418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Szard le.
  • Reichsführer SS
    Figyu...jó volt ez a kis vita meg minden, de most kis időre lelépek mert megy egy jó film és álmosodom is kicsit! Majd holnap ha van kedved tovább szarhatjuk egymást! Na jó éjt lammaer...jó éjt szpecnyaz! Vigyázzatok az effi arányotokra hogy továbbra is legyen mire menőnek maradni itt a fórumon, és további kellemes okoskodást kívánok nektek!
  • Trabant93
    Na ugy nézem az adatlapom,hogy valakinek nem tetszett,hogy békíteni próbáltam,dobta is a minuszt,de septiben..
  • Szpecnyaz
    Na várjunk csak egy kicsit. Eddig úgy volt hogy mi piszkálunk téged ilyen fő állásban, de most meg már csak lapítok és sunyiban szólok be? Majd szólj ha eldöntötted hogy melyik változat érvényes.
  • Szakesz
    Mindenki érzi, hogy a barátok köztnek hamarosan vége, és eluralkodik rajtunk a kapuzárási pánik. Panem et circenses!
  • Reichsführer SS
    Nem...ti ketten nagyképűek vagytok felnőtt emberek létetekre hogy egy videójáték fórumán mikor tudtok lejáratni valakit! Ti erre veritek magatokat, és az is igaz volt hogy lapultok mint szar a fűben de ha gyorsan valaki beszól nekem hogy miért így adtam elő magamat, akkor azonnal előbújsz és adagolod tovább! Most ti úgy érzitek hogy én itt lejárattam magamat? Hát nem gondolnám barátom! Amiket rólatok írtam azt ti most 15-perc alatt bebizonyítottátok!
  • Szpecnyaz
    Na emberek, akkor bátran nyilvánuljanak meg Himmler néptárs támogatói, vagy akik csak egy kicsit is szimpatizálnak vele! Ne érezze annyira egyedül magát, hadd legyen neki is igaza valamiben!
  • Reichsführer SS
    Jujj de nagyot mondtál! Majd legközelebb nevetek is rajta megigérem oké?
  • Reichsführer SS
    Nekem megfelel ez a nicknév és leszarom ha valakinek nem tetszett amiket mondtam! Beigazolódott amit álitottam rólad! Ha valaki adja alád a lovat akkor azonnal hiéna módjára neki ugrasz a másiknak és megpróbálod szétszedni! Ennyire gyerekek vagytok? Ez egy videójáték fórum baszki! Szerinted engem izgat ez valamilyen szinten hogy egy-két ember mint te mit mond? Ugyan már cimbora! Biztos lehetsz benne hogy van itt jó pár olyan ember is aki szerint jogos volt hogy beszóljak nektek mert játsszátok itt a semmire az agyatokat! Viszont nem szeret senki belekeveredni egy ilyen vitába mint ez is!
  • lammaer
    Jaja, gruppent azt úgyis kapott, minden testnyílásába került egy répa :)
  • Szpecnyaz
    Javasolnám mondjuk az "SS Obergruppenführer" vagy valami hasonló populáris név kiválasztását.
  • Reichsführer SS
    Ti egy álomvilágban élsz és azt hiszed hogy erről szól az élet hogy ki miről pattan le?
  • lammaer
    Höhö, milyen 4x kombót kapott. Barátom, inkább regisztrálj új nicket, ebből az életben nem mosod ki magad :)

