418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ezt nem tudtam, illetve rosszul tudtam.... így akkor elfogadhatóbb.
(azért a 3 korlát jobban tetszene, mint az 5, mégha rotál lefele, akkor is.) -
Droughert #195628 Mostani top artyk lesznek t9-t10es artik. -
Én ezt is kevésnek tartom, mert:
1. Az új MM sem korlátozza eléggé az artyk számát és úgy látszik alacsonyabb tierbe csúsztak.
2. Jönnek a t9-t10 artyk nemsokára. Nyilván erősebbek lesznek a mostaniaknál. Visszaáll a mostani néha játszhatatlan állapot és továbbra is az artyk határozzák majd meg a csaták kimenetelét, őket védjük, nekik spottolunk, az ő killjeik kellenek a győzelemhez.
3. Marad az idióta istennézet.
-
klezzz #195626 pontosabban -
klezzz #195625
Lehet örülni nagy arty nerf jön:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/191504-public-test-of-version-83/ -
Nem kell ahhoz 1 HP:
Tök értelmetlen az alacsony HP-s tankokat a végén kergetni, mert jelentéktelen az össz sebzésre kiosztott XP, legfeljebb az jár jól, aki kilövi (a saját sebzése okán).
A foglaló biztosan nem profitál többet, ha már 10-20%-ot húzott a zászlón.
Akkor lenne értelme a kilővésnek, ha mindenki XP-je egy szorzó faktorral emelkedne, de ez világosan le van írva, hogy nem így van. -
TomDantes #195623 12-13 km/h -val szokott a TOG repeszteni, jó úton lejtnek lefelé. Rossz úton, kicsi emelkedő...fele. Na...ennyi. -
Toweliee #195622 Vegyél Dicker Max-ot ha mindenképp prémuim td-t akarsz venni. -
Ok5 #195621 kérdés hogy 20 km/h (15) is annyira használhatatlan sebesség a harctérhez?...igen igen british bundle.. -
Köszi, gondolom ezért nem találtam... -
TomDantes #195619 Figyelmeztetek mindenkit. Soha ne vegyétek meg a TOG-t. Abszolút használhatatlan. Pénzkidobás. Ha fölös pénzed van, égesd el, annak is van annyi értelme mint TOG-t venni. Vagy inkább bármit venni a WOT-ban, bármit csak ne a TOG-t. Nincs értelme.
Annyira betegesen lassú szar, hogy nem lehet használni. Két forgatókönyv képzelhető el vele.
Megindulsz a lehető legrövidebb útvonalon, de mire a csatába érnél a csapatod kipusztult, és 5-6 ellenség vesz körbe
Vagy...megindulsz a legrövdiebb útvonalon, de mire odaérsz, már nyertetek is és megint vége a csatának.
Jó esetben pár lövést le lehet adni.
És ezért pénzt kérnek...huh.
Az oké ,hogy az ágyúja igen jó, és sok hp-ja van, de nem lehet harcolni vele annyira lassú.
A Maus esküszöm egy villám ehhez képest. Szóval TOG-ot NE! -
Vagy én fordítom rosszul vagy te.
Másodszorra is elolvasva amit beidéztem, te értelmezed rosszul.
Az én értelmezésem szerint NEM JÁR extra bónus az XP-re ha az ellenfél minden tagját kilőjük. -
Me Ga #195617 Azt hiszem igazad van, nekem is van fent egy damage panel, amihez van egy SDPSetting.xml fájl, csakhogy ez oroszul van. Namost ebben nem tudom azt beállítani, hogy mutassa azt is, hogy ki lőtt meg, ne csak a sebzés mértékét. Ötlet? -
Attiska #195616 Pedig volt erre több példa is, most így hirtelen Jacque Lafitte jut eszembe 1980 környékéről. -
Kronos79 #195615 Ahogy mondod. Ez egy utópikus eset. A kicsit több, mint 6k csatám alatt ilyen nem volt még. -
Kronos79 #195614 Ez a legkisebb probléma. Sokkal jobbak azok, amikor végigmozizzák ahogy téged kilő 3-5 tank, majd ezután próbálnak valamit tenni, vagy jól elmenekülnek.
