418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #194076 Amúgy még mindíg olyan elavult grafikailag (khm.. bűnronda) vagy azóta volt vmi ráncfelvarrás? -
igen, a szimulátort kedvelők száma lényegesen alacsonyabb mint az árkád közönség :P -
csapatban kell menni, és máris élvezetes lesz. Szvsz sokkal jobb hangulata van mint a wotnak. Egyedül tényleg gáz, repülésnél pl már 2-en is fényévekkel jobb lesz, hát még ha többtízen mennek akár tankoszloppal, akár gyalogosan, vagy bombázókkal. -
lammaer #194073 Persze mielőtt belemegyünk nagyon, biztos jó játék, csak nem nekem :D -
ericardo #194072 Mert a felszerelést és a lőszert is eladod, az +27100 credit. De egyébként az eladási ár fölött írja is. -
lammaer #194071 Ja, csak élvezetesen megoldani nem egyszerű.. a WW2 sztem a WOT közönségének jelentős részének uncsi, mert az nem casual MMO, ott nem 2 perc amíg csatába kerül az ember. Pár éve kipróbáltam 1x, olyan bokorkemp volt az is, 10 perc séta acsatatérre és egy fejes a bokorból... -
wwiionline-ban már évek óta megvan oldva, nem lehetetlen feladat. -
ropi88 #194069 Hali!
miért van ilyen árkülönbség ha ugyanazt az m6-ot akarom eladni?
[IMG][/IMG]
-
lexlutor #194068 ezta kibaszott szar churchill7est csak tier8as csataba tudja rakni ez a mocsok matchmaker??? -
davidbog #194067 Hát nem mostanában játszottam vele. De azért lőni szoktam ám rá. És tier 9-es lövegeim találatának legalább a 75%-a átüti a 45 mm-es löveg tornyát. Mondjuk azokkal nem is kell feltétlenül azt lőni. De a ZiS 6-al, D-10T, D-25T lövegekkel se olyan reménytelen a kicsi torony. -
davidbog #194066 Jónak tűnik. Jobbnak mint az IS-7. Mozgékonyabb, több HP, nagyobb RoF, de ami talán a legnagyobb előnye: normális célzási idejű löveg, ennek csak 2,7 másodperc. Van pár dolog amin majd tudnak nerfelni, ha úgy gondolják túl sok volt a jóból.
Sajnos elég korcs kinézete van. Ezzel jelentősen csökkentette az esélyét arra, hogy megvegyem. :D
Kíváncsi vagyok honnan szedték elő ezt a WZ-113-at. Eddig semmit nem találtam róla a nézeti képen kívül… -
Ha annyira régen játszottál vele, akkor elmondanám, hogy kompenzációváltás óta a nagyobbik tornyon lévő kupola jóval nehezebben lőhető át, mint előtte. -
óó köszi! akkor elsősorban marad az m4 vonal:) -
ericardo #194063 Ha szereted a francia revolvertárasakat, akkor M7-es, mert az az ág automata töltős. Ha nem akkor M4, ott nagyon jó kis medek vannak :) -
Defeat! Map: Ensk 2012. december 29. 13:25:06
Vehicle: Ferdinand
Exp: 1 386 + Credits: 90 495
Achievements: : Sniper
8k sebzés Ferdivel, és 11-15re kikapunk... Nyomorodna meg az összes rohadék noob senkiházi szarláma. -
Amcsi oldalon M7 es tankról érdemes tovább menni?azt nézem hogy a páncélzat csökken a következő két tanknál T21 és T71 nél, csak utána válotzik ismét.
Vagy inkább érdemes az M4 es vonalán tovább fejleszteni?
köszi! -
Plata #194060 Mivel most félárasak a felszerelések,gondoltam veszek M103-ra töltés gyorsítót.Eddig nem vettem rá mert kb kéthetente egyszer veszem elő.Amikor kedvem támad hozzá,de nekem a töltés most is ugyanannyi ideig tart mint előtte,vagy a célzó modom hülye? -
davidbog #194059 Szerintem nem nagyon éri meg a fejlesztett torony. Minimális pluszt ad: +50 HP, +20 méter látótáv és 20 mm-es vastagabb az oldala, és valami 0,15 RoF a ZiS-24-nél. Cserébe 8,6 tonnával nehezebb és ott van rajta egy második torony. Ami pont annyira nyeli be a sebzést mint amennyire gondolom. Annál a toronynál a második töltő ott van fenn a kis toronyban és elég gyakran meg is pusztul. A hull down pozición is sokat ront a fejlesztett torony, az alapon kévő kisebb kupolát jóval nehezebb eltalálni közepes távolságok esetén.
Én gondolkodás nélkül visszaraktam volna az alap tornyot, ha avval is kompatibilis lett volna a ZiS-24. De amikor még játszottam vele nem volt rá lehetőség, csak egy későbbi patchben, amikorra már eladtam ezt a szerencsétlenséget.
