418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    1176...az nem rossz eff. érték. Persze vannak akiknek a szemében nem ember akinek nincs legalább 1800 effje...
  • fsb1000
    Ez az XVM egy fantasztikus kieg. Mindig ara vágytam, hogy lássam a sebzéseim, de a WG biztos nem örül ennek:

Ezt egy E100-al követtem el, a 150-es löveggel, 6 db prémlőszer és 1 db HE (az utolsó)
    Prémlőszerből 3 lepattant vagy 0 sebzés.
    Kettő a minimumot adta. Avg.Pen = 334, Avg.Demage = 750

Én ezt nevezem negatív randomfaktornak.. Ez már az ötödik ilyen csata.
  • Trucker39
    No végre. :)

• marchizor
    az a menő, ha minden 18-al kezdődik ;) nekem még 1 kell hozzá :D
  • lammaer
    Navazze, ezek a WGsek tényleg betegesek ha már a 18-as szám is tilos a usernevekben... :(
  • Kubukli
    Mondom, meglepődtem a magasnak számító foglalási arányon én is és azt hittem másét nézed, mert elírtad a nevet.
    Tárgyszerű, építő jellegű válaszra kritikára nem bántódom meg, nincs harag.
  • fsb1000
    Szerintem jót néztem:
    8K csata
    1176 eff
    50% winratio

Szerintem nekem sem volt jobb 8K-nál.
    Nálad ott látom a problémát, hogy a magas foglalási arány igen alacsony spot értékkel párosul.
    De biztos megbántódnál, ha ebből következtetéseket vonnék le.
  • fsb1000
    Szakeszé és diegho-é valószínüleg azért magas, mert magas tierben is sokat használnak med tankokat.
    Ált. ezekkel lehet resetelni a mozgékonyságuk miatt. A legjobban használható tankok a medek. Leginkább a medek határozzák meg a csaták menetét és végül az arty-k döntik el.
    (egyenlő esélyek esetén, meg ha van elég belőlük.)
    A HT-k csak "asszisztálnak", felveszik a sebzést, és legyűrik az ellen HT/TD-it.
  • Kubukli
    Más nevet írtál, azt hittem más statot értékelsz, de látom EU szerveren nincs olyan.
  • fsb1000
    Miért fussak neki?
  • Toweliee
    Pár napja vettem meg, nekem nagyon bejön. Ha úgy játszol vele, hogy nem kaphatsz találatot akkor hálás dög. Kb, mint a Jagdpanther II, med tankként kell vele harcolni emiatt a legváratlanabb helyeken kell vele felbukkanni.
  • Kubukli
    Akkor a te 0.882 def pontodat én is lefordítom: leszarod a saját foglalást és nem mész vissza segíteni resetelni.
    Mielőtt jössz az enyémmel Szakeszé: 1.888
  • Toweliee
    Te is ilyen leszel! :))
  • Zero 7th
    Pár napja kezdtem ezt a játékot, gondoltam bekukkantok ide is.

De jézusatyaúristen, ezt a statbuzulást, ami itt megy..!
  • marchizor
    már megint műsor van? :D
  • stoppos
    Ma velem is kegyetlen az MM. :) Ilyen 7-14%-ra hozza az xvm. Olyankor kőkemény különbség van a csapatok között. Ráadásul az én effem felfele húzzta a százalékot. Gondolhatod milyenek lehettek a többiek, ha én vagyok a csapatban a kemény. :D
  • Kubukli
    Leírom még egyszer fuss neki újra:
    SiemaChief.
  • Kubukli
    A PC-t elmagyarázzam külön vagy kigúglizod egyedül?
  • Kubukli
    Azért elég jól játszátok a szellemileg alul bútorozottat!
    Ha WG felszólít a névcserére mert rajtok van a PC mánia az nem kerül aranyba.
    Vegyél vissza lsz az arcodból, ha kérhetem!
  • virkir
    Más.
    Minden elismerésem akik tartják az IS-8-at meg esetleg jó tanknak tartják.
    Nem elég, hogy papír meg olyan semmilyen tank de nálam valami félelmetes retard mágnesként is üzemel.
    Második napja nem akaródzik neki leduplázni.
    Mai eddigi két köröm.

Minden előítélet nélkül de manapság a legrosszabb csapattárs a lengyel T30 júzer. Mindösszesen egy azaz egy lövésre volt képes az egész körben és ez nem az első ilyen eset az utóbbi héten

• Kubukli
    "Még véletlenül sem a maga 2,76-os arányával. OMG"
    Na pont erre számítottam!
    Ezek szerint az sok. Érdekes, mert csak akkor foglalok, ha nincs már arty vagy TD a bázis környéken és a csapattársak sem küzdenek valahol máshol az utolsó ellennel.
    Szintén nem szoktam sunnyogni és várni, hogy végre foglalhassak.
    Azt hittem a kis sebzésért jön a cián.
  • fsb1000
    Én nem vagyok túl sporolós, de hogy erre változtassa valaki a nevét 2500 aranyért, az nehezen érthető.
    Ez már valami polis Ku-Klux-Klan.
  • ilsalon
    Én nem is tudtam, hogy van ilyen szó. :-)

De akkor a stat alapján én is az vagyok. Pedig én meg tényleg nem pimpelek semmit. Kivéve, hogy minden gépet meg akarok szerezni.

