World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem tud valaki segíteni, az lenne a problémám, hogy, videókártyában gyengébb egy kicsit a gépem és egy picit szaggat a játék, ezért levenném a felbontást, mert állítólag 800*600 is lehet levenni, de én nem találtam ilyet a grafikánál, csak 1024*768 ig sikerült visszavennem. Nem tudja, valaki, hogy hogyan kell megcsinálni?
Az ilyenek valamiért hajlamosak rá!😄
(Bezzeg a Su-26-al 9 kill,az való az ilyen gyökérnek.)
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Az ilyeneket nem értem, mért játszanak, hiszen semmi sikerélményük nem lehet a játékban... su8-al 900 csatából 128 kill eset neki, su85-el 579 csatából 36(!!! és abból 6-ot egy csata alatt szerzett, gondolom a bátyó lenyomta a dupláját...), az egyik leg op-bb tankkal.
2 napja láttam 350 effis e100-at, az is velünk volt...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Gefecht: Himmelsdorf 2012. május 17. 15:00:48
Fahrzeug: T30
Erfahrung: 4 736 (das erste Gefecht des Tages zählt 2-fach)
Kreditpunkte: 96 904
Leistungen auf dem Schlachtfeld: Großwildjäger, Bölter-Medaille, Stahlwand, Meisterschütze, Krieger
Durva csata volt😄 Végén 12 killel zártam.Hozzátartozik h gyõzelemre nem sok esélyünk volt az xvm szerint,ennek megfelelõen egyedül kellett levédenem Himmelsdorfon az utcát E75,JT,KV,Tiger ellen.Végül full Hp-val álltam tovább onnét,köszönhetõen az IS4-es tolatós technikának+az enemy képességeinek😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Nem kéne ma WoT-ozni. 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ezt figyeljétek 😄
Ensk... Kv-2 152mm-essel vagyok...fogy a csapat....
elkezdem õket szidni.....elkezdek laggolni....
szidom a gamet.....el kezd foglalni az enemy.....
írom nekik hogy pussys XD.... egyedül maradok egy csomó ellen és lehozom
végén látom ír egy társam angolul hogy: "nem gondoltam volna hogy ezt lehozod"
utánna nézem hogy ott a neve mellett a WG o.O XD
én meg szidtam õket mint a rongyot xDDDDD
végülis elismerõen beszélt rólam a srác 😛 nem szólt be hogy le losereztem az enemyt XD
Gyõzelem
CsataEnsk 2012. május 17. 14:46:20
JármûKV-2 Szerzett tapasztalat3 002 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért) Szerzett kredit27 297
Csatában elért Achievement: Pusztító, Kolobanov Kitüntetés, Boelter Kitüntetés, Acélfal, Megszálló, Top Gun
Nem hiszem, h a közeljövõben lesz is7-em.😊
4-en mentünk fel a hegyre(t110, t54, is3), az összes többi nyomorék beállt basecampelni. Mire végeztünk a hegyre érkezõ is4, is, tiger, kt négyessel, már csak 3-an éltek a bázisunknál! Nem tudom elképzelni, mit csinálhattak a nyomorékok, mindegyik netezett inkább vagy mit?! Az e50 úgy nyírt ki a d5-ben kempelõ ferdi, kt, kv3, kv kompániát, h meg se sebezték.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Jelenleg megvan minden tank amit akartam...ezért nem is grindelek semmit. Ok, a T110 még ott van, de úgy is nerfelik úgyhogy nem sietek 😊
Meg ott a T34 / Löwe, bár a 3,5 millió kreditet még a T-54 se tudja felzabálni egy darabig, az biztos.
pointer4: valamennyire azért összefügg, elég nehéz pl. olyan kört futni hogy 200 xp / 70k kredit, vagy ilyesmi 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Csak mert nekem majdnem ugyaannyi xp-re vagy 40%-kal kevesebb kreditet adott.
Agresszív objectum a városban: link (visszajátszás)
A JT olyan szépen telibelõtte a lövegpajzsot 2cm-rõl hogy csak na 😄
Battle: Ruinberg 2012. május 17. 13:59:32
Vehicle: Jagdtiger
Experience received: 1 111
Credits received: 67 320
Battle Achievements: Steel Wall, Top Gun
Ez de jó csata volt!
Egyedül maradtam kb 8 tank ellen, de még így is kiszedtem 4-et, a maradék kettõt, még a csata középen. Egy srác írta aztán, hogy "JT like a boss" 😄
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csaby
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Mi van,ha visszatér tõle???
XD
Tegnap 4 kör 4 buko a shermannal, átültem a pzIV-be majd a VK-ba elsöre 14e és 17e credit. Utána megprobáltam az E2-t, ugyanaz a szivás mint a sherivel. Vagy 12 kör kellett a két amcsi duplázohoz.
Victory!
Battle: Erlenberg 2012. May 17. 13:25:17
Vehicle: IS-4
Experience received: 2 870 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 77 688
Javítás lõszer 35k, 6k sebzés kiosztva
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De a T30 vs. Tiger II az érdekes 😊 Ugyanakkorák, meg a páncélzat is hasonló, mégis mekkora a különbség.
Amúgy ez már elavult kép, de nincs újabb...azóta már változtattak rajta, szerintem mostmár nincsenek ekkora különbségek, legalábbis ott nincsenek, ahogy nincs nagy méretkülönbség.
Azt is mondták hogy a láthatóság függ a motor teljesítményétõl is...
Érdemes megnézni a statját a Löwével!
azért látszanak jobban mert...magasak
dehát a szovjet vasak is azok
akkor mert nehezek
😊
Csaby
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.