418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Commandier
    De láncfeszítő szerintem a christy felfüggesztésekben sem nagyon van.
  • Wlanseraf
    Vannak még csodák.. nekem ez volt régen a Löwe...
    11/11/11

• Commandier
    Láncfeszítő görgő sok német tankon sincs ha nem csal a szemem. De a tetrarchon tuti nincs. Hogy miben fut a lánctalp, azt nem figyeltem, de a hivatalos fórumon lánccal van ábrázolva. http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/142027-bt-8-for-soviet-tier-v-light-tank-instead-of-mt-25-mototank/page__st__20
  • davidbog
    A lánckerék és a láncfeszítő görgő sincs feltüntetve? És vajon miért nincsenek megrajzolva, ha lánctalppal is rendelkezne? Ráadásul miben fut a lánctalp? Szerintem a párban lévő kerekek közti hézag ahhoz nem elég mély.
    Szóval ez vagy nem lánctalpas vagy egy nagyon szar rajz. Ha meg nem ez alapján akarják lemodellezni, akkor meg nem tudom minek mutogatják ezeket a rajzokat.

Lammaer:
    Az önjáró tüzérségnek semmivel sincs kevesebb létjogosultsága, mint a kerekes harcjárműveknek. Azok legalább harckocsi alvázra vagy annak valamilyen módosulatára épültek. Legalábbis amelyek a játékban vannak. Az alkalmazási módszer az, ami miatt esetleg ki lehetne őket zárni. (De akkor a kerekeseket is.)
    Viszont ha ezek a nyomorultak képesek lennének elfogadni, hogy mi a baj velük és normálisan megcsinálnák akkor semmi probléma nem lenne.
  • Commandier
    Erre jól rá csesztem :).
  • Tessellia
    Látótávon belül kell lennie a tanknak, hogy működjön:).
  • Commandier
    A sasszem nem működik spg-tüzérmódban? Na neeeeeee...
  • Awakening
    Üdv.

A HPTS klán aktívabb és hatékonyabb CW-n való részvétel irányába szeretne elmozdulni.

Azt gondoljuk és a más klánnokkal történő beszélgetések alapján tapasztaljuk is, hogy a magyar klánok nagy részénél az inaktivitás és/vagy kevés top-tier tank megakadályozza a CW térképen való tartós jelenlétet.

Ezért a következő felkérést intézzük az érintett klánok felé :

A HPTS klán aktív játékosai fúzionálnának más magyar klánnal-klánokkal, ezért kérünk minden klánvezetőt, vezetőségi tagot, hogy klánjuk képességeiket aktív és CW képes tagjaikat felmérve, keressék meg a HPTS bármelyik vezetőjét, ha úgy látják velünk együtt nagyobb hatékonysággal tudnak jelen lenni a CW térképen.

Szerintünk a CW képes játékos heti szinten 4-5 napot tud jönni CW-zni, minimum 3db CW képes tankja kell hogy legyen a befagyások miatt, elmúlt 18 éves, TS-t alapból folyamatosan használ.

Szerintünk a CW képes klán 2-3 teljesen felkészített, összeszokott csapatból és a tartalék játékosokból áll(5-10 fő).

A fúzió megbeszélés tárgya, kérünk mindenkit, aki megkeres minket, hogy pontos információi legyenek az aktív tagok létszámáról és tankjairól.

