418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #194036 Csak a lengyelek sokan vannak...és a siemka-zás szállóige lett a Wot-ban. Nem tudom, hogy minden csatában van-e 3-4 lengyel, de ha beírom hogy SIEMA egyből visszaköszönnek. Most vagy mindenütt vannak lengyelek, vagy csak poénból siema-znak. -
lammaer #194035 Magasabb szinten többféle lőszertípus közül választhatsz....
- NARC+MIRV robbanófejek, amelyekkel csak annyi a dolgot hogy fellövöd az égbe, ott szétesik 9 databra és az általad a kistérképen látható 9 különböző célpontba csapódik be, darabonként 1000 HP sebzéssel
- VX ideggáz: amikor egy ilyen töltettel eltalálod az ellenséges tankot, a szerver annak a játékosnak a pingjét mesterségesen 300-500 ms nagyságúra nyomja, ezzel szimulálva hogy a tank legénysége gázmérgezést kapott. Ez ellen lehet prémium légszűrő modult feltenni.
- Légitelepítésű aknák: meccs elején érdemes használni, artyddal a ctrl+bal klikkl a térképre kattintva kijelölhetsz egy térképterületet, ahova lövésenként 10-15 (véletlenszerű) termonukleáris aknát telepíthetsz. Ezek az ellenfél számára láthatatlanok, ha a tankjuk egy ilyen akna 5 méteres körzetébe ér akkor nyomban elporladnak a gombafelhőben. Ez annyira erős fegyver hogy még a garázsban is megsemmisül az adott tank, igy a játékosnak azt újra meg kell vennie.
- robotrepülőgép: a magas szintű artik csövét átalakíthatod robotrepülő kilövő katapultnak az F7 billentyű megnyomásával (persze ehhez meg kell venned a megfeelő modult). Ezután egy kis repülőgépet irányítasz a játékban, amelyik az adott nemzetre jellemző irányított levegő-föld rakétával (pl amerikaiaknál Maverick, németeknél ÜberVergelStangtuffe X, oroszoknál ZeljonajaRakettya) támadhatod az ellenséget 3 percen keresztül.
OLvasd a FAQt, ezek mind benne vannak, neked (is) írjuk. -
lexlutor #194034 11 csata 4 gyozelem.. -
lexlutor #194033 .. ohh.. igen.. ugyhogy en most gyorsan abba is hagyom, mielott elkerulnek azok is :) -
Szpecnyaz #194032 Pedig a lengyelek között bőven vannak jó játékosok is. Szerintem a törökök sokkal de sokkal rosszabbak. Amikor meglátom a TPTS vagy TURK tag-et valaki neve mögött, netán az SA beírást már fogom a fejem. -
Amarth99 #194031 Szia!
Szerintem nem tudod, hogy kéne használni a Hellcatet. Nekem a kedvenc td-m a játékban, és talán még jól is megy vele.
Itt a mai 2-ik csatám replay-je:
hellcat replay
A Hellcathez legjobban illő taktikát jól példázza szerintem. 2ik sorból való sniperkedés, spottolás hulldownból, a torony páncél alkalmazása...
Itt pedig az eredményjelző:
eredmény_1
eredmény_2
eredmény_3
Tanulmányozd alaposan, ha a Hellcattel nem megy, akkor semmivel se fog. Szóval sok sikert! -
lexlutor #194030 ..legjobb amikro lemmingtrain megtorpan egy vagy ket tanktol es 10 keptelen attorni, mert agyalagyult gyava retardaltak.. siemka.
en egyolyan opciot szeretnek az mm-be h ne kelljen siemkakkal mennem :) -
Szpecnyaz #194029 MOst nem mindegy hogy rohamoz, ott sincs vastagabb páncél. Legalább gyorsabban tud majd menekülni, kőkemény logika van ám emögött
.
-
lexlutor #194028 ..hat ma tenyleg agyhallottak tomegei.. tier10.. siemka is7ben seggel rohamazzo a batchetet.. hehe.. -
Szpecnyaz #194027 SIEMKA KURWA!
-
Szpecnyaz #194026 Most nem azért, de ez elég gyanús nekem a nagy arty flame közepette. -
raymondcurto #194025 Persze,nagyobb szinten már nukleáris töltetet is kapsz,amivel egy lövés,az egész ellenséges csapat.
