418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #190156 Mondjuk a huplikat pont nem találtam annyira jónak a T-54-gyel. Pont vagy kisebbek, vagy nagyobbak a kelleténél. Az ágyú meg annyira nem hajlik lefele, hogy partoldalakat ki lehessen használni. Pláne, amióta átalakították a pályákat. Pl. Erlenbergen olyan B2 környékén volt egy hó kis teknő, azt is mélyítették és nem lehet ott rosszalkodni már a T-54-gyel. Ettől függetlenül jó pattogós az eleje is. Mindenre alkalmas, ha kel spottolhatsz, ha kell flankelhetsz, de szemtől szemben sem rossz. Nekem eddig az a tank a legjobb kombináció sebesség védelem ágyú szemszögből. -
Ha már ez a kép így itt van: valaki tudja esetleg, hogy a
1., Képen látható garázsóránál hogy lehet beállítani, hogy a napot ne ékes orosz nyelven írja, hanem mondjuk angolul, vagy kikapcsolni hogy lehet (mint a linkelt képen), ill.
2., a mod, amiben kiírja a csata összesítésénél a kiosztott/kispottolt damage-t, az angol legyen (vagy magyar, neadj' isten)? -
Konci #190154 Valaki rakta újra mostanában a wot-ot?
1 óra alatt lépett 35-ről 36%-ra...de muszáj,szaggatott folyamatosan a patch óta,hangokat is összekavartam,gondoltam hátha ez segít,de ku..a lassan jön... -
Amarth99 #190153 Jó az az ELC:D, ha értelmes a csapatod marha jó spotternek, mert durva a camoja, ha hülye az ellenfél 1 v 1 ben jól el lehet szórakozni vele, de ami a legkifizetődőbb, hogy 200 méteren kívülről lövöldözöl vele bokorból:D, ha nem pró az ellen nem talál meg :D.
Nagyon vigyázni kell vele, mert papír, de fun tanknak marha jó :D! -
vass17 #190152 Nem tartom kizártnak, hogy su-85b stílusban is lehet működtetni, nekem az nagyon bevált, csak akkor nyilván a gyorsaság előnyöd veszik el. Vagyis az sem, mert a hellcattel sem kell folyton rohangálni, viszont ha szükséges, nagyon jól jön, szóval úgy gondolom, hogy nekem ez inkább egy passzív scout, rejtőzködős stílusban válhat be, mert azt biztosan jól tud. -
SovereignXY #190151 Én is ingyér kaptam. Nézem az ágyújat egész jó pen meg damage mondom állatt lesz. Cimborám mondja nicns tornya. Monom ott van én látom nem hiszem el, hogy a WG torony nélküli scout TD izét csinált. Hát de...
volt vmi 12 sec a reload ha jól emléxem 75-80as crewal vagy hogy hát... részvétem mindenkinek akinek át kell rajta mennie.
Ez az egész tier emelés nagy buziság volt. Csináltak volna inkább egy batman 2őt vagy vmi T10nek oszt jónapot. -
SovereignXY #190150 Gold ammo noob :PPPPP -
vass17 #190149 Még ismerkedem vele:) A scoutolás nem megy, azt már most látom, szóval még keresem, hogy milyen stílusban kellene vele játszani, persze ahhoz nem ártana a top gun, valószínűleg azzal meg fogok tudni barátkozni. -
lammaer #190148 Hát, én sikoltva attam el az ELC-t amikor a francia tree átalakítása után megjelent a garázsban és az első meccsen realizáltam hogy nincs rendes tornya :)
Gyors meg jó az ágyúja ez tény, de a toronyhiánya miatt ha nem érzel rá nagyon erre a "rárepülős stuka támadós" stílusra, akkor kinlódás lesz.
Ugye a legnagyobb gond hogy a sebességet akkor tudod kihasználni nagy tankok ellen, ha tudsz keringeni körülöttük. Erre az ELC nem képes, tehát választanod kell:
A. keringsz körülötte mint a légy, de nem nagyon tudsz kárt okozni benne
B. szemből támadsz, de akkor hiába vagy nagyon gyors, az egyenes onalú mozgás miatt csak a 300 effes siemkák nem találnak el.
