418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    link
  • Bratyex
    Hol tudom megnézni egy adott tanknak a javítási és lőszer költségeit?
  • SovereignXY
    Baszogattam őket mint szoktam miután 3szor miattuk veszített a csapat szépen elkezdtem őket basztatni. Meg abban amiben buktunk is kinyílvánítoma véleményemet miszerint kis suniy köcsögök.
    Erre ált írják riport. Én meg hogy: report this: fuck you you fucking faggot arty shit. Vagy vmi iylesmit.
  • Kubukli
    Sajnos nemj tudom elnézni, amikor jön randomba 3 egyébként zöld stat lengyel IS-7 -tel (mindhárom azonos klánból) aztán hátul kempelnek. Hárman kilőnek 2 medet, mindkettőt 40-80 HP-ről, aztán ennyi.
    Megvárják míg körbeflankolják őket és forgatják a tornyot vadul.
    Legrosszabb fajzat tier IX és X-ben. Mind magabiztos (Táááááááámadáááááááás!) vagy az elenkezője, hátulról osztja az ész top tankkal (Vééédd meg a bááááázist!). Egyik sem próbál csapatban játszani és mindegyik kibaszottul sértődött amikor felkérem őket, hogy válasszanak már másik játékot mert másokkal basznak ki.
  • Attiska
    Na ez a jó példa arra, hogy lehet valaki akármennyire rutinos, egymaga nem fogja tudni a csatát hozni. Vagy ha igen, az nem általános, nagyon nagy szerencse kel hozzá.
  • fsb1000
    Mit tettél? Kilőtted az ellen artyjait?
  • stoppos
    Ez igazán "geci" manőver volt. Gratulálok.
  • marchizor
    skilled teamet kaptam :D
  • SovereignXY
    Hm... buzi artik feljelentettek már sokadjára. Január 15. kuss van ráadás "Final Warning!" LOL
  • Attiska
    Ez így igaz...
  • stoppos
    Egyébként nem várok el sokat. Magamtól sem, mert tudom milyen hülye vagyok és nem is csak néha, hanem gyakran, de néha olyan faszán fel tud menni az agyvizem a hülyeségeken. Amikor a csóka a T-43-mal az A1-ben pocol Abbey-n és mikor megkérdem mit is csinál a válasz, hogy ő scoutol. Erre nem lehet mit válaszolni. :)

Vagy, hogy nem állunk be öten foglalni encounter módban steppes-en a csata elején, mert legyakják a többieket és vége a meccsnek. Ugyanígy elfoglaljuk a nyavalyás hegyet Himmelsdorfon, különben minden irányból özönlenek majd a kis piros pöttyök. De, hogy ilyen alapvető dolgokat hogy nem lehet felfogni párezer csata után, az számomra érthetetlen.
  • Desmodromic
    Ritkán sikerül ilyen szépen hanyatt lökni valakit, avagy "100 tonnás az én cicám sejhaj". :)

Replay
  • fsb1000
    hehe... igazad van. De nézzük el lengyel barátainknak.
    És a lányaik is nagyon kedvesek voltak 20-30 éve a Balaton partján.
    Tankozni azt nem tudnak, de helyes népek.
  • Kubukli
    Mert lengyelek baszki.
    Az ilyenek lőnek át téged hátulról, ha előtted van egy piros pont.
    És megpróbálják hegyen vagy házon keresztül is.
    Mindezt 9k csatával a hátuk mögött tier IX- ben!

Mostanában azon gondolkodom, hogy ezek a moszat lengyelek a II. VH alatt hogyan segítettek a szövetségeseknek? Vagy azóta hülyültek el...
  • Toweliee
    Ennyit ír ki nekem is csak nem mukodott a num.
  • foxbat88fx
    3-4 óra... 500kb-al jött... addig cod4eztem :D
  • Toweliee
    Neked is óra alatt jött le a 6G?
  • foxbat88fx
    fú ez a Warthunder tényleg nagyon állat :D
    csak egy jobb gép kéne hozzá
  • Attiska
    Rég nem játszottam a WT-eel, nem tudom, hogy valamiben a repülőgépfejlesztés változott-e azóta, de abban akkoriban jobb volt a WoWp.
  • QuentinT
    Ha arra gondolsz, hogy meg tudod-e szerezni a teszten és úgy kipróbálni, akkor a válasz nemleges. Akinek már van accján az persze használhatja.