Amúgy,nem! -
Amaymon #194024 Sziasztok nemrég kezdtem a játékot, vegyesen vannak tankjaim, mindenféle. Egy kérdés, mint kezdő. Fog az önjáró lőtorony vagy mi a neve, viszonylag nagyobb területre ható kazettás robbanó repeszbombát vagy napalmot kapni, ami kigyújtja a tankokat? Nagyon nehéz vele célozni így... -
Szpecnyaz #194023 Mondjuk az a vicces hogy megy itt a "bokorlakó TD" meg stb. De am én legalább ugyan annyi Löwe, E100 és társai bokor kempert látok, talán még többet is. Meg eleve kevesebb hülye top tier TD-t látok mint heavyt. Gondolom azt könnyebb kihúzni mint a "0 skill" TD-t.
Másrészt aki sokat TD-zik az tudja hogy a sikeres TD-zés kulcsa a jó pozíció választás. Ha csak hátul kempelsz vele akkor max 1-2 szerencsétlen scout lesz az áldozata. Mert ő nem tud műhold nézetből lövöldözni, hanem fel kell mennie a 2. vonalba legalább. A lövések között is folyamatosan pozíciót kell változtatni az aktuális helyzettől függően.
AZ is hülyeség hogy csak a TD olyan amivel 300 méterről nem tud mit kezdeni a heavy. Ugyan, egy Maus vagy E100, netán IS7 mivel lőhető át könnyebben ilyen távról? Sokszor inkább rá se lövök mert úgyis csak lőszer pocsékolás.
Csak nyilván könnyű úgy szidni valamit hogy csak tesztszerveren játszottunk vele, ott is csak top tierben a sok gyökér ruszki között. -
lammaer #194022 Csak az 5ös hardcap nem jó solution, a 2-es pont jó. Akkor tényleg SUPPORT lenne az arty, nem terror rémuralom :) -
lammaer #194021 Elég sokat trécseltünk erről, én egyelőre még mindíg nem tudom elképzelni hogyan lehet balanceolni a BF109 vs Iowa vs Tigris kombót... :)
Szóval egyelőre csak repülős játék :) -
-
lexlutor #194019 - according to SerB, the hardcap is not a good solution, it's only a "crutch", the real problem is the imbalance of classes
a legviccesebb az egeszben, h idaig mindig mereven elzarkoztak meg a gondolattol is, h a spg ag, nem jo. most hirtelen kiderult h inbalanced.. -
lexlutor #194018 - gold shells for credits won't be removed
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/164377-developer-qa-the-russian-answers/page__st__2060__pid__3591947#entry3591947 -
bgabor #194017 Egy nagyon izgalmas arcade repülős játék, amit remekül lehet egérrel játszani. Open beta fázisban van, bárki játszhat vele, vannak már platoonok is benne. Felépítését, a fejlődést, harcot tekintve szinte teljesen WoT rendszerű. Kis gépeken is szalad mint a fene, és a grafika zseniális. Már fejlesztik hozzá a játszható földi és vízi egységeket is. Ha kész lesz, csak a játékoson múlik majd, hogy Bf109-el, Pz4-el vagy Iowa csatahajóval megy éppen csatába. 
A War Thunder weboldala
Screenshotgyűjtemény -
lammaer #194016 "A kempelő TD lámpa nélkül be van fosva a LEHETSÉGES spg tűztől és helyváltoztatásra kényszerül."
A. Ugyan már, hiszen tudja hogy neki jobb a rejtőzködése mint mozgó támadónak. Nézd meg egy-két csatában mit csinálnak a saját TDitek, és küldj egy olyan replayt ahol a JT, T95 vagy E100 változtatgatja a helyét "a lehetséges SPG tűztől" a meccs elején amikor várja hogy megjelennek a célpontok (tehát még nincs tűz alatt). Az nem ér ha előrefele megy, mert az támad :)
Még heavyk/medek de a spotter lightok se mozognak addíg amíg fel nem villan a majrélámpa vagy meg nem lövik őket. Hiszen mindenki tudja hogy a mozgó tank jobban látszik.
B. High tier TD lámpa nélkül? Az max piros siemka, addigra már minimum 2-3 skilles legénysége van mindenkinek.
C. Arra még mindíg nem reagáltál, hogy miért segítség a támadó heavyknek az, hogy a túloldalon is lesz van egy SPG, akinek a spotter ugyanúgy mutatja a célpontokat min a TDknek, és ő ronggyá lövi a támadókat...
D. Ez csak a WG marketingje, hogy az artyk a kempelés feloldására vannak. A gyakorlat azt mutatja, pont miattuk van a legtöbb bújkálás a házak meg sziklák mögött. -
Toweliee #194015 Grat! -
Toweliee #194014 Akkor tedd elitre és a legénység miatt csak azért is csináld meg az 5x-et, nagy lökés az elején. -
raymondcurto #194013 Az nem semmi...grat! -
aside #194012 már nem zárt, játszható bárkinek -
raymondcurto #194011 Naivan hagytam mára a Black Prince-n 4k xp-t,ennyi kell a Caern-hez,gondoltam majd ma a szorzós menetemben simán meg is lesz ez a mennyiség.A hülye fejemmel,azt elfelejtettem hogy az 5x szorzó miatt ma minden idióta elindította reggel a játékot.
