World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most azon gondolkodom hogy csinálok egy új accot és elkezdem elölrõl az egészet....
....
...
azt hitted mi? XD
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

(már volt 1x itt is fórumon)
Ha letoltottem a MOD-ot hova kell bemasolni, hogy mikodjon?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Csaby
Nem láttad az Ápr 1.es tech tree-t?
Ott Tier 10-es,Koalitsiya!XD
Egyszer ez is bekerül? 😛 Nagyon csinos...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A valóságban is volt hozzá. Lehet találni pár olyan képet, amin látható a farönk az oldalán. Hozzátartozott a felszereltségéhez, de nem mindig volt vele felszerelve.
The Matrix has you...
De a wot dossier is vacakolt egy idõben.
Mondjuk az lehet a teszt szerveres adatok miatt.
wot nick: PsychoTrooper
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
The Matrix has you...
Én nem is szenvedtem tegnap.
Na jó csak egy keveset...
És tényleg nem egyeztettél velem.
The Matrix has you...
(de mi az esélye randomba 1vs1 maradni(2 14 killesnek) és a végén 1x-re kilõni egymást?)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Table of efficiency rating values
less than 600 Bad players (~ 6%)
600 - 900 Players below average (-25%)
900-1200 Average players (~ 43%)