418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Ez nem amcsi tank, hanem szovjet, és nem M3 Stuart, hanem M3 light. Amcsi ágat azt sem tudom hogy néz ki.
  • Roger6
    Na. Most akkor elmondom, hogy fel is fogd. Itt ma arról volt szó, hogy mit élvez az ember azon, hogy mindig veszít, szar a statja. Nem tudom, felfogod-e piciny agyacskáddal, hogy jelen helyzet a válasz a kérdésre, amit szerény személyem prezentál. Miszerint hiába veszítettem el ma 30-ból 20 meccset, mindig ott voltam a top3-ban, jó xp-vel, jó zsetonnal. Ezt élvezem, ez a játék számomra, hogy jól teljesítek. És ezzel, hogy leírom ezt az statos dolgot mindig, pont az olyan idiótáknak bizonyítok, mint te. Hogy jól érzem magam úgy is, ha vesztek, hiszen jó eredményeket érek el. Leírjam mégegyszer?

Nem tudom ezek után képes vagy-e ezt felfogni, mert parasztságodon kívül szürkeállományból sokat nem mutattál fel ezidáig.

Teccikérteni a mutatványt? Ennél egyszerűbben tényleg nem tudom leírni.
  • Pales27
    Kérdezd meg Őt
    33k csata IS-7el. Vajon hány skilles lehet a legénység?
  • Plata
    Amcsi light ágon ne számíts nagy WR arányra.M5 réges régen howitzerrel még vicces volt,de M7 már szar.Egyetlen jó dolog azon az ágon az M4 volt,de azt már ott nem kapod meg.
  • lexlutor
    ettol meg kurvara igazam van.
  • MobDozer
    Csak azé kérdem mert még a 7pont-akárhányas verzióban 3 volt a max de mint említettem azóta már láttam 5öst is.
  • lexlutor
    nekem ugy remlik 5, de ez elmeleti igazabol. a negyedikhez kb 2400 csata kell..
  • Toweliee
    Tudomasom szerint nincs megkotes, amennyit ki lehet rajta fejleszteni.
  • MobDozer
    Halik... Érdeklődnék, hogy egy katonának max. hány darab másodlagos képessége lehet.
    Eddig 5 volt a legtöbb amit láttam, de nem találtam rá sehol írást, hogy mi a max.
  • Plata
    Szent ég,egy full hp-s E50m-et szarrá vertem közelharcban T54-el úgy hogy én már sérült voltam,mert kikezdtem egy amx50b jpanther2 párossal.Miután középütt jó kis buliba keveredtem,besunnyogtam az ellenség bázisára bekergettem egy artyt a vízbe másikra mozdultam épp,de azt már egy t50-2 abajgatta,csakhogy t50-re meg rámoccant full hp-s e50m,benyomtam végsebességhatárolót és tök gázzal bezúgtam e50m útjába,ütköztünk és egyből lőttem is,783-at sebeztem belé ütközés+lövéssel.Ezután elkezdtünk táncolni,hat lövést szopott be én egyet tőle,többi lepattant.Kb 100 hp-ról lenyúlta egy másik E50.Ezután hárman elkezdtük foglalni a bázist.Mire a hegyről egy e50 meg még valami amit nem lehetett látni leadott rám pár lövést,de mind lepattant.23% hp-val túléltem.
  • stoppos
    Ez nagyon jó. :D
  • Toweliee
    BIA-t miért adtál a parancsnokodnak?
  • Roger6
    Mekkora egy paraszt vagy... Igazi bunkó.
  • lexlutor
    ha tenyleg nem erdekelne, nem ezen vinnyognal folyton..
  • Roger6
    Én olyan büszke vagyok a srácokra. Ma fantasztikusan teljesítünk, nagyon szeretem őket, és a tankot is. Egy könnycseppet is ejtettem értük.

És itt reagálnék is gyorsan TENKENORMAN-ra, miszerint: " de ha csatát sem nyersz szar az egész." Ma nem sok csatát nyertünk, nagy részét vesztettük a kis niggerekkel, de én kibaszott jól érzem magam, szinte szárnyalok velük, és paripám nyergében! Pont leszarom a WR arány, és hogy jó fos a mai átlag is, mert így is teljesen elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Folyamatosan top3-ban vagyok a saját csapatban, minden meccsen.

És ez a lényeg! Ez az értelme! ÉN EZÉRT csinálom! Fuck you WR arány, fuck you eff!
  • patchaou
    Köszi szépen!
  • lexlutor
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-082/
  • patchaou
    Addig birizgáltam a játékot amíg sikerült elcsesznem azt a cuccot ami a csata jelentéseknél (lent jobb oldalt) összegzi az aznapi teljesítményem. Viszont már fingom nincs mi volt ez, tudátok segíteni?
  • tenkenorman
    Nem belekapcsolódni szeretnék a vitába, inkább csak párhuzamosan beleugatok a beszélgetésbe :)
    egy osztálytársam faterja is nyomja, 6K-n felül van, van neki ez stock királytigrise, láttam játszani, elindul, megy mint a marha, isteni csoda fojtán mellélövöldözött az ellen, majd visszaért a saját bázisára, és el akarta foglalni, nekem meg nem hitte el hogy az a saját bázisa!! így volt komolyan mondom, a győzelmi rátája 30%-körüli, a többire nem emlékszem, de nem is érdekes.