Köszönettel:

Awakening
  • stoppos
    Az a baj az összes scouttal, hogy sajnos nagyon "trigger happy" vagyok. És az nem egy életbiztosítás a lightokkal. :)
  • foxbat88fx
    hahaha!
    50 % discount on the following vehicles:

Churchill VII, the tier VI British Heavy Tank (450,000 instead of 900,000 credits)
    hahaha!
    (f*szverő smile)
    TUDTAM BAKKER! :D tudtam, hogy féláron lesz! :D fú de jó hogy nem vettem meg pár napja! :))))
  • Jacktor
    Jaja, majdnem az ELC szintjét hozza.
  • stoppos
    Nem is tudtam, hogy a Crusader ilyen jól rejtőzik. Át kell gondolnom a taktikámat. :)
  • stoppos
  • Jacktor
    Nem olyan régi tapasztalati úton mért camo eredmények.
  • lammaer
    Hát, hadd nem mutogassak arra a járműcsoportra aminek még kevesebb létjogosultsága a world of TANKS cimű játékban mint a kerekes páncélosoknak :D
  • Commandier
    Nem kerekes ez sem, csak a tervrajzon nincs feltüntetve a lánc.
  • davidbog
    Érdekes meg jó, de inkább hanyagolják. Meg azért kerekes harcjárművek ne kerüljenek már be. A végén tényleg minden szar bekerül a játékba...
  • lammaer
    Nem hiszem hogy szignifikáns változást okozna. Meg kell tanulni a huplik elkerülését :)
  • lammaer
    A VK2801 az egy med, csak az ikonját rontották el, azért látszik lightnak. Én úgy is használom, azt gyakran meghálálja.

Az egyetlen rossz dolog benne a HE irdatlan széles skálán mozgó sebzése. Nem mondom, remek dolog amikor Tier5-ös artikat egylő vele az ember zsinórban amikor beszabadul közé, cserébe a többi tank ellen meg nézhetem a 30-40-60 HPs brutál sebzéseket.

És nem, nem tudom a weakspotot célozni akkor a távolságból ezzel az ágyúval. Örülök ha talál :)
  • Wlanseraf
    Konkrét volt:P

• Trolokaa
    Akkor én szerencsés vagyok mert nem játszottam fizika előtt semmilyen lightal huzamosabb ideig. Megszokás kérdése.
  • Commandier
    Azon gondolkodtam, hogy ha feltennék rá egy fejlesztett felfüggesztést (mármint equipment), akkor a megnövekedett terhelhetőség mennyiben csökkentené a lánctalp sérülékenységét leérkezéskor?
  • hellokitty92
    Cserébe meg rosszul fordul és sokat veszít a sebességéből fordulás közben. Ezért inkább passzív scoutra jó, rohangálósra nem igazán. Meg hatalmas méretű. Amennyivel meg messzebb lát, annyival gyengébb lehet az álcázása, van egy tippem... ki van ez találva!:)
  • Destydeme
    Másnak is aranyért tölti vissza a gold ammo-t vagy csak engem szeret a game?
  • lammaer
    A fizika bevezetése óta a nagy sebesség átok. T50-2 igen használhatatlan jószág, hiszen egy kis hukli, azt máris a levegőben vagy, és amint leérsz, már le is láncoltad magad.

Messze nem olyan fun és használható mint eddig. Gyorsulás az hasznos, túl nagy végsebesség káros.
  • Commandier
    Én is így gondolom egyébként. De az is épp elég lesz. Mondjuk én kiegyeznék abban is ha nem lenne gyorsabb a t50-2 nél, csak mondjuk kapna még plusz 40m látótávolságot :).
  • Destydeme
    Hihetetlen,az egész csatát végig kellett c6-olnom,pingelnem,h ide-oda menj(már az anyád).Elképesztő mennyire nem lehet használni a játékosokat tier 5ben.Csak felidegesít a sok majom.Én is voltam kezdő,de a c6-ot már akkor is láttam....

Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. december 14. 11:58:22
    Jármű: PzKpfw III/IV
    Szerzett tapasztalat: 1 253
    Szerzett kredit: 30 357
    Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • WaseK
  • Trolokaa
    Sztem más skillje nem lehet mint a gyorsaság, mert ha ránéztél a tervrajzra nincs valami nagy lövege a kicsikének.Én bízok benne hogy jobb lesz mint volt mert sovietekkel sose szúrnak ki.
  • Trolokaa
    Köszönöm a kiegészítést de sajnos nem az én stílusom a bokorba ücsörgés.

