World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv

Remélem tud valaki segíteni, az lenne a problémám, hogy, videókártyában gyengébb egy kicsit a gépem és egy picit szaggat a játék, ezért levenném a felbontást, mert állítólag 800*600 is lehet levenni, de én nem találtam ilyet a grafikánál, csak 1024*768 ig sikerült visszavennem. Nem tudja, valaki, hogy hogyan kell megcsinálni?
Legalább D-25T-vel tolta?
Az ilyenek valamiért hajlamosak rá!😄
(Bezzeg a Su-26-al 9 kill,az való az ilyen gyökérnek.)

Zegi Norbi HUN
Perverzió?😄 Egyszerûen így a legélvezetesebb a játék számomra,fõleg a hangok miatt😄 Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva jobban tetszik a német nyelv,hangzásra is,mint az angol vagy más nyelvek(igaz a németet tanulni sosem szerettem😄) Például szerintem jobban a hangzik a Waffe,mint a Weapon.Jobban hangzik a Luftwaffe,mint az Airforce stb...😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Tényleg átok ül az is8-on. Õ volt a top tankunk is4-ben, 500 effi-vel!😄
Az ilyeneket nem értem, mért játszanak, hiszen semmi sikerélményük nem lehet a játékban... su8-al 900 csatából 128 kill eset neki, su85-el 579 csatából 36(!!! és abból 6-ot egy csata alatt szerzett, gondolom a bátyó lenyomta a dupláját...), az egyik leg op-bb tankkal.

2 napja láttam 350 effis e100-at, az is velünk volt...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

naná, jó körnek tûnik, tehát érdekel :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

..mara multkor is feltunt. megis milyen perverziobol jatszol nemetul? 😊
Érdekesen sebzõdik az IS-8. Lehet van egy manó aki ott ül a sofõr melett és tekergeti a tornyot?

Zegi Norbi HUN
Sieg!
Gefecht: Himmelsdorf 2012. május 17. 15:00:48
Fahrzeug: T30
Erfahrung: 4 736 (das erste Gefecht des Tages zählt 2-fach)
Kreditpunkte: 96 904
Leistungen auf dem Schlachtfeld: Großwildjäger, Bölter-Medaille, Stahlwand, Meisterschütze, Krieger

Durva csata volt😄 Végén 12 killel zártam.Hozzátartozik h gyõzelemre nem sok esélyünk volt az xvm szerint,ennek megfelelõen egyedül kellett levédenem Himmelsdorfon az utcát E75,JT,KV,Tiger ellen.Végül full Hp-val álltam tovább onnét,köszönhetõen az IS4-es tolatós technikának+az enemy képességeinek😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Szép. Ma csupra idióták vs gyõztesek összecsapáskba rak be a gép, és sajnos mindig az idióták oldalára. Eddig a munimum az kilenc darab csapattag volt vörös névvel(matyashun minõség, eff a béka segge alatt), a rekord 12 vörösnevû volt eddig. Öt csatát próbáltam letolni eddig, az esélyeinket 30% körülire szokta becsülni az XVM.

Nem kéne ma WoT-ozni. 😄

muszáj? XD
replayt

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hát ez rohadt nagy volt XDDDD
ezt figyeljétek 😄

Ensk... Kv-2 152mm-essel vagyok...fogy a csapat....
elkezdem õket szidni.....elkezdek laggolni....
szidom a gamet.....el kezd foglalni az enemy.....
írom nekik hogy pussys XD.... egyedül maradok egy csomó ellen és lehozom

végén látom ír egy társam angolul hogy: "nem gondoltam volna hogy ezt lehozod"
utánna nézem hogy ott a neve mellett a WG o.O XD
én meg szidtam õket mint a rongyot xDDDDD

végülis elismerõen beszélt rólam a srác 😛 nem szólt be hogy le losereztem az enemyt XD

