418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Still_I_Rise
    Álljatok le... jön a csősz aztán "leülhetsz egyes".
  • tothgyorgy
    Sajnos nagyon így van. Ezért redukáltam drasztikusan a wot játékidőt.
    Ma már csak napi 3-5 kört megyek.
    Tegnap 5 kör ma 3. Lehet hplnap csak 1 lesz. Nincs öröm, nincs csata..Belefásultam, kiégtem.
    Majd játszok mással.
  • Darun
    Rászoktattam apámat a játékra, nem sokkal az előtt hogy én abba hagytam volna. Napi szinten játszik és régóta panaszkodik arra, hogy szerinte valamilyen nem ismert rendszer alapján rakja csapatba a játékosokat. Az ellenfél akkor is összedolgozik, ha nincsenek szakaszban, a csapattársak meg a szokásos lemming taktikát alkalmazzák: kb 10 emberke elmegy egyetlen helyre és az ellenfél néhány tankja pár perc alatt kivégzi őket, közben a másik oldalon, ahol meg vagy senki nincs, vagy csak 1-2 játékos simán áttör a túlerő. Hozzá kell tennem, apám messze nem pro, sőt, még közepes játékosnak sem nevezném. Néha szoktam nézni hogy játszik, de ez is inkább nekem fáj. De az tény. hogy ha mindenki lemmingel, akkor ő megpróbálja tartani a másik oldalt, lassú tankkal nem megy hegyet mászni, gyors tankkal nem áll be kempelni. Sajnos a tudása kb ki is merül ennyiben. De igazából ezt tapasztalom én is Warshipben is, illetve ha néha tankozok akkor itt is. Pont tegnap mentem egy meccset, az egyik pályán több mint tizen indultak az egyik irányba, a másikra senki. És csodálkoznak, hogy bekeritenek minket. Mentem egy kört OI-Exp-el. T7-be rakott, három arty volt, ebből kettő T7. Malinovka. Most hová a rákba bújjak el az artyk elől? Persze kicsaptak mint a szart. Oké hogy korlátozták a top tier tankok mennyiségét, de a háromból komolyan kettőnek artynak kell lennie? És oké arra én is csak a szám húzom, mikor fater azt mondja, egy csapatba rakják a lemmingeket, őt meg közéjük, az ellenfélhez meg azokat, akik képesek csapatban dolgozni. Nyilván ez nem személyes értékeléssel függ össze, mert a magas wn8 értékelésű játékosok semmivel sem segitőkészebbek, mint a piroskák, sőt. (az más kérdés hogy a piroskák mellé még hülyék is) És persze az RNG. Nehéz elhinni, hogy minden ellenfélnek, az összes tankban csak 125% legénysége van, de ők a top tier, nagyobb szórású arty-val is simán telibe lőnek olyan célpontokat, amiket én a kisebb szórásúval el sem találok. A következő csatában meg nekem ad be folyton telitalálatot. Erre is volt egy jó példa tegnap. Nem szeretem a T32-t, lassan tölt és iszonyat szórása van. Persze T10-be rakott be, az ellenfélnél volt egy angol td (nem az fv) és a térkép túlfeléről belőttem a kupoláját. Máskor meg a Tigris top ágyújával nem találom el. Sőt, ha már összeesküvés elmélet, még anno, mielőtt leálltam a WoT-al, megfigyeltem hogy vannak bizonyos tankok, amiket adott napon nem tudok leszorzózni. Folyton idióták közé tesz be, ha top tier vagyok, egyedül hagy a csapat, ha nem, akkor meg tuti hogy valami olyan jön szembe, amivel nem tudok mit kezdeni. És azért ugyanazzal a tankkal a zsinórban hetedik vereség után már nehéz elhinni, hogy ez csak véletlen.
  • joe662
    Klàntàrs illuminàlt àllapotban megvette,majd ràjött,hogy ez nem kell neki,mert felvilàgositottuk h ez egy med nem hevi:-DD
    2csatàt ment vele,tegnap irt a supportnak,hogy visszaadnà.Ma vàlaszoltak neki,hogy mivel használta a tankot,ezért refundolni nem tudnak,viszont 10.500 aranyért vissza veszik.Ràbolintott,ment 1 csatàt mire végzett tank sehol,arany a szàmlàn.:-O
    A legjobb az egészben,hogy a legénységet megtarthatta:-O
  • Sir Charles
    Még egy adalék ehhez az egészhez, bár hozzáteszem, hogy teljesen szubjektív a megfigyelésem.
    2015 februárban abbahagytam a játékot és majdnem másfél évig, 2016 júniusig, nem toltam.
    Azóta viszont rászoktam arra, hogy elemzéseket nézek, leírásokat olvasok, szóval tudatosabban próbálok játszani, figyelek arra, hogy tank mire képes, mik a gyengeségei, erősségei stb. Összességében még a játékot is jobban élvezem így, és úgy is érzem, hogy jobban játszok.
    Na ehhez képest a winrate-em folyamatosan csökken, igaz nem sokat, de azt egyfolytában és a WN8 is kevesebb bár az sem sokkal.
    És igazándiból ezt annak tudom be, hogy hiába tudom, hogy mit kellene csinálni, mire odaérek egy pontra a térképen, már 8-1-re vezet az ellen és instant bukó a meccs, és ezek nagyon gyakoriak.
    Mostanában, ha veszek egy új tankot, akkor 50-60 meccs alatt vagy 60% a winrate vagy 40 és nagyon nehezen lehet ezen változtatni(nyilván a 60-on nem akarnék)
    Szumma szummárum: olyan érzés mintha a játék "döntene" arról, hogy mi lesz a meccs vége és nem a játékosok képességei.
  • ROMOTO
    A sabaton jó közepes lett, a prém fv torony buff után jobb lesz annál...
  • ROMOTO
    Detto, az AT-kat nagyon megutáltam, mindig vesztes csaták, vagy lemaradok a sebzésről mert nem birom utolérni a többieket, azoknak a td-knek csak rofja van de se sebesség se alfa és a pen is harmatos, a legszarabb td osztály most hogy a franciák buffot kaptak.
  • Rammsch31n
    WUT?
  • Blacus27
    én adtam el tier10 tankot 113 na az 1 hányadék most a másikat húzom a wz111 5a-t a kilencese a wz 111 1-4 fergetegesen jó anno mikor kihúztam vele a 113-t fele ilyen jó volt viszont a 113 volt op
  • Maala
    T10-et elvből nem adok el, de most sima T8-asok el lesznek adogatva, amik régen jók voltak (még a T8 prém érája előtt): 112, IS-3, M40/43 ilyesmik...

