418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SovereignXY #196350 HAHAHA! ÉS LŐN CSEND! THX! -
SovereignXY #196349 Hm... azért meg kell hagyni a WG jól megél a hülyékből. Szar a normál tankal a gyerek ezért megveszi a porém tankot amivel uygan csak szar lesz de egy picivel több tp jön. Erre megvesz még egy prémet amivel továbbra is szar. A végén csinál egy saját klánt mert... azt nem tudom miért. -
SovereignXY #196348 Ezt megnézem kösz! -
SovereignXY #196347 Hm... A cimbije is lehetne.
http://worldoftanks.eu/community/accounts/502483333-spilly1962/
Ő volt a Fagdinandunk. Ezt meg scak azért osztom meg mert teganp is volt egy iylen pró játékos velünk aki uygan csak a saját klánja parancsnoka.
-
SovereignXY #196346 http://worldoftanks.eu/community/accounts/502570559-Simonka_SK/
Igazi jóféle artysta. Type-ban ült. Az a statja nagyon kimagasló 243 csata és 47 kill. 2 a legtöbb.
Szerencsére artyval is szar. Nekik kell foglalni módban a kiindulójuktól nem messze kemplet mikor t71el rátaláltam. Meg is halt volna ha a su-14 cimbije nem szed ki.
Na midnegy. csak szerettem volna mutatni egy iylen véglényt :) -
kHares #196345 ambient_hangar_ny_2013.fsb
Ezt kell eltávolítani és már nincs hang. Nekem baja van a surround beállítással és tüzijáték helyett iszonyatosan recseg (a játék is néha) ezért egy áldás volt a kivétel -
SovereignXY #196344 Mondok jobbat. Tegnap. West Field. Hagyományos és t9. 2 tankunkat leszámítva az összes lement a hegyről és átment a másik odalra hol a védekező módban kzed a csapat. 2 tankunk maradt fenn azokat persze legyalulták a francba. 2:15 a vége. GG :S -
virkir #196343 De tényleg mi a fasznak kellett idetalálnod és elkezdeni a megszokott ámokfutásodat.
Annyira de annyira jól megvoltunk itt nélküled. Neked van valami kényszered, hogy mindenképpen posztolgass nyilvános fórumon vagy csak simán grafomán vagy. Ha az utóbbi az egy könyv írásával le tudnád vezetni minket meg megkímélnél magadtól. -
Kubukli #196342 Ahhoz vajon mennyi ész és tanulékonyság kell, hogy Lakeville vagy Fisherman Bay mappokon ne menjen heavy tank a városi oldalra?
Mindezt 9k-12k csatával a hátuk mögött...
-
Rgizda #196341 köv:Karácsonyig marad sporolásbul -
Kubukli #196340 Vagy nem... -
yossarianHUN #196339 Ha azt vesszük alapul, hogy tavaly valamikor áprilisban vették ki a karácsonyfákat a normál zászlók helyett, akkor úgy 2-3 hónapra tippelném:D -
Hívjál szakaszba, azt kilőlek gyorsan.... -
Kubukli #196337 Másnál is feltűnt hogy új divat van: tier VI csatába sorozatosan hozzák be tier I és II kis barátaikat. Már megint kék a nevem... -
M4-el tolom, az a pénz szerző tankom, jól jön vele.
Erre meg valahol a 100 valahanyadik, T1 Heavy az 1. ami nem prém tank.
Valamelyik nap ki is húzom és meg nézem -
SovereignXY #196335 Nem tudjátok mikor veszik kii végre ezt a szájbakúrt new year garázst? Kezd kilenni a tököm vele. És bár a képet simán kicseréltem de a tüzijáték hang és a sivítozás még hallatzsik :S -
Nekem reálisnak tűnik ez a táblázat, ha prém nélküli kreditről van szó.
Talán a prém Churchill lóg ki a sorból. Azzal nekem nagyon jól ment, dőlt a kredit: netto 30-40K prémmel. Prém nélkül számolva talán 20K körül. -
Én nem foglaltam állást a tekintetben hogy a játékmenet szempontjából ideálisan működik az MM vagy sem.
Nem abba van a nehézség hogy matematikailag leírjunk egy ilyen feltétel rendszert, hanem abban hogy valaki a rendelkezésre álló adatok és tapasztalatok alapján "kitalálja" megtervezze hogy működjön.
Én is úgy gondolom hogy vannak problémák az MM-el, de az nem azért van mert "fogalmuk sincs hogy működik", hanem mert nem sikerül egymásnak ellentmondó feltételeknek megfelelő matematikai formulákat lefektetni.
Azt gondolom a legfontosabb feltétel mindig a profit maximalizálás, ez pedig az MM tekintetében is afelé mutat, hogy a játékosok többségének elfogadható játékmenet alakuljon ki.
Ezért lett +-2 re levéve a tier intervallum és az artyk gyenge regulázása is ezért történik.
