418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Át lehet lőni a kis ajtón a ház lerombolása nélkül, nekem ez új volt.
2 lövést szoptam be így, mert nem láttam honnan lő.
-
Fefe82 #193595 Milyen rémhíreket írnak róla ? -
Hassel74 #193594 Ma indul a 8.3 teszt szerver?
Teszt szerver. -
tepi1 #193593 Én a T69-cet kizárólag goldal használom,anélkül szinte lehetetlen boldogulni -
Madi92 #193592 Kérlek alássan! :D (Siema)
Egyrészt mert hobby náci vagyok, és szeretnék egy fullos germán tech tree-t a top tankokkal a garázsomban, és most már csak a TD (Jtnél vagyok), meg az arty (GWTigernél vagyok) hiányzik. Amit egyébként rühellek, jó wotosként, meg mert egy fos, de hát nincs mit tenni! :D
Másrészt meg, nem tudtam jelenleg mire költeni a pénzem, minden jelenlegi ágon még messze vagyok a tank vásárlástól. És CW-re is jól jöhet talán.. néha... egyszer kétszer...:D -
két dolog..
1.prémium ammó sokszor van úgy nem talál célba, valamint lepattan...
2.nem örökké kell használni, hanem példul akkor jó amikor egy magabiztos E75-ös beáll tier8as medek elé, és nincs a közelben senki...
nos ilyenkor 1db leadott lövéssel meglehet futamítani, és változtatni a szitun...
én mindig rakok 5db-ot a pörshimre;) -
virkir #193590 Inkább úgy fogalmaznám meg, hogy ha a 76 milliméteres ágyút akarod használni akkor mindenképpen az M1A2-őt, ami gyorsabb, pontosabb mint az A1 és ugye kell a nagy torony.
Ha bejön a troll akkor viszont jobb választás az alap torony mert bizony a fejlesztett tornyot szemből is könnyen átlövik mivel csak a lövegpajzsa 150 milliméter a többi papír.
Én mostanában raktam vissza mert a 105-össel használom és így van értékelhető hulldown lehetősége. -
stoppos #193589 Matyi óta tudjuk, hogy a háború nem a kényelemről szól és, hogy a lényeg, hogy a szemed a pályán legyen. Ezt nem tudod helyettesíteni semmiféle gyógycsomaggal.
-
yossarianHUN #193588 A gyorsabb ágyú miatt érdemes, ad plusz HP-t, talán egy kis látótávolságot is, és viszonylag ritkán lövik a tornyodat oldalról, a lövegpajzs meg ugyanolyan vastag mindkettőnél. -
DaWe01 #193587 Üdv! Van 1 Jumbo Shermanom, érdemes-e a második tornyot a gyorsabb ágyúval rárakni vagy inkább az első páncélozottabb torony a lassab 76mm-essel? -
lol... -
Szpecnyaz #193585
-
virkir #193584 nem vettem még eddig semmilyen felszerelést egyik tankomra se (javítócsomag és gyógyítócsomagon kívül)... Se távcső, se gyorstárazó, se semmi...
Szerintem azokat se rakd fel.
Az igazi férfi nem riad meg a kihívásoktól és kizárólag a fésztofész harcot vállalja legyen bármekkora az erőkülönbség. -
Szpecnyaz #193583 Ja, Te csinálod rosszul. -
ratgab #193582 Szerintem baromi nagy hiba volt a gold ammót creditsből vásárolhatóvá tenni. Pont az ilyen értelmetlen dolgok miatt.
Eddig egy PZ4-es fosott egy KV-1S-től jogosan, mostanában meg aki béna skillből megverni a többit az veszi a gold ammót (pedig van annak szépsége, hogy megkerülve sunnyogva a sebességet kihasználva megvered a nálad sokkal erősebb tankot). Sokat segít ez is a balance-on.
Nem látok benne rációt, hogy egy gyengébb tank így szerezzen előnyt. A kihívásból vesz el így rengeteget.
Mondjuk valószínű csak én vagyok ilyen állatfaj, hogy én nem veszek prémet, nem veszek gold ammót, és nem vettem még eddig semmilyen felszerelést egyik tankomra se (javítócsomag és gyógyítócsomagon kívül)... Se távcső, se gyorstárazó, se semmi... Valószínű, hogy én csinálom rosszul ezt a dolgot.
Persze nem téged akarlak megbántani. Mindenki úgy játszik, ahogy akar. Ez csak egy vélemény. -
Az sem biztos hogy az acc tulaja játszott vele :) Ha mégis akkor pedig még simán fejlődőképes. Hozzátenném az effi önmagában nem túl sokat jelent. Más egy ezer csatásnál a 720 effi és más 6-7k csatás játékosnál. -
TiborTamas #193580 Használati útmutató -
Fefe82 #193579 Elég gyors,-->kamikaze :D ha a saját tierjében zakatol :D
-
Ytar #193578 megy, lő, megy, lő -
Ruzsasandor #193577 Valaki meg tudná mondani, hogy a Chaffee-hoz milyen taktika passzol? -
Malachit #193576 A PzIV a módosítás óta nagyon egy TROLL tank lett a 105-sel. :)
Gyors, a tornya pörög mint a ventillátor. Igaz, hogy pontatlan, de ha sikerül közelharcba vinni bújkálva, T6 is kb 2 lövés. Ha ki akarok kapcsolódni megyek vele pár kört. Papír tankokra csak HE, keményekre vegyesen HE, vagy gold, hogy psilogjanak a 350+ sebzéstől :) Élvezet nézni mikor jönnek a KV-1S-ek nagyarccal, hogy csak 1 PZIV, megeszem reggelire, majd fognak padlót sorba, az első találattól a fél hp-val kevesebbel :D
Meg is lett vele az új 10 killes köröm nemrég :)
Az E4-et is kezedem megszeretni. Annyira furcsa körök vannak vele néha. Tegnap pl. 2x is artyra kellett vadásznom vele :D Ha hazaértem linkelek majd pár képet :) -
Fefe82 #193575 No ezért váltam meg tőle hamar,régen én is visszatettem a 75mm rá,mert a 88-al messziről igen csak gyengén dolgozik,75-el nincs az a távolság amit ne találna el!A minap tettem fel egy képet a stuggal :10 kill 48k kredit asszem ,persze prémmel.Igen jo kis vas a stug,ezért csalódás ,most is meg régen is a jgdpz4 !! -
Plata #193574 Jó de én nem komolyan mondtam,csak poén volt,azért raktam a végére a vigyori fejet. -
foxbat88fx #193573 88assal használod? :D ne legyél bolond!!!! 
