418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
-
Orpheuslow #193075 ahogy rányomok a download gombra elkezd töltögetni aztán weboldal nem található,az előző linkeden is ezt csinálta nállam:) -
Simulacrum #193074 Bedobtam egy állományba az arany prémium tankokat is:
Arany színű prémium tankok a csata végi összesítőlistában és a hangárban -
Simulacrum #193073 Lehet így másnak majd megy a link: Statistics Pack for 0.8.2 magyarul -
Orpheuslow #193072 a második link nem működik,legalábbis nekem nem,itt a működő:
http://www.mediafire.com/?t4w67wvlacbz8tu -
Simulacrum #193071 Sőt még tovább is gondolnám. Egy a jelenlegi fő nyerési arányomnál rosszabb nap után, mikor tényleg néha nekem is sok, pedig pontosan tudom, hogy ez csak játék nagyon sokat segít, hogy másnap a planetWoTon kivétel nélkül az fogad, hogy szépen nőtt az effem. Kicsit logikus is, gyenge csapatban sokszor több a lehetőség nagyokat sebezni, míg nagyon jó játékosokkal teli csapatokban a félpályáig se jutok el, mert ők mindenkit ledarálnak. Mivel nem használok XMV modot véletlenszerűen, illetve kedvenc helyek felé indulok el és nem a jó játékosokkal, mert nevek alapján nem tudhatom ki az. Persze, ha látom, hogy HUNS, MUMMY, HAMI, akkor velük megyek, de kb. ennyi jó klánt ismerek. :-)
Még a JPz E-100-hoz szeretnék hozzászólni. Meglepett múltkor is a kritika róla, lehet pechem van, de talán az egyetlen tank, amitől tartok a játékban, még meddel is. Na jó, arty-val nem. :-) De a lényeg, hogy lomhasága ellenére is ki tud fordulni medeket is és én még nem láttam vele gyenge játékost vagy nincs szerencsém. Nagyon jól tudják használni. Olyan jó helyeket találnak vele, hogy nagyon sokat tanulok látva őket a TD-zésről. Egyértelműen a TD-k mennek számomra leggyengébben és nagyon szeretem a JPz-ket nézni. Elismerem, az Object 268-al könnyebb jól játszani az agilitása miatt, de a JPz ha valakinek odapörköl, az már nem fickándozik utána. Én egyáltalán nem látom gyengének ellenfélként, sőt. -
Simulacrum #193070 Droughert és mások is segítettek nekem, ezért álljon itt a pontos megoldás az aranytankok (a listában és a hangárban aranyszínűként jelzi a prémium tankokat) modhoz. Tehát a következő kell hozzá:
Először is a Droughert által linkelt mod pack. Itt a kép alatt a fehér keretben levő szövegre kattintva jön le az állomány.
Ebből a következő könyvtárra van szükség csak:
res_mods\0.8.2\gui\maps\icons\vehicle
Ebben lesz egy small könyvtár is, az is kell. Be kell másolni a megfelelő helyre. Ezek tulajdonképpen a prémium tankok nagy és kis képei.
A másik kérdésedre a válasz pedig a Statistics pack nevű mod. Ez jelzi ki az adott nap ment csatáid arányait is. Ez már cscsali munkája a PH fórumról, aki magyarította is. Köszönet érte itt is! -
Hupihun #193069
Renault UE 57
40 csata, 48 kilövés, 12700 sérülés, 43% win
Marder II
41 csata, 36 kilövés 10700 sérülés, 61% win
Konklúzió?
A szerver gyűlöli a franciákat.
-
EmR3 #193068 A Dimitru érmet kifelejtetted. -
Szep, bar utaltam mikor nagyok koze dob be homokzsaknak, de ha top vagy tenyleg igazi pedotank...
-
-
Greenscape #193065 Grat. Es meg en vagyok a makos mi?
-
Én a T1 Cunninghammel vagyok így...
