418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ne is mond! az ilyenektol sirogorcsot tudok kapni, ha a csapatomba vannak...
  • Tessellia
    az is szeret égni, ma eddig kettőt gyújtottam fel.. ha valaki tesz rá co2-t akkor már ritkán gyullad ki.
  • bgabor
    Ez igaz, bár nem mindig van abban a helyzetben, hogy nekiállhasson lefaragni a távolságot és közelebb jönnön. Pl: egy Steppesen az egész csapat szeretetel várja, hogy valamelyik marha kijőve a fedezékből nekiálljon átrusholni a nyílt terepen, és így hamar döglött marha legyen belőle.
  • lexlutor
    igen. csak ha van egy kis esze egybol radmaszik, amihez mind a sebessege, mind egy par lepattanohoz a pancelja megvan. ezert utalatos, mert anno a kv3 ugyanevvel az agyuval legalabb tetu lassu volt, es kigyulladt egy cigicsikktol. de kv1snek igazabol a nagy reloadon kivul mas hatranya nem igen van, ahogy en latom.
  • keagle21
    Tier 5, 6 gépek, meg érdemes egy tier 7 heavyt is tartani szerintem, mert gyakran van hozzá event, amikor másfélszeres, kétszeres kredithozama van.
    Amúgy nekem a nagy kedvenceim a t-49 és a hellcat, mind a kettő jó farmolásra, ráadásul élvezetes is velük a játék.
  • TomDantes
    El kéne venni a KV-1s 122-es ágyúját és jónapot. A Panzer IV-től elvették a hosszú 75-öst, a KV1/2-őt szétválasztották, ezt is megkéne tenni
  • NPite
    ja kv1s platoon és alfából mindenki meghal még egy t7-es is. op az a tank főleg egy sherman e8-hoz képes :D egy kv1s két e8-ast simány kinyír ha egymás után jönnek külön külön pedig egy azon tierben vannak
  • bgabor
    Nem feltétlenül, én mondjuk az M6-ost sokkal többre tartom. Ha egy nyílt mezőn, nagy távolságból kezdik el lőni egymást, máris kijönnek a KV-1S hátrányai, és simán az M6 nyer a gyorsan töltő és pontos 90mm-essel. Nyilván fordított helyzetben, városi utcákon, ahol kicsik a lőtávolságok, a KV-1S a nyerő.
  • toocha
    Azt. Köszi.
  • lexlutor
    igen, az ilyen platoon mindig nagy orom :)

igy ebbena formaban, a kv1s kinyirja a tobbi tier6al a jatekot. az a 122es marhara nem valo ebbe a mezonybe.
  • pointer4
    Valami orosz xvm-et szedtél le ?:)
    link
  • toocha
    http://kepkezelo.com/images/ql13k36uul76scwaj80n.png
    Ezt lehet angolra állítani, vagy valahonnan le lehet tölteni angol verziót?
  • pointer4
    Jahh, egy kocsog buzi op tank, főleg amikor 3as platoonba jönnek. Egy öröm szembe találkozni vele, pl ilyen hulladék angol tankokkal :D
    Csiklandozom a 130-at néha néha besebző ágyúval, az meg keresztbe hosszába átlő. És akkor 20km/h-val meneküljek el előle :D
  • lexlutor
    En mostanaban raktam az arl-be 80k xp-t, nekem ez alapjan a velemenyem:

- ne ez legyen az elso heavy tankod. tapasztalat kell hozza h elvezheto legyen.
    - nehezen fordul, lomha.
    - pancel: szembol sajat tier ellen meg pattogos tud lenne a teste. az oldal viszont nagyon-nagyon vekony. szigoruan szembe kell allni az ellenfellel.
    - nagy lanc gyakran benyeli a lovest. szereles a legenysegnek vagy/es szerelolada legyen nalad.
    - az agyu kellemes. erdemes a kisebb atutesu de nagyobb sebzesu agyuval probalkozni. a 300as sebzes, eleg jo visszatartoereju.

