábbis elgondolkodtató.
    Bocs, hogy ezen lovagolok, de nagyon bosszantó és kíváncsi lennék a magyarázatra(főleg egy WG-s től)
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2017.08.18. 09:27:33
  • Kozslazs
    Azt hittem sose lesz meg a köcsi arty-k csapatonkénti limitálása után. Azóta alig találkoztam light-ban ülve 3al...

Utoljára szerkesztette: Kozslazs, 2017.08.18. 01:41:22
  • Solten
  • Plata
    Fogalmam sincs mennyi az alfája de 139-et lőtt az M41-embe.
  • Rammsch31n
    reggel írtam, hogy STRV-ről is pattannak többnyire. :DD
  • ROMOTO
    Centurion... hiába van papíron pontosság, egyáltalán nem az, nna és az a 230 alfa odabasz... gyakorlatilag azzal a dpm el ha van is mire lőni alig szedsz össze értelmes sebzést...
  • Plata
    Nem tudom milyen ágyúja van,de E75-re sok lepattantót lőttek.
  • ROMOTO
    Strv 81 gameplayt nézve azzal a löveggel aminek sem alfája, sem pontossága, se dpm-e nincs csak szopnak, néha harmadjára nagy nehezen kiröppen egy 200 dmg amikor az első nem talál a második lepattan...
  • Rammsch31n
    én ezt úgy gondoltam, hogy csak a PS4-es verzió... ráadásul a pc-s eu wot oldalon azt írják, hogy ma kezdődött el a common test 3. köre... azt nem találom, hogy meddig tart...
  • tutyimutyi2
    Olyat is írnak hogy aug22 frissítés az csak a ps4-es verzió frissítését jelzi vagy sima wot-ra is akkor jön ki?(61k xp-t kéne még összekuporgatni és meglesz a foch 155)
  • Plata
    Hát azt hiába,nem veszem meg,nekem ugyanis jár.