418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
de mi az a BIA ?? A mentor akar lenni? -
FosTalicskaa #190836 Te jó ég, valaki még nézi a lőszerárakat... :DDD -
Nincs valami cucc amitől gyorsabban tűnik el a chat szöveg csata közben? -
yossarianHUN #190834 Meg ugye figyelembe véve az ágyú szintjét, hogy magasabb tierben már csak a lőszer miatt se lehessen nagyon pluszba kijönni. Arról meg már el lehetne társalogni hogy ez mennyire balansz, és mennyire üzletpolitika. -
kHares #190833 Igen, jellemzően négyszeresére, 250-ről ezresre ugrik. Itt 5x és egy tierrel följebb olcsóbb, ezen csodálkoztam, mi ez az anomális? -
Greenscape #190832 Kaliber ebbol adodoan sebzes alapjan allapitjak meg az arakat altalaban. De a T-54-nel csak kibaszasbol adjak 1230-ert. Raadasul azzal hamar el lehet durrogtatni 20-25-ot belole. Volt mar, hogy azert vesztettem csatat vele mert elfogyott a loszerem. -
lammaer #190831 Minden tankágon Tier7nél (néhol már Tier6-ban, lásd KV1s) ugrik nagyot a lőszerár... elég régóta :) -
kHares #190830 Azt a mocskos. Végre meguntam és free xp-ből ráraktam a su101-re a legjobb ágyút (rögtön ace tanker). A töltény árakat nézte valaki?
230-at sebző 175 pen ára: 252 credit
390-et sebző 175 pen ára: 1025 credit
320-at sebző 219 pen ára: 1230 credit!!!
Dafuq? A legjobb nagytestvérén t9-ben a 440-et sebző 268 pennel rendelkező 1065-be kerül. Már a t54 1230-as lőszerein is elbámultam de ez? -
Kubukli #190829 30 meccs tankkal: nyílt pályák zömmel, enemy arty élvezkedés.
Egy meccs tier V franszia artival: Himmelsdorf.
Nem véletlen. -
Többnyire mázliból jött össze, itt a replay. -
én eddig minden tankommal retardok közé kerültem... -
Kubukli #190826 Egy javaslat.
Új szólás: "Ritka mint a 2 percnél tovább élő ELC tanker."
Egy kérdés.
Hellcat-tal csak retardáltak közé lehet kerülni? -
marchizor #190825 n1... kettőt ezek közül a medálok közül még nem is láttam :) -
Greenscape #190824 Ennyire utban lennek mindenkinek? :)
Amugy koz a valaszt. HE nem johet szoba mert nem hasznalok. Eleg az a 390 foleg 6-os mezonyben. -
Ry0K3N #190823 Aztaqva. SZép. :) -
yossarianHUN #190822 Ha neked jöttek, szerintem azt is találatként jelzi a végén. Mást nem nagyon tudok elképzelni, esetleg még ha picivel mellélőttél HE-vel, akkor sebezhette a robbanás, de ez azért ritka. -
ekkora makkert!:D
ezt most neked találták ki:D
Link -
Greenscape #190820 Ilyeneket, hogy tudok loni a sU-100-as 122-es agyujaval?
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
-
bobitusz #190818 gratula
visszajátszás nincs róla esetleg? -
Akkor 30 napig a weboldalon bármikor át tudja venni. -
stoppos #190816 Azért mennek a moderátorhoz, mert teleszemeteled a fórumot a hülyeségeddel, amire senki nem kíváncsi. A másik tökire sem egyébiránt. -
yossarianHUN #190814 Valaki bannolja már ezt a degeneráltat. -
csoszi87 #190813 Amikor elkezdtem húzni a francia artit, közben a TD-ket is húztam.
Nem egyszer volt olyan, hogy beálltam td pozícióba, céloznék, és meglepődtem, hogy a Foch-al felülről látom a pályát.
-
Trolokaa #190812 Mint írtam nem én hoztam elő és anyázni se én kezdtem. Olvass legközelebb! -
Trolokaa #190811 És most ezért szalad a pincsi kutya a moderátorhoz mert engem anyáznak meg baszogatnak folyton folyvást mert azzal kell törődnöm hogy ki mit gondol rólam. Köszi szépen. -
raymondcurto #190810 Moderáld már magad kicsit,ez a stílus elég bicskanyitogató.
