A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én nem foglaltam állást a tekintetben hogy a játékmenet szempontjából ideálisan működik az MM vagy sem.
Nem abba van a nehézség hogy matematikailag leírjunk egy ilyen feltétel rendszert, hanem abban hogy valaki a rendelkezésre álló adatok és tapasztalatok alapján "kitalálja" megtervezze hogy működjön.
Én is úgy gondolom hogy vannak problémák az MM-el, de az nem azért van mert "fogalmuk sincs hogy működik", hanem mert nem sikerül egymásnak ellentmondó feltételeknek megfelelő matematikai formulákat lefektetni.
Azt gondolom a legfontosabb feltétel mindig a profit maximalizálás, ez pedig az MM tekintetében is afelé mutat, hogy a játékosok többségének elfogadható játékmenet alakuljon ki.
Ezért lett +-2 re levéve a tier intervallum és az artyk gyenge regulázása is ezért történik.