1x-2x láttam profi ELCst, akik eringett a cél körül, pillanatra ráfordult, meglőtte és keringett tovább, de ezt játtsza az akinek 7 anyja van :) -
lammaer #190147 Jaja, ez egy nagyon jó érv. +1
A T20 után Pershing meg Patton jön, azokban én nem találtam semmi érdekeset. Sokan mondták hogy a Patton a prók fegyvere, én ezekszerint nem vagyok az, mert én csak úgy ellötyögök vele.
Ellentétben a T-54-el, ami egy vadállat tank - leginkább azért mert parhajó a frontja és a tornya is, marhára alacsony, szóval a fizika óta mindenütt jelenlévő mélyedéseket-huplikat is ki tudja használni.
A végjátékról (Tier 10) nem tudok még mondani semmit, T62-em van, de nem vagyok hanyattesve tőle a T-54 után, az usa TierX viszont még nincs meg.
Szóval, én azt mondanám, nézd meg azt is mi jön a Tier 7 után, ne az legyen a mérvadó. -
foxbat88fx #190146 én 1 csata után :D
de az az 1 csata op gun, tank ász és 2000+ damage volt XD -
stoppos #190145 Rég volt már nekem is, csak arra emlékszem, hogy az elejében volt a benzintankja. Oda meg elég gyakran lődöznek. -
SovereignXY #190144 Azt hiszem 3 cstaa után -
SovereignXY #190143 Az hogy eladtam :P -
vass17 #190142 ELC-vel milyen taktikát javasoltok? Egyrészt nincs tapasztalatom scoutolásban, másrészt ez mégsem egy T-50-2 forgótoronnyal. Nálatok mi vált be? -
SovereignXY #190141 Hm... %0bnk meghyülült -2vel befejezi. megnézem majd 63k csata. ennyi idő alatt nem is csodáűlom, hogy begolyózott :) -
Oddball29 #190140 Igazából én mondhatok bármit, a usernek kell ráérezni. Ezzel a tankkal bele kell menni a sűrűjébe, rammelni, sorozni a nagyobb tankok oldalát-hátulját. A páncélja meg elég jó ahhoz, hogy ha nem csinálsz magadból álló célpontot, akkor a hasonló szintű medek lövéseit szemből megpattintsa.
Gyors, odaérsz mindenhova, a többi hetes medet 1v1-ben levered, a nagyobbakat meg támogasd. Hasonló szintű hevikkel nem mindig éri meg leállni pofozkodni, ha a kisebb tankokat szinte büntetlenül be tudod gyűjteni a térkép másik felén.
Gyenge pontokat nagyon tudni kell, még egy P2-őt vagy Pershinget is át lehet lőni szemből a kurta 88-assal. -
SovereignXY #190139 Én nem nagyon emléxem, hogy gyulladós lett volna. Churchillek lövész érzékenyek, T20 és 28 prot meg ammo rack. Többi tankal kapcsolatban kimagasló modul/legénység sérülés nem ugrik be.
Löwe. Bár nincs de könnyen ég :) -
SovereignXY #190138 Hm... akár. :)
De legalább a tank jó így nem szenvedős össze szedni :) -
stoppos #190137 A gyulladás kiküszöbölhető CO2-vel. Amit még vegyél figyelembe, hogy ha átverekszed magad a ruszki hetesen és nyolcason, onnantól ott a T-54. :) -
Veqtor #190136 +50 HPért 4200 xp és kapsz egy adataiban 100%ig ugyanolyan tornyot. Inkább kezdett volna 750 hpval 700 helyett és a 4200at tették volna hozzá a comet XP költségéhez.
-
Malarki #190135 néhány tanács a használatához, mester?
Holnap tervezem megvenni, de eléggé f*sok tőle, mert nagyon sok helyen szidják.
