418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toocha
    Ha az xvm editorban módosítok dolgokat hova kell menteni a filet?
  • Roger6
    Ma ismét elővettem a kedvenc tankom. M3 light. Kis L-el persze valamelyik patch óta, eddig M3 Stuart volt... Na mindegy, nem is ez a lényeg. Ma eddig 15 meccsől 3-at nyertem talán. Pedig Isten a tanúm, ma megy. Ma nagyon megy. És hogy mennyire nem számít az egyéni teljesítmény a játékban? Ez egy tökéletes példa (meg lehet nézni, annyi XP-t kaptam, mint a nyertes oldal legjobbja). Azért jól érzem magam így is, számomra ez szórakozás, és nem munkahely. :) Annak ellenére, hogy most pl. melóhelyről nyomtam ezt a pár csatát.

• Ytar
    Győzelem!
    Csata: Mountain Pass 2012. december 27. 13:53:04
    Jármű: FCM 50 t
    Szerzett tapasztalat: 4 426 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 97 924
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

jóóó kis tank ez, szeressem' :)
  • toma77
  • toma77
    Ide mindig érdemes benézni úgy látom.
  • foxbat88fx
    xDDD
  • Rainbow15
    Az miért van, hogy Westfielden a híd alatt volt egy 0 killes döglött SU85, én meg ELC-vel gondoltam átugratok a hídon, de leestem, rá a SU85 hullájára, és a SU85 kapott egy kill-t? (mivel ráeestem, és meghótam)
  • toocha
  • csgery
    Ez a tech tree a wargaminges fiuk mve... szóval erős a gyanum hogy majd igy fognak az orrunk alá dobni egy rakat tankot... az meg hogy 2 -3 tank hasonló ugyan már:D kv-1s és az is szinte ugyanaz kevesebb dolga van a programozóknak és a fejlesztőknek:) ergo kevesebb pénz kell a fejlesztésre... tehát költséghatékony :D
  • Orpheuslow
    res_mods/0.8.2/text mappát töröld
  • yossarianHUN
    Ezt is megéltük, hogy valaki nem siránkozik a játékmechanikai hibák miatt, hanem azok pozitív oldalát tárja a világ elé
  • toocha
    [URL=http://drongo-lab.ru/archives/43199]
    Felraktam ezt a modpackot, és orosz nyelvű lett. Hogy tudom visszaállítani magyarra, vagy legalábbis angolra?
  • aknakukac96
    Egyébként mostanában igen érdekes dolgokat múvel az IS-8-am...Egy AMX kitárazott rám, 6 lövésből 5 0dmg volt, szerencsétlennek csak 1 sebzett.Komolyan már én sajnáltam...
  • TomDantes
    Nem rossz, csak annyi lenne jó, hogy át lehessen járni, pl:magyar ágról svédre.
  • davidbog
    Ez már sokkal jobb mint az előbbi magyar. De vannak nem oda illő harckocsik.
    Ami igen szemet szúr az az Strv 101, mert ez a svéd hadsereg Centurionja. Elég ha a briteknél van, felesleges mégegyszer a játékba.
    Aztán az Ikv 102 és 103 majdnem ugyanaz, talán a löveg a legnagyobb különbség. Elég lenne egy harcjármű, úgy mint az ISU-122/152-nél. Ráadásul ezek 8,8 tonnás gépek maximum 18,5 mm-es páncélzattal és 10,5 cm-es tarackokkal, a tier 8 kicsit túlzás.
    A lengyel firkálmányt meg kivágni a fenébe, nemhogy tier 10. Még egy normális fantázia terv sincs róla. Épp elég az amerikai T71 mint kidolgozatlan kacat. Nem kell több.
    De a többi egész jó. Mondjuk szerencsétlen Strv KRV ott lóg a semmiben. Valóban nem lehet hozzákötni egyetlen nehéz hk-hoz se, valami közepesből kellene.

Az Strv 74-hez visszakanyarodva semmi köze nincs a magyarokhoz. Nem gyanús, hogy 1958-ban állt szolgálatba? Nem túl reális, hogy egy Varsói Szerződéses tagállamnak terveznek harckocsit a svédek.

