418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Toweliee
    Meghoztátok a kedvemet a KV-1S-hez, nem volt rá kreditem ezért nekiálltam farmolni. S nézem, hogy nekem az még ki sincs fejlesztve.. Egy darabig nem lesz, free xp-ből kihúzom.
  • Orpheuslow
    nincs ferdim de a francia 8as td sokkal élvezetesebb játékélményt nyújt.
  • deelol1
    igen azon agyalok én is v ferdinándon
  • retros
    nehezen szántam el magamat rá, de nagyon nem bántam meg.
    t6 felett mindig is nehezebben veszem rá magamat h játszak huzamosabb ideig egy tankkal mert t7 felett már sokkal nehezebb kompenzálni a nyövényi életformákat :D
    de ezzel élvezetes..csak keresni kell a helyeket, ahol csak szemből jöhetnek rád :)
  • Ry0K3N
    IS3-at vegyél.
  • Kubukli
    Hm... vegyek egy ilyen orosz fekete lyukat?
  • TomDantes
    Akkor inkább IS3
  • retros
    ez már beteges :D
    ha valaki kételkedne a kv4 erejében :P
    számomra az eddigi leg élvezetesebb t8 heavy tank..
    azt gondolom ész kell hozzá, de improvizáció már kevésbe :D
  • toma77

7 kill-nél kedves csapattársaim közül kettő azért buzgón beállt campelni, hiába szóltak nekik, hogy nem kéne...
    ...hajszálon múlt a vége
  • raymondcurto
    Egyikkel sem jársz rosszul,én nem tudnék választani h melyik a jobb.
  • Kubukli
    Az már van.
  • TomDantes
    Tiger II
  • Kubukli
    Ha vennék egy tier VIII nehéz tankot (csak hogy legyen mit a buzi artistáknak szétkapni) melyiket ajánljátok inkább?
    - IS-3
    vagy
    - T32
    ?
  • foxbat88fx
    egyből mentem egy 3 killes team első loset -.-"
  • Fefe82
    Már vissza is vonom ,nem olvastam el figyelmesen ,hogy az IS-8 ról szól ...:D
  • Fefe82
    Ebben részben értek csak egyet,Az AMX kicsit sem jo hull down-ra,még egy ici picit sem,mindnt beszed,5 ből ha 1 pattan,semmi több,forgathatod mint a csajodat a pöcsödön de semmi.Ezen felül én kifejezetten partizán tankank tartom,és szinte mindíg megyek vele,ha van olyan szerencsém,hogy bekerüljek az ellen mögé,akár egy is-7-t le lehet bontani majdnem o-ra.Volt olyan csatám,persze ez kicsit mák,2 tár 2 IS-7,és mindkettőt oldalról ki is gyújtottam,nekem nagyon bejön,de mondom mindent szinte mindent mindenkitől beszed.nagyon PAPPPÍÍROS
  • Tessellia
    napi első win.. de pozitívan állsz hozzá:D
  • foxbat88fx
    Na 1 nappal korábban jött a jézuska nekem :)
    Megvásárolva:
    Jagdpanther' vettél. Elköltöttél kredit: 941 500.
    dög jól néz ki! még a 75mm-es gun ellenére is :D
    amúgy jpz4 tűrhető volt: 125 csata 210 kill 58% WR 1195 dmg/battle
    (persze nem tartom meg :D amint vége az akciónak eladom!)
    JP-vel szerencsére nem kell sokat szenvedni a jobb 88as gunért :D van 9000 szabad exp-m! a maradékot meg összeszedem napi első winből :D
  • stoppos
    Azt csak aranyért lehet átváltani. Ha meg akarod tartani a tankot, akkor a legénység képzését is tudod gyorsítani. Ott van a kipipálható checkbox a garázsban a legények felett.
  • stoppos
    Most kellene mindenkinek rádírni, mint a régi Spartacus filmben.

ÉN VAGYOK NYOMIARTY! NEM! ÉN VAGYOK!!! :)
  • mnorbi2
    Lett egy elit tankom, mindent kifejlesztette, azt írja hogy most mar szabad tapasztalati pontot fog gyüjteni, azt hogy tudom a többi tnaknál felhasználni amit evvel gyüjtök ?
  • Ytar
    eladtam. nem vonz annyira a BChat, hogy megérje párszáz ősz hajszálat növeszteni. folyamatosan T10 csatákba tett, még egy szaros Löve oldalát sem lőtte át .. useless.

a legénységet azért elraktam, hátha egyszer lesz értelmes francia med ág is.
  • nyomiarty
    Megtettem
  • lammaer
    No, lassan konszenzusra jutunk.

SAjnos az utolsó mondatodat egyelőre nem tudom elfogadni, ha ingame rám pmezel hogy szia én vagyok nyomiarti, talán akkor átkerülsz a "gyökér artista" kategóriából a "senior troll" fokozatba :)
  • davidbog
    Amikkel szembe kerül az IS-8 azok nagy valószínűséggel át fogják lőni a test páncélzatát. Szóval gyenge a páncélja, kb ugyanaz mint az IS-3-é, annak ellenére, hogy a valóságban kicsit vastagabb és jóval döntöttebb volt a homlokpáncélja: IS-8-nak 120 mm 25°+40° az IS-3-nak 110 mm 34°+43°. (A T-10 döntöttsége az orosz wikin is rosszul szerepel.)
    Valahogy nem sikerült reálisan lemodellezni ezeket a csukaorrokat. Az IS-8, IS-7 orra kategóriákkal gyengébb, mint amennyinek a valós adatok alapján lennie kéne. A IS-3-é nem sokkal gyengébb, de gyengébb. Az AMX-50-120 és Lorraine 40t harckocsikét nem tudom pontosan mert arról nincsenek döntöttségi adataim, de egyik se erős. Az elképzelhető, hogy szándékosan gyengébbek az egyensúly miatt.

