World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én jelen állás szerint 11 165 csatán vagyok túl,az elején béna voltam,nem kicsit!!!(38% a T-28-al 176 csatájára az odbasz nálam tiszta Bot stílusú eredményem<#idiota>!)
De olyan 7-8-ezer csata óta tartom az 55%winrátát!
Tehát fejlõdtem,de ezek SEMMIT nem fejlõdnek legyen akarhány ezer meccsük,csak húzzák a csapatukat lefele!!!

Nézd meg egy játékos statját, akinek 8000 csata után is 55%-on van a gyõzelmi aránya, és hasonlítsd össze egy olyanéval, akinek szintén ennyi után 45% <#eplus2>

Aztán utána döntsd el, hogy melyiket szeretnéd inkább top tanknak a csapatodba <#vigyor1>

Nálam nem, igaz valamivel kevesebb fps-el fut pl 80 helyett 60-al, de tök folyamatos a kép.

wot nick: PsychoTrooper

Szerintem az hogy 45% vagy 55% a gyõzelmi aránya semmi jelentõsége. Ez tõled úgy is szinte teljesen független. Fõleg ha már túl vagy 8000 csatán akkor ezt nagyon nehéz feljavítani vagy épp lerontani.
Az nem a fraps hibája a replay ilyen. Nézz meg egyet simán az fog röcögni.
Kipróbáltam a ZD reacorder-t is na az röcögteti ha realtime akarod tömöríteni H264-el. Meg ez is csak demóként érhetõ el vagy vedd meg 40 dezsõért.
Marad a Fraps+VirtualDub combó ez jó is meg free is.

Igazából azon akadtam ki, hogy ha játszok 80-120 fps között 1680-ban, akkor a 30fps-el készült felvétel miért röcög, miért nincs folyamatos kép.

És milyen igaz :D

Sajnos nem olyan ritka mint gondolod!:D
Nekem már vagy 1 hete megvolt az elsõ "észlelése",ennek a különös állatfajnak!
Különös ismertetõjegyei:40-45% winráta 600-700közötti effy,viselkedése egyedenként eltérõ,van amelyik bokorlakó,ez a fajta lehetõleg a térkép sarkában található bokorban tanyázik,ha erre felhívjuk a figyelmét,élénk kommunikációba kezd"stfu u noob"stb...
A másik típus a hõs lemming,õ a csapat 1. áldozata,ez pusztulása után kezd kommunikálni,az elõzõhöz hasonló hangnemben...

Jahh, hogy képkezelõs? Akkor csak én nem látom. :)

Írd be textkéntm ki tudjuk másolni.

Ha szembekerülök az m103-mal akkor azt érzem mint az IS4-nél. Azt hogy kár a lõszerért.
2 gyõzelem, 12 vereség! Anyádat kedves WG! Tombold ki magad, mert egy óra múlva már nem lesz rá lehetõséged!

Nekem már a patch napján volt szerencsém nem is egy ilyen kreténhez, de még T9-es korában is találkoztam player-el aki ezt használta rajta nem a BL-9-et.

Pales27
Mi a francért nem jeleníti meg elsõre mikor 3x ugyan azt a linket írom be????

Pales27

Pales27

Pales27
Sikerült lencsevégre kapni egy igen ritka állatfajt, kicsit több mint egy hétbe tellett, de megvan!

Az egyik nálam már kuka abszolút helytállóak a vélemények, elég volt elindítani és kiakasztotta a 9550-et jobban mint egy tesztprogram.

Sunsetjoy
Az irányított ütközés visszafelé mûködik? Nem azért sebzõdött kevesebbet a sherman?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Is-7-el bemásztam Obj704 képébe kemény 200 hp-m van az objectet meg vagy 2x lõttem meg,erre mi történik?
Az artyjuk kilõ mindkettõnket!<#falbav>
Mind1 nyertük,de ez akkor is olyan nyominger húzás...

Találtam pár programot.
Meló után szép sorban kipróbálom õket.

Trucker39
Nos, nem szar. Ugyan nem sok játék felvételt csináltam vele, de nem találtam ennél jobbat. Valós idejû felvételnél szerintem természetes, hogy nagy a felvett AVI mérete, de ezért kell tömöríteni utána. Az FPS visszaesése meg szerintem gép függõ. Ha találsz jobb, szebb, gyorsabb megoldást, azért oszd meg itt a fórumon, ha lehet a kész video-t is. Megnézzük és ha tetszik én is azt választom.

kisTekila
3. megoldás :)
amit linkeltem editorban szerkeszted a 'PlayersPanel' részt
(és még nagyon sok mindent, ami közben megtetszik) :)

xfire: kistekila

kisTekila
nem szeretem a sok színt játék közben, ezért én a playerspanel-t nem másoltam be.

ami 5letem van, nézz szét a samples mappában, hogy neked melyik tetszik és azt másold át.
vagy ha a full-t másoltad akkor a "// Parameters of the Players Panels" alatt "formatleft és formatright résznél kell átírni. ( a full-ban, az eff szerinti megjelenítés van)

"formatLeft": "<font color='{{c:eff}}'>{{nick}}</font>",
"formatRight": "<font color='{{c:eff}}'>{{nick}}</font>"

xfire: kistekila

Röviden: szar
Bõvebben: nagyon szar a minõsége, nagy a méret, gyakorlatilag semmit nem lehet beállítani vele, visszaesik az fps.....nem sorolom
Egy okot nem találtam miért is használjam tovább.

találtam közben némi infót link

Trucker39
Mi a baj a Fraps-l ?

