418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #191916 Bíztató, más fórumon azt olvastam, hogy szinte csak T8 ellen megy, tehát nem a T6 MM hanem spec vonatkozik rá a lövege miatt. -
Nazarov77 #191915 Szokásos T6 MMje van ha jól tudom, max T8 ellen megy. Nem tudom milyen, pár kört mentem vele régen teszten, viszont a csőmozgatása negatív irányba nagyon beteg, neki a legjobb a játékban. -
Toweliee #191914 Ér 2240 aranyat a Dicker Max? Milyen az MM-je? Csak funolásra kéne, nem farmra. -
Nazarov77 #191913 Teljesen egyetértek veled, színesebbé teszi a játékot ez az újítás így már bármilyen tankkal labdába lehet rúgni egy csatában. Meg így legalább van egy kis változatosság lőszerek terén.
KV-1S vs Shermanra meg azt mondom jó ez így. 8.0 előtt ott pöffeszkedtek az OP KVjukban és lövöldözték ki a tierbe nem illő 122esükkel 1-2lövésből a vele egy szintűeket és kisebbeket. Most legalább hasonlóképpen be lehet fűteni nekik is.
A skilles player meg úgyis le tudja ütni a kevésbé skilles átlag vagy átlag alatti goldosokat.
Továbbá egy éles helyzet nem ilyen fekete fehér hogy egymással szembe állnak és lövik egymást 1 méterről és az győz akinek gyorsabb az ágyúja és hamarabb lőtt. Eleve lehet hogy az egyik fedezék mögül lő, csak a tornya látszik ki, vagy éppen 200 méterről lő. a DERP ágyúk pontatlanok és a HEAT átütése 150mm és nincs ugye normalizáció szóval gyakran összejöhet wtf lepattanás, vagy track hit 0dmg és akkor már mindjárt hátrányban van. -
SovereignXY #191912 Vagy most, mikor Abby-n az oldalsó utat nyitva hadják senki nem megy oda csak egy t-43 amit én hülye JP2ben megyek támogatni de az is-3, kt, t-150, kv-1s kv-1ses és hummel support ellen rövid úton megdöglöttünk amíg a többi játékos csak les és akkor indulnak vissza mikor már az enemy train befordult a bázisra. Persze esélyük nem volt fordítani. Biztos én vagyok a noob megint. -
SovereignXY #191911 A kedvencem ne is említsem. Karélia és a hegyes pálya a leomlott baszott viaduktal. Védekező üzemmód ami azt jelenti a csapatom 2/3ánál hogy behúzódnak a fehér kör mögé a vörös vonalhoz és lesnek... -
SovereignXY #191910 Ó van benne némi S-51is ami lehúzza. De egy arty nem csinál nyarat. -
SovereignXY #191909 És természetesen a csata kimenetele csak rajtam múlik. Én alakítom a győzelmi arányom. PERSZE.
Megnéztem a lehúzásért leginkább a T-54 - stock gun de utána is - a Centurion - tegnap lett meg a top gunja azóta nem is mentem vele - és a Comet felel.
Egyik nap mega a T34 Type 59 páros ahol 15 meccsből 4et nyertünk.
Mind random és szólóban.
És biztos én vagyok a noob amiért a 171 penes gunos szinte stock Centurional nem ölök meg 5 tankot és nyerem meg a meccset t10ben. Amiért a stock gunos T-54el nem gyilkolom halomra az IS-7 E-100, Mausokat.
Amiért a Comettal a velem szembe sorolt IS-t T29et nem 1v2zöm le. amiért Type és T34 esetén 1v5ben nem tudom megtartani a bázist.
Akkor rajtad múlik a győzelem - INKÁBB rajtad ha T10el tolod ahol tuti te vagy a top tank -.
És ha vissza térünk oda a win rate az egyénen múlik akkor a csatában rajtam kívül még van 14 ember velem. Akikre ez a kitétel ugyan így igaz... -
SovereignXY #191908 Csata Győzelem %
11 18
57 38
53 49
39 51
62 45
23 43
47 59
48 58
26 46
38 44
36 52
32 53
44 34
45 46
És diagarraml is:
-
lammaer #191907 Pedig épp kikerestem neked, hogy a jumbo az alig több mint 10%al könnyebb a KV1s-nél, bár mint tankszakértő ezt tán jobban tudod mint én.
Azért sajnálom hogy nem tudtuk kultúrált keretek közt megbeszélni a témát. -
Oddball29 #191906 Na jó. Itt lett elegem mostanra belőled.