+ lammaernek: Ezen én is erősen meglepődtem. A gépemen lévő 8.2-es teszt klienst sem vette komolyan a program és leszedte a teljeset :(
  • patchaou
    Gőzöm sincs, még nem néztem utána.
  • Imilenni
    Hali :D
    A tankos rész mikorra várható? :)
  • stoppos
    Encounterben, ha odaérnek öten a zászlóhoz, miért kezdenek el foglalni??? Hogy véletlenül se lehessen megflankelni a másik oldalt, és visszaérjen az összes tankjuk???
  • patchaou
    Tudtommal azok :)
  • Solten
    Ha nem ruszkik a keszitok, egy kuncsaftjuk mar van :)
  • patchaou
    Grafika, gépigény, irányítás. 5 éves gépemen medium beállítással 30 alatt nem volt az fps és igen tetszetős így is a látvány (fények, árnyékok textúrák rendben vannak). Valósághűségről nem tudok nyilatkozni, mivel annyit tudok a repülőkről mint másfél évvel ezelőtt a tankokról, szóval szinte semmit. MM eddig oké volt, tetszett hogy miután kilőttek még mehettem a csatában másik két géppel. Sokmindent még nem próbáltam ki, de már most tudom hogy többet fog menni mint a warplanes.
  • Szakesz
    Minden egyszerre. :)
  • fsb1000
    Miben jobb?
    Grafika? Játszhatóság? Szabályok? Virtuális harceszközök? Valóséghűbb? MM? Rank rendszer?
  • Solten
    Kegyetlen jo cucc, kar hogy a WG nem hagyja majd ilyen potensnek. A csajniz T10 heavy meg korberohogi az IS-7-et.
  • patchaou
    Lehet hogy visszaveszem a T50-2-t :)
  • csaba90
    nem volt vicces csata :D
  • patchaou
    Most próbáltam ki a Warthundert. Ha a tankos része is ennyivel jobb lesz a wot-tól, mint a repülős a warplanes-től, akkor szvsz a WG lehúzhatja a rolót.
  • fsb1000
    Biztos vannak ilyenek. De az Ő esetükben tök mindegy mivel lövöldözgetnek, sem a saját eredményüket sem az adott csatát nem befolyásolja érdemben.
    Nekem csak néhány tankomba van prémlőszer. 6-10 db ártól, tanktól függően. Kb 1 hónap alatt annyi eredménye volt, hogy többet bosszankodtam, mert a prémlőszer sem minden-át-ható, és picit nőtt a winrátám, meg az effem.

Talán a dmg meg a kill minimális növekménye miatt, de ha őszinte akarok lenni magamhoz, akkor inkább azért mert egy 4800 kredites lőszer kilővését jobban meggondolom
    Szóval ne áltassuk magunkat, segít a prémlőszer meg a prémcucc, de ettől senki sem fog szintet lépni játéktudásban, és továbbra is piroska vagy lilácska marad, ha az első 1-2K csatájában ott leragadt.
  • lammaer
    O a fenébe, mostmár 4 gigát le kell húzni a tesztszerverhez, nincs az mint régen hogy átmásolom az aktuálist aztán egy picit patchelgetnek?
  • bgabor
    Köszönöm, jó látni hogy azért még vannak normális életszemléletű emberek is itt a fórumon.
  • csoszi87
    Irónikus próbáltam lenni.
    Van mögöttem annyi csata, hogy tudjam: ha pénz kell nem viszek arany lőszert.
    Csupán arra akartam rávilágítani, hogy vannak olyan kemény 400 csatát maguk mögött tudó tankosok, akik vesznek gyorsan 1 IS6ot, vagy 1 T34et, mert ők nem akarnak alacsony szintű tankkal szenvedni.
    na ők ezt megpakolják aranylőszerrel, mert látják, hogy jobb az átütése, és most tudnak már hozzá venni arany felszerelést is.
    Aztán majd ott áll letolt gatyával, hogy eltűnt a pézzzz!
    Ám ha törik/ha szakad, én akkor se veszek arany lőszert KV5be. (Pedig az kívánná.) Inkább keresem a puha célpontot, úgyis csak a sebzés érdekel.
    Akkor van baj, amikor valami gyökér nem arra megy, amerre kellene neki, és ott találkozok átlőhetetlen tankkal, ahol nem kellene.
    Pl: Himmelsdorfon T9es csatában a sínek mellett futottam össze a vk45b-vel. Anyáztam, hogy miért nem a halálútra ment. Ez van, 2x próbáltam belelőni, nem sikerül, menekülni lehetetlen volt, feladtam.
  • bigmano
    Tesztszerveren van Type 59?
  • fsb1000
    Én nem tudom bgabor miket szokott mondani, de egy véleményre azt mondani hogy hazudsz az vagy full parasztság, vagy fogalmi zavar, mert csak szándékosan ferdített tényállításra lehetne azt mondani hogy a valóságot nem fedi, azaz hazudsz délben, este, meg amikor az asszonyt nyomod.

Szóval nem kéne ez a tempo... engem legalábbis irritál.
    Meg az is ha valaki helyénvalónak hiszi és/vagy mellette korteskedik.
  • hellokitty92
    - British arty might come after German TD's 2nd branch, German TD's introduction is not tied to the arty being pushed to tier 10, as the British arty branch is supposed to come with tier 10 arties already
    - there is a chance another US branch of medium tanks will make appearance in 2013 ("when it's done it's done")
    - the probability of introducing the M-60 Patton tank is "non-zero"
  • Droughert
    De felkaptuk a vizet. Gondolkozz már el azon, hogy néha te hogyan szólítasz meg fórumozókat, és utána legyél felhéborodva.