418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #189104 Na igen,ki mire használja a masináját!Pl nekem akkor is fura.akárki akármit mond,amikor Batmobillal mennek spotolni a kör legelején,OKÉ,alkalmas mert fürge,jól manőverezik T10 -ben,de szerintem annál jobb tank ,hogy egy 1-2 spottért beszedj 1k-1,5k sebzést,ha beleszaladsz valami bazicső hordába! -
stoppos #189103 Ezért is nincs sok értelme a melyik ágat húzzam kérdéseknek. Tudja a franc, te játszol, nem én. :)
-
Furcsa, milyen ellentmondó vélemények vannak egy-egy tankról. Sok olyat olvastam mát itt, hogy szidnak egy tankot, hogy "át kell szenvedni a következőért2, és azok közül sokkal nekem semmi gondom nem volt, agyondicsért vasakkal meg szenvedtem. Úgy látszik ennyit számít a játékstílus/tudás egy-egy tank megítélésében. -
3636 #189101 Házilag barkácsoltak tankot
Play Station joystickkal irányítják -
SovereignXY #189100 T-43at imádtam. T-44 nekem se egy fényes vele a stat de.... Kicist keves az a 175 pen főleg ha berakja t10be -
Tessellia #189099 Kicsit off..
.. de hát ha valakinek éppen jól jön majd két tankozás közt: Hír
Ingyé osztogatják a Metro 2033-mat.
Kell hozzá egy fb fiók meg egy lájk az oldalnak és kapjuk is a steam kulcsot. -
Attiska #189098 Hú, az előbb összeszedtem 1,5 millió ezüstöt... Volt egy csomó csoki meg kóla a garázsban, amik így akciókkor ingyen jöttek. Lehet, hogy mégsincs olyan messze az a JagdTiger? -
Destydeme #189097 Úgy utálom mikor 1 tankot leamortizálok,ne adj Isten fel is gyújtom és 1%nál valamelyik pro kilövi.Ezeket is büntetném nem csak a csapattárs sebzést.Minden 2.-3.csatában van 1 ilyen. -
Oddball29 #189096 Fele nettó kreditet hoz, mint a T34, viszont sokkal nyugisabb vele játszani. Gyorsan tölt, gyorsan céloz, sokat bír. De ami meglepett, hogy hevihez képest eszement módon gyorsul, és tartja a sebességét terepen is. Himmelsdorf encounternél 20-al ment felfelé állóstartból.
Olcsó kiképzőtanknak más magasabb hevihez teljesen jó. -
vass17 #189095 Nem szívesen látnálak az ellenfél oldalán, nem semmi :) Ahogy látom WR-t, a többi is hasonló lehet -
raymondcurto #189094 Az a gáz hogy nem.Rádió hiányzik csak,és full.T43-al nagyon el voltam,nagyon be is jött,ezt valahogy nem érzem... -
vass17 #189093 Teljesen igazatok volt a KV1S-el kapcsolatban, nem nagy kihívás vele játszani, enyhén szólva is op:) Persze leszámítva azt a néhány alkalmat, amikor minden lövés mellé megy, elég durva gép a szintjén, sőt tier 8-as csatában is, miután ismeri az ember a gyengepontokat. Pont kellően mozgékony ahhoz, hogy alkalmazkodni lehessen az ellenfél mozgásához és van rajta annyi páncél, hogy nem megy át minden. Egyetlen hátránya, hogy igazából nem termel túl sok profitot, de legalább élvezetes:)
Nagyon jó gépek vannak tier 6-ban és sokkal kevesebb arty, mint nagy szinten, ahol egyre több van belőlük, ráadásul a T8-as tankokat is egyre gyakrabban dobja be T10-es csatába... -
Oddball29 #189092 WG fizette. Eddig tetszik.