ráteszed a 75öst és teljesen jó vas a jpz4! én nagyon fostam tőle de abszolút rendben van! és MEGÉRI szenvedni! a JP valami istenkirály TD :D
pedig még csak a tigerféle 88as van rajta nem is a 105ös :) -
Fefe82 #193572 Itt olvastam a jagdpz4-t,én annak idején eladtam mert egy eszméletlen gyenge vasnak láttam,de most megint vissza vásároltam!Aki már sokat ment vele nyugtasson meg,hogy van értelme szenvedni vele!!Hihetetlen.a top ágyujánka a penje kissebb mint a stug-é!!! nagy dmg,de akkor is ?! vicc -
foxbat88fx #193571 jagdpz4, arl v-39, churchill i, crusader, kv-1s, pz3/4, pz4 schmal volt neki az étlapján.... nem olyan kicsik ezek, simán kiszednek egy 706 effis su-100at -
Szpecnyaz #193570 Gondolom a vereseknek még annyi eszük nem volt :D.
Nekem is volt ma reggel egy érdekes ellenfelem. A super pershin a type 59-emet szépen minden lövésével átjugatta. Persze olyan vörös volt mint Lenin párttagsági könyve. De annyi esze nem volt hogy a tankjának ne az oldalát majd a seggét mutassa. Igencsak meglepődtem hogy szépen odafurikáztam a seggéhez, ő meg csak a tornyát forgatta :D. Szóval nála csak a prém ammo+tank használatáig terjedt ki a "skill"
-
NPite #193569 Ő volt a legnagyobb a tier4-esek 1 lövés ha szerencséje van a tier5 is -
foxbat88fx #193568 néha bizony meglepődik az ember a wot-ban is... pozitív értelemben
nagyban megy a meccs, gondolom azt mondanom sem kell, hogy tele noob-okkal.... egyszer csak egyedül marad a 706 effis su-100asunk egy rakat ellenséggel szemben.... és ki gondolná, hogy ez lesz belőle?
mert én 5 forintot nem tettem volna fel, hogy lehozza!
-
kHares #193567 Köszönöm, ez inkább jó hír mert nem kell szenvedni tovább. -
Toweliee #193566 Ki akartam váltani a 6-os gombot patrik 6 helyett üzemanyagra, de akkor nem vacakolok ezzel a skillel. -
Meg lehet valahol nézni pályákra lebontva a gyözelmi arányomat? Hihetetlen hogy egyes pályák mennyire nem fekszenek nekem, elsősorban Westfield ott szerintem a csatáim jó ha 10-20%-át nyertem meg. -
Szpecnyaz #193564 Én is arra gondoltam. Azért mondtam hogy amikor aktiválod az oltó cuccost, mert skillel is ugyan olyan szépen le fog égni a tankod mint anélkül. Szóval szerintem inkább hanyagold. -
bgabor #193563 Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de a brit Tier10 heavy-TD csere félreértés volt, ne grindelj tovább.
"Oh by the way, it's confirmed what Kazomir (?) said earlier: There apparently really will be (at least for some time) 2x FV215b in the game, one as the tier 10 TD (the 183mm), one as it is now, it seems there will NOT be a heavy -> TD transfer. Bah, how lame is that. In other words, if there is ever a Chieftain introduced as the tier 10 heavy (which my guess is it will be as 2x FV215b is meh), the players will simply lose the FV215b heavy and get the Chieftain. Sorry, no tanks for free."
forrás -
Toweliee #193562 5. gondolkodom rajta, de ha sok akkor nem szórakozok vele. Ritka az amikor 2x gyulladok ki, meg megette a fene akkor már az egészet. Lesz álcázás s kész. -
Ytar #193561 változó, de mindenképpen túl sokára ..
5-6-7edik skillnek jó, ha már másodjára gyújtanak ki .. -
Toweliee #193560 Nem az, hanem a skill. Poroltó skill. -
Szpecnyaz #193559 Rögtön amint lenyomod a tűzoltás billentyűt. -
Toweliee #193558 Ha egy tartály minden legénységi tagjánál 100% a tűzoltás az mennyi idő alatt aktiválódik? -
charlie0930 #193557 Na ezzen besirtam a nevetéstöl én az e-100-ra még a garázsos rozsdás skint is felraktam hogy még véletlenül se vegyem ki játszani.Csatánként 4-5 arty akik abbol csinálnak versenyt hogy ki tud elöbb one shootolni,és utánna a pofámba röhögni.Hát kösz de inkább nem adom meg ezt az örömöt a kis gyökérnek.De azért MADI92 sok sikert és arty mentes map-ot.