418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #196911 Vagy mondhatnám azt amikor szintén T34-el szemtől szembe oneshotoltam ferdit. -
Tűzzel együtt volt 1115 damage nem? -
Plata #196909 Ha 1115 sebzés op,akkor te beteg vagy.Egyáltalán miben ültél?
Olyan jó lett a kép azt sem látom miben ülsz.Szerinted amikor t50-el Is3-at T43-at ammorackeltem mit gondolt?Vagy amikor t34-el is7-et egy lövéssel átsegítettem a másvilágra.Full hp-ról. -
Hát igen...az artyk nem OPk, és nem rontják mások játékélményét.
-
SovereignXY #196907 Hát... sztem jah. T-43at imádtam. T-44 oylan semmilyen. Ha megy T10be - engem szeretett oda tenni :S - akkor halálra szopod magad.
Nem tudom T-43 inkább oylan jó kis gyors orbit tank. T-44 ehhez nem éppen okés.
Alapból azt hitem oylan mint egy type. Hát sajna nem. Néha voltak vele jó kis körök de... -
SovereignXY #196906 Ehhez hülye ellen kell :)
De pl steppes. Ha senki nem megy foglani akkor a 2 odlalról lesik egymást az emberek. Ellenben ha csak egy bemegy vkinek kijebb köll jönnie, hogy rá tudjon lőni és akkro kaphat a pofájára. -
Szunya #196905 Komolyan mini map nélkül nyomod? Vagy vak vagyok és a videón nem vettem észre? -
Az a baj ezzel a "taktikával" hogy a cap körben és környékén általában nincs fedezék. Asssaultban lassú a foglalás, érdemes beengedni az ellent foglalni és rommá lőni. -
EmR3 #196903 Ez most mi azon kívűl hogy HR mod, és magyar szinkron? -
Van ilyen klán... nem is egy.
Találkoztam egy tagjukkal rég, már nem emléxem, de valami hatalmasat bénázhatott mert megnéztem a statját csata után. Német klán volt.
A másikat meg a ph-n linkelték. Asszem az spanyol volt.
Ezek 8-10 fős klánok full alacsony stat értékekkel és nem túl sok csatával. egynek volt tán 2K. Talán haveri kör, vagy nickgyűjtő. -
ladista #196901 Te egy hős vagy :) -
bence099 #196900 Üdv. !
Hoztam egy videót : -
T6 századba csak a KV-1s-t használtam.
Aztán a legénységet átraktam máshova, de megmarad funny tanknak.
Te mire fogod használni? Farmolni jobb egy t8 prém.
Egyébként a tier-testvér T-150-el is jól el vagyok. Bomba biztos... bárkinek ajánlható pattogós tank. Valahogy mindig nyerek vele, pedig nem alkotok nagyokat vele. -
EmR3 #196898 T32 vagy 50-100, az utóbbi nincs meg, de a T-44 és a T32 igen.
Valamint majdnem boldog tulaja vagyok egy majdnem fullos T-54-nk. -
csoszi87 #196897 Köszi a tippeket!
Azért kérdeztem, mert 9 nap múlva lejár az ingyen kapott fél éves prémem, és elég nehéz lesz visszaszokni a normál xp hozamba.
Nem akarok 1 olyan tankkal vesződni, ami nem tetszik.
T44-hez tipp esetleg?
A használata eltér a T43-tól? Azzal volt 1 61%os winrátám.
-
Szpecnyaz #196896 Tessellia kolléga javaslatát támogatom én is. Megveszed a T44et, feltöltöd golddal, aztán mehet a grind a T62ért. A bat mellé azt éri meg leginkább kihúzni. -
Tessellia #196895 Vegyél T44-et, hogy aztán elérhessed a T-54-et. A maradék zsozsóból meg aranylőszert:). -
csoszi87 #196894 Kis segítség:
Mit vegyek meg miután eladtam a Kv4et?
Amim eddig van 10es: Is7, Amx Foch 155, Batchat.
Garázsban ott figyel a Black Prince, meg a 7es francia arty, tehát húzni is van mit.
Amit meg tudnék venni, és ki is van fejlesztve rajtuk minden: T32, Amx 50 100, T44.
