World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Is meg a valóságban percenként 3-t lõtt bumburnyák...

A panthernek meg több mint 100 mm-s frontpáncélja volr döntötten, ne kicsit op lenne a tierjében, ha valósághûen lemodellezik, szóval, áá mindegy...
Egész érdekes olvasmány - gugli-fordítás után: pl. giccses arty...

Ehhez kéne némi IQ-többlet is azok részérõl, akik miatt ez az iromány megszületett, de lehet, hogy csak tapasztalatlan a játékosok zöme még?!
Így viszont jó volna, ha WG adna olyan játékmódokat is, amiben a részvételhez bizonyos paramétereknek meg kéne felelniük a játékosoknak:
- bizonyos fokú hatékonyság (eff.)
- legalább 1 hónapja nem sebzett sajátot
- játszott csaták száma, adott tankkal is
- stb.

Értem én, hogy a kemény mag szeretne elhatárolódni a "csak" játszóktól, de ehhez a WG-re is szükség volna, végre már. De amíg abból (is) van pénzük, hogy a kölök csak annak örül, ha elronthatja mások játékát, addig ez nem fog megváltozni - szigorúbb ban-rendszer, esetleg még (de ezzel megint csak elesnének az ily módon fizetõképes kereslettõl)?! :(

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Viszont a meglebbentet Eu mix fa felkeltette az érdeklõdést.
Végre, magyar tankok! Az egy régi kívánságom a wot-tal kapcsolatban.

Na de az lehet egy hibakód, amire rákereshettek az internyeten és akkor esetleg kiderül, hogy a videokártya drivere omlik össze és csak egy másik driver kell. Például.

Számok és betûk vannak vegyesen, semmi konkrét szöveg.
Toby0501
Tessék elolvasni és terjeszteni az igét!
Lehet, érdemes lenne lefordítani és betenni a FAQ-ba.

zsebnáci. <#eplus2> az orosz tankot szeretõ meg mi? mini-komcsi?

Amit viszont nem értek, hogy néhol meg nem tekernek feljebb dolgokon, pedig kellene. A amx-38 és 40 nagyszerû példák erre.

Végeredményben mi másért kéne állítgatni a tankok paramétereit? :)

Áh, inkább csak a trollkodási kényszer, szeretem tutujgatni a zsebnácikat (jaj a német tankok brühühühüüüü) :)

Van E50-em is, csak ezt nem kell tudnia annak akit oltogatok. Az én garázsomban elfér minden ami OP.

Van valami hibaüzenet?

Ezek a rohadt op németek!
Na kisírtam magam és betoltam a Snikerst.
Ülök is vissza az E-50-be. Addig tolom ameddig minden személyzeti tagnak meglesz a 100% tüzoltás.
Utána már éghet a fogaskerék is, nem számít.

94 csata 3 kill kellemes :D

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Egyik ismerõsömnek olyan problémája akadt a játékkal, hogy amikor indítaná, akkor fekete háttér, és Error következik. Újra rakta a játékot, a rendszert is, de nincs semmi javulás.
Ha tudna valaki megoldást a problémára azt nagyon megköszönném. :)
Na ja, meg azt is megtanulhatnák hogy figyeljenek a többi tankra is. Pl egy hídon vagy szûk utcában nem a rohadt út közepén kéne kacsázni, hanem úgy menjenek hogy mások is elférjenek.
Pl himmelsen a déli félnél a hegyre vezetõ útnál repesztettem lórival, az elõttem lévõ T-43 nézelõdött mint a hülye mert láttam hogy forgatja hátra a tornyát, de a világért se nyomta volna be azt a rohadt "D" gombot, hogy elférjünk mind a ketten a törmelékes résznél, így õ tovább döcögött lassan, én meg satu fékezhettem bele a törmelékbe.

WoT: Nishizumi77

Random work
Na ilyenekrõl beszélek. Kapta húsvétra a játékot és bohóckodik vele, mert látta szomszéd gyereknél vagy a bátyusnál.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
ezekkel nem tudsz mit kezdeni, kis 10 éves hülyegyerekek akik valamiért felszabadultak az internetre és már az vicces nekik, ha a ház falát lõhetik...

én is agyvérzést kapok tõlük, de sajnos ez ilyen

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Csatánként kiosztott 17.7 sebzéspontot. :) Szerintem ez egy meg nem értett zseni lehet.

Doc Hooliday
A fizika lehet nem lesz rossz egyébként, viszont a hozzászólásod második felével tökéletesen egyet értek!<#eljen> Én még azokat a mazsolákat is nagyon bírom hogy amikor elindul a meccs elkezdenek vaktában lövöldözni a földbe...bele a semmibe...a tankomba...s.t.b. legszívesebben shoot-olnám az ilyen agytoprongyokat!

Az a baj, hogy ez ugyanúgy hangzik, mintha a wg mondaná. Vagy a történelmi hûséggel magyarázzák, vagy játéktechnikai okokkal.