De azon gondolkodom, mindjárt segitek is a nickváltásban :D Mert Cifu is köztudottan a sleppemhez tartozik :)
  • Szpecnyaz
    Ja, végül is eddig senki se adott neked igazat itt, mikor kértem hogy valamiféle módon igazold a teóriád akkor nekem estél. De ugye mindenki hülye, csak Te vagy helikopter. Utólag a teóriám is bejött hogy miért a WG-re fogod a sikertelenséged. Kb velünk is azt csinálod mint a WG-vel, én meg Lammaer vagyunk a gonosz agresszorok, szóval mindenki hibás, csak Te nem. Ha nagyképű vagyok akkor nagyképű vagy, nem igazán izgat a véleményed, szerencsére ennek a fórumnak a elég nagy részével ápolok jó kapcsolatot, akiket úgy látszik nem észlelik ezt, vagy nem zavarja őket.
  • lammaer
    A legjobban még mindíg az tetszik benned, hogy teljes mértékben egy alternatív univerzumban képzeled magad. Azt hiszed hogy itt bárkit lenyomtál bármilyen vitában, meg hogy valamiféle leki törést okoztál bennem tegnap, miközben úgy pattansz le mindenkiről mint gólyafos a bádogcsatornáról.
  • lexlutor
    tiszeletbentartod mas velemenyet? akkro eddig ki sakalfalkazott teléitorokbol? meg oktatta a nepet, h higgy amit akarsz, de en jobban tudom?

ekkor ontelt nulla taplot mint te reg lattam.
  • lexlutor
    ..jelenleg te nyomod itt a lekezelo, nagykepu kivagyi dumat. .. tukorbe kene nezni egy pillanatra, es nem arra huzni magad, h te milyen faszagyerek vagy, mert nem rettensz meg semmitol.

• yossarianHUN
    Amit én látok az az, hogy egy pillanatig meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg átértékeld az álláspontod, viszont aki mást mond, az nagypofájú, befolyásolni akaró szemét, aki meg akarja mondani hogy te mit gondolj, illetve kizárólag a te lejáratásod céljából van itt. Én is kiállhatok a Kossuth tér közepére, elüvölthetem magam hogy sajtból van a Hold, majd tojást vagdoshatok mindenkihez aki ellentmond, mindezt abban a tudatban, hogy én nemesen, állhatatosan kiállok magamért és azért amit gondolok, ettől függetlenül az emberek hülyének (és nem mellesleg bunkónak) fognak nézni, némi joggal.
  • Reichsführer SS
    Nem minuszolok senkit sem mert ez egy fórum ahol mindenki elmondhatja a véleményét! A tiédet is tiszteletben tartom, valóban adtam rá okot hogy ezt gondold rólam de úgy gondolom elmondtam miért.
  • lammaer
    Ember észre kéne venni hogy SENKI - klántól, nemtől, játékbeli teljesítménytől függetlenül - nem ért veled egyet. Vergődjél még egy darabig, meg gyártsál elméleteket hogy még Epherandes meg Yossarian is az én csicskám és azért ugranak rád.

