418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen, de a tankoknak van álcázási bónusza, ami levesz a látótávodból. Pl a pz4nek van mittomén (wg se mondja meg csak azt, hogy van) 0,9es akkor a 425,5*0,9=382,95 m -ez egy hasra ütéses példa, szóval sose fogsz, annyira ellátni, amennyit számolsz. -
Trolokaa #189755 Mindegy nem tragédiázok csak zavar hogy fullosra van húzva T50-2 és vannak olyan körök hogy alig derítek fel. Kicsit zavaró ezt látni úgy hogy végig a fronton furikázok. Annak meg értelme nincs hogy kör elején rush az ellen közé azt majd dobókockával valaki kidobja hogy győzelem vagy vereség. Ez működött T50 el. -
type-ról jut eszembe... néhányan kérdezgetik itt hogy páncélozott lasabb prém, vagy papírabb jobb löveggel és mobilitással...
amióta van gold=credit lőszer, én ha szembe találom magam egy KV5-el vagy Ferdivel vagy jagdtigerrel (pörshinggel)
rögtön váltok gold lőszerre... leszarom ha nem talál, vagy mibe kerül majd a végén... egyszeűen zsigerből rájuk megyek 268pennel...
és azt vettem észre ,hogy tier3-tól kezdve az emberek jó része ezért tart gold ammo-t minimum 2-3at
tökmind1 hogy nem tudod full-ra kinyirni...
DE AZÉRT MEG AZT RÉÉÉPELNI HA VAN RÁ ESÉLY!!
ergó, a mozgékonyabb jobb lövegű tankok amik sztem ma már jobbak... ezért;) -
Trolokaa #189753 Venti + távcső 370 es látótávval = 425,5 m. Akkor is 400 m en villant föl!
Soviet tanknak hibátlannak kell lennie ez előírás!
-
én T-15re raktam annó sokat binoq-ot.. ma már elég rá a coated meg a 100% recon, és situ awar skill
binoq marad olyan tankra ami tornyos és nagyon vaksi, vagy TD.. -
Tajpnak jo camo erteke van - lapos es kompakt, nem hulyeseg alca skillezni. -
Trolokaa #189750 Így már mindent értek. THX!
-
mert nem adódik össze a látótáv:))
coated mozgásban ad hozzá, a binoq meg álló helyzetben dob rá 25%-ot, olyankor a coated nem számolódik bele... és ha egy picit van takarásban hiába van neked 600m-es látótávod..
sztem (nálam ez a tapasznyalat) -
Trolokaa #189748 Arra gondoltam még hogy vannak egyes agyilag sérült emberek akik álcázás perket raknak a tankjaikra. Amióta nem tudok typera már értelmes perket rakni, tettem rá álcázást és azóta többet tűnök el akár nyílt mezőn is. Sokkal többet villog 6. érzék. Ez se kizárható. Erősítsen meg valaki über pro high WOT os embör.
-
Tessellia #189747 A coated optics nem aktív ha a periszkóp aktív. Nem adódnak össze. 370 a T-50-2 látótávja nem? Akkor annak a negyedét még add hozzá. Na addig látsz periszkóppal. -
Mondjuk egy 5-7-es tankkal leszivatod a fel mezonyt, trollkodsz par nagyobb vassal, kinyirod a tuzerseguket - nekem fun :)
Ha neked nem az ne csinald. Vagy vezess SPG-t :D -
bigmano #189745 Lehet tudni a chinai ágra milyen prém tankok várhatóak?
A superpershit én is ajánlom.... -
Trolokaa #189744 Most scoutolgatok T50-2 vel. Venti ,távcső,periszkóp. Látótávom 499.5 m. Ülök bokorba és virít a periszkópom. Kurvára üres előttem minden megjegyzem ismét 499,5 m. Elindulok mert logikus hogy üres minden mert nem lát semmit. Megyek előre azt 400 m en villan Pz4. mellette Jagdpanther és egyik se bokorba. Vagy teliverdesem a WG száját szarosfasszal mert bugos mint állat a spotting rendszer vagy nem éri meg scoutolni. (legalábbis szerintem randomban)
Kinek mi a véleménye erről?

