A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Reichsführer SS #188564 Nem hülyéztem le senkit! Igen elmondtuk a véleményünket, és persze hogy kötöm az ebet a karóhoz hogy ha egyszer ezt gondolom! Pont ez a bajom bakker hogy meg akarták magyarázni hogy mit gondoljak, és hogy hogyan gondolok ilyeneket hogy a wg-átveri az embereket. Na így kezdődött ez a szép történet és nem bántam meg mert őszinte voltam, igaz kicsit Puzséros stílusra sikerült, de legalább nem kerülgettem a témát mint macska a forró kását!
Én nem rettenek meg senkitől soha, megtanultam hogy mindig ki kell állni az igazadért mert ha mindenre csak bólogatsz akkor az nem te vagy! Nincs semmi bajom mint emberrel sem a szpecnyazzal, sem a lammaerrel csupán elmondtam mit gondolok arról amit néha csinálnak, és mivel lammaer kapásból belém állt tegnap előtt ezért pont megtalált magának és nem volt aznap szerencséje!