418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Kellypl
  • Kubukli
    Illetve biztos könnyen hozol példát olyan lengyel játékosra akit kiemelnél egy konkrét csatából, ahol Te is ott voltál (medál hegyek, vagy átlag feletti sebzés.)
    Mutass egy párat!
    Vagy tényleg hagyjuk a fenébe és én megígérem nem ekézem őket többet.
  • Toweliee
    Bármelyik tierrel kerülhetsz a felső harmadban tierbesorolás szerint.
  • Kubukli
    ad1: Megint homályosítod a lényeget, nem először. Te jöttél egy nemzeti MM-mel. Én azt állítottam, hogy majdnem mindig felül vannak mert olyan tankokat részesítenek előnyben, amiket a felső harmadba rak az MM.
    ad2: Talán előbb olvass mielőtt véleményt nyilvánítasz!

Úgy látom elég nehezen viseled ha valaki nem rajong körbe (bár hozzáteszem pl. a WoT eredményeid, tapasztalatod alapján jogosan teszik sokan és én is értékelem a tudásod).
    Engedd el a témát!
  • Szakesz
    Azért ilyenek az eredményeik, mert lusták a farmoláshoz, ezért nincs elég kredit náluk, hogy 75%-os legénységet, modulokat és/vagy fogyócikkeket vegyenek, ráadásul free expt sem spóroltak, vagy rosszabb esetben az előző tankon sem fejlesztettek ki semmit, ezért egy olyan tankkal kezdenek, ami még tier 4-ben sem biztos, hogy megállná a helyét. Mivel rendesen játszani ilyen tankkal nehéz - szinte lehetetlen - ezért kb. pont magasról tojnak rá, hogy kilövik-e őket, kilőnek-e valamit, egyáltalán eltalálnak-e valakit stb.

Ha nincs xvm mod feltelepítve, akkor könnyedén megismerheted őket arról, hogy csata elején siemka felkiáltással üdvözölnek, vagy "van magyar?" kérdéssel kívánják kideríteni, hogy hőn szeretett honfitársaik vajon ugyanazt a játékot játsszák-e, mint ő.
  • stoppos
    Hamár tankok. Kis amerikai harckocsi névmutató a lemilen.
  • virkir
    Na azért vannak kivételek.
    A múltkori GaywgonPanther-es körömben pont egy UNICA-s srác hagyta meg a hatodik kill-t nekem, még blokkolta is a menekülő utolsó ellenfelet, hogy szép kényelmesen tudjak rálőni.
    A könnyem is kicsordult a meghatottságtól :D
  • QuentinT
    Az OP-nek tartott KV-1S azért mégsem működik mindenkinél. Az előző csatában az egyik csapattársamnak sikerült sebzés nélkül meghalnia vele, ezért kíváncsi lettem a statisztikáira. Nos, ezzel a tankkal, 150 csata alatt teljes 19 ellenséget tudott lelőni...

• fsb1000
    Még mindig nem érted, hogy nem amiatt a "JOGOSNAK" hitt TK miatt leszel kék, hanem előtte is rosszalkodsz.
    ...
    De már nem akarom megítélni ezt a fajta tevékenységet, nem zavar ha mások TK-znak meg csapatsebeznek. Csinálják...
    Téged se zavarjon, ha én a KÉK-et kilövöm, az legalább nhem szabálytalan. Én a kékeket tartom a legkártékonyabb hülye-játékosnak.
    Rosszabb mint a siemkázó kemper, vagy az a kettő, aki jön velem az ütköző pontra és amikor az ellen feltűnik ott hagynak aztán egyesével ledarálódnak.
  • lammaer
    Hát, ha összerakod azzal a ténnyel, hogy a sorozatgyilkosokat autobannolja a rendszerm az az 1% lehet több is.

Én volam párszor kék, de amikor kékké váltam egy TK miatt, azt a csapat akinél a TKt elkövettem meg is köszönte (map pingerek, blockerek, kretén lolplatoonosok).
  • fsb1000
    A TOP3 heavy tankjaim között van az M6, bár ezzel is gyenge (átlagos) a sebzési arányom.

