418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Hi.
újra letöltöttem az xvm modot, majdnem egy év után.
A kérdésem:
van egy új stat érték, ami párszáz körül ingadozik magasabb tierű csatákban, nálam 275... hogy AZ-MI-AZ??
Mert a winrate-et, csaták számát, meg eff. érték még ok.
Így-úgy súlyozott szarságok, már kész mélystatisztika ez az egész, Podani János is sírógörcsöt kapna.
u.i.: szakadjon ezekre "az N-dimenziós hipertér, aminek elméletben annyi tengelye van, ahány tulajdonságot veszünk az összehasonlítás alapjául..."
-
Oddball29 #191115 Inkább vmi Pongo-pongo szigeten. -
foxbat88fx #191114 meglepődnétek ha egy ilyet találnátok az erdőben mi? :D
gondolom valahol japánországban lehet, vagy a vietkongoknál...
-
kingofn00b #191113 De azt gondolom már nem a kihúzás alatt farmoltad össze. Annyit akartam mondani, hogy szerintem nem éri meg az acc kereskedelem. Ha simán játszol, akkor is lesz legénység, mire felfejlődik a kicsike. -
Oddball29 #191112 Nekem a T110E5-öm 489 %-os. Négyskillesem még van kettő (lassan három) másik crew, többi legkevesebb három. Ezt csak olyannak adnám el, aki hajlandó a crewért megfizetni. -
foxbat88fx #191111 mód, változik a napszak :D van mikor csak kicsit elsőtétedik, van mikor beborul, van mikor kurva világos lesz, van mikor minden ilyen sárgás :D
de jó, feldobja a hangulatot így 14000 csata után :) -
kingofn00b #191110 Simán megvan a CW képes legénység, ha a fejlesztés során folyamatosan pakolod át a fiókat egyikből a másikba. (persze, ha nem vicceskednek Med-Med-HEavy kombókkal)
Nekem az IS7 mire meglett, addigra 100%-os lett a legénység, 1 100%-os és egy 90%+-os skillel. Az utolsó átképzést 96%-ra vitte csak le a képességet, az meg azért hamar visszanyerhető.
Szóval az Út a lényeg, ahogy a japók mondanák... -
Oddball29 #191109 CW-képes legénység az több száz csata tankonként. Idő és erőfeszítés, amit megspórol az eladó a vevőnek. -
stoppos #191108 Kipróbálja a játékot, nem megy neki, vesz egy accot, gondolván, hogy ha nagy tankja lesz mennyivel jobb lesz neki. Pedig ugye pont a fordítottja. :) -
lammaer #191107 A legénységért nem kell dolgozni, az elitség jön abból hogy játszik az ember, és akkor szépen fejlődnek :) -
kingofn00b #191106 valószínű bot volt a lölköm... -
lammaer #191105 Mi a rossebb ez, valami új feature a tesztszerveren? -
Attiska #191104 Ez igaz, de nem értem meg azokat, akik acc-ot vesznek, mert az az igazi élmény, amikor az ember eljut T1-től T-10ig. Ha meg valaki eg kész acc-ot vesz, pont a lényeg veszik el.
Egy esetet tudok elképzelni, amikor van értelme a vásárlásnak, egy CW-ző klánnak közös acc, ha épp CW képes hk-k vannak rajta. -
kHares #191103 Úgy tűnik t21 húzáshoz company kell, egyszerűen hihetetlen mit el nem veszítünk. 2000, 3200, 1900 spot damage a legutóbbi 3 csatában és nem. Mutatok egy csomót majd a 7k csatával rendelkező 580 effes tiger 2 csak áll középen hiába írjuk ott egy 100 hp-s t54 a bázison.
Miért lép be? Hogyan élvezi a játékot ha semmit nem csinál csak megy 100 métert?
Viszont volt egy jó csatám minesban, 4500 damage! 660 spot nem teljesen értettem mi történik de tudtam hogy nyerünk amikor ammorackeltem egy fullos tigrist :) -
stoppos #191103 Ez igaz. Néha pedig milyen jó lenne. :) -
Oddball29 #191102 Elit legénységet nem tudsz venni. Egy accnak az a legértékesebb része. -
NegyBir #191101 Van valakinek su-122-44 orosz prém td? Kedvelem a td-ket, de nem tudtam kipróbálni teszten, hogy milyen. Érdekelne, hogy tier limites-e, illetve mennyire használható a kategóriájában (+ mennyit lehet átlagba keresni vele
).
