418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #195150 Ja nem előtte volt egy bukó:) -
diegho #195149 Az M6 annyival jobb, hogy nem méltó az összehasonlítás.
Omar_Mollah: nem sértés, de rettentően messze vagy a jó játékosoktól. (mondom ezt átlagos játékosként diegho ingame névvel) -
Wlanseraf #195148 Első meccsem 2013-ban:)
Lehet hogy itt kéne abba hagyni:) -
M6, T-150 téma és mind2 örültem mikor eladtam:D -
Bratyex #195146 Köszönöm skacok! Akkor a vén T-150 lesz. :) -
ment az invite -
Pongyi #195144 Jaja pl az átütését 175-ről 180-ra emelték. -
A Type59-et nem nerfelték, hanem 0.8.1 után feljavították kicsit. -
Amergin #195142 Ja a játékbeli nevem Omar_Mollah egyébként és T-150-nel csináltam a 11 killt 
Az M6-ot meg örültem mikor eladtam, mert egy fostenger. A legnagyobb lövegig gyakorlatilag senkit nem tudtam kilőni vele, de mire meglett, addigra úgy meggyűlöltem, hogy csak na.
De persze lehet nem vagyok jó játékos. -
Tegnap a játékban is szidták a lengyeleket.
A dolog addig fajult, hogy 4-ből 3 arty nem dolgozott csak irogatott (lengyel pártiak), és egy 3 fős platoon anyázta őket.
A lengyelek reportolták a "rasszistákat", és én is.
Elég volt.
Egyébként TK-zással, kitolással, egyebekkel nem nagyon foglalkozik a support, millió jelentés érkezik ilyenekről senkit nem érdekel, de a chet rendesen van moderálva és szállnak is banok.
Az is világos miért: ez riasztja el legjobban a játékosokat, a trollkodás, a csúnyabeszéd, rasszizmus, anyázás.
Ez bizony kemény bevétel kiesés. Ezért szankcionálják akár 2 hetes bannal is.
--------
Szerintem sem kéne folytatni ezt a lengyel témát, vagy melyik nemzet milyen. Habitusra nagyjából egyformák, de mindenhol vannak bunkók, a WoT-ban bedig különösen nagy az előfordulási arányuk.
-
Pongyi #195140 Hát nagy kérdés h melyik típus jön be neked jobban. Amcsik elég pontosak és nagyon jól lehet velük lefelé lőni. Ruszkik viszont elég op tankok minden tierben. Hajlamosak elnyelni sebzés nélkül akár két tierrel nagyobb tankok lövéseit is, de elég lomhák. -
diegho #195139 Ha jó játékos vagy M6, ha kevésbé, akkor T-150. -
Amergin #195138 Egyértelmű sztem, hogy a T-150. Csak nézd meg a statomat velük, fényév a különbség. -
Pongyi #195137 Sziasztok. Nincs kedve vkinek szakaszozni? T7-8 -
Egyik sem bizonyíték, mert nem tudjuk mi történt előtte. Csak egyedi esetek. Én a supporttól érdeklődtem meg a bekékülés feltételeit. Ez egy automatikus rendszer, nincsenek véletlenek, meg kivételek.
A mesékben nem hiszek.
Amúgy mindegy... akkor is kilövöm a kékeket, mert pont ezt engedélyezi - sugallja - a játék szabályzata. Szerintem helyesen. -
Bratyex #195135 Help, nem tudom dönteni két tank között, szerintetek melyik ágban érdemes tovább mennem Amerika M6 heavy vagy Orosz T-150 heavy tank? -
stoppos #195134 Az valamelyik. Keverem ezeket, mert azóta sem raktam egyik tankra sem. hatodik érzék és a javítás a fontos nekem, aztán lehet a többit. -
Megtartom, low tier-ben jó lesz mókázni vele. :) -
Másik kérdés:
A Type-okat nerfelték, vagy a többi tankot javították fel? Mostanság olyan könnyű kilőni őket. :) -
Karácsonyi ajándék volt a WG-től.