Anyu biztos megsimogatja majd a buksidat hogy "ne is törödj velük, én okos kisfiam".
  • Reichsführer SS
    Nem hülyéztem le senkit! Igen elmondtuk a véleményünket, és persze hogy kötöm az ebet a karóhoz hogy ha egyszer ezt gondolom! Pont ez a bajom bakker hogy meg akarták magyarázni hogy mit gondoljak, és hogy hogyan gondolok ilyeneket hogy a wg-átveri az embereket. Na így kezdődött ez a szép történet és nem bántam meg mert őszinte voltam, igaz kicsit Puzséros stílusra sikerült, de legalább nem kerülgettem a témát mint macska a forró kását! Én nem rettenek meg senkitől soha, megtanultam hogy mindig ki kell állni az igazadért mert ha mindenre csak bólogatsz akkor az nem te vagy! Nincs semmi bajom mint emberrel sem a szpecnyazzal, sem a lammaerrel csupán elmondtam mit gondolok arról amit néha csinálnak, és mivel lammaer kapásból belém állt tegnap előtt ezért pont megtalált magának és nem volt aznap szerencséje!
  • Epherandes
    Már bocsánat, de másod hülyézése azért, mert nem értenek veled egyet, valamint a "nem is tudjátok mekkora lángeleme vagyok" megnyilvánulásod szerintem nem számít véleménynek. Ezenfelül ezek a kirohanásaid, valamint a "tartalmuk", csak arra jó, hogy mindenki neked ugorjon. (Próbáltam tisztán és sértésmentesen fogalmazni, ha már ez sem tetszik, tessék mínuszolni.)
  • yossarianHUN
    Elmondtad a véleményed, ahogy ők is az övéket. Ez ellenkezett a tieddel, de te kötötted az ebet a karóhoz, hogy de, ez igenis így van, eközben pedig egy épkézláb érvet nem tudtál felsorakoztatni, viszont átcsúsztál szép lassan anyázó stílusba. Ezek után nem tudom miért csodálkozol, ha a többi fórumlakó is felveszi a kesztyűt, ahelyett, hogy csendben tudomásul vennék, hogy le lettek hülyézve, ráadásul minden indoklás nélkül.
  • Trabant93
    Szép munka! Majd' 6k sebzés
  • Reichsführer SS
    Leírtam hogy miért vagyok ilyen! Van rá okom! Nincs semmi bajom és a gyógyszerem sem gurult el! A nagyképű, lekezelő egy-két ember miatt nyilvánultam meg így! Ennyi! Leszarom hogyha ez miatt pikkel majd rám egy-két ember, majd elmúlik. Elmondtam a véleményem.
  • haflac
  • haflac
    Na ez egy nagyon jó csata volt.
  • mijki
    Ne etessétek a trollokat!
  • Reichsführer SS
    Figyelj...rád már nem is mondok inkább semmit! Olvasd el mit írtam a barátodnak. Hátha magadra veszed! Amúgy te ismersz engem?? Mi jogon nyúlsz bele ilyen témában hogy milyen az intelligencia szintem? Hogy mered te gyerekes módon minősíteni egy ember intelligencia szintjét? Csupán azért mert megmondja tabuk és fölösleges mellé beszélés nélkül a véleményét? Butának gondolsz? Nagyon meglepődnél szerintem drága barátom! Amint az előbb is mondtam részemről vége a témának, elmondtam amit akartam! Bár az a fura hogy amiket írtam rólatok, meg sem próbáltátok cáfolni vagy mentegetőzni sem akartatok. Csak igazam lehet azért egy kicsikét nem?
  • yossarianHUN
    Öcsém, eddig mondhatjuk hogy a rendhagyó nickneved dacára kedveltelek a fórumos megnyilatkozásaid alapján, de az utóbbi időben úgy tűnik elgurult nálad a gyógyszer, egyre irracionálisabb dolgokat jelentesz itt ki, és amikor valaki ellent mer mondani, a torkának ugrasz, méghozzá felettébb alpári stílusban. Továbbá ha kettő, vagy annál több ember kérdőjelezi meg az állításaidat, kapásból kijelented, hogy itt kérem szépen, egy sakálfalka verődött össze, kizárólag a te porig alázásod céljából (ahelyett mondjuk, hogy esetleg elgondolkodnál rajta, hogy ha már öten mondják, hogy a narancs nem kék, esetleg lehet benne valami ráció.
    Ezenfelül olvasd már vissza a hozzászólásaid, mert amiket az utóbbiakban Láma és a többiek fejéhez vagdostál, azok mind inkább a te megnyilvánulásaidra állnak.
  • Trabant93
    Gyerekek,gyerekek,mindig ez a fölösleges és destruktív szócsatározás,aminek általában egy halom üresség a vége.Dobjatok be pár sört és pálinkát,békíti a testet és a lelket egyaránt,jobb járhatóságot biztosít a csínek.
    Ámen!
  • Simulacrum
    Gondoltam megjáratom a Chaffee-t, ha már 3x nap van. Kár volt...
    Ami meglepett a csapatom fantasztikus mennyiségű sebzése mellett (annyit sebeztem, mint az E-75-ünk és az egyik JT-nk összesen, siralmas), az ellenfél JP-je. Valahonnan ismerős volt ez a HAMI klán. Aztán rájöttem, hogy ők valami nagyon elitek, rá is kerestem nem semmi játékos. Mégis végigsétált a JP-vel a Chaffee-m előtt hosszú métereken át és tűrte, hogy lőjék. Arra gondolnék, hogy első a hatodik érzék egy TD-n, vagyis nálam így van, de persze számos oka lehet, hogy miért nem ezt fejleszti.