Ezzel amúgy semmi probléma sincs, én is így kezdtem, majd kb a 3-400. csatánál elkezdtem agyalni hogy járhatnék túl az eszükön, volt hogy 2 -percig el sem indultam, figyeltem a térképet merre lenne értelme, próbálkoztam a fronton lenni, középen, hátul, de a lényeg hogy előbb utóbb ráéreztem, a stat meg az eff teljesen mindegy hogy milyen, de ha csatát sem nyersz szar az egész.

amúgy van ellenpéld is. összefutottam egy sráccal, 13 éves, most már kb 3000 csatája lehet, amcsi td-t húz amikor utoljára láttam már proto -ja volt! 1390 eff, majdnem 60% -os győzelmi arány!
  • Roger6
    Szemléltetem egy még jobb példával, ugyanis a K1 az nem hobby. Szóval maradjunk a valóság talaján. Láttál már szar hobbifotóst? Mert én tömegével. És ők élvezik. Érted mire célzok?

Bocs az előző stílusomért.
  • Skyline0021
    Prémiummal 2607
  • aknakukac96
    Mennyi az annyi?Prémiummal rekord, vagy anélkül?
  • pointer4
    J1mb0 célkeresztnek tűnik.
  • hawken
    hehe hehe, retard teammel ma nagyon el van látva a szerver
    iménti csatám himmelsdorfon: M6-al fel a hegyre, tornyot kidugom, és sniperkedve (meg a rohadt pontatlan orosz ágyúknak köszönhetően) sikerül 6 tankot kilőni. Aztán látom a mapon hogy egyedül vagyok, le is rohantak rövidesen hárman és bedaráltak. Sebaj mondom, én megtettem a magam feladatát, akkor nézem hogy 6-11 az állás, és két top tankunk a pálya közepén szerencsétlenkedik, persze a hegyről kiluggatták őket. Az épségben maredt arty ezután "kapitulált".
    Pedig ha a két top heavy az artyval támogatva beáll mögém, simán nyerünk, mert az enemy lemmingvonatban tolta.
  • Skyline0021
    akkor reménykedem:) tegnap csináltam meg a rekordomat és be is küldtem este:D
  • aknakukac96
    2300xp?Tippelel csak:)De szerintem jó pár igen penge játékos fog jelentkezni, szal ez alatt én nem nagyon küldenék be, bár ennyi xp-t el sem tudok érni:)
  • Skyline0021
    End of the Year Contest - mennyi xp-vel lenne esélyes bekerülni a legjobb 10-be a warrior kategóriában? Szerintetek?:)
  • Droughert
    Megjött a kakas, torka átvágva, számítógép és környezete össze vérezve:
    [IMG][/IMG]
  • polluxware
    ezt csak megerősíteni tudom.. a pörsi nagyon gáz pont ez miatt

ha nagyon bukik a csata, akkor egyedül már nem nagyon lehet vele mit kezdeni

próbálj meg inkább te is lemmingelni vele;) úgyértem menni velük, és nem azon kattogni mi marad nyitva
  • Droughert
    Közben megjött az eredmény:
    [IMG][/IMG]
    Nincs benne semmi meglepő, úgy mentek át rajtunk, mint kés a vajon.
  • toocha
    [URL=http://drongo-lab.ru/archives/43199
    Azt a célzóbizbaszt keresem ami ebben a packban van. Valaki tudja honnan lehet leszedni?
  • toma77
    úgy ahogy...
  • Droughert
    Kellene nekem birka vagy kakas de gyorsan. Nem tudom mi a fasz van ma, de a pershinggel egyszerűen nem tudok nyerni. Folyamatosan retard teambe kerülök, lemming train hegyek, védtelenül hagyott oldalak és egész nap ez megy.24meccsből 18bukó. Mellette a másik 2 t8-as medel semmi gondd. Panther2-bel pl 1900+os az avg dmg-em, azzal is volt sok bukó, de bőven jól állok vele. Pershing meg el van átkozva.
    Legutóbbi csapatom ez volt, persze sima bukó kör:
    [IMG][/IMG]
  • toocha
    Működik már az xvm?
  • pointer4
    Ha nem lenne muszáj a 10es tankhoz, tuti nem fejleszteném ki. Mint pl a T29/T32 nagyobb motorjai se érnek semmit, vagy az ISU152 BL9S-e.
  • Ytar
    ja, hogy ez neked nem különbség?!

ok. akkor az orosz ágyúkat neked találták ki.

azt hiszem, hogy én ezt itt most veled be is fejeztem.
  • raymondcurto
    Jól számolom hogy a Caern-nál nem kell felfüggesztés a toronyhoz,és a középső löveghez?
    Elvileg 4 kg marad,akinek van,az megerősíthetne ebben.
  • pointer4
    Caern-en csak 1.9, 2.3-ról az nem egy észveszejtő különbség, legalábbis nem 45.000 XP-ért :D
  • Oddball29
    Az a bazi nagy csavarkulcs nem semmi.

• Ytar
    már hogy a f*szba ne lenne, az az 1,7 sec célzásidő azért odabasz.

mind1, ha valakinek nem megy, minek erőlteti?