418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Melyik is ez a motorhang?
  • vass17
    Nekem azóta megjavultak a motorhangok, végigcsináltam megint az útmutatót és a motorhangot lehúztam 50%-ra a többihez képest, így nagyon jó, mindenkinek ajánlom :)
  • patchaou
    Attól, hogy valaki nem áll neki jobbat csinálni, a hibákat még észre tudja venni és lehet róla véleménye. Az ember csinálja meg jól azt amihez hozzáfogott és akkor senki nem szólja majd le. Ennyi.
  • Trolokaa
    Jönnek a pincsik védeni egymást. Ha nem segít senki akkor nem csinálok, nagyon nem izgat. Csinálnék én is nyugodtan lehetne kritizálni.
  • GaBenc
    Tudod neked segítség kell. Ő meg egyedül hozta össze, ez sikerült.
  • Trolokaa
    Ha ad valaki segítséget hogyan kell akkor nekifogok én is. Én elakadtam mert egyszerre valami 3 programmal kell egyszerre csinálni hogy összerakj egy filet.
  • GaBenc
    Lehet rossz helyre válaszoltam? Akkor bocsika.
  • GaBenc
    Drága barátom, csinálj jobbat és rakd fel. ígérem megnézzük és véleményezzük mint te ezt. Gondolkozz az segít.
  • Trolokaa
    A szar megfogalmazást azért használtam mert rendre minden hang rosszul van összevágva. Elhangzik egy mondat még a végén belelóg egy másik hang. A hangok közt nincs kiegyenlítve a hangerő, normalizálhatta volna vagy szimplán süket és nem hallja (igénytelen) A hangok legalább arra utalnának ami látható és történik is. Megint csak igénytelenség, megint úgy gondolom nem volt más jó ez is. Mellesleg próbálkoztam én is ilyen moddal és a hangok amik kivannak adva hogy mi történik ott van a fileba hogy mit mond angolul. Arra nem volt képes hogy legalább google fordítóval lefordítsa és bemondja mikrofonba esetlegesen átfogalmazza hogy értelmes legyen és erre nem vette a fáradságot és inkább összekukázott egy filmből vagy amije épp volt egy szarhalmazt akkor jogosan kimondom a véleményem hogy szar.

Itt van még egy igényes mod!

• patchaou
    Akkor újra felrakom Én is. Unom már a sok hülye dumát :)
  • Plata
    Nézd ez egy rakás lószar,most komolyan,ha nem tudsz magad csinálni értelmeset,akkor legalább ne vágd össze filmekből meg játékokból.Nem tudom hogy gondoltad hogy egy igénytelenül összedobált szarra majd azt mondjuk hogy jó.
  • toocha
    Most is ez van fent, tehát jó.
  • patchaou
    Szerintem is kicsit erős a kijelentés, bár Én is leszoktam szólni az olyan munkát amit szerintem jobban is meg lehetett volna csinálni. Ha valaki ilyesmibe fog, ahhoz jó nagy adag türelem kell. Ja, és olyan embertől kell először véleményt kérni, akiről tudjuk hogy az igazat fogja mondani. Akkor később nem kell mindenkitől azt hallanunk hogy szar. Ez a rakj össze jobbat duma meg mindig hülyeség, ha egyáltalán nem érez rá késztetést, akkor miért is csinálna?
  • ppw82
    XD szerhalmaz XD rakj össze jobbat haver :)
  • Trolokaa
    Ez már igényes!
  • toocha
    A Duke mod van fent vagy 4 patch óta, de a mai napig röhögök néhány beszóláson
  • patchaou