A videóként belinkelt csata tényleg jó volt. Csak egy komoly ellenfeled volt a Tiger. Amennyire meg így meg lehet állapítani a találatokból a többi csak összevissza lövöldözött rád. Ilyen esetekben nagyon jó a KV-4. -
Nazarov77 #194058 köszi -
Tessellia #194057 J1mb0 sokadik féle variációja. Itt a kiindulási alap. -
Amarth99 #194056 Olvass vissza, írtam neked. Ja, kv-1s elég durva a tierjében. -
lammaer #194055 Nem véletlenül írtam, hogy VEZETHETŐ tank nincs.
Na majd akkor szóljatok ha megvan (hajós is nagyon érdekel) :) -
Nazarov77 #194054 Azt tudja valaki mi ennek a célkereszt módnak a neve? Nem használtam sose célkereszt módokat, de ez tetszik kinézetre és szolid nincs túlcsicsázva sok fölös dologgal. -
Nazarov77 #194053 Viszont mikor mentem vele zömében az alját lőtték át meg a tornyát de persze nincs kizárva hogy a tornyomat golddal ütötték át. 2 kört mentem vele, szerintem korrekt tank, nem éreztem OPnak de gyenge se. -
Nazarov77 #194052 Elég jó ez a 113
-
lexlutor #194051 nagy szep kis tankcstakat lehet nezni a gepekbol. botok vivjak. ha meglesz a tobbi jatekmod hozza, mint tankcsata es hajok, kenterbe fogja verni a wotot.. -
lammaer #194050 Hát, sztem ha vki szereti a WOTot, az a tankok miatt szereti, a WTben meg egy fia vezethető tank sincs, csak repcsik... :( -
KV1-s a nagy stukkeral iszonyat nagy fun. -
Bratyex #194048 Két kérdésem lenne,szerintetek Kv-1 után melyik tankot érdemes kifejleszteni free játékosként (t-150 vagy Kv1-s)? Stug III után JagdPZIV veszteséges lenne, ha nem vagyok premium tag? -
foxbat88fx #194047 köszi! :)
naná! jobban páncélozott a fejlesztett torony + több hp-t ad!
és a kis torony nem nyeli be annyira a sebzéseket mint gondolnátok... de tény hogy sebezhető pont rajta -
TomDantes #194046 Most tűnt fel, kissé elvan cseszve a részletes statisztika. Megsemmisített ellenfelek:75. Mi faszom?
Bázisvédelmi pontok: 0,69 km. He? -
stork13 #194045 Ez a laser sight probléma mit takar pontosan? -
bgabor #194044 Gyanítom úgy hogy a hajók és az irányítható földi egységek külön pályán játszanak majd. Egyszerűen nem tudok elképzelni olyan térképeket, még a WT órási térképei mellett sem, amin egyszerre van rendes mozgástér tankoknak és hajóknak, meg repülőknek is. Majd megoldják.
Addig is váruk mindenkit szerettel War Thunderezni, aki a WoTot szerette, kb ezt is szeretni fogja, az eltérő téma ellenére nagyon hasonló a kettő, csak a WoT hibái nélkül. -
Szpecnyaz #194043 Jaja, nekünk is van egy pár bot klánunk
.
-
TomDantes #194042 Na akkor megyek is egyet mindjárt siemaka-zni. -
Tudnék mondani pár magyar klánt is akiknek a tagjait ha a csapatomban fölül látom, akkor tudom, hogy biztosan nem ők fogják lehozni a meccset. -
raymondcurto #194040 Ebben a játékban legalább hasznát veszem annak hogy 4 évig volt egy lengyel osztálytársam.Az alapvető lengyel szidalmak simán mennek.:) -
Szpecnyaz #194039 Pedig a lengyelek CW-n is nagyon ott vannak. Elég az 1PAD vagy 1SBP-re gondolni. -
lammaer #194038 Manapság már mindkettő sztem :) Szpecnyazzal néh mi is ezzel dobjuk fel a meccset... a vices az, hogy ugye mindkettőnk neve mellett szerepel az elég árulkodó HUNS név, ez azonban sokak számára nem feltünő, és kapjuk az oltásthogy beszéljünk angolul, illetve megindul egy jó kis siema áradat.
A múltkor egy ellenséges E100-ra (piros volt) írtam is a csapatnak hogy most jön a Siema teszt, majd global cseten bedobtam. Kiderült, lengyel volt :D
Amúgy sztem semmi gond nincs a lengyelekkel, átlagosan nem roszabbak mint mások, csak soan vannak és zajosak (mint a cigányok) a játékban, ezért lett a siema szállóige. -
Malarki #194037 Tök jó, hogy korlátozták az artyk számát. Amióta bejött, miden csatában van minimum 3, még T5-ben is. Thanks, WG!