Gyõzelem
CsataEnsk 2012. május 17. 14:46:20
JármûKV-2 Szerzett tapasztalat3 002 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit27 297
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kolobanov Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Megszálló, Top Gun
Nincs gondom a lassú medekkel, se a papir heavykkel, de ez az is-8 tényleg borzalom. Nem elég, h egy kv-2 vagy t-34-85 simán meg tud erõszakolni, de még az ostobábbnál ostobább csapattársak is alap felszereltség hozzá. Gondolom fullosként se lesz sokkal jobb... de még mindig jobb mint a stock is4, legalább odaérek idõben az eksünhöz.
Nem hiszem, h a közeljövõben lesz is7-em.😊

4-en mentünk fel a hegyre(t110, t54, is3), az összes többi nyomorék beállt basecampelni. Mire végeztünk a hegyre érkezõ is4, is, tiger, kt négyessel, már csak 3-an éltek a bázisunknál! Nem tudom elképzelni, mit csinálhattak a nyomorékok, mindegyik netezett inkább vagy mit?! Az e50 úgy nyírt ki a d5-ben kempelõ ferdi, kt, kv3, kv kompániát, h meg se sebezték.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ

Tényleg egyre több a játszani nem tudó user vagy csak engem tisztel meg a WG. Nemrég 1 csatában két gyönyörû magyar player azt vesézte hogy hogy milyen jo nekik mert 5 regisztrációjuk van, de a csatát elvesztettük... az ilyenek inkább kössenek csomót a p.csükre és várják meg míg leszárad...
pointer4
Ez igaz 😊 De tudok 1100xp-s csatát futni 35k vagy 70k ezüsttel is. 😊 ugye a sok pénz a sok sebzésért jár, foglalás/scout/kill meg sok xp-t hoz 😊
De volt olyan magyarázat is, hogy a szovjetek azért rejtõznek jobban, mert zöld színûek...

Eagle16
Ja ok...nekem most nincs prémiumom, de teljesen jól elvagyok így is, a lenti object-es kör pl. adott olyan 20k hasznot...ennyit ad a KV-2 is egyjobb körre 😊

Jelenleg megvan minden tank amit akartam...ezért nem is grindelek semmit. Ok, a T110 még ott van, de úgy is nerfelik úgyhogy nem sietek 😊

Meg ott a T34 / Löwe, bár a 3,5 millió kreditet még a T-54 se tudja felzabálni egy darabig, az biztos.

pointer4: valamennyire azért összefügg, elég nehéz pl. olyan kört futni hogy 200 xp / 70k kredit, vagy ilyesmi 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Toby0501
Nekem tegnap volt vele egy jó csatám, prémium nélkül 69000-et kerestem vele és 1428XP-t, 9133 damage-t osztottam ki.<#idiota>

pointer4
Pénz és xp nem függ össze, de minek mondom, tudod te ezt.
I.C.ram
prém ja. Eddig 80k volt JTvel a rekordom. Jóbban termeli a pénzt mint a Löwe. Löwével meg T34-gyel nem is játszottam már vagy 3-4 hete.
Eagle16
Ez prémiumos ugye?

Csak mert nekem majdnem ugyaannyi xp-re vagy 40%-kal kevesebb kreditet adott.

Agresszív objectum a városban: link (visszajátszás)

A JT olyan szépen telibelõtte a lövegpajzsot 2cm-rõl hogy csak na 😄

I.C.ram
Defeat
Battle: Ruinberg 2012. május 17. 13:59:32
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 111
Credits received: 67 320
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun

Ez de jó csata volt!

Egyedül maradtam kb 8 tank ellen, de még így is kiszedtem 4-et, a maradék kettõt, még a csata középen. Egy srác írta aztán, hogy "JT like a boss" 😄
Frissítés a WOT Armory-n. WoT Tips

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

csaba90
motor teljesítményétõl? akkor gondolom bekavar plusszba hogy dízel meg benzin a füsttõl a co2 kibocsájtástól meg az euro minõsítéstõl?😄 komolyan olyan hülyeségeket tudnka kitalálni.. eleve ha áll a tank alig füstül.. némelyiknek még a motorja se jár olyankor -.-"

Csaby

xd yo asszem a mi klánunkban még volt is talán.... vagy csak akart
Külön büszkeséggel tölt el hogy a klánomban kezdte el a "karrierjét", így nem csak az sg-rõl ismerem 😄. Heti 1 alkalommal tuti elõkerülnek az akkori sztorik csak így nosztalgiázás céljából 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Mert visszatér. Jujjjj...