Nemtom 8.2-vel hogy muzsikál.
  • Trolokaa
    Ne fáradjatok vele! Úgy van összekukázva filmekből és még igénytelenül is van összevágva. Hihetetlen hogy ha ennyi időt valaki beleöl akkor miért nem tud mikrofonnal felmondani pár lefordított mondatot amit valóban jelent. Tipikus magyar igényesség. Az amerikaiak meg az oroszok miért tudnak havonta legalább kettőt hármat összedobni? Sokkalta igényesebbek mint ez a szarhalmaz.
  • toocha
    Sztem az Elit Alakulat filmből szedték, de nem biztos.
  • patchaou
    Lehet, hogy valami filmből. Kipróbáltam egyszer egy modot amiben kezdésnél Csodabogár (Oddball) üvöltött a fülembe :)
    Szerintem akkor inkább a Duke Nukem mod. Annak is annyi köze van a történésekhez mint az eredeti hangoknak.
  • ppw82
    :D 19mp..majd csinálok hozsabbat :)
    az első videot rosszul linkeltem..:p
    Kösz az építő kritikát! :D
  • Plata
    Hát szerintem bőven elég ennyi is,ettől a stílustól falramásznék a játékban,jó hogy nemtok angolul és halvány gőzöm sincs mit pofáznak a játékban.De egyébként kicsit ismerős ez a duma,nem egy szinkronos játékból lett ez kiszedve?
  • Plata
    Ezt most nem értem,mi köze egy második világháborús tanknak ahhoz a köcsög énekeshez?
  • toocha
    Michael Jacksont?
  • Trolokaa
    Ez a 19 mp komoly? Megterheli az agyad hogy ha nem is a te játékoddal akkor egy replayel bemutasd a modot?
  • Plata
    Jézus,ez nagyon gáz stílus,inkább maradok az eredetinél.
  • ppw82
    Szóval erről van szó :D

• ppw82

Hali!
    Elérhető egy új magyar szinkron a wot-hoz.

• Fefe82
    an internal system error occured.please refer to Dxerror.log and directX.log in your windows folder for determine problem.

Ezt az üzenetet irja ki ha a DX9 -et akarom feltelepíteni!!! hihetetlen ..
  • Toby0501
    Ne töröld, csak tedd fel a 9-et.
  • Fefe82
    Akkor töröljem a Dx-et,gondolom ezek után nem írja felül a DX9 a 11-et ugye ?
  • Toby0501
    Ne DX11-et telepíts, a játék DX9-et használ.
  • Fefe82
    Szerinted a telepítésnél ,nem írta volna ki hogy a gép teljesítménye kevés lenne?? a tesomnak gyengébb gépe van,és problem nélkül fut a W7,meg a WOT,rendszer hiba nélkül,,neki pedig Gforce 7600 van asszem..
  • Plata
    Én a covenant-nál járok,mert mostanában nagyon nem játszom WOT-ot,de az valami nagyon genyó kis dög.Jut eszembe a mostani patch-ban miért lett át nevezve az M36 Slugger M36 Jackson-ra?Enyhén meglepett mikor megláttam a garázsomban valami Jackson-t.
  • Fefe82
    Feltettem a Dx 11-et de ugyan az a hibebejelentő van...A vidikari nem új, ASUS hd 3650,nem tudom,lehet ,hogy nem támogatja a rendszer a 7-t?
  • Toweliee
    Ez nagyon beteg jószág:

Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2012. december 15. 8:36:29
    Jármű: Cromwell
    Szerzett tapasztalat: 1 662
    Szerzett kredit: 52 710
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"
  • Plata
    Szerintem batmobil sem sokkal jobb mint a többi,T54-el gyerekjáték szét kapni.Szeretem a franciákat mert jól lehet velük játszani,amx-eket általában falra vagy házra szoktam felkenni matricának,de lórival és battel is meglehet.
  • Torzonborz
    próbálj ki egy directx frissítést . egyébként milyen vga ?
  • Plata
    Úgy rémlik hogy ha W7-ed van erősebb gép kell alá mint Xp alá.
  • Fefe82
    Jó reggelt!Tudna nekem valaki segíteni?!.Teganp fel lett rakva a vindows 7,a vidi karinak ,nem az alap hanem egy frissebb drivert tettünk fel,és amikor elindítom a játékot,azt írja ki hogy a directX hardver nem elérhető,vagy zárolt,!
    Mit tegyek?tegyem fel az alap drivert a kártyának,vagy eléd ha szedek le directX-et ?