418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mijki
    SZOPJON LE AZ ÖSSZES FASSZOPÓ ARTISTA GECI...kis 500effis nyomorék hülye gyerekek GwPanther-ral előbb oneshotolta a Ferdimet, majd a kövi körbe az E75-ömbe 1000DMG-t, majd 500-at lőtt, és kivégzett...
  • R3nton

Tessék ez volt a tegnapi duplázom, még szarul is játszottam, mert mellé lőttem néhányszor, de meg lehet nézni mennyi sebzést osztottam ki, és jelezném, hogy amikor az első találatot bekaptam az a lorraine arty volt és kemény 130 HP-t sebzett belém, úgy hogy a tank hátulját kapta el valahol!!!!!!!! Ja azt hozzá teszem, hogy nyilt a pálya is. Az E-100 a legjobb heavy! Tessék tanulj!
  • flashpointer
    When You See It You'll Shit Bricks
  • TomDantes
    Természetesen rendes szerverről, persze.
  • raymondcurto
    Ez engem is érdekelne....de ne tesztről...
  • TomDantes
    Nem, de ennek mi köze ennek bármihez. Tegyél fel videót, had tanuljunk tőled.
  • R3nton
    te a HPTS-be vagy?
  • R3nton
    ja, azt még hozzá teszem, hogy volt lorrainem is, mert meg van az összes medium tankom kivéve az angol. És pl lorrainel sokkal jobb a Kill/Battle arányom, mint mondjuk a lorraine artyval, maradjunk annyiban.
  • TomDantes
    Tegyél fel erről videókat. Megnéznénk. Szerintem sokan szeretnének tőled tanulni, ha igaz amit mondasz, mert valahogy például én ilyet nem tudok.
  • R3nton
    hallod van E-100am és most, hogy aranyat lehet bele tenni kreditért, kb 5000dmg-t osztok ki vele körönként, egyik kedvenc tankom lett. Hihetetlen jó tank. Csak nem vagyok olyan hülye, mint egyesek, hogy kiállok a mező közepére, mert azt hiszi ő az Optimus Prime, és akkor persze szarrá lövi az arty.

Szerintem meg neked kéne menni artyval és meglátnád mikor a lorraine artyval 200-t sebzel az is-7be vagy a Mausba. Fogalmad nincsen az egészről, mert su-26-d a legnagyobb arty, de okoskodni mindig tudsz a témában :P
  • raymondcurto
    Van IS7-em,Jgpze100-am,de szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni,hogy arty találatnál mikor volt a sebzés 400 alatt.A Splash üt akkorát nem az ha még el is talál.5-ös T54-embe vert 1000-et,egymás utáni két menetben is.Mindegyik hummel volt.És vér piros az xvm szerint.

Azt mondod a t92 1000-et sebez kb.Oké,de ha egyszer spotolodsz,akkor min 3 arty odabasz,és meg is döglöttél,viszont TD-ből,több mint valószínű hogy nem fog tudni odalőni egyszerre 3 is.
  • Trabant93
    Ezen már én is elgondolkoztam,hogy miért lenne nekik nehéz megvalósítani pl x efftől y effig ezek a játékosok összekerüljenek.A 400 effis pirik meg hadd lőjjék egymást orrba szájba,már ha eltalálnak valamit.
  • mijki
    Úgy sajnálom azt a kibaszott artyt. Tegnap előtt tesztszerón kipróbáltam a T92-őt, nagyon nehéz volt...a tankok úgy hullottak mint ősszel fáról a levelek. Nagyon nehéz és bonyolult artyzni. De nekem legjobban a batchat arty jött be, viccesebb mint a T92. Bár egyszer egy ismerősömnek volt triplekillje T92-vel, szóval artyzni nehéz...a zöldségeknek...
  • kHares
    Ma is szaggat, beszarok. Tavaly írták havonta mennyire sok profit jön be, mégis hogyan nem telik jobb serverekre?
    Ez a faszom Ac mle'48 meg kiakaszt. Jagdpanther 2 nagy ágyúval nem bírtam átlőni kétszer 67 méterről! Bezzeg amikor én vezetem Spershing 500 méterről lealáz.
    Nyerni tényleg nem lehet. Vagy mindenki berohan vagy campelnek leghátul. De miért mindig az én csapatom?
  • NPite
    nem fogják elhagyni tömegével mivel a játékosok 70%-80%-a totál béna csak mennek a világba néha lőnek valamerre a játék lényege a farmolás, hogy gyüjti az exp-t meg a creditet a t10-es tankjára.
  • patchaou
    Tegnap úgy döntöttem, hogy amíg tart az 5x, addig nem játszom. Eddig működik :)
  • bgabor
    Na akkor most menjál fel a tesztszeróra, és Lorraine-el(a mediummal természetesen) vagy M46 Pattonnal szállítsál jó eredményeket.
    Persze, igazad van, nincs semmi baj az artykkal, teljesen rendben van az amikor egy lövésből kinyírnak egy Tier10es heavyt. Aztán van velőlük vagy négy legalább.