Vagy 9esek közül: T30on van 11000xp, illetve St1.
Azért kérdezem mert nem csupán 10es tankra hajtok, hanem olyanra ami élvezetes is.
Eddig mondjuk az 50 100 van a befutó helyen.
Vagy tankoljak fel olcsó aranylőszerrel? Ami mondjuk nem is hülyeség. -
SovereignXY #196893 THX. -
stoppos #196892 Itt van pár cuki kis bokor. Elég gyorsan vissza lehet vonulni fedezékbe, ha gond van, lehet mutatni a népnek és mindkét oldalt elég jól be lehet lőni innen. Nekem eddig bejött.
Ezen a videjón pl a T20-szal bénázgatok éppen.
Kár, hogy a jútyúbos videókat nem lehet gyorsítva lejátszani, mert nem pörgeti szét a tankot az ember ezen a mapon. -
csoszi87 #196891 

Mintha csak magamat látnám. -
SovereignXY #196890 Na ott ha mi vagyunk fenn sokszor nincs türelmem és inkább lehúok a francba, főleg ha a saját csapat jóresze fenn figyel aztán lenn némi spot meg 2 lövés után halál. -
Konci #196889 Erről ez jut eszembe:
Kezdésnél amx beírja hogy 178 xp kell neki,jupi: és berohant egyenesen a vízbe... Ő volt az,innen is gratulálok neki
-
stoppos #196888 Jó lenne, ha valahol meg lehetne nézni, hogy ezeket a pályákat az adott módban milyen százalékkal nyerem. Van egy sanda gyanúm, hogy steppesen folyamatosan bukom az encountert, úgyhogy valamit nagyon nem jól csinálok, de kempirovka assaultot például az idejét nem tudom mikor buktam utoljára bármelyik oldalon is. -
stoppos #196887 Hát ha nem az én csapatom műveli, akkor én már valószínűleg elhullottam valahol a zászló környéki harcokban. Úgyhogy ezt mindig csak a szopatósabb oldaláról látom. :) -
csoszi87 #196886 3.nekifutásra se ment Kv4el lemenni El Salufon a vízmosásba.
Most full hp-val leértem, csak odalent kaptak szét sebző találat nélkül.
Lehet el kellene fogadni, hogy máshol esetleg még hasznomat is látná a csapat.
Szerk: Elsőre is El halufról volt szó.
Miért nincs itt rohadt szerkesztés gomb? -
Plata #196885 Atya ég micsoda balfasz csapatot kaptam,fele kempelt fele meg eszetlen barmot játszott és berohant az ellenséghez.M4 hozta a szokásos formát és brutálisan sebzett.
Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. január 7. 16:02:44
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 1 476 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 14 649
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun
-
SovereignXY #196884 Randomban nem is fog soha kiderülni :)
Steppesen a fehér zászlónál én azt szeressem még mikor
#1: Vereségre állunk mert másik odlal össze omlott és csak foglalásal lehetne már nyerni de a csapatom nem mozdul áll a kör szélén vagy a páyla vége felöli részre megy had lőjjék könnyen az artyk meg a fentről érkező ellen.
#2: Mikor az enemy van a fehér körben és mint halat a hordóban csak lőni kell őket mert az istenért nem mennének ki a körből hogy fedezék mögül menjen az adok kapok. Nem ők maradnak lenn és meghalnak. Ezt szeretem. Feltéve ugye ha nem az én csapatom műveli :) -
foxbat88fx #196883 ez már a vég kezdete :/
You are no longer a clan member. The data will be updated shortly. -
stoppos #196882 Dec 27-i hozzászólások között van valahol. Onnan tudom, hogy akkor küldtem el a haveroknak skype-on. -
csoszi87 #196881 Mondjuk ez rosszul esett.
Defeat!