-
SovereignXY #189091 Stock még? Nekem T-54el szoptam hasonlóan. -
raymondcurto #189090 hoppá...úgy látom a képfeltöltésből még vannak hiányosságaim:)
-
raymondcurto #189089 Nem nagyon akarja az igazat ez a T44
Tegnapi napom:
-
kissd #189088 Nos általában úgy van, hogy messziről bebontom amit tudok aztán jól rámegyek. 1v2 az még simán hozható szerintem is, bár néha a kivitelezéssel akadnak gondok :) Viszont ha az ellen kicsit is tud játszani, akkor simán kiszednek 1v2ben is, főleg ha abból az egyik med. Ja és még nem is beszéltem a rendkívül high rated artysokról, aki képes odalőni, ahol éppen 1cm-re vagyok a másiktól és bontom befele. És tök mindegy, hogy saját vagy ellen arty, mert úgyis odalő... Többször szedett már ki saját is :D
Tehát mindig küzdelmes, de szerintem messze a kedvenc tankommá nőtte ki magát a t54, pedig én mindig a nehéz vasakhoz vonzódtam. Abból E100 kivételével összes meg is van. Na jó mondjuk T110E5 még mindig bestof, de már csak hajszállal :D -
stoppos #189087 Itt a piros nyílnál mutatja, ha van szabad garázshely
-
Na itt van még egy replay, nagyon érdekes 2 méterről tűnik el a lövedék következő betöltésnél meg 690et sebez a t29 ap-ja.
9-8 perc között
replay
-
SovereignXY #189085 Eszembe jutott vmi a wot manipuléációval kapcsolatban. "Lehet" nem is szándékos hanem egyszerűen csak a szerver egy idő után bezsarik mert ruszki és elkezd szar randomokat dobni, vagy beakad a random generátor stb. -
stoppos #189084 Mondjuk leginkább olyankor szoktam ilyen helyzetbe keveredni, ha arra az oldalra nem jött senki rajtam kívül. Ha van még ott valaki, általában van hely visszavonulni.
Ha viszont mind megdöglöttek, addigra vagy halott vagyok én is, vagy ott bohóckodok 5 HP-ban. :) -
WaseK #189083 Én -ha nem franciában ülök-, akkor kettő tankra gond nélkül rámegyek és, ahogy itt alant is írta valaki igyekszem úgy mozogni, hogy az egyik takarja a másikat. Így tulajdonképpen 1vs1 alakul ki, kis nehezítéssel részemről.
Persze ehhez szükséges az ellenfél bénasága is, de nagyon le tudnak döbbenni ezen.
Szerintem ennél többel harcolni már csak szerencse kérdése. Ott is inkább meg kell próbálni lefaragni őket, vagy az alacsonyabb életerővel rendelkezőket megpróbálni levadászni aztán eltűnni, majd újra.
Persze beszélni erről könnyű, a megvalósítás már ritkábban jön össze :) -
kissd #189082 Hát igen. Akkor még nincs spanyol viasz :) Köszi azt meglátom, mit tehetek, hogy agyonríboljam a sok világmárkát :) -
bigmano #189081 *jugennek ment sry
-
bigmano #189080 Plussz a depoból is érdemes rendszeresen takarítgatni egy kis apróért... -
Ja és köszi a választ! :) -
Nálam is előfordul, hogy mire végzek a nagy pofozkodással azt veszem észre, hogy hűdefasza, kiosztottam 3-4k sebzést és még legalább két pálcás vagyok. Aztán észreveszem a neveknél, hogy van még rajtam kívül 3 élő. Ilyenkor már jobban felmérem a helyzetet, látom hogy egyikük valószínűleg afk, a másik meg vigyáz az artynk seggére... Túloldalt nagy erőkkel mozog az ellen, hát megpróbálok mögéjük sunnyogni. Persze ilyenkor a másik csapatban is van valami nyomorék, aki tök hihetetlen helyen van, felspottol leláncol, ionágyú felülről kiszed és lenooboznak. -
Értem, na ez a dolog eddig nem esett le, pedig GYIK-ot átolvasgattam egy párszor. -
stoppos #189076 Ja, ilyenkor én ha nem tudok visszavonulni, beforgatom a tankot és nagyon gyorsan elhalálozok.
-
kissd #189075 Általában az ismert med vonulatokon szoktam nyomulni. De. Ha az ellenség olyan csodálatos, mint például tegnap ensk-en, hogy az ÖSSZES 10es heavy az erdőben jött meg a sinek mellett bal oldalt és mire észrevettem és rohantam a másik oldalra a jagdpze100 elammorackelt :) Tehát így. Vagy prokhorovkán feljött 3 is7 a hegyre :) Szóval ilyenek miatt érdeklődtem :D -
WaseK #189074 Szerintem az a problémád, hogy a meglévő szabad garázshelyeid elfogytak és újat csak aranyért vásárolhatsz. Ezért van az, hogy amikor vennéd az új tankot akkor aranyat kér.