Ez a top gun plecsni szerintem annyira tucatmedál, hogy nálam nincs lényege. Ezért nem is húzom fel magam rajta, ha nem az enyém a 6. kill. Persze csak abban az esetben, ha nincs eventes plusz zseton érte. -
stoppos #195613 Ha az utolsó ellenfelet lelövöd 1 HP-ra, majd befoglasz. :) Kb annyira esélyes, mint egy versenyautónál az, hogy a célba érés után essen szét pont. -
Kronos79 #195612 Ezen én is jót mosolyogtam. Mármint a WG megfogalmazásán. A helyes értelmezés inkább úgy lenne, hogy nem azért kapsz több XP-t, mert az ellenfélnél mindenki kihullott, hanem azért, mert az utolsó HP-ja is hozzáadódott a csapatsebzéshez.
Mindenesetre kíváncsi lennék, hogy melyik esetben jár jobban a foglaló? -
virkir #195611 Az xvm-ben nincs lehetőség jelenleg a bekapott találatok kijelzésére azt csak különböző damage panelok tudják. -
stoppos #195610 Néha már azon kezdtem gondolkozni, hogy nem direkt csinálják-e. :)
Egyébként a csőlátás miatt van. Majd nézd meg, ha valaki izomból lő egy másik tankot, általában azt sem tudja mi történik mellette. Én se, nem azért mondom. :) -
Jacktor #195609 Gyanítom ezt nem az XVM, hanem a bővített Damage panel mutatja. -
kHares #195608 Szóval azt mondod ilyen nincs de belinkeled a wikiből ami azt mondja van? Erre mégis mit mondjak? Nehéz a felfogásod? Vagy az angol?
Kis szabadfordítás: "Nincs extra xp azért ha mindenkit ledarálunk DE: az egész csapat több xp-t kap minél többet sebez az ellenfélbe"
Érted, az afk józsi 200 xp-t kapna ha gyorsan bázist foglalunk viszont ha kiírtunk mindenkit (azaz többet sebeztünk) kap mondjuk 300 xp-t. -
Magyar Betyár #195607 A T-18 hihetetlen op a kezdőknél. Howitzer ágyúval, kurva nagy páncélzattal majdnem legyőzhetetlen szemből. A kis tankokat oneshotolja, a kis géppuskalövegek lövedékei meg úgy pattognak szemből mindha konfettivel dobálnának. 100 csatában 250 tankot lőttem ki vele a legtöbb 8 volt 1 csatában és 6 topgun medál jött. -
besti #195606 "Nem bonyolult dolgok ezek, de mivel randomban mindenki szarik a másik fejére, ezért ilyen megmozdulásokra ritkán kerül sor."
Nemrégen kezdtem WoTozni, de én azt a lehet elhamarkodott véleményt szűrtem le, hogy a randomban (csak úgy játszom) a csaták 1-2%ban figyelnek arra, hogy jó legyen a másiknak. Pl. volt kb. 50 5 killes csatám, és ebből egyetlen egyszer írta valaki, hogy nyugi, öljem csak meg az utolsót, meghagyja nekem. Jó lehet ez a százalékos tipp? -
Ez engem is érdekelne.
Sőt! egyáltalán nem tudom beállítani hogy a kapott sebzést is mutassa az XVM. Melyik fülön kell engedélyezni editorban?
Lehet azért nincs ilyen ficsőr, mert fenn van egy demage panel?
(ami szintén nem jó 8.2-óta, mert az időt nem mutatja) -
lexlutor #195604 .szerintem miota a gold ammot kreditert lehet venni, pancelra nem nagyon lehet epiteni ebben a jatekban.. -
Ok5 #195603 skacok azt szeretném kérdezni hogy egy alacsony efijű kevés tds múlttal rendelkező (anno jagdpanther volt a max) játékosnak mennyire lehet fun tank egy at-15a? nem nagyon találtam magyar bemutató leírásokat róla, de sokat rejtőzöm a Jumbom frontja mögé és nem tudom milyen élmény lehet egy ilyan agyonpáncélzott td -
Me Ga #195602 Az XVM-mel kapcsolatban kérnék egy kis segítséget. Nagyon faszányos benne a találat jelző, ami összegezve is mutatja a bevitt sebzéseket. ezen túl mutatja ugye a kapott találatokat is. No itt nem találom, hogy hol állíthatom azt be, hogy lássam, éppen hogy ki lőtt meg. Légyszi' segítsetek ebben. Köszi -
Kb. így csinálom. Kivéve ha camper okoskodik a háttérben.
Nem azért fizetem az első sorból a javítást, hogy Ő még killezzen egyet full HP-val a csata végén.
