418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #194391 de ti használtok:P legalábbis companyban használtatok, amikor voltam veletek -
Szakesz #194390 Arról, hogy egyes klánok (pl. EX322) arty nélkül játszik tier 10 (Absolute) companyban, és mégis elveri azokat a csapatokat, amik 3-4 artyval mentek be. Ettől szájbarágósabban nem megy. -
lammaer #194389 Én pedig pontosan erre válaszoltam, hogy képmutatás helyett arra kéne gondolni, miért fossza meg magát egy klán a CWn attól az OPságtól amit az arty képvisel. -
Wlanseraf #194388 Mi is elhisszük hogy te meg nem érted:))) -
Szpecnyaz #194387 Amúgy CW-n se minden klánnál dominál az arty. Mi se viszünk túl sokat, inkább a heavykre építünk. De sok egyéb klánnál is látom ezt. A PTS az ami híresen épít az artykra. Companyn kb ugyan ez, mint ahogy az előbb Szakesz is mondta. -
Wlanseraf #194386 -
R3nton #194385 szerinted is OP-k az artyk? :D -
lexlutor #194384 akkro felreertettel, en arrol a kepmutatasrol beszeltem, h mocsok artyk, de elvaras h meglegyen a klancsatak miatt. -
Wlanseraf #194383 Soxor megmondtam már:) aki artyval játszik az buzi:) nem kell itt spilázni:D -
R3nton #194382 Nem tudom, amikor veletek companyztam alap volt a három lorraine arty:D akkor miről is beszélsz? :P -
lammaer #194381 Ha nem lenne, nem is lehetne vinni :)
Nem arról érdeklődtél hogy benne van e vagy sem, hanem arra mutogattál hogy miért viszik CWre azok, akik utálják. Megkaptad a válaszod. -
Scout fölény is van, mert odamegy, körbetáncolja és szétlövi. Az összes "kaszt" OP, sunyi, brutális, csak az arty nem, ezért utáljuk. -
lexlutor #194380 igen olvastam
es te azt olvastad h benne van a jatekban? -
lammaer #194379 "pont a kedves klanjukban az elvaras a cwhez h legyen tier8 arty a joembernek. amit randomban tud csak kihuzni. "
Ugye olvastad hogy miért kell a CWre vinni artyt... -
lammaer #194378 Nocsak, már heavy ÉS TD erőfölény is van? Haladunk, tedd be még a medet...
MIndegyikre igaz az hogy rizikót kell vállalniuk a sebzésért és csak arra lőhetnek amire RÁLÁTNAK.
Nekem e két dolog hiánya az ami nem tetszik az artyban, de nagyon nem. -
raymondcurto #194377 Hopp...lammer-t akartam idézni,és a CW-s felvetését.bocs... -
lexlutor #194376 nem tudom milyen ervekrol beszuln az arty mellett, amikor benne van a a jatekban es jatszanak veluk.
nincsenek ervek, hanem tudomasul kell venni.
igen, nagy nehezen eljutottak oda, h vegre kell valamit csinalni vele, hala az istennek.
igen cwre kell vinni. plana ezutan furcsa itt jopar embernek a szajabol hallani a megjegyzeseket amikor monjuk pont a kedves klanjukban az elvaras a cwhez h legyen tier8 arty a joembernek. amit randomban tud csak kihuzni. -
Szakesz #194375 Nem akarlak lelombozni, de klánfüggő. Sokan még tier 10 companyba se visznek artyt, és mégis 90% feletti győzelmi arányt csinálnak. -
raymondcurto #194374 
Épp ezt akartam én is megfogalmazni,amit leírtál az utolsó mondatban.
-
Fölösleges ezt ragozni, soha nem fogják megérteni, hogy az artyt a gerinctelen mivolta miatt utáljuk és hagynánk ki a Játékból. -
lammaer #194372 A maus is szétlővi a tankomat, mégsincs vele semmi bajom. A Fosch is szétlövi a tankomat, mégse sírok miatta.
Ha neked csak ennyi jött le, hogy azért utálom az artyt mert szétlövi a tankomat, kár beléd a tudomány... -
R3nton #194371 Lammer én tényleg nem tudom elhinni,hogy nem látod be, hogy nem lenne balancolva a heavyk és a TD erőfölénye artyk nélkül. 4-5 sok de 2-3 egészséges. -
lammaer #194370 "hogy nem kell arty mert szétlövi az artymat :P"
Ilyet sose írtam :D -
Szerszámos ládát tudom még ajánlani. Azt is átrakhatod ingyen más tankra és érezhetően hamarabb kerül vissza a lánctalp. -
R3nton #194368 vagyis tankomat bocsánat :D -
lammaer #194367 Ész érvek arty mellett gyakorlatilag nincsenek. Nézd meg R3nton is csak azzal tud jönni hogy a TD a TD a TD...
