418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• dolorex
    Sziasztok!
    Várható még ilyen "akció" , hogy egy kifejleszthető tankot át raknak premiumba?Mint annó a T34-et vagy az Is6t?Hallottatok ilyenről?
    Köszi
  • Toweliee
    Már ezért megérte ma menni pár kört. A kép eleje lemaradt. Beköszöntem a szokásos siemanko-val:
    [IMG][/IMG]
  • csaba90
    PzkPfw IV ausf H harckocsikkal védtük a hegyet :P csodálatosan néznek ki :) kár h a wg nem így tette be őket a gameba :/ ahogy elnézve ahány féle Type 59-lesz... lehetne több változatú panzer IV is... :P
  • csoszi87
    Ma elhatároztam, hogy befejezem a kv4et.
    Első csatámban csapattársam volt 1 300effes 2000 csatás IS6.
    Na mondom, ennél nem lehet rosszabb.
    Következő csatában összefutottam vele: (természetesen csapattárs volt)
    Telaran
    Őt szeretném jelölni az év játékosa címre is, mivel a tudásának hiányát (430eff) kemény munkával (13000 csata) és rengeteg prém tankkal próbálja meg ellensúlyozni.
    Ő a tökéletes játékos a WG-nek.
  • csaba90
    sziasztok! Érdekelne, hogy nem tudtok e valami új hírt a következő tankról:
    PzKpfw IV Hydraulic mikor lesz elérhető mindenki számára / vagy hogyan lehet "kiérdemelni" / kinek lehet ilyen? :D
  • Nazarov77
    Valóban a legjobb T10, nemrég a havas pályán aminek nem jut eszembe a neve, valami winter ott egyedül kilőttem majdnem 2 rohamozó maust a pálya jobb oldalánál ott a hegy lábánál. Egyiket kiszedtem a másiknak meg 30%a maradt, az volt a rohadt nagy mákja hogy megsebzett egy arty meg segítségére sietett 1 T28 proto és az úgy már sok volt. És ha jól emlékszek az a 2 maus platoonban volt és magyarok voltak, valaki emlékszik ilyenre? hátha itt van az illető XD
  • R3nton
    akkor szar volt, de én akkor is azt mondtam, hogy gold ammoval nagyon jó tank. Most viszont sztem legjobb tier10 főleg védekezni, támadáshoz picit lassú, de randomban megteszi.
  • stoppos
    Gondolom, ha anno adtak volna valami értelmes pent a tizes német heavyknek, most nem ez lenne. 246 és 235 egy vicc.
  • Nazarov77
    Credites gold ammo előtt meg fordítva volt és egyáltalán nem játszottam E-100al mert egy rakás fos sima APval al egtöbb T9-10 ellen. Pl IS-7 ellen APval esélyed sincs, HEvel meg csodás 70-300 között sebeztél vele 16 másodperces betöltés mellett.
    Most fordult a kocka :P ( mondjuk azt továbbra se érzem fairnek hogy úgy lehet csak jó ez a tank ha golddal használod míg a többi kivéve a Maust teljesen jó sima APval is )
  • R3nton
    Én mondtam tegnap mekkora király tank, én is csak azzal szoktam menni, ah tier10 heavyhez van kedvem. De azért le voltam hülyézve, követelték a replayt és meg lett mondva, hogy szerencsém volt E-100al. Ebben az állapotában az IS-7 az E-100hoz képest gyakorlatilag egy roncshalmaz, legalábbis randomban.
  • popey8
    Komolyan mondom a tököm tele van már, h minden idióta szobanövény E100-zal megy. Állandóan van 1-2 a csatában és az a kib@szott 150 milis löveg egy rohadt nagy csalás. IS-7-tel 3 lövés vagyok neki én meg lőhetem ameddig meg nem szakadok, mert van egy rakat HP-ja és érdekes módon mindig full HP-n vannak, mikor eléjük kerülök. Gold ammo for credit forever!!! Rohadtul idegesít már ez az egész!!!!!!
  • magyi76
    tudok valakivel platonozni az orosz tesztszerveren, mondjuk nekem az accom az amerikain van, igy lehetseges eu-s jatekossal jatszni tesztszreon?
  • Madi92
    Nah így kell javítani az Eff-et! :D Többi tankkal átlagosan teljesít, de ezzel az eggyel úgy megdobta, hogy valami 1800+-os a gyerek!

pikcs
  • Ry0K3N
    Bazdmeg az az IS3, itt van hajnali 2 és könnyesre röhögöm magam x"D
  • barkov6
    Úúúú, akkor ebből újraképzés lesz, már látom... :)
  • patchaou
    +BIA=7,18
  • barkov6
    7,50 100-as emberrel, ventivel, töltésgyorsítóval... 6,90 helyett
  • barkov6
    Megszaporodtak mostanában az ilyenek, és sajna rendre magyarok osztanak...
    ... kaptam karácsonyra a tesómtól egy FCM-et, hát azzal miket kapok a pofámra... :)
  • patchaou
    Mindig.
  • Kubukli
    Megvettem az IS-3-at. Nem kellett volna....
    Mindig ekkora gyökér buzik játszanak tier IX és X szinten?
    Vajon mekkora IQ kell ahhoz, hogy a Steppes pályán felismerjék, hogy a középen kempelőket kétoldalról b@sszák s_ggbe 5 percen belül?
    Mindezt 18k csatával, tier X tankkal. Mondjuk 950 eff a legmagasabb.
  • marchizor
    veryfunny replay:

valaki csinálhatna egy videót a szituációból :D amúgy a delikvens zöld volt...
  • aknakukac96
    Esküszöm egyszer ezt hallgatta a buszsofőr:D:D:D
  • Ry0K3N
    Már előre sajnálom mikor azt a gyönyörűséget nerfelni fogják a sárga földig :(
  • Juhasz27
    Miért van az,hogy teszten fasza köröket tudok menni,élesen meg folyamatosan bukó van,nem értem.
  • Ry0K3N
    ????!!!!!?!!!!?!!?!!!?!?!!?!?!!!!?!?!?!?!?!?!!
    DAFAQ?
    És én azt hittem mindent láttam. Legközelebb az lesz hogy a scoutokat kell korlátozni artik helyett :D
  • Solten
    Bravo.