A megoldás erre az, hogy a meglévő tankod eladod és a helyére tudsz venni arany nélkül új tankot. -
kissd #189073 Igen, mindig próbálok valahogy bemozogni, de ilyenkor valamelyiknek pont a seggem fogom mutatni, márpedig nekem a segg csak output :) Meg azért tudom, hogy nem szabad ilyen helyzetbe kerülni, de elkövetem néha azt a hibát, hogy nagyon 1 vagy 2 tankkal foglalkozom és nem nézek a minimapre, hogy a 2 világmárka csapattárs már vagy rég meghalt, vagy simán otthagyott :D És ilyenkor szembesülök, hogy picsába megint béna voltam, mert sajnos megint nem lett meg a 3000 damage és a tank ace :) -
Sziasztok!
Na akkor jövök az egyszerű kérdéseimmel, mint kis kezdő.
Alapból ugye van pár tank. Ezekkel játszogattam és ki is fejlesztettem mindent, amit lehet, rájuk is pakoltam. Persze az új tankokat is kifejlesztettem, amik a generációban következnek.
Namármost. Új tankot nem tudok venni, mert aranyat kér érte. Természetesen én nem akarok pénzt fektetni ebbe az "ingyenes" játékba.
Akkor a régi tankot eladjam és megvehetem helyette az újat? Vagy valamelyik alapvonalon kell eladni a tankot?
Hogyan tudok továbblépni?
Köszi előre is a válaszokat! -
stoppos #189071 Általában elöl bóklászok vele, de nem szoktam ilyen szörnyekkel összefutni. Ha mégis és szemből van, csak mutatom a többieknek. De te merre szoktál bóklászni a pályán, hogy gyakran kerülsz szembe ilyen szörnyekkel? -
1v4 -et nem is lehet lehozni ha egyszerre mennek rád, vagy csak kibaszott nagy mázlival. Ilyenkor mindenképpen érdemes úgy mozogni az egyik élő körül/mellett, hogy a többi ne nagyon tudjon rád lőni. De a legjobb, ha szét tudod őket választani és így egyszerre csak egy esetleg kettő ellen kell harcolni. Lehet hogy újat nem mondtam, de Én ezekkel próbálkozom ilyen hasonló helyzetben. Legtöbben ilyenkor simán feladják, becsülendő, hogy Te csinálni is akarsz valamit. -
darkwraith #189069 A sofőr nekem is nagyon beteges volt, sokszor kidőlt. AZ is-8-al nem is sikerült a "tank ász"-t összehozni. Nekem is csalódás volt picit. Már el is adtam, tekintsd úgy, mit szükséges rossz az Is-7 felé. -
kingofn00b #189068 Heavynek könnyű, mednek lassú. Nem rosz kis tank, de nem is olyan túl jó. Nekem annyi jött be vele, hogy megvárom, míg kialakul a frontvonal, aztán oldalról kerülök, meg lehetőleg gyorsan váltogatom a helyemet. Sarkok-harcászatra nem alkalmas, a csiki-csukiban oldalról simán kilövik.
-
kissd #189067 Na hi mindenki.
CSak egyetlen egy azaz 1 dolgot szeretnék kérdezni:
A tényleg nagytudású játékosok azt, hogy oldják meg, amikor egy T54-el egyedül maradnak 4-5 tank (amiből természetesen legalább 1 E100 vagy maus :)) Mert én sokszor kerülök ilyen szituba és ilyenkor általában csimbum lesz, mert hiába próbálok menekülni :) Próbálom kerülni az ilyet, de hiába nem első vonalban vagyok, hanem oldalról, vagy hátilról támogatok, de akkor is. Arról nem is beszélve, hogy ha egyedül vagyok med és a másik oldalon legalább 3-4 van csak nézhetek. Pedig kurva jó a T54, de azért az 1v3 és 1v4 szitukat nem nagyon tudom lehozni vele : ) Tehát 5let? Valaki? -
messerharcos #189066 nagyon szar az is-8. legszarabb heavy a tierjében miv el egy med. De nekem állandóan ellövik a sofört elsőre és onnantól tényleg a legszarabb heavy. A csapat meg mindig ha top tier vagyok azt várja hogy heavyként játszak vele. Az ágyújával abszolút semmi bajom, az ok. De ez egy papírtank. Is-8 tulajok, vélemény? hogy játszak vele? szarjam le ha top tier vagyok és játszak medként vele, és kerüljem a szemtől szembe harcot? -
fitymagorcs #189065 Tölthető a 8.2-es patch, telepíteni csak holnap érdemes, ha játszani akarsz még ma a játékkal... :)
http://dl.wargaming.net/wot/eu/files/WoT_0.8.2_eu_patch.exe