Szal sztem a 3-ból 2 db T10-re jó lennék már most is. :-P

Amire igazán vágyik a zsidó énem, az egy felszerelésleárazás, 750k-t nagyon sajnálok a Maus superheavy spall linerére. :-D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.19. 16:06:24
  • joe662
    Lassan már egy éve,hogy 1 métert nem mentem artykokkal T92,és az fv304 is ment a levesbe,Az ojjekt,és az LeFH maradt,legénység tárolásra
  • Maala
    Ugyan, nekem FV 400x, o.430, amx 30b vár megvételre, többre most épp nem emlékszem. :-) Aztán lassan jön a 9-es WZ light is...

Kellene venni valami artyt is, amivel az SPG-15 küldit meg lehet csinálni könnyen (a T55A-ét a legénységi tagért).

Szal kredit az mindig kell. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.19. 15:29:27
  • Rammsch31n
    nekem is megkéne venni a 268-at... az ára már megvan, de ha lehet spórolni is, miért ne. :D
  • Maala
    Farmold ki a LeFH-val az árukat. :-D
  • joe662
    Nagyon remélem,hogy a gamescom alkalmából,leárazzák a 10es tankokat.Mert már csak meg kellene venni+az Fv td-t,de hát a csőróság nagy úr
  • Maala
    Alig várom, hogy az AMX 50 Foch (155)-ömet lecseréljék egy AMX 50 B-re. Lol. :-)
  • Angelus1991ster

Csak jussak túl az agyvérzéses AT osztályon.... Azon az ágon a halálcsillag és a prémium AT-15A a jó. Tortoise még talán
    .... messze van még a TD-15 (T-55A)
  • Sherman0070
    20%-os kupon és még Angelus-t is láttam. :D
    ja és még a japó tigris is meglett