Tegnap próbáltam ki, és... Már értem, mi a jó a pedomaciskodásban. -
Greenyke #193063 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyszerűen nem bírok betelni ezzel a tankkal :P -
Nono, a kor nem volt feltétel! :D -
stoppos #193061 Ja, persze, egyidősek vagyunk. :)
Amúgy meg: Hülye.
-
lammaer #193060 Gyáááááá.... Csak beszélni kellett róla és be is csúszott a második :D
Na, most akkor beszélgessük a nimfomán koreai vagy svéd mintájú hölgyekről, akik hajnali 1 és 2 között becsöngetnek hogy nem bírnak nélkülem élni.... -
lammaer #193059 Nekem is... az alá raknám be az összes olyan állatfajt, akinek a legyilkolása szükséges ehhez a medálhoz :D -
stoppos #193058 A burdárol mindig egy kötőgép jut az eszembe. -
lammaer #193057 Hö, és tényleg. Hát akkor nem is olyan nagy dolog, ha még nekem is van.
Számomra két medál az értékes: a burda meg a pascucci.
Szentimentális okokból.... :D -
Greenyke #193056 Én nem ezt mondtam. Én sokkal több logikát tudnék találni JT koncepciójának t10-be emelésével, mintsem egy ilyen szörnyetegben. Mondjuk sokan a JT-t is utálták, pedig szerintem az egyik legjobb tank a maga környezetében. -
lammaer #193055 Hát pont ezaz, hogy ezt mindíg elfelejtik megalománék, és a WG olyan mint a bájkeverőben az ördögcsajszi.... :)
Más: látszi hogy a WGnél én bennfentes vagyok, mert már a csapattársak sebzééséért is kapok XP (Fine for causing damage to allies: +650 xp)
-
stoppos #193054 Meg legyen gyors és forduljon, mint a kispolszki, ne feledd. ;) -
stoppos #193053 Ebben van valami könyörtelen logika.
-
lammaer #193052 Német fanok, olyanok mint a keresztapjuk, Hitler... nagy ágyú legyen, meg sok armor, meg sok HP... :) -
R3nton #193051 okostojások, inkább kértek volna mozgékonyat... -
Greenyke #193050 Neked is van belőle :P -
Greenyke #193049 Képzelem milyen fanok lehettek...Logikátlan shit, ami a JE100-al történt. Pontatlan német ágyú, szar DPM-el és nagy alphával. Végülis ez jellemző a német ágra... :D Még jó, hogy a gyulladást azért nem felejtették ki. -
lammaer #193048 ÁÁÁ... csak honnan tudnám én hogy milyen medál jár ahhoz amikor az ember 8 killt összelő... ;) -
R3nton #193047 ilyet akartak a fanok fórumon, mindig ment a sírás, hogy az object jobb, mint a JT, mert nagyobb az alfája... -
Kicsit bebaszcsiztunk? :D -
lammaer #193045 Műveletlen bunkó vagyok, mea culpa. Akkor még nagyobb máker a főnök :D -
Greenscape #193044 A radley 8-tol jar, de azert megadja a top gunt is. Azert van 6 piros mert a ket masikhoz, hogy lasd le kell gorgetni a listat. Csak 10 tank adata fer egyszerre a kijelzon, de nem akartam ket kepet is feltolteni, hogy latszodjon mind. -
jocyd #193043 hát tutti nem HE volt, hanem gold ammo.
de a random isten nem volt velem. -
Tessellia #193042 Böllért már kivették 8.0-ba. -
Greenyke #193041 Radley akkor jár, ha min 8-at kilősz. :) -
lammaer #193040 Ja de lehet hogy van lejjebb, most nézem van ott görgetősáv... -
lammaer #193039 6 kis piros tankocska van a képen... :)
8ér nem topgun jár, hanem jobb :D Böllér legalábbis 7ért van... -
Megkérdezném, hogy miért HE-vel lőttél, de "bitto' csahk nekikmenté" -
Greenyke #193037 Min 8 kill van ott nem?