**
Egyébként ez is lájtos téma, mert talán 10-20 csatánként van lehetőségem foglalni valamennyit, és elég kevés az Invader medálom is. Talán minden 1000. csatára jut egy. -
Szakesz #195600 A legkorrektebb szerintem még mindig az, ha beállsz foglalni, és ha nem találják meg addig, amíg a foglalás eléri a ~90 pontot, akkor maradsz a körben és elfoglalod a bázist. Ha meg sikerül nekik, akkor annak függvényében maradsz vagy hagyod el a bázis területét, hogy milyenek a körülmények. Ezzel mindenki jól jár.
Fordított helyzetben, ha foglal a paraszt, akkor akár meg is várhatod, amíg eléri a ~90 pontot, és csak azután lövöd ki az utolsó ellenfelet.
Nem bonyolult dolgok ezek, de mivel randomban mindenki szarik a másik fejére, ezért ilyen megmozdulásokra ritkán kerül sor. -
Egyébként meg el kéne felejteni azt az UrbanLegendet, mely szerint a csapat minden tagja többet kap a végelszámolásnál, ha az ellenfél minden tagját kilövik és nem foglalással győznek.
Idézem a Wot.Wikit:
You will NOT get experience for:
A specific bonus for "killing all enemy tanks" does not exist, but as listed above, the entire team receives more XP the more damage to enemy tanks is inflicted by the team. -
Ez nem így van.... Mire egy E100-al (bármilyen HT-val) végigküzdöm magam az egyik oldalon, és beállok capelni, addigra nincs arty, és nincs védő az ellenfél bázisa környékén. Tehát nem tudok sebezni senkit.
Kivéve ha resetelni jön.
Mindig azok mondják, hogy ne foglaljak, akik a pálya másik végén vannak, ahol van még élő ellenfél, esetleg azok akik a másod, harmad vonalból sznájperkednek és most akarják bepótolni amit eddig nem tudtak.
...
Általában 1000-1500 HP-t veszítek, mire capelni tudok, hadd ne álljak már ki a full HP-sok kérésére. Én HT-val felvettem a sebzéseket ahogy azt kell, de a statom, meg az XP-met hadd növeljem már egy kis kepeléssel.
Jópár csatát buktam már el úgy hogy okoska mondta ne kepeljetek barmok, mert több lesz az XP meg a kredit ha mindent kilőjük, aztán jól elbuktuk a nagy keresgélést.
-
Kösz, kipróbálom. Jónak tűnik! -
Malarki #195596 Az XVM mutatja. -
kHares #195595 Persze, ha nincs más lehetőség foglalni kell de a legtöbb olyan mintha az embereknek nem kéne a több xp/pénz.
Miután főleg napi duplát csinálok még jobban zavar vagy ha t34-el keresném a pénzt -
Én csak azokat nem értem akik nyert csatánál a type-59-el elkezdenek foglalni. Gőzük nincs még arról sem miért jön a kredit. Amúgy, ha esélyem sincs jól szétlőni azt az egy-két maradék ellenséget akkor Én is foglalok, nekem azért jön a kredit és az xp amit Én csinálok, ha a csapattársaim kilövik a maradékot abból semmi hasznom. -
Hogy hívják azt a modot ami mutatja felül a kiosztott utolsó sebzésedet, meg az összes sebzésedet? Esetleg letöltési link? -
kHares #195592 De ez jellemzően az hogy még tudna sebezni ami mindig több xp+pénz, ha t95-el ér oda azt még megérteném. A legszomorúbb amikor type és más prémtank csinálja ezt akinek csak sebzés kéne.
Egyébként pedig a wiki azt írja igen, próbáld meg értelmezni a sort amit idéztem -
Pongyi #195591 Hihetetlen h megtud szop@tni a játék h ha akar. 2 napja felküzdöttem a statom 57% winrate-re T34-el, tök megörültem, erre 2 napja azzal szop@t h vagy nem találom el amit lövök, vagy lepattan, vagy no demage penetration.... Már nem tudok másra gondolni amikor egymás után kettő 0 sebzés penetration utána meg lepattan és mindezt közvetlen közelről! Ugy szop@t meg a játék ahogy akar, nem engedi h túl jó legyen a statom. -
Attiska #195590 Roppant egyszerű, 100% foglalás egyenlő a győzelemmel. Van is egy nem olyan régi példám, alacsony Tier, mi fent északon, ketten maradtunk, az ellennél öten, elbújtunk a tó feletti erdőben. Ahelyett, hogy az ellen elkezdte volna húzni a zászlót, hogy minket előrecsalogasson, mert akkor már megpróbálunk resetelni, jöttek egyenként a vágóhídra. Megnyertük a csatát, pedig ha húzzák a zázslót, esélyünk nem lett volna.