418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most csak azért léptem játékba, hogy összehasonlítsam a 7-eseim statisztikáit. (csak a heavyk) Időben így következtek nálam.
Win Találati arány Átlag dmg
IS 57% 76% 984
TigerP 52% 77% 1066
Tiger 48% 78% 916
T29 52% 80% 1640
Ahhoz képest hogy a többivel jó pár ezer csatával a hátam mögött és több tapasztalattal álltam neki, a winrate sokkal jobb és a találati arány és a sebzés is csak a tényleg OP T29-től van lemaradva. Igaz T29-et kb 8-9k csata után vettem meg.
-
lammaer #193115 Amúgy sztem nem noobság hanem játékstílus kérdése hogy az ember 100assal vagy 122essel viszi az ISt.
A 100as mellett szól a gazdaságossága és a magasabb rof, ami főleg kis tankok ellen vagy nyílt pályás küzdelemnél (nagy távolságok, minimális fedezékhasználat) előny.
A 122-es viszont a klasszikus heavys játékstílushoz kell, a nagy alfa miatt a fedezéket ritkábban kell elhagyni. Őszintén szólva ha kezdő játékos húzza az ISt, én ajánlani szoktam hogy tegye csak fel a 122-est, hogy megszokja, mivel az IS3-nál csúnya pofáraesés lesz ha nem tudja hogyan kell használni :D -
lammaer #193114 Véletlen faktor a WOTban... az hogy mekkora az adott lövés átütése és sebzése, az +-25% az adatlapon megjelölt ÁTLAG sebzéshez képest (mondjuk én vagy 20ról vagy 30ról tudok, de majd vki megmondja a tutit. A lényeg hogy jó nagy).
Ez minden lövésnél véletlenszerű. -
lammaer #193113 Pedig nem mond hülyeséget....
Tigrisről 100 mm-es frontja azért nem olyan nagy hogy a 175mm az csak úgy pattogjon róla (még ha beforgatod, akkor se).
Az meg a másik, hogyha fedezék van, okos IS sofőr majd csak akkor jön ki ha már betöltött, ergo hajadra kenheted a magasabb ROFodat.
Pontosság meg csak papíron létezik. Nálam:
Tigris: 76%
KV1s: 74% (azt is 122essel használom egy hete)
IS: 66%
Ugyan az IS minusz 10%-a nagynak tűnik, de ha belegondolsz és átfordítod a gyakorlati életre: 10 lövésből a Tigrisem 7x talál, az ISem meg 6x (de KV1s-el látszik, megfeleően használva ugyanazt hozom vele mint a Tigrincsel).
Szóval, nem a tankon és az ágyún múlik, hanem a játékoson és a szituáción. Tudod hányszár látok viszakozni egy Tigris játékost amikor beköszönök egy 400as sebzéssel hulldownból? Ha meg nem viszakozik és rámjön, ha 100mnél messzebb van kap mégegyet amikor odaér.
-
A T-44-em megjavult (vagy en javultam meg) az elmult csatakban atlag 3 kill, 300 meterrol ver 200 feletti sebzeseket IS3-ba, Tiger II tornyaba hm... Meg a vegen megszeretem 120 csata utan :D -
Noobok vagyunk ez van :D En is a 122est hasznalom ISen mar ha eppen megyek vele. -
lammaer #193110 Sztem ez így igazságos.. a KV1S aaaanyiraaaa OP, hogy az a minimum hogy utána kicsit szívjon az ember (T7 és Z8-ban is ugyanaz a 122 amig meg nem lesz az IS3ra a nagyobb ágyú). -
endrodiz #193109 Hmm... ennyire szagértő nem vagyok. Mi a szorzó? -
hellokitty92 #193108 Golddal még nem tud egylövésezni, mert 350 az átlagsebzése. Sima ammo-val, aminek 410 az átlag, viszont simán. 53mm-es átütése bőven elég a papírtankod ellen.:)
A játék -+25%-os randommal dolgozik átütés és sebzés terén is. -
Az átütő 105-ös HE lövedék maximális sebzése 410*1,25=512,5 -
endrodiz #193106 lecsekkoltam... semmivel nem tud 450-et sebezni és nemírt ki semmi modulsérülést. Biztos ammoreck volt, máshogy nem tudom elképzelni... -
ladista #193105 :D
Nemis. A te kinyilatkozatásod alapján teljesen normális játékos vagyok. Ugyanis 5% az artyhasználatom. :)
A másik lehetőség, hogy amikor ezt megállapítottad, akkor is hülyeséget beszéltél. Megint. -
bgabor #193104 Te csak egy szaros kis artysta vagy. Nem számít mit beszélsz. -
ladista #193103 Akkor én noob vagyok. 77%-os találati aránnyal.