"A teszteredmények feldolgozása után kiderült, hogy egyrészt kétségtelenül nagy élvezet meredek dombokról leugratni,"
Anyád az annak a nagy élvezet.
Ha ilyen lesz a fizika mehet a lomtárba ez a fosch.
Elõre látom amikor a jóképességû csapat harmada fele azért döglik meg az elsõ percben mert még azt a kurva tankot se képesek irányítani.
Mit várnak ha az nagy kihívás az átlag júzernek, hogy egy indulásnál ne verjék le legalább ketten a láncot egy másik tankról?

Az ilyen nyomorék Top tanktól(vagy bármely más pozícióban...) ments meg uram miket!
<#banplz>

Alien69
A 90-s csõ átmehet a T20-ra, erre meg a 105-s. Azzal már van esély jókat lövöldözni. <#idiota>

Feltörekvõ csillag ajánlom minden klánnak, sok jó t8 tankja van.

http://worldoftanks.eu/community/accounts/503226229-hdlang/

Nem azzal van a baj, hogy elöl lesz a váltó, hanem azzal a rohadt nagy buggal (amit nem akarnak kiiktatni), hogyha eltalálnak egy váltót, akkor kiég a tank!!! Mi gyullad fel? A fogaskerék? Na ne röhögtessenek már...

..megint nem birtad legyurni a benned lapulo francos saskaharcost mi? :)
Mert egy gyors guglizás szerint tényleg ott voltak...

Szóval: rohad op német tankok, bezzeg nekik még a váltót is hátrateszik hogy nehezebben leheseen kilõni.

Na, így hogy tetszik ? :D

"Ezen térképek felújítása már folyamatban van, várhatóan néhány hónapig tart majd az átalakításuk."

hogyhogy iylen gyorsan???:DDDDD
Az új Overlord poszt magyarul (1. rész is likelve benne):
http://wotinfo.hu/index.php/item/15-fejleszt%C3%A9si-tervek-ii-overlord-blog

https://wotinfo.hu

Trabant93
Oksa,amúgy érdekes,hogy ezzel a csõvel is remekül megállja a helyét t9 csatában ..csak jó helyen kell lenni :)

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ez számodra óriási elõny velem szembe. Csak a németeket húztam, 4k csata. Ebbõl 800 az E-50-en 394%-os legénység.
Kezdem belátni, hogy minõséget faragni csak akkor tudok, ha fordul a kocka. (soha)
Addig elmegyek püföldi Diablot.
Wg meg bekaphatja!

csaba90
persze! fõleg hogy mivel a T32-õn is az lesz a top csõ.. és mivel egy tier 7-es tankon jobb a 90-es ágyú mint egy tier 8-ason.. érdemesebb tier 7-el kihúzni :)

Csaby

Trabant93
Nem is rossz ez a t29 a 90-sel:
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 16. 11:35:42
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 2 260 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 412
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövés
Amúgy érdemes rárakni a 105-öst?

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

És ezzel egy idõben az összes orosz artyhoz elérhetõvé teszik a atomgránát használatát. <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

..szerencsere minden agat kihuztam mar, igy avval jatszom ami eppen jol teljesit. ha bejonnek ezeka nerfek, ezeketa tankokat felrerakom, jatszom masikkal. majd ha fordul a kocka ujra eloveszem.
Elõre rakják az E-50 és a E-75 váltóját? Na az gg lesz! Mégis milyen megfontolásból?
találtak valami régi tervrajzon utalást erre?
Vagy:
Te Iván, ezekkel még mindig sokan játszanak! Ráadásul ezek német tankok.
Nerfet neki!

Van még türelmem a játékhoz.... még van.

csaba90
egyébként nem tudja valaki hogy a T110 mégis milyen nerfet fog kapni? gondolom olyasmit mint anno a T30 hogy a célzója akkora lesz mint egy ház :S

Csaby

csaba90
pontosan! Elõbb az IS-rõl pattogtam mint állat 3-szor is.. igaz 550 méteren... de akkor is.. tegnap voltam olyan csatába hogy már csak én meg még egy Type maradt.. enemybe meg még egy amx 90-es meg egy tigris 2-es.. Mivel a type úgy döntött hogy elmegy foglalósat játszani... hiába mondtma neki hogy jöjjön segítsen.. nem... úgyhogy az amx szépen beforgatott ugye nem tudok ellene mit cisnálni addigra oda ért a tigris II-es is abba mgé egyt tudtam lõni és ennyi voltam elfogytam 1200 hp-ról.. és természetesen a type már nem volt nagy falat nekik... meg ekkorákat sebzek vele hogy 470 480 450 és 560-as átlag sebéze van... igaz nagy ritkán lövök vele 700-at is.. de vicc.. a ferdinánddal többször lövök 500 fölött annak meg 490 az átlagja :S

Csaby

patchaou
Ja, ehhez képetst egy t-150 orráról úgy pattogtam mintha pingponglabdával lövöldöznék...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

csaba90
ott volt pontosan a csücskénél ahogy a legjobban átviszi... de semmi még a nyom is lepattanó volt.. a 3-omból az egyiknél volt olyan nyoma hogy átütötte de arra se volt semmi :S