Map: Himmelsdorf 2013. január 7. 15:56:28
Vehicle:: KV-4
Exp: 921
Credits: 54 147
Achievements: : Steel Wall -
stoppos #196880 Oda megyek én is mindig a zászlóhoz, csak nem kezdek foglalni, mint a marha. Nemegyszer volt olyan, hogy odaértünk, levertük azt a három tankot, ami ott volt és rajtam kívül mind a hat lent pocolt onnantól a zászló tövében. Egyedül meg kb 1 percig tudtam visszatartani a másik oldalról érkező rohamot. A zászló rész meg ugye védhetetlen, ha lent állsz a körben. Minden oldalról kapod az áldást, miközben ők vissza tudnak vonulni fedezékbe, te meg nem.
Steppesen még azt is meg merném kockáztatni, hogy a csikicsuki oldalt hagyni kellene a fenébe. Le a zászlóhoz, egy foglal, a saját bázisnál a keresztben húzódó domb mögött egy-két nagyfejű, vagy TD bevéd, az ellen oldalánál a medek és törjön át rajtunk, aki tud. Nem tudom mennyire lenne működőképes, randomban ilyen még sosem volt. -
csoszi87 #196879 Biztos csak humán faktor.
Mert már addigra eleged van a grindből, és szabadulnál meg tőle, nem érdekel semmi, csak benyomod 2x az R-t (még artyval is), mert te halhatatlan vagy, aztán a csata végén nézed, hogy csak 2 találatod sebzett.
Eddig én is az ufókat, meg a WG-t hibáztattam ez miatt, de így utólag visszagondolva, fogalmam sincs pl: Kv-4el is mi a francért akarok oda lemenni.
De már nem hagyom annyiban az biztos. -
csoszi87 #196878 A tipikus standard csatára gondoltam, amikor 14-0-ára vezettek, 2-en is vannak, akik 5 killt csináltak eddig, és az aki egész meccs alatt az artyknál kempelt valahogy 1 pillanat alatt befoglalja a bázist.
Encounter csatát meg nem is láttam mióta ki lehet szedni az új modokat.
Nekem túl nehéz megtanulni, hol mit kellene csinálni.
A sztori az meg hatalmas!
Ha nem lopom, és megosztom klántársakkal. -
SovereignXY #196877 Egyet értek. Lehet iylenor benne vana humán faktor is de én úgy érzem hogy a játék nem akarja engedni sokszor és direkt szar csatába rak ahol az emberek fele hülye. -
SovereignXY #196876 Hát... pl Murvonvonka (vagy mia tököm varászerdős) és Steppesen én mindig a fehérhez megyek. Utóbbin sokszor cap is mert egyzser nem akarok varászerődben szopni, mászsor meg csiki csukizni odlalt steppesen nem fun. Ráadás ha az embereink ott kitartanak és leverjük a többit vagy eleget a fehérnél akkor onan talán átvonulnak páran a fehérhez ezzel is időt nyerve a másik odllanak.
Ó! Sand River a másik ahol a fehérhez megyek ha nem is foglalni, mert az a hill majomkodás nem neklem való ugyan csak és nem egyzser volt már, hogy 2 scout befoglalta a fehéret mert az összes hill majmoskodni ment. -
csoszi87 #196875 Most mondjuk én is hatalmas marhaságokat csinálok Kv4el. Sand riveren próbálok lemenni ahova a medek szoktak.
Tudom, hogy lassú tanknak szinte lehetetlen, és kapom is a 7-800as sebzéseket félúton, de addig próbálom amíg nekem is sikerül.
Eddig az állás 2-0 oda, de nem adom fel!
És tudjátok miért?
Mert már csak 6000 xp kell az St1-hez, és ilyenkor jön rám a baromkodhatnék.
Azután meg visítok, hogy:
-Aj de lassan jön a IKSZPÉ.
-Az utolsó 5000et a legszenvedősebb. -
stoppos #196874 Egyedül? Általában hatan foglalnak encounterben, mert az úgy jó. :)
Egyfolytában eszembe jut, amit itt írt az egyik srác pár napja.
A haverjának az apja, a stock tigris2-vel megindult egyenesen az ellenfél bázisa felé, valami isteni csoda folytán nem tudták kilőni, majd eltévedt, visszatért a saját bázisára és megpróbálta elfoglalni. -
Wlanseraf #196873 Mi a van ma bravehearth nap? 20 meccs 4 döntetlen:D ilyen se volt még sok fosimisi... -
SovereignXY #196872 LOOL :D