Bírom, amikor kinyilatkoztatsz :D -
bgabor #193102 Csekkold le a tech treeben.
105mm-es M3 Howitzer. Ha még aranylőszert is tesz bele, 150mm-es átütést is kap hozzá(Tier4en). Hajrá játékegyensúly.
Bár a Crusader páncélzatának átlövéséhez nem lesz szüksége aranylőszerre. :D -
bgabor #193101 Komolyan, szerintem a 122mm-es ágyúról lehet megismerni a noob IS/KV-3 sofőrt.
A Tiger egyébként az ágyú miatt alázza az IS-t. A hosszú 88mm-essel beviszel négy halálpontos sebző lövést addig amíg az IS lead kettőt a 122mm-éből, abból is az egyik nem talál(majd félméteres szórás 100 méteren), a másik meg pattan(175 átütés). -
endrodiz #193100 T40 mi a franccal lő,hogy a 100%-os 450HP-s Crusaderem egy lövés neki szemből???
-
Konci #193099 Bocsi de nem értelek. ezzel a winnel mi a baj?
nézd meg ezt ...mindegy mit csinálok,csak csökken..
ez meg..
mindegy melyiket rakom be,mindegyik nő csak a win nem
-
Azzal kellett volna kezdeni :) Én szerettem az IS-t. Az ágyújával sem volt semmi bajom. Hiányzott is miután eladtam. Igaz akkor még nem ismertem a többi 7-est, de egyik sem okozott gondot csak ha bucka mögött, vagy messze voltak. De a wasd-ot használva többnyire legyőztem ezen nehézségeket :) A tigris nálam még mindig a legutolsó. -
bgabor #193097 Ejj, ez az IS semmit sem változot, még mindig messze a leggyengébb Tier7 heavy. Páncélja nincs, mozgékonysága nincs, a löveg meg....a 122mm-es hulladék lövegeket megvenni se érdemes, akkora a célzási és az újratöltési idejük, meg pontosságuk, mint jobb nemzeteknél a tarackágyúknak. Kénytelen voltam felrakni a 100mm-est, hogy valami értelmes célzási és töltési időt meg pontosságot kapjak a tankomnak.
Nagyon gáz tank. És akkor ha az ember odaállítja a Tiger P vagy a T29 adatai és képességei mellé, hát elég nevetséges látványt nyújt. Hát hogy ezzel nem fogok két Tier8 heavyt agyoncsapni mint a TigerP/T29el, az egész biztos.
A legszebb az hogy még a sima Tigris is köröket ver az IS-re a remek lövegével és jó gyorsulásával, páncélzatával.
Az egész szovjet heavy ágat csak a CW miatti IS-7 miatt kezdtem el folytatni, de kábé minden meccsen eszembe jut hogy tényleg kell e nekem ez az egész, főleg hogy a CW már egyáltalán nem motivál engem. És ennek a szovjet heavy ágnak a tankjai bűnrosszak az amerikai heavy ághoz képest, amit kimaxoltam. Eladás lesz ebből nagyon hamar. -
lammaer #193096 Szép felderítés, drakulálok :)
Azért nem túl gyakori még scouttal se hogy ekkora spotdamage öszejön, ha meg lőnöd is kell, mindjárt nem lesz olyan jó farmtank :D -
Simulacrum #193095 Farmtanknak is jó a T-54. :-) Persze ez közel sem igaz, de ha egyedüli med vagy T10-es csatában és a másik oldalon nincs sok közepes tank, akkor elég brutál kört lehet futni. Ilyen verseny nincs, hogy mennyi a legnagyobb sebzés, amit felderítés közben okoznak a csapattársak?