Nem véletlen hogy a WG is kezd gondolkodni rajta hogy nagyon elkúrtak vmit a tankos játékukban ezen a téren (lásd Serb kinyilatkozását, hogy ők az artyt NEHEZEBBnek akarták csinálni mint a többi tankot).
Érted, abban arégi 286-os játékban, amikor 2 arty lövi egymást, hogy meg kell adnod a szöget meg az erősséget... na még az is nehezebb mint itt artyzni. És oda való az arty, ide meg nem.
A CWről meg: mivel az arty OP, érthető hogy CWre muszáj vinni ha nyerni akar a csapat. Ergó ez pont nem az arty gyengesége melletti érv, hanem pont hogy az OPsága mellett. -
R3nton #194367 Sztem meg ez a kezdő wot hozzáállás, hogy nem kell arty mert szétlövi az artymat :P -
bgabor #194366 Igen, nincs magas tierű artym, de ettől még tesztszerveren próbáltam már őket, hogy ezt az érvet ne lehessen felhozni ellenem. -
stoppos #194366 Mindig a kezdő a legveszélyesebb mindenben. Najó, talán sakkban nem. :) -
távcsö vagy periszkop, esetleg vizes löszertarto helyette? -
Ja és szívem szerint annak örülnék, ha cw-n sem lenne arty :D -
Miért kell a cw-t a randommal összekeverni? -
lammaer #194362 Eh, ez a kezdő scout hozzáállás, én ugyanis mindíg a CSAPATNAK scoutolok, nemcsak az artiknak. A legszánalmasabb az, aki scoutként sír ha nincs arty a játékban....
Igen, ez azt jelenti hogy olyan helyre megyek mutatni célpontot, ahol mindenki tudja lőni, nemcsak berontok az első percben a térkép túloldalára, reménykedve hogy a 2 arty kiszed vmit.
Amúgy meg, ha neked bajod van a TDvel, akkor igazából a heavykkel meg a medekkel is az van. Mert játékmenet szempotjából ugyanazt csinálja és ugyanúgy is működik mindhárom "kaszt" (fedezékhasználat/lövés csak közvetlenül látható célpontra, rizikó hogy visszalőnek), csak az arty lóg ki belőle.
Gondolom a TDket egyedül a bokor miatt pácézted ki, gondosan megfeledkezve - ahogy már írtam múltkor is - hogy mindenki szereti a bokrok láthatósági előnyét kihasználni. -
lexlutor #194361 nem kell ezen valtoztatni semmit, csak olyan embereket gyozkodsz, akik zsigerbol utasitjak vissza meg az esz erveket is. ezt mondjuk te is nagyon jol tudod mert ide jarsz a forumra rendszeresen, csak kurvara unatkozol eppen es nincs jobb dolgod mint ezen vergodni, pedig egyszeruen rajukhagyod es abbahagyjak. de inkabb kell a musor.. -
retros #194360 ma minden 3. csatában nincs arty.. akár t8ban is.
talán mindegyik a tesztszerveren van? :) -
virkir #194359 A 300 effes a lehető legrosszabb.
Ha veled van nem tudod mikor lő seggbe vagy tol le esetleg egy szikláról és még megpusztulni is képtelen úgy sebzés nélkül, hogy legalább fedezék lenne belőle.
Ha ellened van kiszámíthatatlan hol fog felbukkanni, hegytetőről lő szarrá a leglassabb hevy-vel a leglehetetlenebb helyeken fog kempelve várni a scout-ja, ha arty-val van jó eséllyel futsz bele az első adandó szikla mögül kikukucskálva természetesen mikor ő TD üzemmódban használja.
Százszor veszélyesebbek mint az 1200+-os júzerek. xD -
lexlutor #194358 ..gondolom cw-re is azert visznek artyt, mert sok ott a nyomi.. komolyan az egyik oldal nagyobb baromsagokkal jon mint a masik.. -
R3nton #194357 Olyanok vagytok néha mint a fürdős kurvák :D -
R3nton #194356 változtassátok meg a fórum nevet "rinyálok a csúnya gonosz OP aryk miatt, amik szétlövik a terminator tankomat a WOT-ban"-ra
-
lexlutor #194355 celzasgyorsito szerintem kihagyhato.a nemet agyuk eleg jok a celzasi idioben.