Csaby

patchaou
Tegnap tájpal szembõl, az orr csücske alá adtam be a kegyelemdöfést egy is-7-nek 100-150m-rõl akit elõtte oldalról inzultáltam. Más kérdés hogy a mellette levõ 80%-os is-4 azonnal le is kapta a maradék ~100 hp-m és buktunk.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem meg a JT és az O704 van óriási 'szopóágon', és az esetek többségében bármirõl képesek pattogni, gyakran van minimális sebzése a lövésnek ráadásul szembõl is egyre több minden átüti, stb.... (T30-hoz még nem volt szerencsém)

Én már csak akkor megyek ezen T9 TD-kel ha nyerõ sorozatban vagyok, mert miután a kreditet is visszavették nem egyszerû a fenntartásuk.
Valahogy kicsit olyan mostohának érzem a helyzetüket mint az arty-ét.
Ha ott vagy a csatában kötelezõ aratni vele, de szinte senki segítségére nem számíthatsz. Ráadásul többen elvárják, hogy az elsõ vonalban harcászkodjak velük.

wot nick: PsychoTrooper

Azzal épp az a jó ha nem áll szögbe!
Akkor a leghatékonyabb a páncélja ha szemtõl szembe áll azzal ami rá tüzel.
(igaz ha tényleg az aljára adta a lövést(WG mit dob éppen ugye) vinnie kellet volna...)

csaba90
gyerekek ez tûrhetetlen.. az IS7-est komolyna már annyira felhúzták hogy 100 méterrõl Jagdtigerrel szembõl meglövöm az alján a csücskét nem állt szögbe semmibe meglövöm a csücskét és lepattant 3-ból 3-szor!
és akkor a T110 erõs -.-" amit Tigrissel átlövök szembõl....

Csaby

A régi szép idõk, a soha túl nem melegedõ LaGG, a kanyrlövedékekkel rendelkezõ P39... <#levele>

Kicsit olyan az érzésem, mint az Il2-ben volt. Joe és Bill halál fakezû, de spitfire-el szeretnek menni. Joet és Billt állandóan kiszedik a profik, mert a profik Bf-109-el mennek. Joe és Bill sír, hogy túl erõs a messer. A vége az, hogy a statisztikák alapján tényleg úgy tûnik, hogy messer túl erõs, ezért elkezdik gyengíteni. Végül a spit egy ufo, a messer egy féltégla repülési tulajdonságával rendelkezik. Így már nagyjából jó eredményeket ér el fakezû Bill és retardált Joe.

Hát, az már nem olyan kevés.

Az eff rating ilyen 50-60 meccs esetén még nem ad korrekt eredményt (általában pl ha olyan tanknál nézed ahol 4-5 meccsed van horror nagy szokott lenni, aztán ahogy nõ a meccsek száma szépen lejön és beáll a reális értékre).

100 felett már nem várnék olyan anomáliákat hogy egy nagyon jó meccs után csökkenjen.

Igaz, én tankszintre lebontva szinte sohasem nézem, engem az emberek globális effje érdekel. Azt már nem nagyon lehet kozmetikázni :D

Gyõzelem!
Csata: Malinovka 2012. május 16. 10:03:42
Jármû: AMX 50 100
Szerzett tapasztalat: 3 614 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 344
Csatában elért Achievement: Top Gun

Ebbõl 3 T6-os arty(2 S-51,1 Su-14 1 tárral elintézve...),én voltam a scout aki át tört:D
Replay

Ez igaz, 127.

Feltételezem a ferdivel kevés meccsed van....

Mindenképpen az AMX a nyerõ a T50-2 felett.

Tagadhatatlan a T50-2 hósikló mozgékonysága és sebessége jobb, de szinte teljes egészében a csapatra van utalva (és egy kicsit rutinosabb játékos azért ki tud kapni egy T50-2-t, akármilyen gyorsan is megy, a nagy splashu artikról nem is beszélve).
Az ágyúja nagyon harmatos, rengeteg lövést kell megereszteni egy nagyobb tierû arty vagy más tank seggébe hogy megpusztuljon, addig nagy az esély hogy egy eltévedt lõvés elkap.

Az AMX ugyan nem cikázó tank de a sebessége megfelelõ, rejtõzni pont ugyanolyan jól tud viszont van egy remek revolveres ágyúja. Azaz ha szükséges tökéletes scout, de csapásmérésre is képes, BÁRMIT meg tud ölni (nagy tier esetén persze jó ha a célpont le van sebezve olyan 1000-1200 HPre, hogy egy sorozattal tudj végezni vele). Az 1000HP elegendõ, hogy ne aggódj ha beállsz egy IS7 seggébe elkezded osztani és mondjuk rádfordítja a tornyot hogy belédlõjön. Simán kibírod amig kitárazol bele, nem kell mocorogni amíg ölöd :)

Itt egy példa (régi videjó a FAQból, elkezdtük felrakni a youtubera) ami megmutatja hogy egy meccsen belõl hogyan lehet scoutolni és ölni is vele.