Szerintem neked az lenne a leghasznosabb, ha mennél egy 40 kört Maussal /E-100al, hogy lássad már, milyen a másik oldalon szendvedni. Bár a tesztszeró mindig torzít, mert mindenki az új tankokat próbálgatja, kábé negyedannyi arty játszik rajta mind a normál szerveren. Szóval még képzelj hozzá oldalanként +3 artyt.
  • Attiska
    Az Obj268-at nem szabad bántani, szovjet, teljesen rendben van. ;)
  • Beaver70
    Döbbenet mi megy most a játékban. A nyerési esély erősen konvergál a nullához. Ennyi agyhalott játékost még nem láttam. Egymást lövik a saját bázison, a taktika fogalom, mint olyan ismeretlen. A csapatjáték szót még életükben nem hallották. Új trend is van kialakulóban, mely alapján a nehéz tankok hátrább helyezkednek el és kempelnek, mint a tüzérek. Az, hogy minden irány le legyen zárva, az a vágyálom kategória.
    Komolyan mondom némelyik annyira egyszerű, hogy a faék hozzá képest mikrocsip.
    Ha nem vezetik be hamarosan a fejlesztők, hogy a matchmaker vegye figyelembe a játékosok hatékonysági mutatóját, akkor ezt a játékot hamarosan tömegével hagyják el a jó játékosok.
    Néha úgy érzem, mintha a fejlesztők leszarnák a játékosok igényeit, egyszerűen csak a saját elképzeléseiket valósítják meg.
  • NPite
    max 3-at szabadna engedni egy csatába
  • R3nton
    aha én meg múltkor a batchat arty ágyújával, a lorraine 155-51-l 125 sebeztem az IS-7es elejébe, és amúgy is ilyen 200-t szoktam a nagy páncélba, szóval tényleg nagyon op. Egyébként 5ös arty nem igazán szokott 1000-t sebezni max papír páncélba. egy e-100ba mondjuk egy t92 normál lövedékkel jó ha 1000-t sebez, ha hozzávesszük azt, hogy 40 sec amíg betölt, baromi lassan szűkül, írtó pontatlan, akkor talán már nem is annyira OP az. Ezzel szemben mondjuk egy obj268 vagy 14 secenként lő 1000 ket iszonyat pontos, jó átütéssel, jó mozgékonysággal, jó rejtőzködéssel, de a TD nem OP :D:D

Elvan túlozva ez az arty téma, max azért tűnik OP-nek, mert koncentráltan szoktak lőni. Viszont a 4-5 arty tényleg sok meccsenként, de a 4-5 TD is... 2-3 elég lenne ebből is meg abból is
  • R3nton
    tessék kiléptem:P :D
  • Hassel74
    Köszi, így már ok!
  • lexlutor
    mar ket napja le vagy ragadva ennel a francia td temanal. nem akarsz tullepni rajta?

• PiciPanzer
    Jó ez a nap.

• Bmsrt n2
    Ez a Siema-warrior úgy mozgott mint egy agyhalott hörcsög,utólag már tudom,hogy miért:

Kikaptam egy gyak full lengyel teamet(chat alapján legalábbis)...egy "élmény" volt,őróla azért emlékezek meg mert utolsó két túlélő volt egy T-34(Ő)és egy Dmax miután meghaltam és csak lestem hogy mit csinál:)
  • SzocsA
    15 251. vagyok a sorban a tesztszerón!
  • raymondcurto
    És az artyk nem azok? Mikor egy 5-ös szintü arty 1000 sebzéseket oszt a 9-es tankomba,akkor miről is beszélünk?
  • vhooper
    [IMG][/IMG]

Nagyon jó cucc az IS3, szeretem.Ezt meg szerintem beküldöm Fighter kategóriában, hátha elérek vele valamit.
  • R3nton
    de azt még a hülye is látja mekkora op pl ez a francia TD, aki kicsit is tud játszani ezzel a játékkal, könnyedén szerez vele killeket
  • stoppos
    "- the devs thought about increasing the role of the radioman in combat, but didnt figure how yet"

No igen, az egyetlen szerencsétlen, aki csak akkor kapja meg az életmentést, ha mutatni kell. :)
  • Plata
    Hát,én már vagy egy éve nem mentem tesztszerverre,pont ezért.Úgysem lehet rendesen játszani,szarnak rá hogy nyerünk vagy sem csak mennek összevissza mint a hülyék.
  • R3nton
    ja aha persze
  • Plata
    Teszt szerveren csupa idióta barom van.
  • bgabor
    Bár tényleg mindig ilyen lenne. De sajnos nem. Magas tierben ott vannak az artyk, és sokan.
  • Konci
    erre csak ezt tudom válaszolni:

csak az artyk maradtak meg én,gondoltam egy új plecsni...hát nem
    véleményem látható..
  • R3nton
    Victory!
    Battle: Ruinberg 2012. december 30. 9:37:49
    Vehicle: AMX-50 Foch (155)
    Experience received: 2 670 (x2 for the first victory each day)
    Credits received: 39 295
    Battle Achievements: Top Gun, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "2nd Class"

Annyira, de annyira nehéz játszani a TD-kell, annyira sajnálom őket...

Egy óvodás is elirányítja őket

...Ha már én, mint gyakorlatlan TD-s, tudok ilyen kört menni elsőre tesztszerón :D
  • zsozsok

az új MM
  • PiciPanzer
    Mint régen a KV.

• popey8
    Ott van benne a pakkban: rename ambient_hanger_ny_2013.fsb in res audio to something else to stop the fireworks sounds