-
Oddball29 #191100 Nettó baromság amit írsz: Cometre felmegy stab, összehasonlíthatatlanul pontosabb menetből, alacsonyabb és rendes toronypáncélja van. Cromwellnek semmi. -
Oddball29 #191099 A Comet a legjobb hetes med, azt a tehetetlen úristenit már. -
Tessellia #191098 + az infláció, gyerekek hol éltek?:D -
höhöhö, ja :D -
stoppos #191096 Nem zavar egyébként? Én utálom, amikor nem látok. Fényes nappal képes vagyok felkenődni sziklákra, nemhogy éjszaka. :) -
foxbat88fx #191095 hehe kurva jó amikor lemegy a nap! 
-
Akkor eladni is nagy munka lesz :)
T-34+ 4xTierX ~ olyan 15k Huf áron reális. -
Tessellia #191093 "gondolta a" -
bgabor #191092 A tapasztalatok szerint egy ilyen accountot jó ha 3-4000ért el tudsz sütni, nem éri meg eladni. Elkelni azok az accountok szoktak, amin egy nyolcas prémium tank van legalább, és ezek se sokkal több pénzért, mint a rajtuk lévő prémtankok árának összege. -
Tessellia #191091 Az idő pénz.. gondolta pincér és hozzáadta a számlához dátumot. -
lammaer #191090 Rengeteg "munka" volt benne. Mert vannak akik nem szórakozásból nyomják, teccikérteni? :) -
30ezer, és prémtank sincs rajta? Érdekes... -
stoppos #191088 Ez az egyetlen értékem a játékban, ami jó. :) -
SovereignXY #191087 Csíter gold ammo noob :P -
stoppos #191086 A szeptembertől az ugrás az pont azért van, mert addigra fejeztem be a két ágat, amit húztam és onnantól azzal a tankkal mentem, amivel úgy éreztem, hogy aznap menni fog. -
-
A NAV figyel
-
R3nton #191083 eza comet vicc, nemhoyg tier7-esként szarabb mint a cromwell, de ha leraknánk tier6ba még akkor is szarabb lenne a cromwellnél:D mintha felcserélték volna véletlenül a 2 tankot :) -
csoszi87 #191082 http://kepkezelo.com/images/k9iv77a84pqs14fn99n1.jpg
Defeat!
Map: Cliff 2012. december 19. 10:19:15
Vehicle:: Churchill VII
Exp: 1 167
+ Credits: 37 075
Achievements: : Steel Wall, Sniper, Cool-Headed, Sharpshooter
2156 sebzés + 800 mutatott sebzés, és az én hibámnak érzem a vereséget. -
Amarth99 #191081 Hali!
A winratet nem kell manipulálniuk, én is megoldom. Egyik nap megyek 20-30 kört hellcattel vagy t49el vagy cromwellel, event esetén többet is 3 napon keresztül, és olyan hupli lesz a winratemben, hogy élvezet nézni:)!
Top tierben sokkal kevesebbet lehet hozzátenni a csatához, míg t5 t6ban egy jó játékos a sok kezdő között elég meghatározó tud lenni. Nagyokkal is 55% kb az átlagom, de t5-6 nál 60%+...
Stopposüzenetére reagálva:
ha egy adott tankkal megyek 20-30 kört naponta (nagyok közül) a végére mindig rosszabbul megy mint ha váltogatnám a tankokat, ugyanis a top tiernél jobban semmi nem tud felidegelni... T6-ig ok, hogy a csapat bénázik, hiszen a 80+ %-uk vörös:D, de t10-ben az "átlagos és jó" player bénázása tényleg kiábrándító. Ott 5-6 vesztes kör után már szerintem a többségünk nem a legjobb formáját hozza és erőlteti a győzelmet, pedig az sose 1 emberen múlik, szóval ha megtetted azt amit az adott tankkal kell, tojd le a winratet...
Eddig egy tankkal nem tudtam hozni azt, amit elvártam volna, el is adtam ócskavasnak. Lehet tippelni melyik volt az:D! -
stoppos #191080
Az összes lukra tudok értelmes magyarázatot adni. Olyankor vettem prémet és a prémben mindig melegem van és a melegben nem tudok játszani.
Szóval pár tized százalékos esésre bármikor lehet számítani. A mostani renyhe lejtmentetet is tudom miért van.... -
lammaer #191079 Namost, a napi WR simán mozog 5 százalékot, mert ha mondjuk 20 meccset játszol minden nap és az egyik nap 1-el többet nyersz vagy vesztesz, az már pont 5% :)
A grafikonon meg valóban nem tudom mit láttál 5%-ot, mert arról nekem sem sikerült leolvasni ilyen értéket.
De természetesen van manipuláció :) -
SovereignXY #191078 Ellenség weak spotját szemből közelről eltalálni nem probléma.