418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Sorry. Én hibám. Szemből a weak spottal nincs gond, de távolról eltalálni azt már az.
  • Szakesz
    Simán lehet, hogy tévedek, mert körülbelül annyira hidegen hagy ez a része a játéknak, hogy azt nehezen tudnám szavakba önteni, de pointer4-től az az idézet elég egyértelműnek tűnik számomra.
  • Solten
    Ja, a jatek vege fele 54 hp-m volt aztan egy Tigris meg ket ISU verdeste a festeket a frontrol. Megneztem mi a fene ez, lol plecsni :)
  • Solten
    Victory! Map: Serene Coast 19 December 2012 00:07:27
    Vehicle: T28 Prototype
    Exp: 3,284 (x2) + Credits: 54,808
    Achievements: : Master Gunner, Spartan, Mastery Badge: "1st Class"

THIS IS SPARTAAAAA!
  • Szpecnyaz
    Nyilván fel lehet tenni a kérdést, de ha nem kap választ akkor nem kell követelőzni. Eleve senki se tud a témáról biztosan, a különböző elméletek meg ki lettek tárgyalva. Gondolom ezért nem válaszolt senki. Csak néha vissza kéne olvasni és levonni a megfelelő következtetéseket.
  • vass17
    Félreérted, arra reagáltam, hogy nem olyan kevés a 0,2% sem, úgy gondoltam, hogy egy-egy százalékos változásokhoz itt azért jóval több időre van szükség és nem is lenne reális akkora ingadozás.
  • patchaou
    5%-ot? Szerintem nézd meg jobban, vagy frissen ne az éjszaka közepén. Az egész 1%-on belül van. Commandier jól látja, 0,05 azaz öt század százalékot esett.
  • miluhun91
    Sziasztok!

Eladó egy wot account.

A garázsban lévő tankok: IS4, IS7, Batchat, Obj 261, Ob 704, T54, Churchill VII. ( A t54, és az Ob 704 is eléri hamarosan a szintjében a legmagasabb tankot).
    Továbbá kifejlesztve ( AMX50100, PantherII, TigerII, T29, SU101, S51).
    A tankokba lévő legénységek mind 100%-osak, 2-3 skillesek.
    1.510.000 kredittel,
    200 goldal,
    +15 garázshellyel,
    7.000 free xp,
    450.000 átváltható xpvel.
    Minden tankon meg található a hozzá illő felszerelés.
    10.915 csata, 51%-os win rate.
    Természetesen, adom a hozzátartozó e-mailt is, ami csak a wot-os e-mail.
    Csak komoly érdeklődők jelentkezését várom.
    üdv: Milán.

email: [email protected]
    tel : 30/9652830

Irány ár: 30.000 Ft.
  • vass17
    Azért ilyen mennyiségben már nem mozog csak úgy +/- 5%ot a WR egyik napról a másikra, megnézném, akiknek akkorákat ingadozik:))
    Egyébként tény, hogy a jó időszak nem tűnik fel az embernek, viszont pontosan tudom, hogy mikor volt az a visszaesés, amikor gyakorlatilag képtelen voltam egy ideig meccset nyerni, akármit is csináltam. De lehet, hogy az is az egyik oka, hogy egyre jobban felidegesít ilyenkor és gondolom már a végén nem úgy játszunk, mint nyugalmi állapotban :)
  • Commandier
    :) 0.2% ot változott a winrate-ed, aztán kb 0,05-öt esett vissza... Ennyit még a reggeli kávé elmulasztása is manipulál az eredményeden, még akkor is ha van vagy 15000 csatád.
  • vass17
    Egy kis érdekesség, most láttam meg a statomban:
    felmerül a kérdés, hogy tényleg nincs manipuláció, a dec 6 utáni szakasz enyhén szólva is érdekes, először egy nagy ugrás, utána pedig "kompenzáció"? Elég sok csatáról van itt szó, szóval az sem mondható, hogy a kis számok miatt van..

