World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A panthernek meg több mint 100 mm-s frontpáncélja volr döntötten, ne kicsit op lenne a tierjében, ha valósághûen lemodellezik, szóval, áá mindegy...
Ehhez kéne némi IQ-többlet is azok részérõl, akik miatt ez az iromány megszületett, de lehet, hogy csak tapasztalatlan a játékosok zöme még?!
Így viszont jó volna, ha WG adna olyan játékmódokat is, amiben a részvételhez bizonyos paramétereknek meg kéne felelniük a játékosoknak:
- bizonyos fokú hatékonyság (eff.)
- legalább 1 hónapja nem sebzett sajátot
- játszott csaták száma, adott tankkal is
- stb.
Értem én, hogy a kemény mag szeretne elhatárolódni a "csak" játszóktól, de ehhez a WG-re is szükség volna, végre már. De amíg abból (is) van pénzük, hogy a kölök csak annak örül, ha elronthatja mások játékát, addig ez nem fog megváltozni - szigorúbb ban-rendszer, esetleg még (de ezzel megint csak elesnének az ily módon fizetõképes kereslettõl)?! :(
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Végre, magyar tankok! Az egy régi kívánságom a wot-tal kapcsolatban.
Lehet, érdemes lenne lefordítani és betenni a FAQ-ba.
Amit viszont nem értek, hogy néhol meg nem tekernek feljebb dolgokon, pedig kellene. A amx-38 és 40 nagyszerû példák erre.
Van E50-em is, csak ezt nem kell tudnia annak akit oltogatok. Az én garázsomban elfér minden ami OP.
Na kisírtam magam és betoltam a Snikerst.
Ülök is vissza az E-50-be. Addig tolom ameddig minden személyzeti tagnak meglesz a 100% tüzoltás.
Utána már éghet a fogaskerék is, nem számít.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Ha tudna valaki megoldást a problémára azt nagyon megköszönném. :)
Pl himmelsen a déli félnél a hegyre vezetõ útnál repesztettem lórival, az elõttem lévõ T-43 nézelõdött mint a hülye mert láttam hogy forgatja hátra a tornyát, de a világért se nyomta volna be azt a rohadt "D" gombot, hogy elférjünk mind a ketten a törmelékes résznél, így õ tovább döcögött lassan, én meg satu fékezhettem bele a törmelékbe.
WoT: Nishizumi77
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
én is agyvérzést kapok tõlük, de sajnos ez ilyen
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Anyád az annak a nagy élvezet.
Ha ilyen lesz a fizika mehet a lomtárba ez a fosch.
Elõre látom amikor a jóképességû csapat harmada fele azért döglik meg az elsõ percben mert még azt a kurva tankot se képesek irányítani.
Mit várnak ha az nagy kihívás az átlag júzernek, hogy egy indulásnál ne verjék le legalább ketten a láncot egy másik tankról?
<#banplz>#banplz>
http://worldoftanks.eu/community/accounts/503226229-hdlang/
Szóval: rohad op német tankok, bezzeg nekik még a váltót is hátrateszik hogy nehezebben leheseen kilõni.
Na, így hogy tetszik ? :D
hogyhogy iylen gyorsan???:DDDDD
http://wotinfo.hu/index.php/item/15-fejleszt%C3%A9si-tervek-ii-overlord-blog
https://wotinfo.hu
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Kezdem belátni, hogy minõséget faragni csak akkor tudok, ha fordul a kocka. (soha)
Addig elmegyek püföldi Diablot.
Wg meg bekaphatja!
Csaby
Gyõzelem!
Csata: Siegfried Line 2012. május 16. 11:35:42
Jármû: T29
Szerzett tapasztalat: 2 260 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 412
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztály, Kiváló Lövész, Elit lövész, Mesterlövés
Amúgy érdemes rárakni a 105-öst?
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
wot nick: PsychoTrooper
találtak valami régi tervrajzon utalást erre?
Vagy:
Te Iván, ezekkel még mindig sokan játszanak! Ráadásul ezek német tankok.
Nerfet neki!
Van még türelmem a játékhoz.... még van.
Csaby
Csaby
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Csaby
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én már csak akkor megyek ezen T9 TD-kel ha nyerõ sorozatban vagyok, mert miután a kreditet is visszavették nem egyszerû a fenntartásuk.
Valahogy kicsit olyan mostohának érzem a helyzetüket mint az arty-ét.
Ha ott vagy a csatában kötelezõ aratni vele, de szinte senki segítségére nem számíthatsz. Ráadásul többen elvárják, hogy az elsõ vonalban harcászkodjak velük.
wot nick: PsychoTrooper
Akkor a leghatékonyabb a páncélja ha szemtõl szembe áll azzal ami rá tüzel.
(igaz ha tényleg az aljára adta a lövést(WG mit dob éppen ugye) vinnie kellet volna...)
és akkor a T110 erõs -.-" amit Tigrissel átlövök szembõl....
Csaby
Az eff rating ilyen 50-60 meccs esetén még nem ad korrekt eredményt (általában pl ha olyan tanknál nézed ahol 4-5 meccsed van horror nagy szokott lenni, aztán ahogy nõ a meccsek száma szépen lejön és beáll a reális értékre).
100 felett már nem várnék olyan anomáliákat hogy egy nagyon jó meccs után csökkenjen.
Igaz, én tankszintre lebontva szinte sohasem nézem, engem az emberek globális effje érdekel. Azt már nem nagyon lehet kozmetikázni :D
Csata: Malinovka 2012. május 16. 10:03:42
Jármû: AMX 50 100
Szerzett tapasztalat: 3 614 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 44 344
Csatában elért Achievement: Top Gun
Ebbõl 3 T6-os arty(2 S-51,1 Su-14 1 tárral elintézve...),én voltam a scout aki át tört:D
Replay
Tagadhatatlan a T50-2 hósikló mozgékonysága és sebessége jobb, de szinte teljes egészében a csapatra van utalva (és egy kicsit rutinosabb játékos azért ki tud kapni egy T50-2-t, akármilyen gyorsan is megy, a nagy splashu artikról nem is beszélve).
Az ágyúja nagyon harmatos, rengeteg lövést kell megereszteni egy nagyobb tierû arty vagy más tank seggébe hogy megpusztuljon, addig nagy az esély hogy egy eltévedt lõvés elkap.
Az AMX ugyan nem cikázó tank de a sebessége megfelelõ, rejtõzni pont ugyanolyan jól tud viszont van egy remek revolveres ágyúja. Azaz ha szükséges tökéletes scout, de csapásmérésre is képes, BÁRMIT meg tud ölni (nagy tier esetén persze jó ha a célpont le van sebezve olyan 1000-1200 HPre, hogy egy sorozattal tudj végezni vele). Az 1000HP elegendõ, hogy ne aggódj ha beállsz egy IS7 seggébe elkezded osztani és mondjuk rádfordítja a tornyot hogy belédlõjön. Simán kibírod amig kitárazol bele, nem kell mocorogni amíg ölöd :)
Itt egy példa (régi videjó a FAQból, elkezdtük felrakni a youtubera) ami megmutatja hogy egy meccsen belõl hogyan lehet scoutolni és ölni is vele.