Itt egy hasznos videó akit még érdekel a téma!

• Commandier
    Kb úgy lenne korrekt mint a vk2801, ami nem csak gyors, de messzebbre lát mint az oroszok, sőt, a trollgunja egylövéssel is kivégez egy t5 med-et, ha mákja van. De ez a 100km/h sok lenne. Már a t50-2 is egy kibaszott motorbicikli.
  • WaseK
  • Commandier
    Nem vagyok perfekt angolból, de azt akarja mondani, hogy ha el is tűnik a t50-2, akkor sem sziplán lesz helyette más, hanem még valami plussz előny is származik majd belőle? Mint amikor a francia 12t-cserélték ELC-re? Tehát vagy plusz tank, vagy plusz hely, vagy valami?
  • Trolokaa
    Teljesen korrekt lenne a 100 km/h hisz soviet tanknem?
  • Veqtor
    Bár már írta Pales, de kibővítve:
    A te látótávod - az ellenfél (tank alap camo+tank crew camo + camo háló)
    Bár ne pont kivonással képzeld el, csak ezek jönnek le belőle. Szal pl ha a t-50-2dön is van camo akkor az ellenfél camoval nem rendelkező embereit úgy tudod bespottolni, hogy még nem látnak meg (light tank mozgás közben is kapja a crew+tank alap camot). És akármilyen vicces is a legnagyobb tankokon is hat a camo, csak az alap camo érték rosszabb, szal kisebb lesz a bónusz.
    És akkor ezzel vissza a passzív scoutoláshoz: Ha nem jó helyre álltal valószínűleg nem fogsz minden irányba spottolni. Az előtted levő bokor camojából a veled szembe jövők is kapnak valamennyit, mivel számodra ők vannak "bokorral eltakarva", ha nem mozognak persze. De mozgás közben csak light kap camo bónuszt, ha meg lőnek ugye 15 méteres körben átlátszó lesz ahol állnak (eltűnnek a bokrok) és akkor van esély bespottolni őket távolabbról is.
    T-50-2vel meg érdemes nem végig passzív scoutolni, kár lenne a mozgékonyságért. A max view range amúgy 445 (500- a tankok alap camoja), hiába látnál el 500ig. Szal Ennél többre nem érdemes gyúrni,ha már megvan.
  • Commandier
    :) Kössz. Érdekesek ezek a tervek erről az mt-25-ről. Azon a hivatalos dokumentumon 100km/h-t emlegetnek. Azért az sok lenne. Mennyivel menne le egy ilyen el-halluf-on a dombról? 130-al? :D
  • Pales27
    Belátom, kár volt rád írnom bocs
  • Trolokaa
    Nem nagyképűsködés, ha ez kell akkor ez kell. Leírtam hogy kurvára nem vagyok kíváncsi a kioktatásra mert nincs rá szükségem. Sajnos nem jutnak el az agyadig a betűk vagy szimplán zárlatosak az agytekervényeid vagy elvagy nyomva és máshol nem tudsz okoskodni mint fórumon. KOCC VAN!
  • Trolokaa
    Misconception number 2.
    People with a T-50-2 will lose their T-50-2 and have to research the new tank.

The closest comparison here would be the removal of the T23 and the M26 moving from tier 9 to 8. In that case, players with the T23 researched and bought got the new tank in their garage with the research tree similarly completed. It was one of the few "break even" switches that have happened in the game. Every switch (other than a few) has been in favor of the player, saving them experience and money (T34 and T30 change, French lights change....).

Misconception number 3.
    The developers at wargamming made up the MT-25.

Nope. The BT-25 was a blueprint tank, but was much further along then some of the very generic blueprint tanks we have in game at the moment. Don't believe me? Check Here
  • Pales27
    És még én nagyképűsködök.