418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Biztos vagyok benne, hogy ő is legalább ilyen érdekesnek találta. Hogy amikor ő elöl harcol a többiekkel és az életét kockáztatja, egy gyenge képességű vaksi csapattársa kilövi az artyjával, miközben a pálya túlsó sarkában ücsörög egy bokorban, semmit sem kockáztatva.

Hát nem véletlenül utálja mindenki az artysokat, az biztos. Mint ahogy az sem véletlen, hogy a leggyengébb képességűek artyznak. (Érdemes megnézni XVM moddal játék közben az artysták képességeit, 90%-uk nemhogy 1000, de bőven 900 effi alatt van. Sokatmondó.)
  • Maala
    A maradék 4 ellenből 3-at kinyírt, ennél akciódúsabb egy normál tankkal sem nagyon lesz.
  • nobodyattis
    tölti a pöcsöt
  • nobodyattis
    megy a szerver
  • LuckyXX
    Nekem arty-val az egyik legérdekesebb csapat ölésem (nem mintha lett volna több is) még a Wespe-vel volt, gondoltam nem fejlesztem ki a 2. rádiót mert később már úgy se jó egy tankra se :) Nézegetem a térképet egyszer csak látom kidőlt egy fa, na mondom hehe megvagy durr oda lőttem és akkor látom h csapattárs volt :D
  • bgabor
    És ha nem artyval, hanem normál tankal mentél volna, az egész nem történt volna meg. Emellett sokkal szórakoztatóbb és akciódúsabb mint artyzni, azt általában azok csinálják, akik nem tudnak mit kezdeni a normál tankokkal.

Próbáld ki. Ha kifullozol egy Tier5-ös normál(nem könnyű) tankot, már te is érezni fogod a különbséget.
  • Tono34
    1887 üzenet, mi volt itt?
  • Roger6
    És a program hogy döntse el, hogy nem direkt lőtted ki? Neki gyakorlatilag annyi esett le, hogy lőttél, saját csapattársat találtál el, és feldobta a pacskert. (Ha arty ellenes lennék, azt írnám hogy nem kéne arty-zni vazeg)
  • Magyar Betyár
    Tegnap történt, hogy egy szoros meccsen 4-en maradtunk mindkét csapatban. Én arty-val voltam és sikerült 3 enemyt is hazavágni mikor egy gyökér csapattárs aki előttem lődözött a domb szélén ész nélkül elkezdett hátrálni, gondolom mert lőtték, és pont elém tolatott mikor lőttem és azonnal kinyírtam. Persze esélyem nem volt látni mivel arty modban a mapot néztem és nem láttam, hogy elém tolat. A meccset elbuktuk gold:0 xp:0. Jó lenne ha ilyenkor nem engem büntetne. Aki olyan hülye hogy egy ágyú elé áll a tankjával az dögöljön meg.

• Cyon
    T69-nek a fejlesztett rádiója a AMX-ről való?(SRC619)
    Együtt fejlesztették ezt a szériát, de akkor is.
    T69
  • BoscoBaracus
    Magamra ismertem...Igaz pár napja kezdtem,de kapásból ugyan így nyitottam...Jött is a törvény,az elsők közt purcantam ki.Azóta figyelem a többieket,és próbálok csapatjátékosként alkotni,nem pedig Rambo módon előre azt lesz ami lesz....
  • Droughert
    Patch van ma, később lesznek szerverek.
  • mnorbi2
    sziasztok

én tegnap kezdtem el vele játszani , szerettem volna ma is tolni , de nem enged fel, nem írja de valami patch van ? mwennek a serverek ?
  • SovereignXY
    LOOOL. Megnéztem ezt az amcsi shittek bemutató videjót. Hát... a WG nem is titkolja a lehúzásra tervezték. A 9est midne képpen. Már az poén mikor kiemeli a 8asnál, hogy legnagyobb átütés t8ben - GOLDAL - 300mm. Aztán jön a T9. Felsorolja, hogy az ágyúja milyen szar. Aztán hozzá trszi, hogy van megoldás! Tedd fel az előző gunját. PERSZE! 174 pen t9ben. Ó! DE NEEEM! Tégy bele goldot és 300mm a pened! ÉLJEN ÉLJEN!

Az külön LOL, hogy bár 1v1ben nem pusztít el másik tankot - SHIIIIT - de ha együtt vannak 4en bárkit elintéznek. 4 med mit nem intéz el? 1vs4 esetén? FAIL...
  • flashpointer
    Biztos ha 1 kilóval is többet pakolnak rá összeszakad az egész, azért kella pontosítás.
    Reggel ellenőrizni kell Iván elment e hugyozni mert nem fogja bírni a tank a +terhelést!
  • pett3rson
    Na, ezt sem nagyon tudom elhinni. ennyire béna csapatot hogy lehet random módon összedobni?? szép volt meg minden, sok-sok szerencsével és azért az utolsó kill az uccsó lőszerrel szebb lett volna, de már mindegy, a 15 megvolt :)
  • Rgizda
    Na deeee
  • TiborTamas
    Na neee:
    Load capacity of T25/2 suspension T25/2T1 suspension chanced from 43800kg to 43805kg.