Nagyon fugg az mm-tol mennyire lesz elvezetes a jatek. sok a kv1s mostanaban, az ket lovesbol max hp-rol ki tud szedni. igy ez elegge megoli a jatekelmenyt vele, pedig nem lenne annyira rossz joszag. Maradj hatul vele, inkabb amolyan sniperkedest erdemes szerintem megprobalni vele.
  • lexlutor
    -nem farmolos.

viszont:

- mozgekony, majdnem med
    - pancel, megfelelo, es gyakran szemet modon pattogos
    - 122es mindent visz, meg ha nem is te vagy a top, a 300-400 kozotti sebzestol meg a magasabb tierben is elgondolkodnak. a tier5osok neha egy lovesbol pipa.a vegjatekban pedig a lesebzett nagyok is egy loves.

baromi op. ezert nepszeru.
  • NPite
    kv-1 még mindig jól hoz a 85-ös ágyúval is
  • Artman
    T34? Fullos? Mennyit hoz átlagban?
  • aknakukac96
    Én T-34-el farmolok most:)
  • Artman
    Igen, a KV1S-t arra kérdeztem hogy miért népszerű. Azt hittem a farm miatt, de ezek szerint nem...
  • Roger6
    Vágom a lecsót.
  • Artman
    Régebben a KV2 a 107-essel (míg Tier5 volt) nagyon jó volt, rengeteg pénzt összeszedtem vele. De most valahogy nem találom az ideális farmost :/ Van StugIII-am farmolni, meg kis AMX, meg Hummel. A hummel jól hozna, ha egy ideális pályára lök be. De mostanában sokat a városin pottyan le :/
  • kisTekila
    launcher-el inditasz, átváltasz angolra (kicsit piszmog),
    kilép/belép, majd magyarra (ismét kicsit piszmog)
  • lexlutor
    nah varj egy pillanatot. en nem bunkoztam, foleg nem teged. en a kerdesenek erre a reszere valaszoltam: "Vagy mit szeretnek annyira rajta??"

amugy a 122est szerintem erosen demonizaljak penzekereses szemponjabol. eleg sebzessel premium nelkul is tud hoznia konyhara, de az biztos valoban h nem farmolasra valo.
  • bgabor
    Jaj, ember, nézed te a lőszerköltésgeket is? Hogyan lenne jó pénztermelő tank az, aminek az ágyújába 1000 kredit fölötti a lőszerár darabonként?
    KV-1S, SU-100 eleve kieseik.
  • Plata
    M4 sherman,M36,Pz4.Hirtelen ezek jutnak eszembe.
  • Nohab
    Sok T5 T6 T7-es tankot tartok, és amikor valamilyen akció keretében plussz profitot hoz, akkor azt használom. 30-40 ezer kreditet össze lehet gyűjteni így csatánként.
  • Roger6
    Tök jó, hogy kérdeztek valamit, és tök mást válaszolsz rá. Teljesen logikus. (Mert ha azt írom, hogy nem ez volt a kérdés, akkor én vagyok a bunkó, érted)
  • lexlutor
    en nem is monmdtam h farmtank. en jatekelmenyt mondtam :)
  • Rainbow15
    Aral44 kategórián belül milyen tank?
  • Roger6
    Na okés, de a farmolás az pénztermelést jelent, a fő agyúval meg a KV-1S azért fogyasztja a pénzt rendesen.
  • crossy104
    [IMG][/IMG]
  • Tessellia
    Bármelyik T5-T6 jó farmtank, az már csak tőled függ melyikkel tudod a maxot nyújtani és így a legtöbb pénzt hozni vele. Ezt pl. most mentem su-100-al.

Victory! Map: Ensk 2012. december 27. 14:53:18
    Vehicle:: SU-100
    Exp: 2 804 (x2) + Credits: 26 231
    Achievements: : Steel Wall, Sniper

3k sebzés kb. ennyit hoz. A 26k kreditből 20k a profit.
  • Malarki
    Ja értem, köszi. Megnéztem a techtree-ben, ott is van csillag a neve mellett. Érdekes.
  • lexlutor
    kv1s a jatekelmeny miatt annyira kozkedvelt egy ideje.
  • Artman
    Sziasztok. Melyik a legjobb NEM PRÉMIUM farmos tank? KV1s?? Vagy mit szeretnek annyira rajta?? Statisztikák szerint az az egyik legközkedveltebb tank...
  • lexlutor
    Ez a csillag, nem az a csillag! Ha megnezed a jatekoslistaban is a tank neve mellett ott a csillag. Valamiert ez a neve.
  • Malarki

Azt tudja valaki, hogy a TOG II miért van becsillagozva? Úgy tudtam ez azt jelenti, hogy nincs teljesen kifejlesztve az adott tank, ez meg prémium, szóval nincs is mit fejleszteni rajta .
  • toocha
    Köszi közben rájöttem, azért kösz a fáradságot!
  • stoppos
    \World_of_Tanks\res_mods\0.8.2\gui\flash\
  • Droughert
    Pershinggel vagyok így, 14-ből 10bukó.