banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• fsb1000
    Ez nem így van.... Mire egy E100-al (bármilyen HT-val) végigküzdöm magam az egyik oldalon, és beállok capelni, addigra nincs arty, és nincs védő az ellenfél bázisa környékén. Tehát nem tudok sebezni senkit.
    Kivéve ha resetelni jön.
    Mindig azok mondják, hogy ne foglaljak, akik a pálya másik végén vannak, ahol van még élő ellenfél, esetleg azok akik a másod, harmad vonalból sznájperkednek és most akarják bepótolni amit eddig nem tudtak.
    ...
    Általában 1000-1500 HP-t veszítek, mire capelni tudok, hadd ne álljak már ki a full HP-sok kérésére. Én HT-val felvettem a sebzéseket ahogy azt kell, de a statom, meg az XP-met hadd növeljem már egy kis kepeléssel.

Jópár csatát buktam már el úgy hogy okoska mondta ne kepeljetek barmok, mert több lesz az XP meg a kredit ha mindent kilőjük, aztán jól elbuktuk a nagy keresgélést.