banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Ejj, ez az IS semmit sem változot, még mindig messze a leggyengébb Tier7 heavy. Páncélja nincs, mozgékonysága nincs, a löveg meg....a 122mm-es hulladék lövegeket megvenni se érdemes, akkora a célzási és az újratöltési idejük, meg pontosságuk, mint jobb nemzeteknél a tarackágyúknak. Kénytelen voltam felrakni a 100mm-est, hogy valami értelmes célzási és töltési időt meg pontosságot kapjak a tankomnak.

Nagyon gáz tank. És akkor ha az ember odaállítja a Tiger P vagy a T29 adatai és képességei mellé, hát elég nevetséges látványt nyújt. Hát hogy ezzel nem fogok két Tier8 heavyt agyoncsapni mint a TigerP/T29el, az egész biztos.

A legszebb az hogy még a sima Tigris is köröket ver az IS-re a remek lövegével és jó gyorsulásával, páncélzatával.

Az egész szovjet heavy ágat csak a CW miatti IS-7 miatt kezdtem el folytatni, de kábé minden meccsen eszembe jut hogy tényleg kell e nekem ez az egész, főleg hogy a CW már egyáltalán nem motivál engem. És ennek a szovjet heavy ágnak a tankjai bűnrosszak az amerikai heavy ághoz képest, amit kimaxoltam. Eladás lesz ebből nagyon hamar.