Egyszeri alkalom, soha nem lehet már újra megkapni, ha eladod 150.000 kreditért. :) -
Szerintem lövésznek snapshot, vezetőnek offroad driving. -
Hali! Kicsit lemaradtam a WoT történésekről! Mit keres a garázsomban egy ajándék tier II-es amcsi tank? -
Hehe, előbb kilőttem egy srácot a Löwejéből, erre anyázni kezd magyarul hogy köcsögarty satöbbi. Mondom neki, nézd már meg a tankomat ez nem arty hanem TD (JPII). Erre azt mondja, az ugyanaz, mert ugyanúgy nincsen tornya, meg sokkal messzebre tud lőni a többi tanknál. -
Toweliee #195127 Ha valakinek van jó tippe lövészre és vezetőre akkor azt szívesen fogadom, ezek vannak: BIA-javítás- álcázás-ide kéne. -
Toweliee #195126 Elég kicsik ezek a százalékos értékek, de a placebó tényleg működik :) -
Főleg placebo, hogy a smooth ride nem a mozgékonyságot, hanem a menet közbeni célzást javítja 4% értékben. :)
Nem az offroad driving volt, vagy a clutch? -
stoppos #195124 Az E-50-re pakolásztam ilyeneket anno, kb annyi hatást éreztem, hogy egy meccsben faszagányosan mozgékonyabbnak tűnt a tank a smooth ride miatt. De az is lehet, hogy placebo effekt. :) -
Toweliee #195123 Okk. -
lammaer #195122 Nem nagyon vannak ott még a legényeim hogy bármelyiknek is legyen, szóval paszolom :) -
Toweliee #195121 A lövésznek a "célkijelölő"-ről mi a véleményed? Mert ez a halálos szem a maga 3%-val semmit nem ér. -
stoppos #195120 Ne bántsd őket. A második doktorijukat írják és attól idegesek és így vezetik le. ;) -
lammaer #195119 Ja, nem volt világos, azt hittem ezek közt vacilálsz. Bocsi.
Akkor kb mindegy, a többi skillről az a véleményem, hogy papíron jól hangzanak, gyakorlatilag nem igazán érezhetőek. -
lammaer #195118 "Átlagosan 15 főből 3 lengyel. Ezek alaposan meghatározzák a játék menetét mert majdnem mindig a felső harmadban helyezkednek el."
Ez vmi nemzeti matchmaker? Mert akkor én is mostantól lengyel szeretnék lenni, hogy majdnem mindíg a felső harmadban játszhassak...
Komolyra fordítva a szót, mitől lennének a lengyel játékosok majdnem mindíg a felső harmadban egy csatában?
"Téma lezárva."
Ezt úgy szeretem amikor vki beírja :) -
Toweliee #195117 Ezek vannak rajta. A smooth drive-on (sima futás?) agyalok. -
lammaer #195116 Túl nagy volt az önbizalmam hogy hátha nekem és az ész érveknek sikerül utat találni. De akkor megvolt a 4. kör is :) -
lammaer #195115 Ha nem írtad volna hogy nincs még rajta javítás (pedig már a 4. skill?) akkor sanszosan az. Amúgy álcázást mondtam volna, bár meden ez furcsán hangozhat, nekem még heavyn is van 2. skillként szinte mindíg. Sokszor jó az ha az első sorozatot nem te kapod hanem a 2 másodperccel hamarabb felvillanó csapattársad :) -
Toweliee #195114 Type-59 driver 4. skillnek mit javasoltok: BIA-javítás- álcázás-?? -
ladista #195113 Ph-n ezeket a köröket már vagy háromszor lefutották vele. -
TomDantes #195112 Akkor csak a játék alapján a magyarok. Használhatatlan, tehetségtelen, béna, segghülye népség. Agresszívak. Ha ki lövik őket káromkodnak. Mindenki hibás csak ők nem. Mindenki hülye, béna noob köcsög rajtuk kívül, akkor is, ha épp hátra fele menetben akartak átvágni a pályán. Ha az ellenségtől lövi ki őket valaki, akkor az hülye buzi csaló vagy goldammo noob. -
Kubukli #195111 "Egy ember alapján ítélsz meg egy egész nemzetet."
Nem teljesen így van.
Átlagosan 15 főből 3 lengyel. Ezek alaposan meghatározzák a játék menetét mert majdnem mindig a felső harmadban helyezkednek el.
Az esetek döntő többségében nulla vagy minimális sebzést okoznak.
Században is felülmúlhatatlanok.
Na ezek alapján ítélem meg a WoT-ban játszó lengyeleket. Csak azokat...
Téma lezárva.