-
SovereignXY #190134 plusz hp talán? -
SovereignXY #190133 FANATIKUS :P -
SovereignXY #190132 Khm... 32k Csatás zöld effis kv-5 nálunk. Elküld t-54ben scoutolni mikor én vagyoka top tank és nyerésre állunk. Majd az enemy type foglal erre azt mondja neki mit foglalkozika cappal ő azért van itt hogy pénzt keressen és nem hogy nyerjen... -
Veqtor #190131 Valaki elmondaná, hogy mi értelmet látott wg a cromwellen ugyanazt a tornyot 4200 xpért kifejleszttetni? :D Mi értelme van az 1. toronynak egyáltalán ,ha a 2. csak kinézetben más és rámegy az összes ágyú.. ki találta ezt ki.. :D
És még csak azt sem lehet mondani, hogy jobban döntött a 2. és többet számít ugyanaz az armor, ugyanúgy 90 fokos a frontja.. :D
-
Oddball29 #190130 Én akkor is, most is, rendületlen tartja a 63-as szóló WR-t.
300%+ legénység van hozzá, full snap shot és smooth ride, spall liner, stb. Az én könyvemben az első és utolsó igazi német közepes. -
én basszus már egyre jobban rákapok a játékra...francba:D
150 csata volt eddig.
egy covenanter-el és egy M3stuartal játszok most -
keagle21 #190128 A DB-t én is szerettem, arról fejlesztettem ki a tigrist is meg a panthert, csak nem akartam tovább menni azon a med ágon, mert sokan szapulták a panthereket. -
keagle21 #190127 Köszi a válaszokat, akkor a t20-at veszem meg.
T-43-től azért is félek, mert láttam, hogy elég gyulladós, meg tartok tőle hogy olyan, mint a kv-13, az egyszerűen borzalom volt, minden lövés leláncolt, agyú helyett meg csak vízipisztoly volt rajta. -
SovereignXY #190126 Még bővena régi MM melett toltam. A franc emléxik konkrétan hova meg hova nem rakta de nem voltam elragadtatva. Igaz úgy is áltam neki hogy amint lehet letudom a francba. -
Oddball29 #190125 Amíg nem dobja be kilencesek közé, addig nagy baj nincs vele, ha megtanultál flenkelni. Inkább a Type-ok, amik rázósak. Mondjuk újabban már csak nekihajtok a francba és leverem a láncát, aztán lövöm a kupolát, amíg csak lélegzik. -
SovereignXY #190124 100assal sztem szar volt. T-34-85öst is azért adtam el annó mert az fos gun. cimborám is azt mondja miylen jó volt a 100ssal ettől még simán nincs meg az 1kill/1csata vele. szuper 85el nékem könnyen.
USA med és torony. Szánalmas a tornyuk. Nem gond átlőni. Nézzük a raklapszar pattont 127mm. LOL. T-54, E-50. Annak van páncél a tornyán. -
Ry0K3N #190123 T20-al ha a tornyon kívül bármi más lőhető az már régen rossz, csak hulldownolni szabad vele mint az összes többi usa meddel. Mikor még a 100 milis volt T43-on akkor húztam egyszerűen imádtam de most csak körberöhögöm akármivel megyek is és jön velem szembe. -
SovereignXY #190122 Hát... rég volt de fújjjj. Semmit nem fejleszettem rajta rögtön a panther felé. 132 pen... bah -
Oddball29 #190121 A VK DB-vel mindkettőt letámadom. -
SovereignXY #190120 Jaja. Megy úgy majdnem mint egy light de az MMje nem lighté :) -
SovereignXY #190119 Tény. Pontos ágyú persze eltalálja. Midnegy. Nem tuidok objektív lenni. Gyűlölöm az amcsi medeket. az e8 az uccsó jó.
Utolós hozzászólás a t20 t-43hoz. Kb 1 1-5 hónapja egyzserre húztam a 2őt. t-43al simán meg mertem támadni a t20at. fordítva nem. Ált a t20 meg is halt. Ha én voltam benne ha az ellen. -
Többnyire medium tankokkal megyek, és azt kell momdjam, hogy a Cromwell az eddigi legjobb med, amivel valaha mentem. Ezzel szinte bármit meg lehet csinálni, cikázni a nagyobbak között úgy, hogy sebezni is tudod őket, van értelme a sebességnek, fordul mint atom, a torony is, pillanatok alatt gyorsul előre-hátra, szóval "kikukkantósban" is frankó.
Egyetlen gyengéje a nagyon kicsi view range, de az kompenzálható. -
Ry0K3N #190117 Az ágyú.