-
Mondjuk most kb. el is mondtad, mennyi közöd van a scoutoláshoz. 
-
Köszi, én kérdeztem teganap. első blikkre jónak tűnik, kipróbálom ;) -
Tessellia #189741 Elég szórakozás legalább is nekem elég öröm az, hogy felvillantok jópár enemyt. Csapatom szétszedi őket, nekik jár a jól megérdemelt jutalom a sebzés után, nekem azért mert ezt elősegítettem és ezzel mindenki jól járt. Neked nem fun nekem fun, meg még jó pár mindenkinek az. Ez van:). -
SovereignXY #189740 HE? Csapat sikere meg győzelem? Én szórakozni akarok. borkorban ülni - nekem legalábbis - kurvára nem fun. -
Tessellia #189739 Pontosítok: egy alapból esélytelen tankkal a nagyok közt erősen hozzájárulhatsz a csapat sikeréhez(feltéve ha nem noobokat fogsz ki). -
Tessellia #189738 Mert erősen hozzájárulsz a csapat sikeréhez(feltéve ha nem noobokat fogsz ki). -
SovereignXY #189737 Kérdés. Ez a passzív scout dolog sőt egyáltalán a scpout dolog MIÉRT FUN????????? -
Tessellia #189736 Én M7-el szoktam passzív scoutolni, még nincs lelki erőm megvenni a T-21-et, de azzal is passzív scoutot tervezek. FAQ-ba benne van jópár mapnak a passzív/aktív scout helyei. Legtöbbjük még mindig érvényes. Redshire nincs köztük oda tudok tippet adni, D6-D7 bokrok. Mindkét oldal felől jó pozíció. -
Droughert #189735 Nem olvastam vissza, ha volt akkor bocsi, de akit érdekel 8,2höz működő motorhangok.
-
hellokitty92 #189734 T21-el is simán lehet hasonló kört menni, mondjuk a chaffee tényleg jobb nála valamivel.
Eddigi legjobb köröm, mert utána szopóágra rakott.:D Kíváncsi vagyok mit tud majd normális legénységgel. Mondjuk buzi south coast 2-es bázis volt, ahol nem tudom elképzelni, hol lehetne passzív scoutolni. Rohangálós scoutnál meg egy pillanat alatt kiszednek a t21-ből, így maradt a sunyiskodás. Full hp-s tigert és 12t-t és ~450 hp-s is3-at öltem.:D
Tényleg, nincs valami oldal ahol összefoglalják maponként, hogy melyik bokorba érdemes állni, ha sok letolt gatyát akarok látni?!xD -
stoppos #189733 Amikor a nagy artyk hentelnek mindig doktor Genyának ez a jelenete jut eszembe. Amikor orbitális pályáról egy lövéssel kiterítenek.
"Süssük el a lézeht!" -
A francia eleg jonak tunik csak ne kozelharcolj vele mint a tegnapi noveny aki rarontott az IS-3-amra. Hiaba tamogatta ket nyolcas jobb es balrol :) A SuperPershit jo kezekben eleg utos.
Multkor egy TOG 2 platoonal voltam egy csapatban kegyetlen keszulek... :D -
Simulacrum #189731 A listában a prémium tankok ilyen aranyszínű megjelenését melyik moddal lehet elérni?
Arty téma. Én sose védtem, sose támadtam erőteljesen az artykat, de egyetértek a számuk mondjuk 2-2-re csökkentésével csatánként. Tegnap 9-et ölt az ellen T8-as arty-ja és végén kíváncsi voltam melyik nagy klán embere. Kiderült, hogy 900 effes játékos. Mivel magam is játszom arty-val el kell ismerni, hogy tényleg nagyon nehéz vele rosszul játszani.
T21 jóságva vagy nemjósága téma. Két HUNS sráccal kerültem tegnap egy csatába. Ők T21-el én Chaffeeval nyomultam. Hiába mentünk 3-an. Egy IS és egy T20 szépen elintézett minket. Nem éreztem jónak a T21-eket, én maradok a Chaffeee mellett.