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2017.08.19. 14:47:35
  • joe662
    30.án ápdét:-)
  • Plata
    Mért pont Is3 lenne kólás?
    Akkor már inkább jöjjön RC Cola Caernarvon.
    Még meg is venném.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.19. 14:24:17
  • TiborTamas
    Én sem tudom, mitől függ, de én is 3 különböző accounton kaptam kuponokat. 2 db 20%-os kedvezmény bármire a prémshopban, 1 db 50%-os kedvezmény 7 nap prémiumra és tegnap még SH közben is feldobott egy 20%-os kedvezményt, amit csak az IS-6-ra lehet beváltani.
    Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2017.08.19. 14:21:28
  • Plata
    Szerintem ma nincs értelme játszani.
    Voltam ma annyi szar csatában,láttam ma olyat is hogy 4 idióta td egy helyre ált be,strsv1 skorpió fos meg t110e3 egy helyen dekkolt le,meddel voltam,ellenfél artynak szüret volt,1 lövés 4 balféket sebzett.
  • Lokker
  • Sherman0070
    Mi ez a Sabaton Centurion tank? :D
    Coca Cola IS-3 mikor jön? :D
  • Maala
    Én xp booster belövése után ha látom, hogy nem "könnyű" a csata, akkor nem tolom le, csak egy gyors flank (ami nagy eséllyel suicide, ha meg bejön, akkor megnyeri a csatát), és megyek mással.

De a veszteség kb 3-4 perc csak. :-) Ma T6 svéd meddel volt egy T8 csatám, ahol vért kellett volna izzadjak a tuti lose-ért (mapon látszott), 2. körben meg T7 sima 1,8k dmg és dőlt az XP. Összesen 10 perc alatt.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.08.19. 13:56:22
  • R3nton
    belőttem egy 1 órás xp boostert 9 loose 2 win :D De legalább jó köröket mentem. Talán volt 2 rosszabb köröm is :D
  • Maala
    Bár rólam pattanna E-100al 4 tank, megcsinálnám gyorsan HT-15-öt.

Ehhez képest a valóság az, hogy hiába van 6k+ dmg, általában 0-2k pattanó van mellé. :-P
  • WR104
    Ezt tobb mint egy eve irtam
  • diegho™
    Nem tudom, megnéztem direkt a prém tank cserélős event óta csak a 2 prémtankkal amire cseréltem (Revo, P8.8) több, mint 40 epicet lőttem.
  • Plata
    Én nem tudom mi a ráktól függ de most hülye lehvaslaiho vagy mi a rák medálért is kaptam.
    Mondjuk lehet azért mert az előző kettőt sem használtam fel.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.19. 12:14:56
  • Maala
    10x!
  • joe662
    Regisztràlni kell a faceit-re,hozzàrendeled a.wot fiókodat.Régebben menni kellett pàr csatàt,hogy bizonyos funkciók elérhetővé vàljanak,nem tudom,hogy ez most is igy van e.
    Én a 7v7 ben szoktam jàtszani,mert ott lehet prémekkel menni.
    A wot ban a küldetéseknél van hogy mik a feltételek,de semmi extra szinte csak jàtszani kell érte pàr csatàt.
  • diegho™
    Ez a leárazásos kupon mitől függ? Az utolsó pár hétben kb 40 epic medált lőttem össze és egyet sem kaptam még soha.
  • Maala
    Lassan én is kifogyok a +100% XP-s cuccból, hogy kell ezt a 18-at kiszedni?
  • Rammsch31n
    Múltkor kérdezte valaki mikor jöhet a 9.20-as patch... hát armoredpatrolon azt írják 28 v. 29.-e RU szerver, és rá egy napra jövünk mi... szal akinek kell a 10-es Foch, húzzon bele. :D
  • Angelus1991ster
    Hol kell regisztrálni a fészittre?
  • Lokker
    Jogos. Annyira megbabonáztak a számok hogy azt már nem is vettem észre. :D
  • joe662
    Amióta leszedettem róla a kakasos festést,azóta jobban hoz a konyhára
    A küldetések között van olyan hogy E-sport küldetések,a Faceiten lehet megcsinálni öket. Én a 300% crew boosterek miatt csináltam meg.Adott vagy 18db-t belőle.Sok tankban van kezdő legénységem,gondoltam ezekkel majd megtolom kicsit öket. Elég sz@r az élet lámpa nélkül
  • Darun
    Ott van a bal oldalon, hogy "Teljesitett küldetés 250k".
  • Lokker
    Mire adott ez ennyi piizt neked? :D Ennyire adja azzal a francia prém csodával vagy boost is volt? Vagy nem értem. :D