418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    T1 M6
  • lammaer
    Ez az év is jól végződik :)

Sok Dimitrut és Pascucci-t mindenkinek jövőre
  • Solten

Baratnem is kiprobalta magat a T1 lighttal, hasonlo volt a vegeredmeny :D
  • lammaer
    2 évnél hosszabbra nem lehet.. :P
  • Bratyex
    Tier 5 és Tier 6 ágban melyik a jobb:

Tier 5:
    Churchill 1 vagy T1-heavy

Tier 6:
    Churchill VIII vagy M6

Előre is köszöntem!
  • Solten
    Mert SerB utal teged.
  • diegho
    Nem érdemled meg, ennyi!
  • mittomén1
    sziasztok uj vagyok itt a fórumon.lenne egy kérdésem.aki játszik tier 7 tankokkal hova tüntek a top tieres csatákból a tier 5ös tankok?most már egy ideje ez van és eléggé zavar.persze a tier 9 nem tünt el a tier 7 match makingjéből...másnál is ez van?mi az oka?nagyon nem tartom fairnek még a játékhoz képest sem(amugy sem a fair play-ről hires...)mi ez már hogy kiveszik a könnyü killeket.
    most igy néz ki ha top tier vagyok az adott csatában:rengeteg 7es pár hatos általában de max a fele.tier 5 sehol.még scout se.ez van td-vel és heavyvel is.több mint 30 ilyen csata tapasztalata.ágyunál pont az ellenkezőjét látom.ott nagyon baráti a match making.
  • Szakesz
    Miért nem engedi a rendszer azt, hogy meghosszabbítsam a prémium account idejét? Valami tipp?

u.i. Aranyam van. :)
  • Sippie
    reportoljad "pushing out an ally"
  • fsb1000
    Ismer itt valaki sensei 1975 nevű játékost?
    sensei1975

Ekkora egy köcsög álatot... azért mert t10-es tankja van kitol a fedezékből és a helyemre áll.
    Milyen mocsok klán lehet az, ahol ilyen jelleműeket tenyésztenek?
    Hogy rohadjon meg, és még neki állt feljebb, csata alatt anyázni és magáncheten folytatta + azt hazudta hogy én sebeztem le.

Ez a legnagyobb genyaság a játékban, a kisebbet kitolni az ellenség elé. Milyen ember ez???? Rég tapasztaltam ilyet, mert főleg t10-esekkel megyek.
    Persze egy alacsony effes kis köcsög...
  • toma77
    BÚÉK, meg a többi!
  • Hassel74
    Ok, akkor azt szögeljük rá.
  • Hassel74
    ? :)
  • Fefe82
    Jól van nem vagyok egyedül ebben a szar helyzetben :D
  • Solten
    57-es ftw.
  • Solten
    En a melohelyrol WOT-ozok majd :)
  • Oddball29
    +
  • Oddball29
    Ha szögben éri, nem feltétlen.
  • Fefe82
    Jah a sok kis fecske itt nyomja ,hogy nem játszom megyek buliba:s bezselézett kölnis farokkal az utolsó percig is még egy csata belefér címszóval:D
  • Fefe82
    :D a legjobb ha melóval töltöd a szilt :D köbö mint én,hallujjja
  • patchaou
    Amúgy havernál is fent van a wot, szóval nem kizárt hogy felugrok egy éjfél utáni részeges csatára! Na BUÉK nektek!
  • patchaou
    Kivételesen Én is pont most megyek el itthonról házibuliba ilyenkor, jó pár éve nem szilvesztereztem sehol. Illetve jó pár évig minden nap szilveszter volt :D
  • Attiska
    Jó pár éve nem voltam így szilveszterkor sehol, most úgy alakult, hogy összejött a baráti társaság. Egyszer-egyszer belefér, mondjuk a szilvesztert én is leszarom.
  • lammaer
    Az még mindíg kevés...
  • Hassel74
    Az M8A1-en érdemes az 57-essel pukkogtatni? Nagyobb páncél átütés, de kevesebb sebzés, mint a 75-össel.
  • patchaou
    Te még ilyenkor is azt nézed, hogy mennyi mínusz illetve pluszod van? (nem mintha ez a nap bármiben is különbözne a többitől, legfeljebb abban, hogy akik egész évben lófaszt nem csinálnak ilyenkor eleresztik magukat.) Csak ezért is ment a mínusz :D
  • Trabant93
    Sziasztok!
    Elkészítettem saját Wotos hangcsomagomat.Még javában tesztelés alatt áll,mivel ma készült el.Töltsétek le nyugodtan és várom a véleményeket.
    Köszönöm.
    Hangcsomag
  • Oddball29
    Az erőátvitel burkolata mindig is 101mm volt, mint a Wolverine-nél.
  • lammaer
    Multitaszkolok, megy közben a Swords of the Stars 2 is :)

Én 10-12 éve kiéltem a buli hajlamaimat, azóta szilveszterkor nem nagyon van event, főleg ilyen nagyon italozós nincs :D
  • Attiska
    Ja, és a minuszoló kollégának is Boldog Új Évet.
  • Attiska
    Te még ezzel a szarral játszol? Én már nagyban alapozok az estére.
  • lammaer
    Én épp most találkoztam a jövő évi lotto ötös nyertessel.

5 v 6 lövés az OP cromwell 145 átlag átütésű ágyújából egy priest 12 mm-es frontjába, és MIND BOUNCE.

Azokra a kifejezésekre melyeket használtam, még a család is megjelent a szobában, és hab a tortán, a végén a priest kilőtt :D
  • Cyon
    Gondoltam gurulok egyet a T34-el:

Győzelem!
    Csata: Westfield 2012. december 31. 17:43:41
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 11 255 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 140 865
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész
  • Konci
    7 lövés lett 0 hit... ment artyba is egy,mert abba miért ne,ha a többibe is tudok nullát lőni..
  • Konci
    Siemka!
    Megosztanám mai egyik kedvenc köröm...2 medál,de a 2.kép érdekesebb,sebzés a lényeg...BÚÉK WG!

• wmisi
    imadom a hasonlataidat....lehet letoltok valami jo kis hardcoret torrentrol...:D
  • Szpecnyaz
    De most egy ilyen setuppal menni kb olyan mint ha szopó álarcban mennél be a fasz erdőbe :D.
  • wmisi
    nem lepodtem meg.....csak nem volt tul jo..:D
  • patchaou
    Plusz már minden idióta siemkázik csata elején, így lehetetlen megtudni, hogy ezek közül mennyi a Lengyel.