418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SovereignXY
    Ad nékem vki tanácsot scouthoz? Konkrétan t-71 és ha 4-5 arty van jelen. Ma is tegnap is elég sok ilyet láttam. Alapból modnom próbálok spottolni. Nem. Meghaltak az emberink ált az arytnak hála. Így gondoltam vadásszuk le őket inkább. Na most.
    #1: Az elején rohanok dolog vagy nem tartom/érzem hatékonynak mert vagy eljutsz az arty-ig vagy nem és ha el is jutsz gyorsan meghalsz a sajátod meg lehet nem lő ki max 1et.
    #2: Várok hogy kialakuljanak kcisit a frontok és akkor megyek. Ezt próbáltam ma.
    - Mileőtt még elértem volna őket a hátra maradt lesben álló TD, hvy, med tök
    midnegy kilőtt.
    - Bele futok ellen scoutja. Bemászok fedezék mögé amíg kiszedik had menjek tovább avgy én elő bújva lövök bele bele. (ellen arty pofán basz mikor kidugom az orrom vagy mivel ő 13 75 vagy 90 megeszik)
    - Malac! Megvan 2 arty messze. Látom lövök 2 a nem látható 3 közül 1 kiszed.

Szóval: Kérdem én. miylen taktikot alkalmazzak :)
  • virkir
    Azt nem is vitattam :D
    De az biztos, hogy ma nem a jobbik végét fogtam ki.
    1. kör: T-54 kiosztok 3600 hp-t bukó
    2. kör: T-54 csata betöltésnél ki kellett lépnem draw de szerencsére ki sem lőttek
    3. kör T-54 2k hp win
    4. kör T29 gyenge win
    5.-9. kör GWP kör mind bukó
    10. kör GWP win
    11.-12. kör M4 bukó, egyik közben telefonom volt
    13. kör E2 1,5k sebzés nyolcas körben win
    Szerintem ezt ma nekem nem kéne erőltetni
  • hornet666
    Sziasztok!

Az orosz med ág kedvelőitől illetve használóitól kérdezném, hogy T-44-re mit javasoltok modul-fejlesztési sorrendnek?
    A lánc után torony +LB1, vagy iktassam közé a motorokat?
  • raymondcurto
    Nem tudom hogy mit,de valamit nagyon élvez benne,mert kb 1 hónap alatt letolt 3700 menetet.
  • fsb1000
    Vajon a klánjában mi lehet a tagfelvétel szempontja?
  • Bmsrt n2
    Valahogy biztos élvezi a játékot,ez a fontos...hidd el!
  • stoppos
    Az se rossz. Pénz sosincs elég. Ha meg van, rögtön nagybevásárlást tartok leárazásnál. Múlt héten is maradt 80 creditem egy ilyen után.
  • raymondcurto
    timenspace

Talán még nem láttam nála gyengébbet 10-es tankban.Szerencsére ellenfél volt és Bat-ben ült.

0.12-es kill arány,141-es átlag dmg...

• stoppos
    Valamiért a textura tömörítő nem elérhető ott.

Ide fellöktem még a múltkor.
  • cool 75
    Köszönöm szépen,ezt még nem próbáltam.A textura tömörítést használtam de az uccsó pachnél kinyírta a játékot és azóta nem is próbáltam.
    Közben azt hiszem döntöttem is új gép lesz ebből, max ha nem bírom kivárni hogy összejöjjön 170 000 akkor veszek egy használt dualost a hardveraprón,
    áthidaló megoldásnak.Köszönöm még egyszer!

• SovereignXY
    Arty-val voltál theát MEGÉRDEMLED! :P
  • TomDantes
    Szerintem meg az kéne, hogy medáltól függően valahány % extra credit. Mondjuk egy ritka medálért lehetne akár + 50% credit, egy gyakoriért +5%.
  • virkir
    Hát...
    Nekem meg akkor a hobbinácikat osztja mert én meg a német játékosokkal vagyok így.
    Eldöntöttem, hogy ha semmi mással nem megyek akkor is leduplázom a GWPanthert.
    Hatodikra sikerült
    Az összes addigi körben a top 10-es 9-es tankok sebzés nélkül pusztultak, volt kör ahol egy 12t többet sebzett mint az IS-7.
    Nekem mag abból álltak a körök, hogy vagy menekültem a scout-ok elől és ha sikerült megoldottam vagy mehettem TD üzemmódba mert képtelenek voltak a tankok bármit csinálni.
  • Tessellia
    Túl egyszerű lenne kigrindelned a maus akkor;)..
  • SovereignXY
    Sztem ezt aapból betehetnék. Kicsit úgy mint volt a szilveszteri speciál alatt. Bizonyos medél + X tp.
  • stoppos
    Igazán bevezethetnék, hogy minden medálért adnak +100 xp-t. Azóta lenne már nem is tudom... Vagy 300 xp-m is plusszban. :)
  • stoppos
    Na csak megtaláltam, amit kerestem. Hátha segít, amíg össze nem gyűlik a lóvé az új gépre.