Rossz ómen!!!
Mi van,ha visszatér tõle???
XD

mert? miért nem szabad? 😄
azért nem semmi ám, hogy topik mém lett belõle, sõt tuti már IRL is el lett már sztorizva párszor, kevesen mondhatják el azért innen, hogy netcelebek lettek :-)

Koridor
Szerintem nem csak a láthatoságot 😊
Tegnap 4 kör 4 buko a shermannal, átültem a pzIV-be majd a VK-ba elsöre 14e és 17e credit. Utána megprobáltam az E2-t, ugyanaz a szivás mint a sherivel. Vagy 12 kör kellett a két amcsi duplázohoz.

Nem szoktam azt mondani tankokról, hogy OP bármelyik is de az IS-4 talán kissé az lett ha nekem is így megy vele 😄
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. May 17. 13:25:17
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 870 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 77 688
Javítás lõszer 35k, 6k sebzés kiosztva

OMG, leírtad annak a nevét annak, akinek nem lenne szabad 😄

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És nincs igaza? XDD

Eagle16
Pl. a Jagdtiger / Object 704 párosnál egyértelmû...(az object alacsonyabb és nincs annyi páncélzata mint a JT-nek, ezért jobban kell rejtõznie) Az más dolog hogy ettõl függetlenül a JT-nek se kéne 30km-rõl világítania...

De a T30 vs. Tiger II az érdekes 😊 Ugyanakkorák, meg a páncélzat is hasonló, mégis mekkora a különbség.

Amúgy ez már elavult kép, de nincs újabb...azóta már változtattak rajta, szerintem mostmár nincsenek ekkora különbségek, legalábbis ott nincsenek, ahogy nincs nagy méretkülönbség.

Azt is mondták hogy a láthatóság függ a motor teljesítményétõl is...

Nem megy nekem ez a képbetétel 😄 De keressetek rá a muro_pasa nevezetû hobbitra a játékon belül, ha röhögni akartok egyet 😄.

"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség" by Matyashun XDDDDDDD
Akkor lássuk a mai Visa Warrior rovatunkat:

Érdemes megnézni a statját a Löwével!

<#nevetes1>

Hmm méret alapján? Akkor az object 212-nek miért jobb a rejtõzködése mint a kt-nak, vagy a t30 akkora torony van rajta mint egy hadihajón.

mindig más volt az érv

azért látszanak jobban mert...magasak
dehát a szovjet vasak is azok
akkor mert nehezek
😊

pointer4
Megmondom én néked, így balanszolják a nemzeteket 😊
csaba90
a tankok méretei alapján.. a DB azért lett olyan jó mert azt mondják az megszólalásig egy T34-es 😄

Csaby

Random work
nemzetek alapján <#nyes>

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ezen a láthatósági táblázaton elcsodálkoztam már egy párszor. Véleményem szerint itt a német ág nagyon csúnyán szívatva van. Jól lenne tudni mi alapján adták meg ezeket az értékeket.

csaba90
caps lock úgy maradt bocsi 😄

Csaby

pointer4
Létezik újabb ? 😊
csaba90
KÖSZÖNÖM, TÁJÉKOZÓDÁSKÉPPEN EZ IS JÓ LESZ 😊

Csaby

nekem csak a régi van meg

csaba90
nem tud valaki olyan képet/ábrát/oldalt ahol a tankoknak az észlelhetõségét mutatja? tehát pl melyiket könyebb észlelni a Jagdtigert vagy egy Tiger II-est?

Csaby