• darkwraith
    Szerintem meg jogos Veqtor kritikája. Felmerült 2 opció, 2 ezen a fórumon ismert embertől. melyek eltértek. Engem is kíváncsivá tett, de nem reagált senki, hát feltette még 1x. ÉS? Nem lehet? Lehet, hogy a sok maszlag között, ami itt folyt napok óta, meg sem találta a választ, ha volt is, mert az senkit nem zavar, hogy értelmetlen vita folyik oldalakon keresztül. Miért kell így reagálni? Mert a dolog a WOT-tal kapcsolatos? Ja tényleg, el is felejtettem, hogy ez a fórum mire hivatott, istenítsük magunkat, és sűrűn jelezzük, ki a legszebb kiskakas a szemétdombon.

De akkor én is verem a mellem: meglett az egérfogó plecsnim. Bár lehet ez nektek nem nagy szám. :D
    én örülök

Üdv, jó játékot mindenkinek
  • Veqtor
    Már kaptam egy elfogadható választ. De csak, hogy jobban aludj visszaolvastam, és az utolsó "válasz" (pointeré) a témával kapcsolatban inkább egy kérdés volt, mintha ő sem tudná biztosan, hogy igaz-e. Ezért kérdeztem meg, hogy akkor most mire lehet számítani, hátha valaki jobban utánajárt a dolgoknak. És örülök, hogy a játékra szánt időmet felesleges magyarázkodással töltöttem. Jó8
  • Szpecnyaz
    Ha visszaolvastad volna ez eddigi posztokat, akkor nyilván választ kaptál volna a kérdésedre. De ugye mindig egyszerűbb 3x feltenni egy kérdést, mint visszaolvasni.
  • Veqtor
    Köszi a választ.
  • Veqtor
    Szerinted én beszélgetés céljából tettem fel egy kérdést? Azért írtam le 3x ,ha esetleg valaki felnéz és elolvassa az utolsó 15-20 HSZt meglássa a kérdésem és hátha tudja rá a választ. Bár már mindegy, inkább kiguglizom, mert itt 3 vita lemegy teljesen értelmetlenül mire valaki végre leírja azt az egy sort, ami érdekelt.
  • bgabor
    Ez a hír az EU-s fórumon lévő kérdések és válaszok topikból származik, egy nagyon rendes csóka folyamatosan fordítja nekünk EU-soknak az orosz Q&A topikot, mióta a miénket(EU) bezárták. Ő volt valami keet európai rendezvényen, ahol elmondták ezt az infót. Ezek után a kedves fejlesztők siettek kimagyarázni a dolgot, hogy ez egyelőre csak egy ötlet, még nem végleges döntés.

Így aztán szerintem mindenképpen meg kéne várnod a hivatalos bejelentést, mielőtt fejleszteni kezded. Eddig minden ilyen jellegű változtatást jó előre bejelentettek, biztos vagyok benne hogy ennél is így lesz, ha végül döntenek. Szerintem addig várj türelemmel, és figyeld a híreket.
  • Szpecnyaz
    Szerinted itt van olyan aki a WG-nél dolgozik mint fejlesztő?
  • Veqtor
    Oké majd megkérdezem negyedszer is később, hátha akkor már olyan is ír, aki tudja is a választ, nem csak épp ráér. ;)
  • Toweliee
    Jaja, jó érzés amikor vért kell izzadni egy győzelemért.
  • lammaer
    Kérdezd meg negyedszer is, biztos genyák vagyunk és nem mondjuk meg neked ;)
  • lammaer
    Mert te a kis belső világodban élsz :)
  • Veqtor
    Megkérdezem harmadszor is hátha. Ezzel a 10es angol heavy átkerül TDbe dologgal kapcsolatban van valami konkrét? Vagy ez a részlet, amit linkeltél a hivatalos és csak vicc volt? Szakesz azt mondja igaz, te azt, hogy nem, tudja valaki biztos forrásból? Ha csak vicc az egész nem szenvednék a heavykkel.
  • Szpecnyaz
    Látom nem egyezik a nézőpontunk :D.
  • lammaer
    Igazad van, lóri volt.