(ha valaki esetleg belekötne: a chanced nem elírás, hanem így szerepel a patch notes-ban)
  • marchizor
    Hát, én $1,5-öt fizettem és megkaptam mindet, a 3 lakatossal együtt :)
  • endrodiz
    nem akar megjelenni... :(
  • endrodiz
  • endrodiz
    Tudom én nem szoktam itt mutogatni magam, nincs is nagyon mit, de... :)
  • PiciPanzer
    wotinfo.hu/index.php/item/214-jagdpanther-15-kill
  • pett3rson
    Ha már killeknél tartunk. Valaki látott már vagy a haverja látott már olyat aki megcsinálta a 15 killt és azért bizonyíthatóan segítség, egyéb csalás nélkül??
  • pett3rson
    a sebzés is elég XP-t hoz, ne akarj mindent Te csinálni, a lényeg, hogy kevesebb ellenfél legyen ami Téged - és a Társaidat - kilőhet, szerintem ezt kell nézni ilyenkor.
  • patchaou
    Néha jól jön az. Nekem is van egy ~3k csatás acc amivel szinte soha nem megyek. Egy ideig haver használta... A múltkor valaki nem tudott a sajátjával fölmenni tesztre, de azzal az accal a segítségére lehettem :)
  • Uviarka
    Aham értem köszi:( Pedig kéne egy kis gold valahonnan :) nah mind1 akkor a nyakamon marad a fölös acc:(
  • patchaou
    Ezt körülbelül semennyiért.
  • Uviarka
    Sziasztok.Van egy fölös accom amin M6ig van kifejlesztve az amcsi ág és az is áll a garázsba+280k credit.Ezt menyi aranyért lehetne eladni?és valakit érdekel e.
  • Alien69
    Köszi a válaszokat!
    Tessellia, igen, értem én, csak van, amikor ki tudja... inkább kérdezek. Elvileg lehet, hogy bénán játszok (mondjuk ez tuti), ritkán lövök, közelről.
  • Tessellia
    Med tankról beszélünk. A 3.13 ROF meg semmiképp sem med tankhoz illő, akármennyit is sebezzen.
  • patchaou
    122-est még kifejleszteni is fölösleges. Szerintem egyértelműen 100-as.
  • Alien69
    T-44-re melyik löveg a jobb? 100 mm LB-1 vagy 122 mm D-25-44? Annyit látok az adatlapon, hogy a pen ugyan akkora. A töltési idő a 100mm mellett szólna, ráadásul pontosabb, és gyorsabb a célzás is. De ugye a sebzés, az elvileg ugye 230 v 390.
  • patchaou
    Jaa, benéztem egy kicsit :) Köszi. Bár lehet hogy +5 dolcsi megéri a plusz játékot is. Kár hogy mínuszban vagyok :S
  • Szpecnyaz
    Be kell állítani az összegeknél 1 dolcsira és úgy jó. Megcsináltam én is, meg a fél klán, szóval tuti műkszik.
  • Tessellia
    5.70 felett meg ugye még plusz játékok is járnak.
  • patchaou
    Nekem csak 10-ért engedi, bár az sem nagy ár egy ilyen csomagért.
  • Szpecnyaz
    https://www.humblebundle.com/
    Ezzel is lehet játékot kapni, viszont itt már "kemény" 1 dolcsiba kerül a dolog. Viszont cserébe ezeket adják: Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor.
    Szvsz mindenképpen megér 1 dollárt (vagy 220HUF) a dolog.
  • Rainbow15
    Ez a Sherman M4 nagyon durva a 105mm-essel. Először SU85-el farmoltam, de az nagyon nem ment. Aztán visszavettem az M4-et. Hozza 12-15k-t körönként, persze játszani kell vele. Nem ritka a 4-5 kill/kör, de a kicsikre kell menni. És ez a löveg mindent átvisz, még az IS-t is megsebzi.
  • Solten
    Hm, tesztszeron az ellenkezojet tapasztaltam a WG-s propagandavideonak, az 50B-hez kepest a 10-es max az agyu kiterithetosegben jobb, meg talan gyorsabban taraz valamivel, a T7-esnek annyi koze van az amx 75-hoz hogy autoloder, inkabb egy autoloaderes Chaffee. Azt hiszem le is cserelem ra, mert iszonyat ahogy manoverezik. Es eleg kompakt. Kosz WG egy ujabb scout-all in one trolltank, csak igy tovabb... :) . A videoban "lesajnalt" 9-es messze potensebb a 8 es 10-nel szvsz.