Az IS-8 elmegy kategória. Az M103 és az AMX-50-120 fura keveréke. Az a baj vele, hogy ami az előnye, abban ez a két harckocsi jobb. Az AMX-50-120 mozgékonyságban. Az M103 tűzerőben. Az AMX-nél páncélozottabb de lassabb, az M103-nál gyorsabb de kevésbé védett. A torony védettsége szemből egész jó, abban jobb mint az M103. Bár a kupolákat átlőhetik és az erős APCR/HEAT lövedékeknek már nem nagy kihívás. Nem lehet vele olyan jó hull down pozíciókat felvenni mint M103-al, mert gyengébb a löveg negatív irányú kitéríthetősége.
    A 122 mm M-62T2 löveg egész jó. A 2,9 másodperces célzási ideje oroszoknál nem rossz, de ennek ellenére lassan céloz, mert ~40 km/h-s sebességről kell megállni és célozni. Majdnem olyan sokáig céloz 40 km/h-ról, mint az ST-I 30 km/h-ról pedig az ST-I-nél 3,4 másodperc az M-62T2 célzási ideje. El lehet vele lenni de nem kiemelkedő gép az M103 és az E-75 jobb.
  • nyomiarty
    Néhány dologban igazad van,de nem mindenben.
    Tényleg szándékosan választottam ezt a nevet és tényleg szándékosan borzolom itt néha a kedélyeket.(pont emiatt az artygyűlölet miatt)

Egy dolgot azért elárulok neked,tudok tankokkal játszani.Ez a nyomi egy 2. karakterem,amit csak azért hoztam létre hogy kiismerjem az artykat és a tankos karakteremmel tudjam kamatoztatni az így megszerzett tudást.(vele nem játszom artyval mert útálja őket)(kicsit skizofrén,mi??)

20K csata után 1500 feletti effim van tankokkal. Annak a karakternek a nevét most természetesen nem fedem itt fel(érthető okokból) de páran akik elég figyelmesek,vagy ismernek,tudják hogy nem kamuzok. :)

• Kubukli
    Amit még nem értek: mindig minden pályán ugyanaz a f@szság. Elmegy a gyökér lemming vonat a köztudomásúan szopós oldalra (nincs fedezék vagy nem tudnak egymástól mozogni, stb.) megállnak félpályán (ahonnan nem látnak rá semmire persze) aztán megdöglenek egymás után mert az arty szétszedi őket és még azt sem veszik észre hogy a mások oldal kipusztul és végül s_ggbe tosszák őket.
    Na mára elég lesz mert ennyit nem ér az egész...
  • TomDantes
    Siema!
  • Orpheuslow
    annyi a válaszom hogy oké:) és ezzel mindent elmondtam:)
  • nyomiarty
    Lehet hogy én sem....:)
  • raymondcurto
    Lehet hogy nem éreztettem eléggé az iróniát.No mindegy:)
  • Kubukli
    Mi a tököm készteti az összes buzi lengyelt, hogy 10k+ csatát játszanak 620 eff értékkel és IS-3-ban szopassák magukat és ezzel engem is?
  • lammaer
    Figyu, látom te se érted, de benned van remény: ő szándékosan választott egy nicket, ráadásul - eredményei alapján - ő iskolapéldája az "artyn kívül mással nem tudok játszani" embereknek. Erre még rátesz egy lapáttal, hogy egy trollkodásról híres fórumra bejön hőzöngeni, mert a barátnője tegnap lelépett a postással és nincs kivel beszélgetnie.

Mindegyikünk artizott valamennyit, mert amellett hogy töbségünk nem élvezi, az egyik legjobb módja a térképek kiismerésének, hogy pl hova NEM tud belőni egy SPG. Ismerd meg ellenségedet, ez a játékban is igaz.
    Viszont nem vagyünk büszkék olyanra, amire nincs ok büszkének lenni.

ui: menj be a 8kerbe utálom a cigányokat táblával, majd oktasd ki őket is miközben agyonszúrkáltak hogy "ugyan már, tudtam hogy rám fogtok ugrani" :)
  • nyomiarty
    Köszi a gratulációt,igyekszem így tovább!
  • nyomiarty
    Kinek mi az értelmes....
    Nekem pl. az arty az.Szerintem inkább az gáz amit te írtál.Kicsit egysíkú gondolkodásra vall.
  • foxbat88fx
    hehe KT-val beidegültem a sok lose miatt és előre "rusholtam" :D bebújtam egy kilőtt JT mögé :D
    eredmény: Sebzés felderítésnek köszönhetően: 4397 :DDDD muhahah
  • raymondcurto
    Tudod hogy ezen a fórumon nagyon sokan utálják az artykat(jogosan) erre Te berakod a fantasztikus artys eredményeid,és még azt várod hogy elismerjék.Grat,csak így tovább!
  • nyomiarty
    de :)
  • Orpheuslow
    a francia.
  • deelol1
    Melyik a legjobb Tier 8-as TD?