418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Érdekes "bukásnak" nevezni egy játékot, ami söpri be a díjakat és rohadt sokan tolják bele a zsét :)

A nincs konkurencia csak kis mértékben magyarázza a sikerét, ha tényleg bukás lenne akkor nem játszanál vele se te, se én, se senki más aki itt a fórumon szidja. Ugyanis ha vmi szar, akkor nem játszok vele azért mert nincs más - főleg azért mert a PC piac tele van mással, amivel játszhatsz. Nem oxigén az hogy tankkal játsz :)

Többek között pl azért is sikeres, mert a kevésbé skilles / kevés időt rászánó embereknek ad sikerélményt, jól is néz ki, és nem kell sok idő egy menethez.
  • TomDantes
    Bukás?! Miért bukás? Játszanak vele? Igen. Sokan? Igen. Sok pénzt hoz? Igen. Akkor nem bukás.
  • ladista
    Lehetne pár ilyen bukásom... :)
  • hellokitty92
    Én is így vagyok, nálam is bérelt helye lesz a garázsban.:D Remélem nem kúrják el őket alacsony átütésű, meg sebzésű ágyukkal, mint a híg fos heavy ágat. Néha csak az az érzésem, hogy direkt arra mentek rá, hogy minél szopatósabb legyen -majd a jónép úgy is veszi a prémet.

A kínaikban az a jó, hogy legalább gyorsan kiadják őket.:D Így hamarosan biztos megindul az infószivárogtatás a td-ről.
  • Fyndath
    Jók ezek, főleg amikor a t50be lövök 120milis lövedéket és csak trackelem...
  • lammaer
    A warplanesen már most látszik hogy messze nem lesz olyan sikeres - boldog-boldogtalanhoz dobálják az inveket, de a WOT béta népszerűségéhez sehol sincs.

Mondjuk ugye van a war thunder, azt mondják jó, az biztos betesz nekik, de sztem sokkal inkább arról van szó hogy ez a repülős téma messze nem izgat annyi embert mint a tankok, és repülős játékból amúgy is volt már eddig is a piacon. Harmadrészt meg, a repülős emberek többnyire utálják az árkád szarokat, azok szimulátor mániások (én nem, én szeretek árkád öpködni, de még engem sem érdekel a World of Warplanes).

(off: tudja vki a War Thunderen mennyien vannak esténként? Kétlem hogy önmagában az a játék okozná a World of Warplanes elhagyatottságát).
  • Fyndath
    A WOT is bukás, csak azért játszanak vele az emberek, mert ez az egyetlen ilyen játék. Kíváncsi vagyok, ha kijön egy tényleg jó tankos (akár War Thunder alatt), milyen hamar hozzák be a játékosok évek óta tartó követeléseit és mennyire fognak továbbra is ránk szarni.
  • foxbat88fx
    egészségedre.... én hozzájuk se fogok érni
  • patchaou
    Kínaiak azért jönnek, hogy a 4 skilles legényeim be tudjanak ülni már tier 8-tól :D
  • TomDantes
    gyáááááá...arty-ba belelövök Maus-al, prém lőszer, és nullás sebzés...azértmárazanyádpicsájadeténylegelhúzhattokafaszomba. De nyertünk, ma ötből öt győzelem eddig.
  • patchaou
    Na igen, a warplanesnek nagyon jónak kellene lennie, mivel ott már van konkurencia.
  • foxbat88fx
    várom már a brit TD-ket... teknősbéka bent fog állni a garázsomban....
    kínaiakat leszarom szépen mondva... nem is értem miért teszik be a gamebe....
    német med line meg megint csak nem érdekel.... inkább TD ág jönne már
  • Fefe82
    Ilyen csapat ellen kellene legalább 5 T54,meg 8 T71 azt forogjon az a talp :D
  • Ry0K3N
    Jobb később mint soha. :)
    #194615 kicsit sok ott a ferdinand :D
  • Ry0K3N
    Ó hamarabb el lehet az költeni mint gondolná az ember. A játékiparban semmi sem tart örökké. Így is ott a két projectjük ami eszi a pénzt és az 100% a warplanes már bukás lesz.
  • lexlutor
    aztakurva..es meg csak csapatban sem voltak...
  • hellokitty92
    8.3-ban jönnek a rizszabálók. 8.4-ben a brit td ág - artyik nélkül. Majd 8.5-ben jönnek a német medek, tehát jó sokára.