Ez a CAP pont nálam játékstílusból jön. Én mindig támadok, ezért sokszor odaérek a zászlóhoz. Cserébe viszont nagyon rossz a túlélési arányom.
  • SovereignXY
    Majdnem annyi pontja van mint nekem de fele annyi csatával :)
  • virkir
    Ha van mellé sebzés, kill hasonlók akkor szerintem bármennyi lehet nem mérvadó de ha a két kalkulátor között nagy az esés akkor mindenképpen sok arányaiban.
    Nálam pl az alap kalkulátor hoz 1296.57-et a másik meg 1327.1 tehát nagyjából egyformán teljesítek a két változat szerint.
    Tudom szarul de most nem ez volt a kérdés :D
  • Madi92
    Mennyi lenne a normális arány?
  • SovereignXY
    Most megnéztem. Lake ville saját vezetője 20on 3 sec alatt volt fenn 5 próbából. Majd megkapta a t110 sofőrjét akinek még offroad driving is van nem ugrik be epáyla neve de uygan csak nem útburkolaton 4 sec alatt volt fenn 20on. OFFROAD DRIVING-al együtt!!
  • virkir
    nem vagyok CAP fetisiszta, a meglévő kis eff-em nem ebből jött össze,
    Áááááá...
    Még véletlenül sem a maga 2,76-os arányával. OMG
  • Szakesz
    2500 aranyért bárki megváltoztathatja a nicknevét.
  • fsb1000
    Nem is a sebességgel van a gond, hanem a gyorsulással és a terep járással.
    Lehet semmi köze a randomfaktorhoz, de mikor kezd nem menni a játék, akkor nálam egyszerre jelentkeznek ezek a jelenségek (lassulás, mellélövés, pattanás, stb)
    Van olyan tank, pl németek ahol a célzási bénaság tünik fel, van olyan ahol amozgás lesz fura.
    De lehet hogy csak beképzelem... bár a Wot logger nem hazudik.. Olyan szép hullámvölgyek vannak winratióban, hogy csak na.
  • Szpecnyaz
    "nem vagyok CAP fetisiszta, a meglévő kis eff-em nem ebből jött össze"
    Pedig a cap pontod már simán megy a cap bitch kategóriába. Meg igazából abból jött össze az effid.
  • fsb1000
    Én nem akarom fikázni, de két dolog.
    - A név választásod nem tegnapi, úgy tűnik, te már 2011 szeptemberében is utáltad a lengyeleket. (siemechief), pedig a lengyel szidás csak pár hetes, hónapos divat.
    - Az effed nem túl magas, pont az a szint, ahol még gyakori a bosszankodás és a hárítás a játékbéli kudarcok tekintetében.
  • stoppos
    Az amcsiból nagy kedvenc a T20, az oroszból pedig a T-54. A többi kb egykutya. :) Mondjuk az amcsinál még csak a nyolcasnál járok.
  • bekescsaba
    Igen, szerintem érezhetően lassabb lett a lánctalp és a torony forgása is.

Az ágyúja meg 300 méteren túl szinte használhatatlan. Mire rászűkülök valakire 300 méteren,eltűnik a spot róla, kapáslövésre teljesen alkalmatlan.

A hétvégén sikerült nyernünk 100 eurot az ESL-en, ezúton gratulálok a csapatomnak a sikerhez.

S még valami az összeesküvés elméletekhez. Az AMX50 F155 ágyújával kapcsolatban nem észleltetek valami negatív változást?
  • Madi92
    Imádom! :D

Győzelem!
    Csata: Serene Coast 2013. január 2. 15:01:49
    Jármű: M6
    Szerzett tapasztalat: 1 798
    Szerzett kredit: 47 541
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd
  • SovereignXY
    Mondjuk a T110 legénysége ül benne. De ettől még ugyan úgy 116%osnak írja őket ( parancsnok + venti) még ha nincsenek is T34re képezve. És a töltési időm isannyi mint a 100as T34 legénységgel. Lehet iylen szelektív bug? Oké töltő működik de a sofőr mégsem? WGtől simán kitellik.
  • SovereignXY
    Hát... nem tudom az a +5% megéré e. Sztem így is lassú mint a kurva isten. A venti legalább ad a többire is 5öt.
  • SovereignXY
    Random a sebességre nem hat. Elviekben.

• Kubukli
    Na most kéretik nem röhögni.
    SiemaChief

Ezt a nevet mostani agymenésemkor választottam, mert a WG szerint a korábbi nevemben lévő és a születési dátumomból képződő 18 az nem más mint Adolf úr monogramjának az űbertitkos kódja és mint ilyen tiltandó.
    Néhány apróság a statomhoz még a fikázás előtt, hogy gyorsabban haladjunk. :)
    - nem vagyok rá büszke és amikor szájkaratézok mondjuk a jelentősen alulteljesítő társakkal, akkor sohasem hivatkozom a saját statomra mert nem valami fényes,
    (általában a tényekre hívom fel a figyelmet: hova ment/nem ment, mennyit sikerült sebezni, tierII-t tudott hozni egy tier VIII csatába, stb.)
    - sohasem vettem prémet, csak az akciós prem napokat használtam,
    - egyszer vettem aranyat, hogy legyen miből leszerelni a nagyobb vasak moduljait,
    - a fentiekből következik, hogy elég sokat szenvedtem/szenvedek kis sebzésű cuccokkal,
    - egy prem tankom van (CsörcsIII) azt is a Twitter kvízből meg a WG tanker vadászatból kapott aranyért vettem,
    - nem vagyok CAP fetisiszta, a meglévő kis eff-em nem ebből jött össze,
    - sokszor halok, mert campfest esetén sem tudok a végén döntetlenig tökölni és várni a fedezék mögött,
    - gyakorlatilag csak randomban játszok (nem tudok 10 percig várni egy-egy század csata előtt az összeállításkor, hogy aztán 3 perc alatt elbalfaszkodják)

Na jöhet az ekézés!

• fsb1000
    Ezt én is éreztem, hogy a T34 belassult, sőt semmit nem találok el vele.
    De ezt én betudtam a negatív randomfaktor gatásának.