Faszom, én játszom. Tudom, mit tudtam vele csinálni 8.0 előtt és mit tudok most, tudom hogy OP. -
lammaer #191905 És mitől is közepes a jumbó? Azért mert vastagabb a frontja mint a "so called" KV1s heavy páncélzata? :)
Mester, először indultunk abból hogy milyen OP a gold, mert alacsonyabb tierű two shotolhat magasabb tierűt. Ebből eljutottunk oda hogy mostmár azonos tierű tankokról beszélünk, és most azzal jössz hogy egy med nem győzhet le egy azonos szintű heavyt. (ami csak az ikonja a tanknak a játékban, gyakorlatilag a heavynek titulált KV1s gyorsabb és kevésbé páncélozottabb mint a jumbo :) ) -
Oddball29 #191904 Vagy hogy szemből lustán, manőver nélkül leverje az egy szinttel magasabb hevi hp-jának egy jelentős százalékét (kisebb szinten 80-90% is). Akkor a hevi egyszerűen elveszíti a játékban a funkcióját.
Én az aim time nerf mellett vagyok, ha marad a prémium lőszer kreditért. -
Oddball29 #191903 Közepes tank az nem azért van, hogy face to face pusztán tűzerővel megverjen egy ugyanolyan szintű hevit. -
lammaer #191902 Előbb nem ezt írtad :)
Mindegy, ez sztem te is belátod hogy szituációfüggő, arról nem is beszélve, hogy tulajdonképpen miért is beszélünk arról hogy egy Tier6-os gold ammós tank le tud győzni egy Tier6-os nem goldost? :)
Nem kétséges, a gold ammó előnyt ad, az a dolga :D -
Oddball29 #191901 Ha én lövök elsőnek, utána nem lesz esélyed kettőt lőni KV-S-ben, ha 1v1 van. Az egész csata tart 20 mp-ig kb.
Kb. 45% hogy pattanni fogsz a testről, nekem csak 80 mm-t kell átütnöm, minimális átütés alatt. Még ha övé az első találat is, akkor is kap kettőt, ami után átlag marad kb. 100 hp-ja, ami egy HE-találat, csak időt kell minimálisan húznom hozzá.
8.0 óta nem vesztettem még KV-S ellen párbajt. Azelőtt félelmetes volt. Most csak kellemetlen ,de meg fog dögleni kategória. -
lammaer #191900 20 másodperc alatt bekapsz mégegyet a 122esből (13.56 alatt tölt be nálam), az már igencsak neccessé teszi a túlélésedet. Ha jól látom 730 HPd van, és a 122-es 390et sebez APval, abból kettő elég is a jumbónak még ha átlag alattit sebez is.
Sima shermi meg akár egy lövésből is meglehet.
Szóval te arannyal, a KV1S sima lőszerrel, és igazából a random fogja eldönteni hogy megnyered e. Nem érzem én ezt olyan gáznak.
-
lammaer #191899 Az meg hogy egy derp ágyú tud kétlövésezni valamit.... mint írtam lentebb is, ehhez be kell töltenie és el is kell találnia a célt, kétszer!
Én a derpet kiegyensúlyozottnak tartom, hiszen a pontatlanság miatt ugye közelebb kéne menni a célponthoz, ez viszont ellene szól a magas töltésidő miatti "jobb ha messzebb van hogy ne tudjon beflankolni" érzésnek. Ehhez még jön a csodálatos HE mechanikai is, amihez képest egy las vegasi kaszinó maga a kiszámíthatóság.
Szóval, lehet választani, pontosság és ROF vagy pontatlanság+lassúság és damage potenciál.
-
Oddball29 #191898 De mondom, prémiumos 105-ös derpnek nem ellenfele. Még egy tier 5-ös Sherman derp is röhögve kicsinálja hull-downból, ha nem kell messzire lőnie.
Patch óta nagy mellénnyel rám jön Jumbo-ban egy KV-S, bekap egyet, ő vagy pattan vagy átlő. Utána mindössze annyi a dolgom, hogy nem szúrok el két lövést és 20 mp-n belül halott. Ágyúval is meg tudtam ölni, de ez így szinte kockázatmentes.
Kifogyok az előre megvett HEAT készletből, akkor felrakom az M1A2-őt. Azzal legalább érdekes. Kb. annyira nehéz így saját szinten és attól lefelé mészárolni, mint az őszi legyeket lecsapkodni. -
lammaer #191897 KV1S nem a páncélzata miatt OP, átüti azt a tierjében szinte minden, nem kell ahoz gold ammo. Az ágyújából és a mozgékonyságából él.
-
Oddball29 #191896 Egy után már ne duplázzál, mert bukod. -
Tornyat a tesztszeron minden atlotte bar ugye ott gold ammo faktor... -
Srácok, ha most leduplázom a tankjaim, akkor reggel resetelni fog mégegyszer a 3x-ra, vagy akkor buktam a triplázást? -
Oddball29 #191893 Hát amikor tier4-es TD egylövésezi az egy szinttel magasabb TD-t, ott valami nagyon el van rontva. Vagy kettőből kiszedi a két szinttel magasabb közepes tankot.
Ne vicceljünk kérem. Egy prémium ammós M4A3E2 nehézség nélkül bedarál egy OP-nak tartott KV-S-t. -
endrodiz #191892 Ehh, szebb ez a topgán, mintha artyval lenne... :)
-
lammaer #191891 T-57-ese van vkinek? Most láttam akcióban, mit ne mondjak: örültem hogy az én seggemet védte.