Már 2 napja nem merem belinkelni, de most hogy, végre vége lett a gonosz, hordákban rusholó, op td falkák flamenek...:) Nem minden nap lát ilyent az ember sima szerveren.

• foxbat88fx
    hát talán még nem válaszoltam így... talán,
    de le kell szarni....
    hidd el a noobok is leszarják hogy tönkreteszik a játékomat, akkor ők is szarják le hogy qva anyázom őket, vagy le TK-zom őket....
    másikak meg a szlovákok... tegnap megint le TK-zott egy mert magyarul beszéltem -.-" azokkal is kivan a fa***om:D
  • Rainbow15
    Zsír, le vagyok maradva :)
  • patchaou
    Csak a 3 fős szakaszhoz és a tankszázad indításhoz kell prémium.
  • Ry0K3N
    Nem.
  • bedy68
    Nyugodt vagyok mint a kotlófing és nem akadtam ki. Azt gondolom egy szimpla üdvre még nem válaszoltál így.
    Szoktam mostanában idétlenkedni a "kto Polak-kal" Bár sokaknál csak csillag jelenik meg Ha káromkodásról van szó kérdezd matyashunt miért haragszik rám
  • Rainbow15
    2 fős szakaszhoz premium kell?
  • Wlanseraf
    Úgy úgy:)) remélem mihamarabb, mert előbb vagy utóbb jönni fog:)
    Akkor meg eldől hogy tudnak e váltani vagy nem... számtalan ilyen eset volt már a játékiparban, nem annyira jó leszarni a playereket:)
  • Fyndath
    Az a baj, hogy ekkora marad a pofája, mivel már annyi pénzt összehalmoztak (amit fejlesztésekre és új szerverre kéne költeni a vodka helyett), hogy egy életen át elég legyen.
  • foxbat88fx
    látszik hogy még nem láttál engem káromkodni a gameben.....
    ha te ezen kiakadsz az lol :D
    én azt csodálom hogy én még nem kaptam ban-t.... kegyetlen elhordom őket mindennek amikor kifogok egymás után 3-4 fasz csapatot
  • Ry0K3N
    Na majd mikor jön egy jobb konkurencia megnézem ugyanakkora lesz e még a pofája.
  • TomDantes
    Üdv helyett írd hogy SIEMA! És akkor nem lett volna gond.
  • lexlutor
    ez az a stilus, ami miatt okadok ettol a fejlesztogardatol..

"- the random factor of the game won't be lowered. SerB states to it the following: "Every game has a lot of parameters that the players can't influence. I suggest you stop the flood of whine posts. If you think that WoT is not viable for e-sports, I am not forcing you to play it, make your own game.""
  • bedy68
    Kedves Ruby123458 ezt meg kell osztanom.
    Volt már, hogy nálam is elgurult a gyógyszer. Viszont erre csak ennyit mondok

• csaba90
    na ja.. ezt is hajlongva kell megköszönni nekik :D én eladtam a p*csába :D jó szar lett.. 9-esként szuper volt... de Löwevel is meg Typeal is szétkapom simán... 10-ből 8-szor :D
  • Antimat
    -de
  • Antimat
    Nem ismertem ezt a dalt, de marha jó
  • Malarki
    Erről a második német med ágról lehet tudni hogy mikor jön? Tegnap vagy tegnapelőtt valaki írta, hogy milyen tankok lesznek benne, ezért gondolom hogy hamarosan érkezik, lehet hogy inkább megvárom azt.
  • ericardo
    Köszönöm a leírást. A kitolatós módszert eddig nem nagyon alkalmaztam, ezzel majd kipróbálom, ha meglesz.
  • lexlutor
    jo ez a matchmaker ma is..

• Droughert
    Pár perce dobott ebbe a csatába, sima vereség lett, mert a társak rutinból fel-alá cikáztak, nem jöttek rá, hogy itt most nekik kellene lőni, mert nem nagyon van más.

• Droughert
    IS6-soha nem volt normál tank, prémiumként jött ki. Olyan mint ami a T34-el történt, valószínűleg egyedi eset marad, ebből nem lesz pénze a wg-nek, nem sok esély van rá, hogy mégegyszer elsütik ezt a poént.
  • csoszi87
    Már másodjára látom a héten, ezt az IS6 dolgot.
    Ezt honnan vették az emberek?
    Az Is6-ot senki nem kapta ingyen.

Ám, hogy válaszoljak is:
    Lehetséges.
    Húzd ki az angol 10es heavy-t, és lehet, hogy kapsz mellé még 1 10est.
  • lexlutor
    persze, havonta lesz ilyen.