Meg szerencse hogy egy tankjuk maradt, kifogytam total a vegere (3 HE maradt)

• stoppos
    Úgy nézem az is van fent. Na ennyire nem vettem észre.
  • atee73
    semmi extra nekem jobban bejon ,erzesre a szamoktol fuggetlenul sokkal pontosabb es en szeretem a pontossagot elonyben reszesiteni ,ennyi...

de mint tudjuk izlesek es.... de valjuk be ahol a 201 average pen nem eleg ott keves lessz a 219 is , a celzasi ido plussz jobb ami igencsak jo egy mednel ha nem akarsz megalni es celozgatni :-)
  • stoppos
    Na mesélj. Én nem tudtam eldönteni, melyik jobb. Nagyon kicsi a különbség. Az a kevés rof és pontosság bőven ellensúlyozva van a pen csökkenéssel. Többet pattan a goló és máris ugyanott vagyunk hatékonyságban.
  • lexlutor
    sikerult! szep!
  • raymondcurto
    Mivel teljesen amatör vagyok képfeltöltésben,így nem tudom hogy fog sikerülni,de:

• Szpecnyaz
    Hát érdekes, mert az XP mennyiségek nekem elég furák. Amikor a T9 motorok 3k xp-be kerülnek, azok szerintem alul vannak árazva, meg elég sok ilyen van.
  • Nazarov77
    Még egy érdekes dolog:
    - British arty will come AFTER the arty stretch to tier 10 ("it's gonna have 10 vehicles")
  • Nazarov77
    Hála az égnek:
    - there will be no 8.3 test round 2, unless some critical bugs appear
    Hamar ki fog ez jönni.
  • davidbog
    Nagyon régen játszottam vele. Nem nagyon kedveltem, nekem túl jellegtelen volt. Amiért leginkább oda voltam benne az a futómű kinézete volt. Jó volt a színük és arányosak voltak a harckocsi testéhez képest is. A többi görgő is jól nézett ki. Szóval olyan jó összhatása volt a futóműnek.
    Nem emlékszem, hogy lett volna olyan patch ami a T32 valamelyik paraméterén jelentősen változtatott volna, csak a lövedék kompenzáció csökkenés, de az minden harckocsit, páncélvadászt érintett.

Amúgy nem rossz gép. A tűzerővel sincs komoly probléma, pláne mostanság. Ha top tank vagy akkor elég minden tier 8-as ellen, jól páncélozott tier 9-10-esek ellen meg ott az APCR lövedék creditért. A löveg negatív irányú kitéríthetősége ennél is egész jó.
    Gyorsulásba átlagos. Tud helyben fordulni, bár a fordulási sebességéért nem voltam oda. A test páncélzata jobb mint a T29/T34/T30 harckocsiké, elvleg a homlokpáncél ~190 mm effektív védelmet ad, a teknő eleje ~160 mm-t. A test oldala, hátulja viszonylag gyenge, de van olyan tier 8 heavy amelyiknek még a T32-énél is rosszabb. A fejlesztett torony nagyon erős, de a kupolát már könnyen át lehet lőni. Nálam nem igazán volt sérülékeny semmilyen modulja és a legénység se hullott el.

Az erős torony miatt érdemes a hull down poziciókat keresni. A fedezék mögül kitolatósdit nem használtam vele, mert akkor még nem is mertem azt. Azoknál a harckocsiknál nagyon jól működik ez a kitolatósdi, amelyiknek erős a tornya és a homlokpáncél felső része nem nyúlik ki a futómű fölé (illetve kinyúlik de elég erős pl: E-75, IS-4.) A T32-nél mindkettő megvan úgyhogy ennél is működnie kell. Persze figyelni kell, hogy jó szögben álljon a harckocsi teste, ne legyen túl nagy.
  • atee73
    ha meg akarod tartani akkor hasznald a D-10T2C-t(en megtartom hatalmas buli a t-54 ;-) ) ,ha csak rohansz a t62-fele akkor eggyertelmuen a D-54
  • lexlutor
    en ha tehetnem, 122est hasznalnek azon is :DDDD
  • NFOrokosBajnoka
    Udv!

Szerintetek a T54esnel melyik lvoeget erdemes hasznalni: D-10T2C vagy D-54?
  • rahotep
    Akkor már voltunk egy oldalon néhány napja.
    Bukásszagú csaták előjelei:"Siemka,Siema,Kto PL?" Saját csapatban feltett első kérdések...rá sem kell nézni az xvm-re mert a lista pirosan izzik...
  • keagle21
    Ez lett a vége:

Vicces volt, az is4-nek 46 hpja maradt, meg nálunk a full hp-s arty, olyan szépen mellé lőtt 5 méterről az arty, hogy öröm volt nézni. A sok gonosz kárörvendő, meg kiröhögte szegényt.