A fraps-on kívül tudtok más megoldást a replay fájl rögzítésére?

YAN, esetleg tudnál megoldást a player eff értékek megjelenítésével kapcsolatban?

Yan
az XVM.xvmconf fájlban töröld a "markers" részt.

// OVER-TARGET MARKERS-tõl a
// COLOR SETTINGS-ig

esetleg használj XVM editort, ahol be tudod ezt is állítani a kívántak szerint: editor

&#165; xfire: kistekila

Ahhoz képest, hogy még a legénység sem volt 100%-on, egész jó kör volt :D

Gyõzelem!
Csata: Redshire 2012. május 15. 7:52:08
Jármû: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 4 568 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 971
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Mesterlövész

Ettõl még lehet jó játékos. A tier tizeket én pl. csak kláncsatába visszem. Ha jól megy a klánnak, akkor folyton nyer a gép. Lehet, hogy õ is ilyen.

Viszont a többi géppel sem valami nagy statja van, úgyhogy igazad van.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Az elsõ igazán jó köröm a KB-4-el:):

Gyõzelem!
Csata: Ensk 2012. május 15. 7:30:50
Jármû: КV-4
Szerzett tapasztalat: 3 474 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 50 812
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Elit lövész, Acélfal, Mesterlövész

Melyik verziója van fent? nekem az option 2, azzal szerintem nincs gond, bár nézd meg az OTM beállításokat is, hátha ott is tudsz javítani rajta.

The Matrix has you...

popey8
Valaki legyen olyan szíves segítsen nekem. Mit kell csinálni az eff moddal, h ne zavarja össze az OTM-et?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Komolyan mondom annyira elegem van már. Állandóan agyhalottak közzé tesz be. Ma kimenõ volt az elmegyógyintézetekben vagy mi? Ennyi barmot még nem láttam ebben a játékban mióta játszom, és hogy mind az én csapatomba kerül, nem igaz. Ma mentem kb. 60 csatát. Legalább a felén az volt, hogy a hülye birkák elmentek egy oldalra, a másik meg tök üresen maradt.

Madi: Az átütés csak egy dolog. Nagyon sok nullásom volt vele. Az átlagnál is több.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Pár perce futottunk vele össze Westfielden, az ellenségnél volt, de az ott lévõ klántársaim mondták, hogy rögtön elbújt kempelni :D. Am csak D25T volt neki az IS-4en (bár ez egy ilyen kreténnél természetes). Persze miután kilõttük, még neki állt feljebb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem tudom, hogy milyen tájpot adtak neked, de ha jó helyen lövõm, még az IS8at is átütõm vele! :D Oldalról meg bármit.
popey8
Ennek a Typenak mekkora szar a lövege. UTÁLOM<#falbav> Hát kellett ez nekem? Sokszor nagyon ellen rak be, ami nem lenne baj, de hogy még oldalról is alig üt át vmit. Ja és kb. minden második lövésem nullás. Fasza tank, fasza játék<#boxer>

Gottfried
Az is8 elég gyengécskére sikerült.Bár még nem mentem vele de ellenfélként szeretem õket az E75-el.Nem komoly ellenfél,1vs.1-ben még mindig sima ügy volt,ellentétben az amcsi m103-al ami tud meglepetéseket okozni,olyan pattogós.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Valóban. A homlokpáncélra, teknõ elejére esõsített lemezek képek alapján kb 30 mm vastagok lehetnek. De két rétegben mind a homlokpáncélon, mind a teknõ elején tehát 2x~30 mm.
patchaou
Hogy a pöcsbe nem adták még ezek föl? Élvezik hogy semmit nem tudnak csinálni? Vagy éppen halál boldogok amikor 4-5 csatánként kilõnek valakit?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hoppá meg is van 733 battle és 65 kill nemsemmi a srác..

prõ

Már ha normális csapattársakat fog ki az ember. IS8-al nem könnyû boldogulni ha hátrányba van az ember idióta csapattársak miatt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Alul a másik csapatba az a 280 effes KV-2-es srác.. na az nem semmi lehet.

Gottfried
Igen ezen a néven szaladgálok,mostanában fõleg az E75-el.Kimondottan élvezet vele a játék. :)

Lol te vagy Frizt? Valamelyik nap láttalak szaladgálni az E75-ben, meg is jegyeztem magamban érdekes név :D

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Gottfried
A másik top tankunk sem semmi! E100-al 34% winrate.Gondolom mikor õ a top tank,annyi a csapatnak....
Nem csoda ha ezekkel 25% esélyt kaptunk.Még annyi sem volt..

Biztos valami kisiskolás, ott már úgyis lassan a KÁCIÓ meg ilyen marhaságok mennek, aztán 0 tanulás.

Gottfried
Érdemes megnézni hogy mikor regelt! kb. napi 60 csatát tol.MINEK ????

Gottfried
Húúú apám.....
Megnéztem a statjait és ilyet még nem láttam.Ez tényleg mazoista lehet.KV-val 1600 !! csata,288 kill...