Most jön a 8. menetem,talán most sikerül,bár már kb mindegy is,mert szorzó nélkül is meglesz a maradék tapasztalat. -
Skyline0021 #194010 Győzelem!
Csata: Redshire 2012. december 29. 10:33:05
Jármű: Type 59
Szerzett tapasztalat: 12 470 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 157 702
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Spártai -
Nazarov77 #194009 - according to SerB, the ideal situation would be roughly 3 arties per team in the battle, eg. in top tiers 20 percent of arty presence in teams
- with the new MM it's actually possible for no arties to appear at all in the battle
-
Nazarov77 #194008 - the arty is built on the principle that it should be more difficult to play than regular tanks
Hát ez nem jött össze a fejlesztőknek :D -
Győzelem!
Csata: Port 2012. december 29. 10:18:33
Jármű: T-50
Szerzett tapasztalat: 2 705 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 13 395
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés, Megszálló
LoL. Besunnyogtam, az ellenfél lusta volt visszaérni, ment támadni a mi artyjainkat. Én meg egyet kiszedtem az ellenfél bázisán, a másik meg totál beszari volt, de én meg nem mentem rá. Másodszorra is elkezdtem foglalni inkább, és igazam volt. A franciaarty cseszett kijönni rám időben a házak közül, a többiek meg mire visszaértek már befoglaltam és akkor kaptam a lövéseket :D
Az XP nem sok, a tankot se használom annyira már, de első Kolobanovom. -
dolorex #194006 Sziasztok!
Előfordulhat mostanában, hogy egy kifejleszthető tankot át raknak premiumba?Mint annó a T34-et vagy az Is6t?Hallottatok ilyenről?
Köszi -
Úgy nézem ma minden pénzem elköltöm féláras kiegészítőkre!
-
Juhasz27 #194004 Repülős játék amiben még csak zárt teszt van. -
Plata #194003 Jut eszembe,egy object lőtt ki egy ház mögül? 
Bár nem is tudom mi a neved játékban,és mondjuk nem is szoktam odafigyelni a nevekre játék közben. -
Plata #194002 Mi az a war thunder? -
bgabor #194001 Remekül működik az új arty "hardcap", az imént is voltam egy meccsben lorraine-el, amiben 5-5 hetes, nyolcas tierű volt. Természetesen tönkre volt téve a meccs.
Megszabadulunk valaha is ezektől a férgektől? Vagy eljött az idp, amikor át kell állni teljesen és végleg a WoT-ról a War Thunderra? -
bgabor #194000 Nagyon szép kör, gratula!
Annyit kérdeznék, hogy van értelme fölrakni a nagy tornyot rá? Te miért tetted föl? -
foxbat88fx #193999 A jelenleg támogatott verziói visszajátszás:
0.7.1.1 # 8
0.7.2 # 7
0.7.3 # 87
0.7.3 # 93 - egy teszt üzemmódban
0.7.4 # 197
0.7.4 # 218
0.7.5 # 239
0.7.5 # 261
0.8.0 # 265 CommonTest
0.8.0 # 285
0.8.1 # 302
0.8.2 # 328 CommonTest
0.8.2 # 331 CommonTest
0.8.2 # 333

-
foxbat88fx #193998 köszi köszi! :)
Így kell a KV-4el nyomni.... persze tier10-esek ellen már nem olyan jó tank, de láthatod hogy 8asok között faszásan megállja a helyét, csak forgatni kell és leírtad a lényeget! aki melléd akar menni azt azonnal ki kell csinálni!!!!
vannak ám még nagyon durva replay fájlaim de sajna azok régebbiek!
Nem tudom hogy, myreplays.ru-nak vannak-e már régebbivel is kompatibilis "szerverei"..... na majd délután megpróbálom, mert igen csak szép körök vannak pár KB-ba zárva és jó lenne őket kiszabadítani! -
Oh régen voltam itt a hsz-ekből ítélve:)
Lammaer, ha jól láttam te kérdezted a Redarmy choir soundmodot.
Red Army Choir mod
Itt van, némi videó is van a hsz-ben (igaz Arnie hangokkal meg motorhanggal, de a zene az változatlan).
Egy ilyen modder fórumja pár hasonló soundmoddal meg itt:
NoblePlatoon