De az egész témát jó lenne már hanyagolni. -
stoppos #190809 Ó, ezt hányszor eljátszottam. Ezek szerint nem csak velem van a baj. :)
Bár a foxbat mellélövését még nem sikerült eljátszani.
Olyan már többször volt, hogy mentem előre, mint a barom egy tankkal, mert azt hittem még az előző meccs és top vagyok. :) -
Trolokaa #190808 Az összes szájbakúrt gyökér aki a véleményét akarja leírni rólam úgy hogy nem kérdezte senki, jobban jár ha megtartja magának. -
Trolokaa #190807 Mint látszik én kezdem, de a hülyék összetartanak. Neked meg vaskosfaszú niggerek basszák szájba az anyádat szarosfasszal.
-
Toweliee #190806 Félreértesz. Nem az aktuális / nem aktuális miatt írtam, hanem mert ezzel újra elindítasz egy lavinát. -
Ytar #190805 először azt akartam írni neked, hogy takarodj már a jó kurva anyádba innen, más topicot szemetelj össze, de aztán meggondoltam magam ..
úgyhogy kénytelen leszel beérni ennyivel:
fejezd be légyszíves, unalmas. -
raymondcurto #190804 matyashun (20:46:13) hali
matyashun (20:46:21) újra itt egy nap bann után:)
matyashun (20:47:04) tegnap kiszedtem 2 tagot egymás után első véletlen votl második meg már úgyis mindegy alapon 1-1 lövéssel:) rögtön kivágtak ***********
-
Szakesz #190803 Az a baj, hogy így hiába van 4 képességed, mert csak 3 használható. Az a +5%, amit a BIA ad nagyon hasznos, mert nemcsak az elsődleges képességre van hatással, hanem a másodlagosra is. Persze te tudod, de most feleannyiért lehet resetelni a legénység képességeit. -
úgy 4000 körül.Velük vittem végig az első orosz TD ágat és az obj.704-el 2500 csatám van. -
bgabor #190801 Látom azért a játék nem változott időszözben, még mindig van olyan nap, amikor úgy dönt a játék, hogy te ma bizony nem duplázol ezzel a tankal. Mehetsz amennyit akarsz, sebezhetsz bármennyit, játszhatsz bárhogy, mind vereség.
Véletlen mi? Nagy lószart... -
Alapjában véve egy kicsit trehány emberke vagyok,talán azért nem foglalkozom vele.A parancsnoknál nincs meg a javítás,a többi kb. rendben van.Egyszer talán majd rendbe teszem.... -
Trolokaa #190799 Komolyan gondoljam meg hogy írjak vagy ne? Nem tűnt fel hogy nem én kezdtem? Nézz már lentebb ki kezdett el papolni az életről meg mi a dolgom meg mi nem. Komoly egy fórumon vagyunk wazze. Kérjek engedélyt védekezni ha belémkötnek vagy netalántán írni egy postot mert itt mindenki ilyen beképzelt? Különben se osztottam senkinek se észt hogy hogy kell játszani. Rendre az öregebb emberkék jöttek baszogatni úgy hogy 2 ember között volt vita de alapból másik 5 nek még bele kell pofázni.Én ha írok véleményt azért vállalom a felelőséget. Nehogy már itt ilyen egyoldalú beugatások menjenek azt a másiknak kuss a neve mert ha még vissza szól akkor nehogy megsértse azokat akik beleszólnak más vitájába. -
EmR3 #190798 Nálam így áll a 4-ik skill, kicsit alábecsültem a csataszámot.
-
Greenscape #190797 Ember, egyesek meloznak es van aki tavol van Magyarorszagtol ami idoeltolodast jelent. Volt parszaz uj komment es ez az elsok kozott volt. Eleg volt ezen is atragni magam nem volt kedvem a tobbi 200-hoz is erre viszont muszaj volt leirni a velemenyem.
En kerek elnezest, hogy nem voltam aktualis.