• Reichsführer SS
    Újra itt! Nem a platoonozással van bajom hanem az ilyen nagyképű senkikkel mint te és a láma barátod akik annyira csicskák hogy ha nincs igazuk akkor is görcsösen próbálnak gyerekes dolgokkal vissza vágni! Mivan, nem vagy hozzá szokva hogy beszól valaki? Ez egy fórum és elárulom miért vagyok ilyen veled és a barátoddal ha nem értenéd!

Tegnap előtt feldobtam azt a témát hogy a wg szopatja a prémes játékosokat is. Erre a láma barátod mint a kiskakas a szemétdombon azonnal osztotta nekem az észt! Ki mint vet, úgy arat! van egy ilyen mondás. Ha velem valaki lekezelő és fellengző stílusban lép föl indokolatlanul, vagy mint ti például akik játsszák az agyukat az arctalanul egy videójáték fórumán! Na az ilyen embereket nem bírom azért mert ez egy szánalmas dolog és nem vagyok kíváncsi a vergődésetekre amit próbáltok itt összehozni most például ellenem hogy nehogy igazam legyen már valamiben! Na ezért vagyok ilyen veled és lammaerrel! Ha nem azt látnám hogy játsszátok az agyatokat és kóstolgatjátok az embereket akikről azt hiszitek hogy könnyű préda és szét lehet szedni, akkor egy rossz szót sem szóltam volna hozzátok! Régen itt vagyok már és többször előfordult ez már.Idáig befogtam a pofámat! Én miért nem akarok itt főnök és isten lenni mint ti?? Tudod miért mert ez a normális! Feljövök ha el szeretnék mondani valamit, vagy ha valami bajom van vagy akármi...de nem arra vagyok kíváncsi hogy az ilyen féle játékosok mint te, és a lammaer mikor köt belém ha olyat mondok amiben ti bele tudtok állni! Az élet területén mindenhol ahol nagyobb társaság össze gyűlik mindig akadnak ilyenek mint ti, akik ki próbálnak tűnni a többiek közül azzal hogy állandóan okoskodnak, fikáznak embereket, menőznek, beszólogatnak s.t.b.! Viszont ha neked mondja meg valaki a véleményét akkor presztizs kérdést csinálsz belőle hogy visszavágj, és hogy mindenképp te gyere ki a szócsatából győztesen! Ezen gondolkozz el drága szpecnyaz barátom! Most őszinte voltam veled, biztos nem esett jól de ez van! Részemről kimerítettem ezt a témát,nem kívánok többet ezen mélázni. Úgy gondolom érthető voltam!ennyi!
  • stoppos
    Csak ugye a KV-1S hatos, de felmegy rá az az ágyú, ami az IS-re. Egy tierrel lejjebb az pusztító tűzerő...
  • toma77
    Nem is szereztem ma egyet sem, pedig elég gyakorta akad egy-egy.
  • Kronos79
    5000 pengőt ad mindegyik.
  • lammaer
    Mi van ezzel a sniper medállal?
  • polluxware
    100mm D-54TS-hez írja...

nincs még su101-em csak, a hozzávaló cuccok nézelődése közben feltünt..

nem próbálná ki valki? mert akkor bevásárolnék:))
  • polluxware
    *SU-101*

ha simán a store-ban akarok lőszert venni su-101-hez (gold) ,akkor az UBR-412PB (gold) lőszert 1100creditért adná... arany árat nem is ad mellé

érdekes....

ha valki akar venni ocsóón
  • vass17
    Kicsit lemaradtam a korral:) Anno a KV3-at választottam, ami azonos szintűként megette reggelire a KV1S-t, tény, hogy azóta változott a helyzet:)