Ilyeneket lehet vele menni (Ha egyedül marad egy tank, akkor esélytelen a Chaffee-val szemben):
-
SovereignXY #189730 Csak 1et? Téed jobban szeretnek. Utoljára vmi 10et kaptam érte azt hiszem. De lehet scak 7et.
Amúgy a nochatmod-ot szoktam hazsnálni ha nagyon nem akarom idegesítani magam. Én nem látom ők mit írnak én nem tudok írni... :) -
Wlanseraf #189729 így szoktam megoldani hogy chaten ne anyázzak:) általános chaten beírom hogy bassza meg magát az összes wargaminges azt kapom az 1 nap chat bant:D -
SovereignXY #189728 Khm... némi magyarázat plíííz :) -
stoppos #189727 -
SovereignXY #189726 Ó és ha már arty téma. Vki korábban írta hogy csak a high effisek sírnbak az aryt miatt mert a lownak tök midnegy ki öli meg kb.
Az vitathatatlan tény, hogy az arty hatékonysága nagyban függ az enemytől. Nem egyzser megkaptam én is hogy noob arty. Persze mert az enem ynem votl hülye és elbújt nem állt meg stb. Még a mieink meg kinn állnak a "nyílt" mezőn. -
SovereignXY #189725 :PPPPPPPP
Csata: Redshire Friday, December 14, 2012 9:03:52 AM
Jármű: S-51
Szerzett tapasztalat: 1,130
Szerzett kredit: 28,764
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Skyline0021 #189724 KV-5öt semmikép nem ajánlom -
casualscrub #189723 Nekem 1470 körül van az effem 50% SPGvel és védem az artikat.
Abban biztos vagyok, hogy ugyanúgy semmibe veszed. Aláírásban ott a profilom, nézd meg. -
SovereignXY #189722 Vagy szidd a WG-t az ált csatin. Azért már vagy 4et kaptam. :D -
SovereignXY #189721 Ált csati. Nekem most is él mert azt mondtam vmi iylesmit: "Fuck you all fucking FAGGOT arty players. I hate you all fucking pussys. "
Szexuális vagy egyéb hovatartozás miatti bann. ezzel elismerték, hogy az artysták buzik. :) -
csoszi87 #189720 Ám tényleg, látom másnál is meghülyült az MM.
Mi történt?
9esek ellenfeleként 7eseket rak be. Ellenfélnél természetesen még 8as tank is van.
(nincs platoon)
Tegnapi napom végig ilyen volt.
Kevés lenne a játékos talán, akikből tudna válogatni?
-
csoszi87 #189719 A Kv5 az utóbbi időben már nem akkora fun.
Átlövik a tornyát, SŐT a lövegpajzsot is.
Az MM már nem olyan kedvező neki, mint régen. 1 halom 9es tankkal kell küzdeni.
A Kv5el amire számíts: ha ügyes vagy/ellenfél hülye, akkor pattogtatni nagyon könnyű, viszont cserébe aranyra váltanak és lövegpajzson lőnek át.
Ha Tigris2-vel, ferdivel, protóval, vagy 9es tankkal találod szembe magad, akkor menj is onnan, fölösleges lőszerpocsékolás. Tegnap 3x pattantam az FCM50ről, egymás után, szemből, majd 2x a T71 ről szemből.
A francia most még elég jónak tűnik, de nem tudom tierlimites-e.
Ja csakis tier limites tankot érdemes venni, szerintem még érdemes elgondolkodni a ZuperPörsingen is. -
SovereignXY #189718 T34.
De a 2 közül sztem inkáébb a franciát. Gyors, van penje. -
SovereignXY #189717 LOL. Az az igazsi sznob geci artysta. GayWagon. Markolja az enemy arty-t amit kiszúrt a scoutunk. m12őnk kilövi előtte. Beszól neki, hogy ez mi ez? Ő célozta ő akarta kilőni erre rá vagy 15 secre - kb mire betöltött - megfordul és kilövi az M12őt. Szánalmas kis szar volt.