A wikipédiával kapcsolatban meg annyit ilyen technikai dolgokban kiinduló pontnak nem rossz. De ha tényleg érdekel valami akkor érdemes megnézni a forrásokat amire hivatkozik. Feltéve hogy van.
  • aknakukac96
    Szerintem semmi...
  • foxbat88fx
    lol most vettem észre hogy SU-26 122mm-esébe 2 féle HE megy bele :D
    egyik nagyobbat sebez mint a másik, de ua. átütés és ua. robbanósugár....
    akkor mi értelme a gyengének? lol xd
  • foxbat88fx
    javítás: "CH-k VERTIKÁLIS gun kitéríthetősége brozalmas :S"
  • foxbat88fx
    jah de lehet hogy te nem követtél volna el akkora hibát mint amekkorát én elkövettem! Cliff-en írtottam a tankokat t50/2vel sorban! 1..2..3..4..5 és akkor már csak egy Churchill VII volt allul én meg felette a dombon és én barom lementem a dombról mert láttam hogy fordul rám... elfelejtettem hogy a CH-k horizontális gun kitéríthetősége brozalmas :S lelőttem 120hp-ra gondoltam csak kicsinálják a társaim... grille idióta meg nem szólt ám hogy nincs lőszere... a T21esünk meg full hp-val bújkált -.-" volt vagy 200 effije, szóval így lose lett.... ha nem lettem volna ekkora baromállat akkor most ott virítana a 2470 max exp. a statomban... de így marad a 2382 :/
  • aknakukac96
    Na jó, azért te egy picit már régebb óta játszol.Nekem ez is durvának számít:)
  • foxbat88fx
    én tegnap előtt mentem egy 1235 exp-s loset t50/2vel ha win akkor 2470 exp.. elég szép rekord lett volna :D (prém nélkül persze)
  • EmR3
    Megvan a negyedik 10-es gépem, ezt lehet meg is veszem randomra.

Kifejlesztve:
    M48A1 Patton jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 160000. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
  • aknakukac96
    Ez kb életem köre volt, bár elvesztettük...Rekord xp lett volna, ha win...
  • bgabor
    Teljesen korrekt szerintem.
  • foxbat88fx
    jaaaaa most már értem
    annyira azért nem adom le a szintet, hogy olyat igyak
  • csgery

az össznépi tech tree várható népekkel a wargaming oldalról kaparintottam meg kis nézelődés után!! a spanyolok fel vannak háborodva hogy csak 3 tankot kapnak:D:D:D
  • bgabor
    Nevetségesek. Oldalanként 5 annyi, mintha nem is korlátozták őket, lévén hogy oldalanként 2-3 fölött már borul a játékegyensúly magas tierű csatákban.

Wargamingék kezdenek úgy viselkedni, mint a politikusok.
  • TomDantes
    403....
  • Orpheuslow

nem szoktam linkelgetni de ez jó volt:)
  • csgery
    Mammouth MKII

Ha már sci fi:D
  • Nazarov77
  • stoppos

• TomDantes
    Ez igaz, de ha a siemanko-knak lehet, akkor legyen nekünk is. Érted, ha nekik van én is akarok, márcsakazért is. Nehogy már a sok siemás különb legyen mint mi. Mint az oviban ha a pistikének van traktorja, nekem is kell.
    Ha a siemanko-knak van tankjuk, a magyaroknak is kell. (amúgy mindegy, mert úgyse húznám ki egyik ágat se)
  • stoppos
    A végén még jól is járhatnánk azzal, hogy elindulnak a sci-fi irányba. Valaki akkor nekiállna fejleszteni egy játékot "rendes" tankokkal. :)
  • lammaer
    Én még emlékszem arra, amikor a T-54 kapcsán lázadás tört ki, csak amiatt, mert az egyik motor (?) valójában egy 1970-es évekbeli gíártmány volt, és ment a köpködés itt is. Mostmeg már vatikáni tankokat is elfogadnának az emberek, meg olyanokat amit a playerek találnak ki. Ez már a vég :)
  • lammaer
    Rájuk ugyanúgy érvényes amit írtam. Náluk se kezdjék el a science fiction tankok behozatalát.
  • lammaer
    Én igazából nem örülök/érdektelen vagyok a kínai és UK tankággal is, mivel semmilyen játéktechnikai újdonságot nem hoztak be, kb n+1. tankok.

Eddig jó volt, mert az új ágak adtak valami extrát-új játékstílust (USA ugye a hulldown, franciát az tudjuk :) ), jó lenne ha ki tudnának rukkolni vmi érdekes játéktechnikai újítással egy új ág révén.

Mondjuk dunsztom sincs hogy mi lehetne az, úgy hogy még vmilyen szinten a realitások talaján maradjon, de az hogy most hoznak be 20 darab új, all around átlagos tankot, az nekem már kevés.
  • csgery
    most ezen ne vesszünk össze! a forumona wargamning-es fiuk elhintettek egy info morzsát hogy összeurópai tech treet kapunk és Magyarorság össze közepes tankja benne lesz és még ki tudja kik:D
  • TomDantes
    Miért? A siemanko-k is akarnának saját tank ágat, tier Xig. Ha nekik lehet, nekünk is ennyi erővel.
  • stoppos
    Igazából nem is kellene tier10-ig. Lehetnének kis országok tankjai tier5-6-ig, vagy ameddig el lehet velük menni. Esetleg átjárással valamelyik nagy nemzet tankjaihoz, ha valakinek nem tetszik, hogy tier6-nál vége a szórakozásának.