418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    nekem most megtáltosodott, lecseréltem a ventit célzásgyorsítóra, van még stab és töltésgyorsító. Így most kellemes lett. Addig hajtogattam, hogy úgy szűkül, mint egy jobb arty, hogy ráraktam azt a mondult, ami sztem artykra való:D
  • SovereignXY
    Csak én érzem úgy hogy titkona T34et nerfelték? eddig se volt egy fürge jószág de most...

Ráadás sztem a javítás skillt is. Ugyna csak T34. Löwe lő- lánc le. mire fel megint rámlőtt. Pedig mindnek 100on vana javítás és javítás nélkül tartott vmi 12 secig a löwe meg jó 9 sec mire lő. de lejet inkább 10.
  • vajakos21
    Köszi a választ. Meg.Kivéve 50M. (nem is lesz amilyen drága :) )
  • lammaer
    Hát, mehetsz orosszal meg usával is, olyan szignifikáns különbségeket nem érzek, egyedül csak tier9-ben, ahol véleményem szerint a T-54 jobb tank (kis méret, jó frontpáncél) mint a Patton.

Mi a bajod a némettel, az már megvan? :)

• Madi92
    Amúgy éppen írta valaki, hogy T1, M6 duo milyen szar! :D Hát nekem mind2 nagyon nagyon bejött!
    Kikaptunk, de akkor is! 5kill lett, csak elfoglalták a bázist! :\

Vereség
    Csata: Fisherman's Bay 2013. január 2. 14:49:01
    Jármű: M6
    Szerzett tapasztalat: 1 039
    Szerzett kredit: 36 643
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • Madi92
    Ledaráltuk őket, az én közreműködésemmel! :D (3kill)
  • stoppos
    Ilyenkor közöld velük, hogy ha platoonban mennél, 100%-os lenne a győzelmi rátád. :)
  • Ry0K3N
    T6-al össze se dohat már hacsak nem felderítő tankal vagy
  • Sunsetjoy
    Lol, Madi, ebbe beleszaladtál :D
    Mi lett a vége?
  • Madi92
    Hopp a lényeg lemaradt!:D Kép
  • Madi92
    :DDD Csata elején írógatták, hogy M6(én) forever alone! :D so lonly, mondom így ráéreztek? :D
    Aztán megláttam! :DDD
  • Fabio Capello
    Akkora élvezet T3-asként T5-6 ellen játszani... Ja várj, nem :(
  • ilsalon
    Mindig van kivétel természetesen. Én csak az általános tapasztalatokat mondom.

Kubukli: én ugyanolyan arányban látok legfölül szószátyár, nagyon okos németeket, azonnal le és visszaugató magyarokat, vagy éppen egyéb nemzeteket. Szerintem te is olyan vagy mint mindenki, hogy hajlamos vagy a negatív sorozatokra jobban emlékezni. Innen jön ki, hogy minden csatában öten köszönnek Siemka-val, mindig valamilyen mikorsodrodszki nevű az első hulla, stb. :-)
  • Sunsetjoy
    Ez egy jó összefoglaló poszt, a lemilhez méltó :)
  • vajakos21
    Helló! egy kérdésem volna. Melyik nemzet med. ágát javasoljátok (németen kívül)Éremes várni a kínaira?. +1 Másnak is lefagy néha elindulásnál?Az utolsó bill. parancsot megjegyzi így sokszor berohanok az ellenséghez mint valami önkéntes scout. És ez néha k.. drága tud lenni
  • fsb1000
    Kobukli, mi a WoT nicked, mert ezen a néven nem talállak.
  • Kubukli
    Lehet, hogy még mindig elbeszélünk egymás mellett.
    A lengyel klántagokat dícséritek, gondolom klán csatákban remekelnek.
    Én pedig a random csaták egy jelentős részéről beszélek és ott is azokról akiktől a használt tank alapján (legyen az tier V vagy IX/X) többet várnék.

Arra még mindig nem reagáltál, hogy a pl. IS-8/7 és a KV-1S cuccost használó lengyelek a felső harmadban vannak-e ha én tier VIII heavy-t vagy tier V heavy-t (CsörcsIII)viszek a csatába.
  • fsb1000
    Diegho nekem se a kedvencem, de kevés olyan véleménye van a játékkal kapcsolatban, amivel ne értenék egyet.
    Van még pár játékos aki egészen más dimenziókban értelmezi vagy játsz ezt a játékot.
    A legszebb WOT-os időszakomat a HUNS-ban töltöttem, remek field comanderrel. 1-2 hét után félszavakból is értettük egymást és csak végre kellet hajtani amit mondott CW-n vagy században. Jól ment a dolog a kezdeti időkben.
    Az csapat munka volt. És volt 2-3 artysta, akikel biztonságban éreztem magam, ami spottolva lett az meg is halt. Mintha egy másik játékot játszottunk volna....
    Szinte sosem lőtt ki arty, és igen magas volt a győzelmi arányunk.
  • Szakesz
    Ez nem teljesen igaz, mert a -HHR- most azért lehet a legjobb magyar klán, mert cserélgette a játékosait. :)
  • lammaer
    Én egyszerűen - mint ahogy a többiek megtették tényekkel alátámasztva - azt szeretném megmutatni, hogy mert láttál 5-10-20 kirívóan béna lengyelt, az nem jelenti azt hogy a lenyelek bénábbak lennének más nemzetnél.