-
SovereignXY #196332 Y-on nélkül a nevem. -
lexlutor #196331 biztos okorseg amit irok, de ha annyira tudjak megis mi h mukodik benne, ezt pontosan 3 perc alatt meg kellene tudni oldani - scout mizeria. ehelyett meg mindig ott tartunk, h vakargatjak boszen, h megis mi is van.
ugy tunik te sem vagy profi ebben a szakmaban. -
Droughert #196330 Játékosok bekülkdött adatai alapján van számolva, időközönként frissül, de valós. -
lexlutor #196329 tehat amikro kijott az spg hardcap, utan megjelentek az oylan csatak ahol oldalanok cupa platoon volt illetve azok amikro oldalankent 8-8 scout. a wg kijelentesei:
- erdekes
- erdekes, nem nyuluink hozza had oljek egymast a scoutok, nem befolyasol semmit
- erdekes, vizsgaljuk
- ugy nez ki problema, kivizsgalas alatt.
te ebbol arra kovetkeztetsz, h halvany fogalmuk is van arrol, h egy egyszer spg hardcapnak megis milyen kovetkezmenyei lehetnek?
mert en lehet dilletans vagyok, de nekem ebbol kurvara nem ugy tunik.
es! nem ez az elso esett!
akarhanyszor nyultak az mm-hez hetekig tarto buheralas lett belole. en sem ma kezdtem a jatekot.
-
Támogatom az elhatározásod, mindig is jóban voltunk. -
yossarianHUN #196327 Nekem nem tölti be a linket. -
Erről mit gondoltok, mennyire valós? -
EmR3 #196325 asszem e mellől a topik mellől is kivehetem a könyvjelzőt.... -
Ez a te véleményed..
Én nem hiszek benne hogy a játék tervezője és azok akik az implementációt készítette az ne tudná hogy működik az MM.
Valószínűleg nem vagy szakmabeli ezért írsz ökörségeket, a szubjektív tapasztalataidra alapozva támadsz, kritizálsz olyasmit ami egzakt módon meghatározható. -
Ez bizony lehet, hiszen az MM nem számolja kinek milyen a lövege, milyen lőszert használ vagy milyen képzett a legénysége.
Azonos pontszám esetén is lehet markáns különbség a két csapat között, de azt általában nem a bevitt kistieres okozza. -
Kubukli #196322 Az utóbbi mintegy 50 random csata alapján továbbra is meggyőződésem, hogy a lengyel kollégák nem alkotnak maradandót tier V és VI szinten.
Tier VIII-at most hanyagolom és inkább nem is írok semmit, mert nem akarok fölösleges izgalmakat kelteni.
Ráadásul valami számomra megmagyarázhatatlan okból mindig KV szériában ülnek, pedog most egy VK vagy T34-85 tankban még farmolhatnának is.
De nem marad a KVx és az epikus 150-300 HP sebzés csatánként.
-
lexlutor #196321 ne haragudj de ez egy kuvarnagy bullshit.. "AZ MM működése egyszerű matematikai formulákkal leírható. néhány peremfeltétel meg az összeadás szorzást kell ismerni.
Elolvasod.. megérted. Linket már adtam."
meg ok sem tudjak h mukodik az a agny szar amit mm-nek hivunk.. last a harcap ota mi van a scoutokkal. -
lexlutor #196320 ez tok szep h pontba kihoztak h igy oke.. bar el nem tudom kepzelni h lehet.. de tuzeroben es hp-ban ettol fuggetlenul tovabbra is minuszban voltunk. sokat ert a kompenzacio.. -
Rotterdam1 #196319 köszi -
Orpheuslow #196318 ma leállították,talán holnap indul újra. -
Attól hogy te nem látod vagy nem érted még működhet.
Számold ki a tierenkénti és tankosztályi súlyozzással(amit el kellet olvassál) és máris látni fogod, hogy egy elfogadható értéken belül tér csak el a két csapat MM pontja.
A programok nem tévednek... Legfeljeb hibásan lekódolt a szoftver.
AZ MM működése egyszerű matematikai formulákkal leírható. néhány peremfeltétel meg az összeadás szorzást kell ismerni.
Elolvasod.. megérted. Linket már adtam. -
Rotterdam1 #196316 sziasztok nem tudok a teszt szerverre belépni...lejárt már vagy én bénázok?
-
Orpheuslow #196315 maximum a tesztszerver 2-es verzió. -
ratgab #196314 Wot függők: Holnap tényleg jön a 8.3-as javítás? -
lexlutor #196313 arrol volt szo el kene olvasni a szabalyokat, mert ugye mukodik a retard platoon kompenzacio..
az a baj, h en ezt nem latom sehol kompenzalva.. -
HEhheeeee prémlőszer hétvége :D:D:D
Berohantam az ellenség közé amikor a bázist foglalták.
StugIII, 105-ös löveg, Goldammo.
8 kill és nyertünk.
Kaptam is a kódolást az ellenféltőlt rendesen -
Köszönöm. Így már működik. Mondjuk nem mindegyik tank van benne sajna. :(
De azért ez is segítség így.