4es dobtár, 200mmes front? Ez csak papíron hangzik jól, vagy tényleg olyan mint a másik TierXes US heavy, csak revolveres? -
ELC-nek egy weak pontja van...
=ha scout-ként kezded el használni
sok noob fel s alá rohangál vele, ahelyett hogy assult TD-ként használná
(rettentően fun cucc) és megéri a gold ammo-t rákölteni -
szóóóval.. az van hogy ez a SU-101 egész jó..
úgyértem, perpill imádom
-
Magyar Betyár #191888 Este Grill party volt.
-
ladista #191887 Én személy szerint el sem tudom képzelni, hogyan tudnának kreditért venni gold ammót azok a játékosok, akik a játék alapvető dolgaival (hegyen keresztül nem lövünk pirosra, nem seggel támadunk, lemmingvonat, blablabla) nincsenek tisztában. Ezek a büdös életben nem találják meg ezt a lehetőséget. Ha mégis, akkor meg nem tudják betárazni.
-
bcseke91 #191886 Hogyan lehet régi replayeket megnézni a régi kliens telepítése nélkül? Emlékszem, hogy foxbat régen linkelt egy oldalt, ahova elküldve youtube-video formájában küldik vissza a visszajátszást. Mi volt ennek az oldalnak a címe? -
Desmodromic #191885 Értem! Ez van, nem a bojtos felén álltam a brének...
Azért lettem pipa, mert egy 30%-os meccsen sebzek 5000-et, van öt killem és egy ilyen ezrelék esélyű hülyeségen bukjuk a storyt. -
davidbog #191884 Valószínűleg a torony alsó íves részéről lepattant de az megvezette a lövedéket, ami így átütötte a test tetőpáncélját. Nem tudom az a 88 mm-es átütésű 15 cm-es lövedék milyen típus, de a HE is le tud pattanni. Nálam is volt hasonló M103-nál, bár nem SPG lőtt rám.
De rengeteh harckocsival megeshet ilyen. Valamelyik nap egy KV-5 kilőtte a T34-esem motorját úgy, hogy biztos voltam benne, hogy a torony oldalát találta el nagyon hegyes szögben. Gyorsan megnéztem ezt hogyan csinálta: valóban a tornyot találta el csak kicsit lejjebb mint gondoltam. Ott ahol a torony alja be van döntve. Arról lefelé lepattant a lövedék és átütötte a motortér fedelét. -
lammaer #191883 Őszintén... az eltelt 1-2 hétben egyetlen VK2801-et nem láttam, ami valami brutális dolgot művel volna. Egyet sem.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy pont attól a szerencsétlen VKtól sajnálod a sebzést meg a pent goldammónál, aki - mivel scout - ott figyel a magas tierű csatákban. Benyom vmi városi csatába, máris kamillázhatok hogy mi legyen, mert spottolni nem lehet, a HE derp lófüttyöt sem ér, cserébe hely sincs hogy azt a kis agilitását kihasználja az ember. Viszont jó nagy kocka, hogy el lehessen találni.
Ha 10ből 2x bedobja vmi low tier meccsbe, az ünnepnap. -
Cyon #191882 Most nézem, hogy az ELC gold-al 248 pennel rendelkezik. Azért az mennyire jó érzés, amikor egy Tier5 light(TD) szemből átlő bármit Tier8-as csatában. -
Igen és még a lövedék is lassan repül, milyen használhatatlan ez a HEAT :D
VK2801-el trololo üzemmódban lehet akármint kilőni másodpercek alatt, csak ennyire van jól kiegyensúlyozva. És akkor a VK általában nagyobbak ellen megy, nem saját tier-je ellen. -
e57 #191880 Nahát milyen szép a karácsonyos garázs! :)
-
Desmodromic #191879 Basszus, és még csak le sem tagadod? 
Egyébként én is artyztam, amíg meg nem lett a GWTiger-re a nagy cső. Azóta úgy állok hozzá, mint egy atomhatalom, tudom mire képes, szóval inkább nem használom. :) -
Amúgy most hogy megemlítetted ezt a botos dolgot,hogy a rossebbe tudják ezeket a csalásokat megcsinálni a játékosok?Tudom egy kicsit hülyén hangzik,mert más játékban is bőven akad ilyen trükközés de ezen dolgok nem zavarják a WG-ét?Csak úgy elsiklanak felette,vagy már tesznek ez ellen valamit?
-
lammaer #191877 A derpet démonizálni hogy OP sztem túlzás. Teljesen jól ki van egyensúlyozva, mert a derp ágyúk szignifikánsabban lassabbak és pontatlanok. Ezen az égvilágon nem változtatott semmit a goldság bevezetése, azzal se gyorsabban nem fog betölteni, se jobban nem fog eltalálni.