Megmutatva azt is, hogy az a gondolat hogy "a lengyelek mindig a felső harmadba kerülnek" egyszerűen kivitelezhetetlen és értelmetlen.

(ui: Hagyjál már ezzel a rajongós dumával, nincs itt semmi körbeugrálás meg rajongás, meg henchmen meg talpnyalás, meg "szólok a klánomban a többieknek hogy álljanak mellém a fórumban" marhaság. Pl Dieghóval aki most éppen hozott egy példát máskor ölre mentünk az artira rakandó modulok ügyében, és még csak egy klánban se vagyunk).
  • ilsalon
    Nem elvetendő az sem, hogy sokkal összetartóbbak, mint a magyarok. Pl. képesek cserélgetni a játékosakat a klánok között, hogy a legjobb kombináció jöjjön ki. Itt együttműködni csak rövid időszakokra sikerül, ha átmegy valaki máshova, akkor köpködés, fujjolás, stb. van.
  • fsb1000
    Ez engem is érdekelne.
    Ami biztos, hogy a winratio is beleszámítódik. (szerintem helyesen)
    A sebzés nagyobb szerepet kap mit eff-ben, ez nem tudom mennyire jó.

Magamból kiindulva gyakran csapatjáték helyett a sebzésre hajtok, persze ez magával hozza a nyerés lehetőségét is, de mégsem ugyanaz amikor kimondottan winratió növelésre hajtok.
  • aknakukac96
    Köszönöm a választ!
  • R3nton
    ESL honlapján kell írni egy support ticketet, ha bejutottatok abba a 64be aki már kap aranyat. Ez egy előre meglévő formula, gyakorlatilag csak ki kell tölteni. 7 nevet tudsz megadni, még ha többen játszottak egy szériában akkor is!!! És akkor ha ezt elküldted nekik, ők továbbítják a WG felé, és 1-2 héten belül megkapod az accra.
  • wulwerin
    Hali.
    A következő patchban csak a kínaiak jönnek és a titkos nerfek, vagy lesz egyéb balancolás esetleg gazdasági változtatás vagy valami más?
  • aknakukac96
    Leírná valaki, hogy ESL-en hogyan történik a goldosztás?
  • stoppos
    Ebben a noobmeterben a performance ratinget tudja valaki, hogy számolják?
  • fsb1000
    Azt hiszem ez a legrészletesebb: wot-dossier.appspot.com
  • Szakesz
    Mellesleg tényleg nem rosszak. CW indulása óta Európában tevékenykednek, ESL-en 4 lengyel csapat van benne a legjobb 8 csapatban, szóval talán sok rossz játékosuk van, de több jó, mint bármelyik más nemzetnek ebben a játékban.
  • patchaou
    Nem konkrétan személy, hanem egy siema klán: 1SBP
  • diegho
    Ja és nem mellesleg kb 10szer annyi jó lengyelt tudnék mutatni, mint magyart és több száz olyant, akik az itt lengyeleket szidóknál sokkal jobb játékosok.
  • diegho
    butcherr
  • Toweliee
    wot dossier
  • fsb1000
    Kubukli, neked mi a játékbeli nicked?
    Annyira szidod a lengyeleket, meg a statjukat, hogy megnézném a tied.

Nekem az a tapasztalatom, hogy szinte kizárólag alacsony effesek sírnak a csata elején a rossz MM, meg egyebek miatt.
  • Pongyi
    Szia. Hol tudom így megnézni a tankjaimat effestül mindenestül? Dobsz egy linket?
  • fsb1000
    Abszolút igazad van. A játékosok nagy többsége kihagyja a "stratégiai" tervező részt a játékból.
    Ez főleg alacsony tierre jellemző. Ezért van akkora előnye egy zöld effis tagnak tier6 és alatta.
    ..
    Ok.. a prém acc és a prémtank segít ezen, de ennélkül is lehet farmtankokat találni.
  • Kubukli
    OK, rendben.
  • Kubukli
    Ezt értem és köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
    Az egész onnan indult, hogy a lengyelek az én személyes véleményeim szerint elég rosszak és mivel SZERINTEM van egy tier IX, X és klántagsági kényszerük, ezért a gyöngeségük hatványozottabban kihat a csata végkimenetelére.
    Mások szerint meg nem rosszak vagy átlagosak.
    Eltérő vélemények, de nem lettem meggyőzve.
    Ja és elkövettem egy ultimate hibát: példát hoztam tier V-ből is, ahol a lengyelek elég sokszor választanak KV szériát.
    :)
  • Toweliee
    Figyelj, igazad van, sok a hülye közöttük mert több játékosból több hülyét is találsz. De indokolatlan ez az egész lengyelszidás. Minden náció közül találhatsz lököttet meg professzort is. Ennyi a lényeg, ezt kéne megérteni s elfogadni.
  • QuentinT
    Mivel az ajándék alkalmakat kivéve prémium nélkül játszom, pontosan tudom, milyen szenvedős fejleszteni a tankokat, pláne magasabb tierben. De ha én, mint átlagos játékos, a "casual" stílusommal, képes vagyok ezzel a vassal 86 meccs alatt 1,34-es kilövési átlagra, akkor nem hiszem, hogy néhány kivételtől eltekintve (fogyatékkal él, de imádja a tankokat és ez az egyetlen szórakozása, esetleg harmatosan zsenge korú) van megfelelő kifogás erre a "teljesítményre".