• Ry0K3N
    Jól kezdődik a nap :D
    Elkezd panaszkodni hogy szar a csapat mert senki nem megy vele mikor úgy dönt hogy előrerohan leöletni magát erre ezt kapom vissza mikor felhozom neki a nyerési százalékát. xD

Ha ez neki fun miért panaszkodik? :D

És omfg.... no comment.
  • lammaer
    Hehe, én például azért nem látok hónapok óta kéket, mert XVM-et használok, az meg übereli a gyári szinezést.

Lehet hogy te is? :)
  • fsb1000
    Lehet... az 1%-át. De az megéri.
  • lammaer
    "Én nem mondtam, hogy igazságos vagy logikus lenne a kékülési rendszer."

Eddig úgy éreztem hogy ezt mondtad, de most hogy kijelentetted, így már sztem túltárgyaltuk, hiszen simán lehet hogy igazságtalanul lősz ki egy kéket.
  • lammaer
    ad1: az hogy milyen tierben játszol irreleváns, azzal ütütted kapásból agyon hogy még a churchill esetén is mindíg a lengyelek vannak feletted - azaz TE MAGAD tetted tier függetlenné a kijelentésedet.
    Szóval mindegy hogy a lengyel KV szériában ül vagy IS7ben vagy IS8-ban, mindíg feletted van.

ad2: mégis honnan kéne tudnom hogy milyen tierben játszogatsz? Nem vagy akkora celeb hogy tudjam a kutyád nevét :)
  • diegho
    Így van, azok vagyunk, de főleg bunkók!
  • Oddball29
    Jótanács, UNICA-sokkal nem kell foglalkozni, hisztis bunkók.
  • bgabor
    Kövezz meg, de nekem az M6 a kedvenc T6 heavym. A 90mm-es lövege szerintem a legjobb ami tier6 heavyn van, az 1000 lóerős motorjával jól gyorsul, és ugyanolyan hulldown képessége van mint a későbbi amcsi heavyknek.

Ugyan fél éve befejeztem már az amcsi heavy ágat, de van most is egy M6-om, és bár közepes századra inkább a Hellcat bevitelét várják el az embertől, én semmi pénzért nem adnám el.
  • fsb1000
    Én nem mondtam, hogy igazságos vagy logikus lenne a kékülési rendszer.
    De ez van. A WG automatája eldönti ki kéküljön be.
    A játékosok meg eldöntik, hogy ezt a jelzést elfogadják vagy sem és kilövik vagy sem.
    Én kilövőm, mert úgy saccolom az esetek 99%-ban jogos a kékülés.
    Van pár WoT ismerősöm, akikkel 10-20K csatát lenyomtunk már és "véletlenül" még senki sem kékült. Nekem ennyi elég.
    Aki meg véletlenül 3 tankot kilő naponta vagy véletlenül kezdőkörben elsül a lövege, az megérdemli hogy kéküljön és kilőjem. Játsszon mást.
  • diegho
    Azért ebben a klánban vagyok, mert itt senkit nem érdekel a CW és mivel kitartóan heteken át nyihogtak, hogy lépjek be, meguntam és beléptem. A jó játékos pedig szerintem ott kezdődik, hogy átlag 8 játszott tier alatt eléri a 2000 átlagsebzést.
  • patchaou
    Én a kékekre csak szimplán odafigyelek, ha idióták akkor már a csata elején elkezdik, ilyenkor gyorsan pontot teszek a végére. Az is igaz, hogy nem látok minden nap kéket, talán mert keveset pedotankozok low tierben :D
    Az átlagtól meg sajnos nem nehéz a wotban jobbnak lenni, elég ha bekapcsolva hagyom csata kezdésénél a monitort.
  • Kubukli
    Ha figyelmesen olvastál, akkor bizonyára észrevetted, hogy jobbára tier VII és VIII cuccosokkal játszok mostanában és ezzel összefüggésben a tier IX és X mágusokkal nem vagyok megelégedve (pl. tier X IS-7 lengyel krapek 700 eff-fel, 300 HP sebzéssel).
    Ezek bizony a felső harmadban vannak amikor én tier VIII-ban ülök.
    De amikor előveszem a Csörcsit (tier V, prem), akkor is mindig felül vannak Jacekék a KV szériával. KV-1S-sel nemigen szokták az 500 HP sebzést elérni.