De olvasd magának Ateenak a tanúskodását :)

Én már rég kitáraztam, ti meg csak leölettétek magatokat, jó typeoshoz méltón :)
  • Szpecnyaz
    Nana, nem úgy volt az, szerintem még Atee is emlékszik rá :D.
  • lammaer
    Az egy AMX volt, és én már rég kitáraztam és lelőttem az ellenséget 30%-ra mire ti egyáltalán odaértetek :) Arról én nem tehetek hogy a szpecnyaz iskolában nem tanították a focus firet :P
  • Szpecnyaz
    Nem is tudom ki csinált olyat hogy hátul kempelt a lórival, amíg mi Type 59-el elől harcoltunk :D.
  • lammaer
    Csak a hátul leselkedő kempere... akarom mondani SNIPER taktikát űzőknek :)

Mert ugye daráláskor is a sebzésbe hal bele az ellen, csak olyankor az osztja le a sebzést aki a frontvonalban van, nem az aki hátul sunny... megfontoltan taktikázik.
  • Greenscape
    Mostmar akkor ugy fogom csinalni ahogy irtad. Mindig tanul az ember.
  • Desmodromic
    Ha megnézted az előző kommentjeimet igazán megérdemeltem. :)
  • Szpecnyaz
    Egyébként nem jók ezek a gyorsan ledaráljuk az ellent csaták, mert alig lehet sebzést kiosztani a mészárszék jelleg miatt.
  • Veqtor
    Valaki esetleg valami válasszerűt a kérdésemre?
  • Tessellia
    Én is szeretem a hosszú csatákat, egy esetet leszámítva, mikor az arty engem pécéz ki:).
  • Szpecnyaz
    Elég durva hogy mennyire inkompetens volt a csapatotok ebben a közös csatánkban. Kb lóf.sz sebzést se csináltak a 10es tankjaitok.
  • lammaer
    De egyedül vagy ezzel. Noob vagy :D Minél nagyobb tierű a tankod, annál kevésbé van szükséged fedezékre, csak nyomni kell előre és le kell darálni mindent. ;)
  • Greenscape
    Az ilyen napokon mikor az elso 3-4 csatam zsinorban elbukom vagy szopok mindennel eloveszem a type-ot es csak azzal megyek. Ha mar szopok legalabb keressek egy kis creditet. Plusz a type tier limites ugyhogy ha szar az MM akkor is az also kozepso hely valamelyiket fogom ki.
  • Tessellia
    Ma nekem is elég szar napom volt wotba. Alig nyert a csapatunk. Nekem eközben az átlagsebzésem és a killrate is nőtt.. Ha 3-szor nem láttam öngyilkos csapattárs KV-5-t (aki vagy szakadékba vetette le magát vagy vízbefolytotta magát) akkor egyet sem. TD-vel voltam (su-100m1) egész nap, és kb. a csaták felébe egy top heavy legalább kempelt a bázis közeli bokorba várva a sült galambot, mentségére szolgáljon, hogy az ellenségnél is így volt ez. Volt ma seggel támadó Tiger P is (pedig ez igazi unicum, gyakoribb a sima Tigris esetében). Kb. 3-szor csúsztam le a top gunról viszont lett egy csomó sniper medálom, becsúszott egy confederate és egy defender is.
  • Greenscape
    A legtobb ember azt hiszi, hogy a T62-vel elol kell harcolni az elso sorban mert milyen szuper az agyuja.
    A masodik sorbol tamogattam amig ki nem vivtuk a jelentos letszam folenyt es csak utana mentem elore es leszedtem 4 tankot maradek 6-bol. 5200-at sebeztem(a legtobbet), de vegig nooboztak amig hatrebb voltam, hogy spottoljak nekik. Meg a kis faszomat nyiratom ki magan, hogy ok jol szoraozzanak. Igy is nyertunk 15-8-ra csak igy 13 percig tartott a csata nem 4-5 mint sajnos olyan sokszor mostanaban.
    Nem tudom ezek nem elvezik mikor taktikazni kell es nem csak odarohanunk es majd lesz valami? En sokkal jobban szeretem ha 10 percnel tovabb tart a csata es kozben tobbszor valtoztani kell az elore eltervezett taktikan es a helyzethez alkalmazkodva jatszani.
    Gondolom nem vagyok egyedul ezzel.
  • Wlanseraf