-
igen, ilyenre gondoltam.
Esetleg Hetzerről infó? arról nem találtam -
hNeo2 #193093 Mától bebizonyosodott számomra, hogy az MM nézi a winrate-t, és akinek nagyobb azt az ellenfélnél is kompenzálja.
Sajnos ez nagyon unfair. Teljesen random a csata.
Itt viszont az idegbaj forrása:
Érthetetlen.
Nem értem, és nem. Többynire azonnal meghalok a csatákban, pedig elvileg egyre jobbnak kéne lennünk, ha tapasztaltabbak leszünk.
Akkor is meghalok, ha direkt arra törekszem hogy ne. -
Javított link. -
- talán itt van, amit keresel. -
létezik esetleg valahol egy olyan tutorial ahol bemutatják hogy bizonyos, nehezen lőhető tankokat hol érdemes lőni hogy sebezzek is? -
Simulacrum #193089 Tényleg csak azt tudom mondani, hogy valószínűleg én jó játékosokkal találkozom. Persze ha kimegy vele valaki a mezőre az így jár. Nagyon sok olyan hely van a pályákon, ahol nem tudsz meddel bemenni mellé a jó játékosok pontosan tudják ezeket és nem mennek velük máshova. -
R3nton #193088 ja igen, még annyit hogy múltkor a 6-os szintű t21-el lőttem ki, a "csatamező királyát" :D szegény tehetetlen volt :D -
bornofakone #193087 #193078
Tigris a kedvenc tankom:) én nagyon szeretem azt a jószágot:) (vele a legnagyobb az átlag xp-m is...:D) -
TomDantes #193086 Le fordul med-eket? Nem értem. Maus-al nem tudott lefordulni, pedig az csak 20-al megy maximum... -
R3nton #193085 milyen meded van neked lol? :D:D Mert mondjuk T-62met még egy heavy se nagyon tudja lekövetni, nemhogy az a fos lomha szar, és akkor még a batchatet meg se említettem. Esetleg az angolt le tudja követni, de még abban se vagyok biztos:D -
Orpheuslow #193084 mindegy használom angolul:) -
lammaer #193083 Ez valami helyi probléma lehet, csak a poén kedvéért kipróbáltam, nekem is megy. -
Simulacrum #193082 Pedig elvileg most jónak kellene lenni, nálam megy, remélem azért van akinek sikerül. -
Van akinek 5-6K csatával is már 53% a win aránya...
Én kb. akkor kezdtem el értelmesebben játszani, úgyhogy nagy koloncokat cipelek magammal, mint pl a Tigris meg a Pz38Na.
Ja... és addig szinte csak német tankokkal mentem.
-
lammaer #193080 Pedig az igazi e100 az, ami ugy koszon hogy siema es piros :) -
Tessellia #193079 Gratula:D, azért mennyivel szebben néz ki mintha az lenne ott, hogy 20k 600 43% :D -
Új projektbe kezdek, feljavítom a Tigrisem...
Az egyik legbénábban játszott tankom a Tigris 380 csatával, alacsony effel és csak 767 átlag dmg-vel.
El kéne érni vele az 1 kill/csata 1500 dmg/csata és 1200 eff értékeket.
Lehet nem lesz türelmem újabb 300+ csatához ezzel a híres tankkal, ami egy kissé alul van paraméterezve ebben a játékban.
-
Üdv!
Rég jártam erre, de gondoltam ide is berakom:
Sok csata kellett, hogy ezt lássam az XVM-ben. A cél az 1500-as eff és 53%-os győzelmi arány volt.