Sajnálom ennél jobban/egyszerűbben nem tudom Neked megfogalmazni. Vagy értelmezési gondjaid vannak vagy direkt homályosítasz megint.
  • Toweliee
    Ezt a csapatsebzős dolgot azért nem tartom logikusnak, mert más sebzést tudsz leadni egy Jagdtigerrel és mást egy T1 Cunninghammal. Sőt, lőttem már ki trollplatoont a kezdőkörben, nem kékültem be.
  • lammaer
    Köszi, így már teljesen érthetőek azok a linkelt "anomáliák" amiket leírtál hogy hülyeség (lásd a csávó aki seggbelőtt vkit és TK nélkül kék lett).

Tehát ezek alapján sem feltétlenül kell büntetni a kéket, mert lehet nem szándékosság miatt is kék vki (ne mondd hogy sose lőttél seggbe vkit véletlenül).

Én azt mondom, kéket akkor kell megölni, ha LÁTOD hogy nem a csapat érdekében cselekszik.
  • Amergin
    *Az meg, hogy egy tier éppen melyik tankjával tud valaki eredményes lenni az NEM a játékos képességétől függ. -így akartam írni.
  • Amergin
    Én igenis jó játékos vagyok, mert az átlagos játékosok tudása felett vagyok. Te meg a TOP-ba tartozol, mert a játékosok 99%-ánál jobban tudsz játszani, tehát nem vagy átlagos játékos.
    Az meg, hogy egy tier éppen melyik tankjával tud valaki eredményes lenni az játékos képességétől függ. Inkább a játékstílusától.

Nem kötekedés: ha te "átlagos" vagy, akkor ki a "jó" játékos és te miért olyan klánban vagy, aminek a nevében is benne van hogy "unikum"?
  • fsb1000
    Már leírtam párszor ide is. Persze az infó nem friss, kb szeptemberi, de nem hiszem hogy érdemben változott.

1. Azonnali kékülés: bázis és cap zónán belüli TK
    2. 1 napon belül 3 TK (ha volt csapatsebző előélet)
    3. 1 napon belül X csapatsebzés (ha volt csapatsebző előélet)
    4. 1 napon belül Y csapatsebzés + 1-2 TK (ha volt csapatsebző előélet)

Nem tudom mennyi az X meg az Y.
    Csapatsebző előélet, gondolom hogy az aktuális napot megelőző napokban hetekben is leadott már Z mennyiségű csapatsebzést vagy napi 1-2 TK-t.
  • fsb1000
    M6-ban igazad van.
    De szerintem nem vagy átlagos játékos. A TOP10%-ba tartozol, de inkább a TOP1%-ba. Felesleges álszerénykedésnek tűnik az eredményeid, statod alapján átlagosnak mondanod magad.
    Én vagyok a TOP10%-ban és már ez is az átlag felett van.
  • Toweliee
    Érdekelnének a szempontjaid!
  • patchaou
    Ezzel is azt mondod amit Én mondtam, hogy ritka az aki jónak tartja :) Mondjuk engem alapból a kinézete is taszított, és valami jó játékos sem vagyok csak épp az átlagtól vagyok jobb egy kicsit :)
  • lammaer
    "Én a supporttól érdeklődtem meg a bekékülés feltételeit."

megosztod velem a választ? Komolyan érdekel.
  • diegho
    Nem mindegy hol keresed azt a játékos, aki jónak találja az M6-ot. Az ilyen 45-55% közöttiek között, vagy a 60% felettiek között. Teljesen eltérő lesz a vélemény. 45-55% között a lényeg az, hogy pattogjanak, tök mindegy, ha minden más szar, 60% felett már más szempontok a fontosak.
  • Wlanseraf
    Oké inkább kussolok:)
  • Toweliee
    Ja meg látták, hogy pár napig nem játszott s megijedtek, hogy elvesztik.

Wlanseraf, ezek után egy hétig ne panaszkodj, vagy arra foglak kötelezni, hogy Hobbytrollal együtt szervezd meg a topictalit.
  • Wlanseraf
    Én csak premmel megyek:)
  • Wlanseraf
    Be etetés...:)
  • patchaou
    Akkor a T-150 hatalmas nagy fostalicska lehet :) Ritkán találkozni olyan játékossal aki T1-M6 párost jónak találja, Én a kettőt együtt kb nyolcszor adtam el, aztán vártam míg összegyűlik a free és kifejlesztettem a T29-et, ami viszont az egyik kedvencem volt.
  • stoppos
    Befizette a tagdíjat, azóta nem nerfelik. :)
  • Toweliee
    Na mi buffolták az accodat? :)