Link
  • Tessellia
    Mid-Week Medal Hunt
  • SovereignXY
    ÖÖÖ... csak én érzem úgy mintha csak siemka warriorokból állnának a csapatok? Az enyémek legaléább is? Játszhatatlana wot most nékem.
    Ha meg nem siemkák vannak akkor berak t8al alulral 4-5 t10 és/vagy 4-5 arty mellé. Utóbbiak meg kinyírnak minket easy... :S
  • Yan
    S, R és L van. :) melyik volt?
  • ropi88
    az a lényeg, hogy meglett a mod! :)
  • marchizor
    Felkeltem és eszembe jutott :D
  • Szpecnyaz
    Na, látom ketten is küldtünk Wlanserafnak linket :D. Hülye SG
  • marchizor
    Húha, jó kis oldal, köszi szépen.
  • Szpecnyaz
    Na, nem hiszem el hogy végre rávetted magad arra hogy feltedd :D.
    Klikk ide!
  • ropi88
    itt talász:
    http://wotinfo.gportal.hu/gindex.php?pg=34725305&nid=6240212
  • marchizor
    Valaki vmi működő zoom modot linkelne? Megköszönném :)
  • Wlanseraf
    Hm majd később megnézem a replayt, de most spottoltak kb 700 méterről.... vagy egy JP ami 350 vagy egy BP aminek 370 a látótávolsága, aztán 2x egymás után 2x láncolt kb 700 méterről.... milyen ügyes játékosok vannak:)
  • Master91
    Sniper módból ki lehet venni a feketeséget, állítólag az is + fps-t ad.
  • cool 75
    Köszönöm, mondjuk fps növekedést nem is nagyon várok tőle, inkább
    stabilitást.
    Hálás lennék a sniper modban nem esne le 15fps alá, hanem pl maradna 25-30.
    De akkor inkább a 12 000-et félreteszem az új gépre.
  • fsb1000
    Így már értem.
    Valószinűleg hiába cserélsz VGA-t, mert a szűk keresztmetszet a CPU-d lesz.
  • Szakesz
    Elfogyott a lőszerem a végére, pedig az ellenség sem volt egy nagy szám.

• ropi88
    érni fog majd valamit ez a cromwell a 75mm-es vickers hv-val?
    mert eddig még papír nehezéknek sem jó :D
  • cool 75
    A wot rweakert használom 7.5-óta köszönöm.Az nélkül csak képregényben látom a WoT-ot.
  • Renegade
    effi nem effi:

mindentől függetlenül, ha eljön az a pillanat, hogy segítségre tanácsra szorul az ember, és még a választás luxusa is megadatik, SZERINTEM mindenki egy olyan ember tanácsát fogadja meg, aki magas effivel rendelkezik.

Persze, ha kb 10% az eltérés akkor nagyjából mindegy, ott jön képbe a szimpátia :-)

• fsb1000
    Miért kell ilyen kezdetű hsz-eket írni????
  • cool 75
    amit nem zavar= ami zavar.
    Bocs.
  • stoppos
    Lehet esetleg butítani a játékot olyan modokkal, mint pl ahumex textures, vagy a wot tweaker. Csak annyi, hogy előtte el kell rakni a játékot backupba, hogy ne kelljen letölteni a teljeset a legközelebbi verziónál.
  • cool 75
    Amit nem zavar az hogy az radeon mindenben többet tud(Így látszik) de a memória interface fele (64 bit)mint a 7600-é(128)
  • cool 75
    pentium(R)3.00 Ghz
    2 gb ddr1
    alaplap: asrock 775i65g
    Tudom hogy egy kövület de míg nem birok venni egy normális gépet
    addig marad(sajnos)